Onko kellään hyvää reseptiä sellaseen jalapenorelissiin mitä saisi vaikka vanhasta ketsuppipullosta puserrettua ulos? Eli aika sileää ja melko hyvin säilyvää.
Jalapenorelissi
2
107
Vastaukset
- TuomasAH
Tässä nyt yksi ohje joka varmasti pesee santa maria jätetuotannon. Osaat varmaan omin pikku kätösin muuttaa reseptin itsellesi sopivaksi??
7 pints
Units
US 18 red chili peppers, seeded and stemmed
18 green chili peppers, seeded and stemmed (you can use green bell peppers for less heat)
4 lbs onions, peeled (about6-8)
1 tablespoon canning salt (You can use regular salt)
boiling water
2 1⁄2 cups cider vinegar
2 1⁄2 cups sugar
Directions
Put peppers and onions through food chopper, or chop in water in blender and drain.
Place in 6 quart kettle.
Add salt; cover with boiling water.
Let stand 10 minutes.
Drain and discard liquid.
Add vinegar and sugar to vegs.
Bring to boil, simmer 20 minutes.
Ladle into 7 pint jars, pressing down as you pack so liquid covers vegs.
Wipe jar rim, adjust lids.
Process in boiling water bath 15 minutes.
Start to count processing time when water in canner returns to boiling.
Remove jars. - jala_peno
http://www.mytaste.fi/e/jalapeno.html lisää elämyksi
mukaelemaan http://www.mytaste.fi/e/relissi.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1432390
- 1741656
- 911546
- 681498
- 79894
- 68831
- 55776
- 58763
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6745Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152725