Lidlissä huonolaatuista liian paljon

koke889

Lidlissä pitää olla erittäin " varovainen" mitä ostaa koska heillä on laatutaso ja kriteerit ruoalle ja elintarvikkeille paljon matalammat kuin esim suomalaisilla kaupoilla tai sitten suomen lidleissä on huonompaa kuin saksassa. Olen joutunut heittämään lidlin tuotteita, maistamisen jälkeen suoraa roskiin , en ottaisi niitä tuotteita edes ilmaiseksi.

Siitä johtuen tavarantoimittajilta tulee kaikenlaista, myös homeisen/pilaantuneen ruuan osuus on kummallisen suuri lidleissä.

Mutta eniten harmittaa että ruuan taso on niin huono ja sitten ei saa kaikkea tarvitsemaa sillä hyvällä hinta/laadulla mitä esim parista suomalaisen ketjun kaupoista löytyy.

38

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sentinvenyttäjä74

      Itse olen ollut kyllä Lidl -ostoksiini ihan tyytyväinen.
      Saksalaisten makumieltymykset tosin ovat hieman erilaiset suomalaisiin verrattuna, mutta itse kyllä jatkan ko. firman asiakkaana. Hinta on kyllä ollut ainakin minulle sopiva laatuun nähden.

      • Pitkälista

      • tarkkana_porkkana

      • Tuplasekundaa

        Huonolaatuinen tavara käy kaupaksi, kuin huonolaatuiset saksalaiset autotkin.


      • sakutyyppi

        Sä et ,kuule, tiedät mitään laadusta eikä saksalaisista. Mistä muuten johtuu, että Saksan vienti aina vain nousee ja tarvitsevat aina vain lisää työvoima? Huonosta laadusta? Häh?


    • litti-

      Onkohan moittija keskon vai s-marketin asialla?

      • ph1942

        Molemmista saa ulkolaista omilla merkeillä.Meillä on X ja pirkka melkein pannasa.


    • Fillerr

      Lidlissä on helppo tunnistaa ne heikompilaatuiset tuotteet. Yleensä niiden pakkauksessa on Suomen lippu varoituksena.

      • sakutyyppi

        juuri näin.


    • zjykykx

      Aina saisi olla tarkkana , asioi minkä ryhmän kaupassa hyvänsä, viimeksi K-kaupasta tuli 2 kpl vanhoja juomapulloja , kun jäi tarkistamatta.

    • ruokakanta
    • Tuohan on nyt roskapuhetta.

      Kun melkoinen osa tuoteista on kuitenkin joka sakasalaista tai ainakin Skasan markkinnoille alunperin tarkoitettu, me voimme ihan rauhassa luotaa siihen, että älyttömän tarkka saksalainen ostaja kyllä pitää lidliäkin otteessa. Siinä ei huonoa tavar pitkään viipyy hankinnassa ja lenmtää ulos valikoimasta.

      Mutta kun katzsot näitä suomalaisten ketjujen halppistuoteita, olisi siinä kyllä pohtimsen aiheita. Sanonpa vain.

      • lidlissälintuja

        lidlistä haettu lihapullapaketti oli kyllä halpa , mutta lihapullissa niin kitkerän makuista ja erittäin jänteistä lihaa että meni koko paketti roskiin. En ota näitä edes ilmaiseksi tai vaikka maksettaisi vähän.Ei ole suomalaista lihaa tai suomessa tehty. Paketti oli hieno mutta sisältö paskaa.

        Kävin hakemassa S-kaupassa kivikylän valmiita "eines" lihapullia nämä on sentään ruokaa ja maustuu hyviltä , todella iso ero.


      • s.paskoo

        Sieltä ei saa kun valmiiksi vanhat tavarat kassiinsa.


      • EiOOeiTuu

        "Kun melkoinen osa tuoteista on kuitenkin joka sakasalaista tai ainakin Skasan markkinnoille alunperin tarkoitettu"
        Kannattaa siis käydä saksassa Lidlissä ja verrata valikoimaa..., niissä on aika paljon eroa, voi tulla yllätyksenä joillekkin.


      • EiOOeiTuu kirjoitti:

        "Kun melkoinen osa tuoteista on kuitenkin joka sakasalaista tai ainakin Skasan markkinnoille alunperin tarkoitettu"
        Kannattaa siis käydä saksassa Lidlissä ja verrata valikoimaa..., niissä on aika paljon eroa, voi tulla yllätyksenä joillekkin.

        Näin on, ja Espanjan Lidl:ssä on siinäkin ero suomalaisiin, sekä valikoimassa että samojen tuoteiden hinnoissakin!


    • Jxkdkfk

      Sanoisin että lidlin ruuat on hyvälaatuisia, myös ne halvimmat. On siellä jotain kehnojakin, mutta ne on selkeästi merkitty siniristilipulla.

      Suolaisia ja rasvaisia monet saksalaiset ruuat kyllä on. Eli juuri minun makuun:)
      Terveysintoilijoille ei ehkä se paras kauppa..

    • samaamieltäolen

      Olen huomannut saman. Hyviäkin tuotteita on, mutta paljon huonoja. Savukala maistui vanhalle, jogurtti oli lantrattua nestettä, liha pilaantui ennen viimeistä käyttöpäivää. Vaatteet ovat sekundaa, värivirheitä ja kiemuroita saumoja, eivät kestä edes 40 asteen pesua.

      Sitten on tuotteita, jotka ovat periaatteessa kunnossa, mutta jotenkin kummia ainakin suomalaisen mielestä. Säilöherneissä on sokeria, tummassa suklaassa on maitoa, hernekeitossa outoja mausteita jne.

      • tarkkana

        Eilen kävin lidlissä, ostin romatomaatteja kun olivat edullisia. Mutta onneksi katsoin rasian pohjalle, yksi oli homeessa vaikka olivatkin napakan vaaleanpunaisia päällepäin. Myös useammassa rasiassa osa oli huonoja. No, valitsin sellaisen jossa hometta ei ollut, mutta kannattaa olla tarkkana. Koskee kyllä kaikkia muitakin kauppoja.


    • GutBesserBillig

      "me voimme ihan rauhassa luotaa siihen, että älyttömän tarkka saksalainen ostaja kyllä pitää lidliäkin otteessa"

      Saksassa lidlit aldit ja muut laatikkomyymälät on lähinnä spurgujen ja mamujen ostospaikkoja. Ostavat sieltä mistä halvimmalla saavat, laatu ei ole tärkeimpiä kriteerejä.

      • nmerkki

        Sittenhän se on ihan sama kuin täällä


    • maksettu_mollaus

      Työajallakohan K-ryhmän väki tässä ketjussa Lidliä mollaiee?

    • Yogosan515

      En ole koskaan syönyt niin hyvää jogurttia kuin lidl:n Yogosan Milde roomyoghurt jogurtit ja tuskin tulen koskaan niin hyvää jogurttia mistään saamaan. Harmittaa penteleesti kun sitä ei ilmeisesti ole enään saatavilla.

      Eipä ole enään jogurttia mitä söisin. Hemmetin Lidl minkä meni tekemään.

      • sdfghjsdfghsdf

        Ostaisit sinäkin kotimaista


    • sgtgs

      Kannattaa varoa erityisesti saksassa valmistettuja tuotteita, niissä on tavattu säännöllisesti salmonellaa ja botulismia. Saksassa on paljon erittäin huonomaineisia tehtaita joissa työskentelee lähinnä laittomia maahanmuuttajia (muslimeja) ja muita vähäosaisia jotka sitten valmistavat ja purkittavat näitä säilykkeitä kaupalle. Mutta pääasia ei suinkaan ole laatu, vaan voiton maksimointi.

      • SayNoToBotulism

        Itse otsin kerran "lihapata"-nimisen säilykkeen Lidlistä, vasta kotona huomasin että kansi pullotti. Jäi käyttämättä,


    • eräs_ulkomaalainen

      Nyt pitää oikein etsiä huonolaatuista, kun ei tähän mennessä tullut vastaa. Ei ainakaan Liiterissä, mutta K-kaupoissa kyllä ja Ässälläkin, nuo halppatuoteet nimittäin.

      • Maalis2016

        Minulle on tullut Lidlissä vastaan melko paljon huonolaatuisia ostoksia, tässä esimerkkejä:
        Valmis gyrosliha pakasteateria aivan karmean makuista, gyroslihan ei kuulu maistua siltä.
        Ostin jotain olevinaan laatupihvejä, huomasi että oli lisätty punaista väriainetta.
        Hampurilaispihvit.
        Pakastenugetit.
        Vessa ja talouspaperit.
        Mutta on kyllä paljon hyviäkin tuotteita.


      • hoit_su
        Maalis2016 kirjoitti:

        Minulle on tullut Lidlissä vastaan melko paljon huonolaatuisia ostoksia, tässä esimerkkejä:
        Valmis gyrosliha pakasteateria aivan karmean makuista, gyroslihan ei kuulu maistua siltä.
        Ostin jotain olevinaan laatupihvejä, huomasi että oli lisätty punaista väriainetta.
        Hampurilaispihvit.
        Pakastenugetit.
        Vessa ja talouspaperit.
        Mutta on kyllä paljon hyviäkin tuotteita.

        Sen verran huomautan, että se punainen väriaine saattoi olla punajuuriväriä. Vessa- ja talouspapereihin olen kyllä ollut tyytyväinen, nenäliinat myös ihan ok. ovatkin kyllä kotimaisia. Pienituloisena käytän Lidliä pääostospaikkanani, enkä ole pettynyt. Suurin osa ostamastani on kyllä kotimaista, mutta jotkut saksalaiset ruoka- ja vihannespakasteet on kyllä myös loistavia. Joo ja Eestissä tehty maustamaton kreikkalainen jogurtti on aivan loistavaa☺


    • Maalis17

      Punajuuri on viininpunaista ja miksi ylipäätään lihaan lisätään väriainetta, ainiin se on vanhaa lihaa. Parasta lihaa saa kun itse metsästää. Mitä merkkiä wc ja talouspaperi jos suomalaista. Metsä on suomalainen merkki, sitä ei ainakaan Lidlissä myydä missä olen käynyt. Hyvää Suomesta merkki takaa suomalaisuuden.

      • tietäjä876

        En kannata noita merkkejä ollenkaan kun tiedän että jokainen merkki lisää tuotteen hintaan ja maksaja on tuotteen ostaja koskee esim " hyvää suomesta , avainlippu" ym noilla merkeillä tehdään paljon rahaa. Huvittavaa kuinka vääristynyt kuva isoillakin firmoilla on noiden merkkien käytöstä.

        Tuotteeseen voi painattaa vaikka tehty suomessa tai laittaa suomen lipun kuvan niin kustannus on aina 0 euroa. Ja kaikki kuluttajat tietävät että suomalaista tai suomessa tehtyä. Osa sen tekeekin itse.


    • äskoolidsiwva

      Lidlissä käyvät asiakkaat on huomanneet että kun tuote on oikeasti hyvällä hinta laadulla , eli maku/koostumus kohdallaan ja tuotteissa kova kysyntä niin ei kestä kauaakaan kun se katoaa valikoimista. Voisiko olla että tuotteen kasvava kysyntä alkaa epäilyttämään 1-2 henkilöä jotka valikoimia hallitsee ja suomalaiseen kulttuuriin kuuluu kateus,epäily ja että otetaan takkiin ennemmin.

      Reseptien muuttelu huonompaan on muuten jokapäiväistä arkea ruokaketjujen keskuudessa,ei koske pelkästään lidliä

      eli ruoka suomessa huononee kokoajan , ostajilla on tässä asiassa tosin valtit omissa käsissä.

    • ääliö_valittajat

      No mitä helv varten sit käytte siellä ? Ihan sen takia että saatte itkeä ja valittaa, neidit.
      Onhan se nyt katstrooffi jos kahden euron lihapullat ei ollukkaan gurmeeta
      Kasvata ite omat ruokasti ja piä turpasi kiinni

    • Nii_juttii

      En tiedä Lidlin valikoimista muuta kuin, että kotimaisuusaste on erittäin alhainen (alle 50%). Joka tekee kotimaisen ruokakorin koostamisen lähes mahdottomaksi. En asioi tästä syystä kyseisessä liikkeessä.

      Suomessa on muutenkin asennevamma tätä kuluttamista kohtaa. Osa vihaa kotimaisia tuotteita ihan asenteella ja osa ei kuluttajan käytä rahaa vastuullisesti, vaan ostaa ihan peruselintarvikkeetkin tuontitavarana. Sitten ihmetellään kun Sipilät joutuu leikkaamaan ja leikkaamaan. Pitäisi kauapssa vähän katsoa mitä ruokaa laittaa ostoskoriin. Tee vaikka ajatusleikki, mikä osuus suomijugusta tai tuontijogusta jää kotimaahan?? Mistäs luulette hyvinvointia saavan ja Sipilän on tyhjästä paha nyhjästä kun itse syydetään rahaa ulkomaille jumalattomat määrät (ehkä isolla jiillä? )

      • tätämieltä

        Viitaten nim.Tietäjä876 mielipiteeseen ns. kotimaisiin merkkeihin, ei niidenkään kotimaisuusasteeseen vaadita 50%, ja tosi on: niiden merkkien hinta ja käyttöoikeus per vuosi on tolkuton, tuhansista kymppitonneihin. Totta maar ne kulut on hinnoissa! Ja mitä tuontitavaroihin tulee, niin kannattaa (kun euroopassa eletään) ostaa jopa kissanruuatkin verkkokaupasta - 30% halvempaa kuin missään myymälässä. Tähän laskelmaan on huomioitu kulut, rahdit ja jopa suomen alvi (jonka verkkokauppa tilittää Suomeen) Kaupassa kuivaruokapussi 6.15/750g verkkokaupassa samatuote, presiis, 4.15. Niin että, hyvä LIDL!


      • Mikromini

        Ei kotimaisia tuotteita vihata niiden kotimaisuuden takia, kuten jotkut luulevat. Niitä vihataan siksi, että ne ovat usein laatuunsa nähden ylihintaisia. Huonoista ja halvoista raaka-aineista tehtyjä, mutta premium-tuotteen hinnoin myynnissä. Lisäaineitakin suomalaistuotteissa on usein enemmän kuin vaikkapa vastaavassa saksalaisessa. Pienemmät kotimaiset tuottajat tekevät usein hyvää, mutta kaiken maailman heikkolaatuista bulkkia tekevÄt HK't, Atriat, Valiot saavat kaupoissa kuitenkin kaiken hyllytilan.


    • HyväLidl

      Lidlin hedelmä- ja vihannespuoli on paljon tuoreempi kuin Prismassa, varmaankin siksi että tavara kiertää nopeammin.

    • niinonjoo

      Lidlin tavarantoimittajat joutuvat olemaan todella tarkkoina mm. lämpötilojen kanssa, koska kys. kauppa ei ota vastaan mitään, minkä lämpötila on heitellyt sallittujen raja-arvojen puitteissa vähääkään! Muut kaupat kyllä kelpuuttavat ne tuotteet. Tiedän, kun sukulainen toimittaa tavaraa mm. Lidliin ja kiroaa sitä tarkkuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      78
      1423
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1215
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      102
      1044
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      954
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      139
      928
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      843
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      814
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      794
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      786
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe