Osta Kotimaista.

ph1942

Miksi ostaa suoraa ulkolaista on jo muutenkin paljon tuoteita jotka kyllä tehdään Suomessa joiden tuotot menee ulos.Luettelo olisi pitkä.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LaskeHintaa

      Riippuu hinnasta...

      • Nautiskelij

        Ehdottomasti suomalaisia elintarvikkeita ostamme, koska ne ovat niin hyviä.


      • notmadeinfinland
        Nautiskelij kirjoitti:

        Ehdottomasti suomalaisia elintarvikkeita ostamme, koska ne ovat niin hyviä.

        Jeah, närpiöläiset raa'at ei-halpuutetut tomaatit ovat huomattavasti maukkaampia kuin suihkujetillä Afrikasta lennätetyt, kypsät ja makeat – herkulliset tomaatit.


      • mistä_kysymys

        en osta ulkolaista kun en kotilaistakaan


      • Näinkin
        notmadeinfinland kirjoitti:

        Jeah, närpiöläiset raa'at ei-halpuutetut tomaatit ovat huomattavasti maukkaampia kuin suihkujetillä Afrikasta lennätetyt, kypsät ja makeat – herkulliset tomaatit.

        Miksi ostat raakoja närpiöläisiä? Itse ostan aina maukkaita kypsiä suomalaisia tomaatteja. Samoin kuin maukkaat suomalaiset kurkut ovat kysyttyjä. Ei tulisi mieleenkään ostaa ulkomailta tuotuja tuotteita, jos tuotteita kasvatetaan tai valmistetaan Suomessa.


      • Vesipötkylät

        Närpiön kotimaiset ja
        http://www.hs.fi/kotimaa/a1368242900680

        Maukkaaksi näitä kotimaisia ei voi kehua, pikemmin ei minkään makuisiksi, mutta onneksi ei maistu sitten pahallekkaan, jos ei hyvällekkään.


      • Nautiskelij

        Makuasioista ei voi kiistellä. Meille suomalaiset tomaatit ja kurkut ovat tosi maukkaita ja siksi ostammekin ainoastaan suomalaisia tomaatteja ja kurkkuja. Samoin ostamme suomalaisia porkkanoita, salaatteja, punajuuria jne.


      • kompakokysymys
        Näinkin kirjoitti:

        Miksi ostat raakoja närpiöläisiä? Itse ostan aina maukkaita kypsiä suomalaisia tomaatteja. Samoin kuin maukkaat suomalaiset kurkut ovat kysyttyjä. Ei tulisi mieleenkään ostaa ulkomailta tuotuja tuotteita, jos tuotteita kasvatetaan tai valmistetaan Suomessa.

        Mistäpä saat maukkaita kypsiä suomalaisia tomaatteja talviaikaan?


      • Näinkin
        kompakokysymys kirjoitti:

        Mistäpä saat maukkaita kypsiä suomalaisia tomaatteja talviaikaan?

        Eilen ostin marketista suomalaisia , maukkaita tomaatteja. Nyt ne on jo syöty.


    • Suosisuomalaista

      Jos edes kaikki Kepua ja Persuja äänestäneet "isänmaalliset" suomalaiset ostaisivat enemmän kotimaisia tuotteita, niin saataisiin Suomi nousuun. Kyseiset ihmiset käyvät kernaammin Lidlissä ja tekevät mieluusti matkoja halpamaihin. Pitävät huolen siitä, etteivät eurot/työpaikat pysy Suomessa.

    • Isot ketjut laittavat ensin kotimaisen tuotannon polvilleen ulkomaalasilla tuonnilla ja kun se tavoite on saavutettu on tila hankkia sieltä mistä halvemmillaan saa. Pääasia että kaupan kate pysy euromääräisenä entisellään.

    • mitähuijareita

      Ostakaa nanson ja muiden tuotteet tehtaan myymälöistä niin vähemmän piraattia. Näyttää piraattia matkimista kopioimista tulevan idästä jopa pizzerioita voi olla piraattina näyttää aidolta muttei olekaan. Onhan verkkokaupassakin outoja merkittömiä kodinkoneita . Piraattiapteekkeja pakkaus näyttää aidolta kopiolta sisältö ihan kummallista . Jopa maitoja ollut kuin valkoista vesiväriä eikä maitoa lasiin jää outoa valkoista värijauhetta vähän kuin huumeetkin kun kuivuu lasiin voi raapia pinnasta sillai salakuljetetaan. Jotkut muoviosat haisee hirveelle on kopioita.Johan kopioivat juomaetikettejä liimaavat muumaalaisiin pulloihin että saisivat pullopantista. Kaikkea näkee. Muumaataustaiset myyjät lyö käteen väärennettyjä seteleitä joten tasaraha lopettaa sen ongelman. Pääsääntöisesti antavat vähintään yhden setelin väärin tai yksi puuttuu takaisin. Torilla voit saada muumaalaista marjaa hilloja mehuja suomalaisina sekaan sotkettu vanhat. OIKEESTI SUOSIKAA AITOUTTA JA SUOMEA. Älkää antako uskontolahkoille kirppiksille mitään ilmaiseksi ovat ihan itämaan ahneiden myyntibisneksiä . Pitäkää rahanne itsellänne. Vanhoja vaatteita on myynnissä uutena.

    • Nakitjamuussi

      Työpaikat on kiinni kotimaan tuotannossa ja ostovoimassa sekä kotimaalaisen tuotteen ostamisessa sillä jenkit aikanaan pääsi nousemaan . Nythän siellä on köyhiä kun työpaikat siirtyi kiinaan. Kun ulkomaalaiset polkee palkat tekemällä pienemmällä tuntipalkalla romahtaa elintaso kokonaan slummiksi. Sen takia minimipalkkapakko on oltava ei alle 10€ tunti enää . Huomaa asumiskulut ja ruuanhinta palkalla maksettava joka kk ja verot. Järkeä päättäjille yhteisesta asuinalueesta nimeltä unioninsuomi. Vientiä voi tukea ruotsiin ja espanjaankin sekä usan suomialueille . Länsivientiä .

      • yksi_ulkomaalainen

        Taskusta-toiseen-periaate ei vain toimii. Vientiä pitää saadaa ja siihen auttaa vain korkea laatu, oikea tuoteidea ja edullinen hinta, kaikki näitä, vain yksi tai kaksi näistä eivät täyttää markkinoiden vaatimuksia..


    • kaupunkilaista

      en osta kotimaalaista enkä ulkomaalaista

    • hdfhdryhd

      Mitä väliä ostan mikä on halpaa ja hyvää. Aloittajalle nationalismi on tärkeämpää kuin järkevä ravinto, että tsemppiä vaan

      • hintatietoisia

        Hinnat nousisivat aivan hullusti, jos ei olla hintatietoisia


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      80
      1595
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      70
      1278
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1218
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      178
      1008
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      148
      988
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      984
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      872
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      834
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      816
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      774
    Aihe