Aivan selvä apina.

Jyrinlogiikkaeipetä

Apina vai ihminen?[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tutkijat kiistelevät siitä, kuuluuko H. habilis ihmisten Homo-sukuun vai Australopithecuksiin. Sen välitön edeltäjä saattoi olla massiivisempi ja apinamaisempi Homo rudolfensis.

Esimerkiksi Richard Leakey on ehdottanut että H. habilisista käytettäisiin nimeä Australopithecus habilis. H. habilis on vähiten nykyihmistä muistuttava Homo-sukuun sijoitettu laji (lukuun ottamatta Homo rudolfensista).

Kiista tieteellisestä luokittelusta jatkuu edelleen, koska jotkut tutkijat eivät haluaisi sijoittaa lajia kädellisten Homo-sukuun. Väittely johtuu useista puuttuvista piirteistä, joita esiintyy muilla Homo-suvun edustajilla. Homo habilis sijoitetaan joissain luokitteluissa Australopithecuksiin ja silloin siitä käytetään nimeä Australopithecus habilis[7].


Siis anatomisesti täysin selkeästi apina, ja näin sanovat myös kaikkein kokeneimmat antropologit kuten Richard Leakey joka on näissä asioissa ollut usein hyvin rehellinen sanoen mm. Lucya simpanssiakin alkeellisemmaksi sukupuuttoon kuolleeksi marakatiksi.

---Mutta mutta, evoluutiotutkijoiden piireissä on tuo uskomuspuoli niin tavattoman vahva, vähän niinkuin hellareilla usko helvettiin, että jostain se apinaihminen on vaan tapetille nostettava niin nostetaan se sitten vaikka ilmiselvästä apinasta jonka periytymisestä eteen tai taaksepäin emme tiedä yhtään mitään.

---Ja tämä sama hämmästyttävä kiistanalaisuus siitä että mikä otus oikein onkaan kyseessä, koskee myös muita joidenkin apinaihmisiksi olettamia fossiileja.

(Ja sitten vielä nämä maanisina apinaihmisten epäonnisina jahtaajina tunnetut tutkijat turhautuneina ovat syyllistyneet hämmästyttävän usein suoranaisiin tahallisiin väärentämisiin vanhoilla päivillään kun piti väkisin saadapuuttumaan jäänyttä , mainetta itselleen, minkä puolestaan osoittaa vain sen että sokea kunnianhimo ohjaa näitä epärehellisiä tutkijoita uskottelemaan ulkopuolisille että kaikki mitä he apinaihmisistä väärinesittävät, on totta vaikka se on vain silkkaa tahallista väärinesittämistä tavalla tai toisella.)

Odotan mielenkiinnolla RIchard Leakeyn testamenttia jossa hän toivoakseni paljastaa sen mikä häntä selvästi on vaivannut koko ikänsä, eli sen että hän toteaa vielä kerran sen minkä on jo parikymmentä v.sitten sanonut ääneen apinaihmisfossiilien kaivelusta, eli että: "Turhaa on kaivella, ei sieltä mitään löydy."

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hominidae

      Onhan ihminenkin apina, niin miksi ei ihmisen kantauoto olisi?

      • Jyririri

        Kun olet noin viisas niin kerrohan että missä luuraavat ne lukemattomat apinaihmislajit joita kuuluisi apinaa edistyneempänä vilistä apinoita enemmän täällä maan päällä?


      • Jyririri kirjoitti:

        Kun olet noin viisas niin kerrohan että missä luuraavat ne lukemattomat apinaihmislajit joita kuuluisi apinaa edistyneempänä vilistä apinoita enemmän täällä maan päällä?

        Uskonveljesi ovat hävittäneet heidät.


    • Ja jotkut toiset kiistelevät vuosituhansia siitä, että kauanko siellä Helvetissä ollaan. Mitä on sen rinnalla parinkymmenen vuoden kiista luiden määrittelystä. Luut sentään ovat olemassa, toisin kuin se Helvetti.

    • turha-haave

      "että hän toteaa vielä kerran sen minkä on jo parikymmentä v.sitten sanonut ääneen apinaihmisfossiilien kaivelusta, eli että: "Turhaa on kaivella, ei sieltä mitään löydy.""

      Miksi ihmeessä hän sellaisia menisi sanomaan. Onhan niitä fossiileja löytynyt vaikka kuinka paljon.
      " kuten Richard Leakey joka on näissä asioissa ollut usein hyvin rehellinen sanoen mm. Lucya simpanssiakin alkeellisemmaksi sukupuuttoon kuolleeksi marakatiksi. "
      Voit varmaan laittaa lähteen tälle väitteelle. Tiedätkö, mikä Lucyn erotti simpanssista ja marakatista? Ei se aivojen koko ollut varsinkaan simpanssiin verrattuna, vaan pystykävely.
      Mutta turha vissiin kreationistilta järkevää kannanottoa on odottaa. Ei uskalla, kun Jehova heittää kuuman stevarin kuuppaan.

      • jyrifossiilli

        Niinpä, fossiileja on jo kirjattu miljoonia vaan se yhä puuttuu mistä Richard kertoi, nimittäin ne aidoksi todettavissa olevat ihmien apinaihmis-esivanhemmat.

        Juuri tällähetkellä niitä ei ole ainoatkaan sillä antropolgien kesken ei ole olemassa yhteistä näkemystä siitä että mikä apinafossiili mahdollisesti olisi ihmisen varma esivanhempi sillä ne kaikki poikkeavat ihmisestä aivan liikaa, siis ovat aivan liian apinamaisia jotta ne voitaisiin varmuudella todeta ihmisiin johtavaan sukuhaaraan kuuluvaksi.
        Näin se vain evouskovaiset.

        Siis Richard oli kommentissaan täydellisen oikeassa, eipä ole sieltä mitään löytynyt.

        Muuten, miksi luulet että Richard saattoi olla niin kovin varma asiastaan? Mietihän sitä niin ehkä näet valon, sen saman jonka minäkin näin.


    • Jyrinlogiikkaeipetä
      • Tuohan riippuu aivan siitä miten apinaihminen määritellään.

        Onko Homo habilis mielestäsi nykyihminen vai apina? Samaan syssyyn kysäisen Mark5:ltä, mitä apinalajia H. habilis hänen mielestään edustaa - muistaakseni hän on ollut useammin kerran sitä mieltä, että mitään välimuotoja ei ole koskaan ollut, vaan kaikki hominidifossiilit ovat joko nykyihmisiä tai nykyapinoita.


      • Jyriapoinoi
        PuhuvaKärmes kirjoitti:

        Tuohan riippuu aivan siitä miten apinaihminen määritellään.

        Onko Homo habilis mielestäsi nykyihminen vai apina? Samaan syssyyn kysäisen Mark5:ltä, mitä apinalajia H. habilis hänen mielestään edustaa - muistaakseni hän on ollut useammin kerran sitä mieltä, että mitään välimuotoja ei ole koskaan ollut, vaan kaikki hominidifossiilit ovat joko nykyihmisiä tai nykyapinoita.

        H.Habilkiksesta puheenollen, se oli vain yksi sukupuuttoon kuollut apina.

        Ja sivumennen sanoen, koska Lucy löydettiin kavereineen alueelta jossa on aina ollut simpansseja ja todellisuudessa Lucyn jäänteistä on havaittu että kaikki sen osat ovat yksi yhteen nykysimpanssi, joten mistä tiedetään ettei se ole simpanssien sukua? Simpanssihan on muka 99 % ihminen, heheh.


    • Fiksu.__--.kreationisti

      Ihminen ei ole apina joten aloitus ei liity palstan aihepiiriin.

      Ilmoitettu poistoon.

    • imbesilli--..--kretu

      Apinat ei kuulu palstan aihepiiriin.

      Ilmoitettu poistoon.

    • eiollapinoita

      Koko luomakunnassa vain ihmiset uskovat evoluutioon ja elossapysymistaisteluun.
      Siksi ihmiset ovat kaikkein häikäilemättömimpiä ja väkivaltaisimpia omaa lajiaan kohtaan.

    • bg-oppilas

      Älä nyt Jyrbä yritä.

      Kyllä kaikki tietävät että apinaihisillä oli kehityttyään edeltäjiään kyvykkäämmiksi tapana tappaa edeltäjänsä, siis vanhempansa sukupuuttoon niin ettei niistä jääny edes fossiileja jäljelle.

      Todisteena tästä on Dawkinsin sana, ja hän on sentään professori.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1702
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1640
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      56
      1598
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1373
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      284
      1194
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      41
      1097
    Aihe