Kaikki tyhmät ihmiset pitää tappaa

Hister

Ei mulla muuta.

8

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Custer

      Sinusta joutuvat aloittamaan...

      • jiodidhuisuigsyu

        Komppaan Crusteria. Aloittaja voi aloittaa itsestään, noin se tulee halvemmaksi.


    • shit_happens

      Oletko jo itse päättänyt, minkä kuolintavan itsellesi toivot? Hirsipuu, myrkkyruiske, sähkötuoli?

      Ihan oikeasti. Ihmisiä on maapallolla huimati liian paljon, ja olemme tuhoisa laji, joka tuhoaa elämän edellytykset sekä itseltä että muilta lajeilta - ehkä torakkaa lukuunottamatta. Tosiasiassa meistä voisi samantien lopettaa 95 %. Ydinpommeilla ydintalvi koko planeetalle?

      • mielipide.asiasta

        Itse voisin ottaa myrkkyruiskeen, tietysti kivuttomimman tavan. (en ole alkuperäinen kirjoittaja.) Mielestäni eutanasia pitäisi sallia kaikkialla. Miksei myös masentuneet sitä saisi halutessaan... Ketä se hyödyttää, että täällä osa porukasta elää vastentahtoisesti vain syöden ja paskoen. Kun ei kiinnosta edes lisääntyä. Kaikissa töissä on jo niin pätevää porukkaa yllinkyllin, ettei ole korvaamaton.

        No toki olisi mukavaa, jos pystyisi muuttamaan erakoksi luonnonhelmaan, pois muiden jaloista ja nauttisi päivistään hiljaisuudessa. Sen itsemurhanapin voisi silti jakaa kaikille halukkaille, että sitten kun on "aika koittanut" niin voisi ihan itse päättää päivänsä. Se vähentäisi huomattavasti väestöä ja keventäisi sairaaloiden ja vanhainkotien kuormitusta. Kaikki voittaisi.

        Miksei ihmisille anneta sitä mahdollisuutta, vaan pidetään kynsin ja hampain elossa, mutta sitten kuitenkin haukutaan hyödyttömäksi rahamenoksi kun lakkaa tuottamasta mitään yhteiskunnalle? Kohtelukin on ala-arvoista.

        En kannata ydinpommeja enkä sotia, vaan tätä eutanasiaa, joka on inhimillinen keino. Ja voi että v*tuttaa ne kaikki vähäjärkiset urpot, jotka jaksaa urputtaa eutanasian väärinkäytöksistä ja aborteista! Ne imbesillit eivät kuitenkaan välitä vattuakaan elossa olevista ihmisistä ja heidän kärsimyksistä.


    • jhghghhh

      Älykkäät ihmiset ovat pilanneet maailman ydinaseillaan ja saasteillaan. Oliko älykästä kehittää esim. ydinpommi, ilmaston pilaava polttomoottoriauto, ilmaston pilaava turbiinilentokone, ilmaston pilaava dieselmoottorilaiva, valtameret pilaavat lannoitteet, jne. Australian alkuasukkaat elivät iät ajat tasapainossa luonnon kanssa, nyt heillä ei ole muuta tekemistä kuin koettaa "sopeutua yhteiskuntaan" ja juopotella.

    • Yhdynsinuun

      Olen samaa mieltä, maailma olisi parempi paikka ilman tyhmiä ihmisiä.

    • oletoikeassa

      Evoluutio eli luonto keksi ratkaisun ZIKA.

    • Kehitysopin valossa voitaisiin sanoa, että älykkäät syrjäyttävät tyhmät ja oikeastaan tappavat heidät.

      Maailmaa jonkin aikaa tarkastelleena sanoisin tilanteen olevan jokseenkin päinvastoin.

      En yritäkään vihjata, että pitäisi aloittaa jokin valtiojohtoinen murhakamppanja älykkyysosamäärään tai johonkin muuhun perustuen.

      Tarkoitan sanoa, että yleensä normaalilla älyllä varustettu henkilö tekee normaalia työtä yhteiskunnan hyväksi. Se sama yhteiskunta huolehtii henkilöistä, jotka eivät siihen itse kykene. Tämä on yleisesti ottaen kaikkien hyväksymä yhteiskunnallinen periaate ja toimintamalli.

      Tämän samaisen kaikista huoltapitävän yhteiskunnan pitäisi huolehtia myös yhteiskuntaa pyörittävien normaaliälyisten turvallisuudesta. Tähän on moniakin tapoja ja Suomessa on tähän asti onnistuttu siinä kohtuullisen hyvin.

      Elokuvat ja muu viihde saa aikaiseksi harhakuvitelman, että rikolliset ovat poikkeuksellisen älykkäitä Hannibal Lectereitä, jotka punovat nokkelia juoniaan ja uhreina ovat tyhmät tavikset.

      Tosiasiassa väkivaltaisten ihmisten kanootissa on keskimäärin vähemmän soutajia kuin normaaliälyisten kulkuvälineessä.

      Tarkoitan nyt väkivaltarikollisuutta.

      Suomessa ollaan totuttu ajatukseen, että henkirikoksen uhri on alkoholisti tai muiden päihteiden väärinkäyttäjä taikka tämän lähipiiriin kuuluva. Henkirikoksen tekijänä on puolestaan joko mielisairas, alkoholisti taikka muiden päihteiden väärinkäyttäjä.

      Rangaistukset on mitoitettu yllä esitetyn mukaan. Tekijälle pelkkä selviäminen ja teon merkityksen tajuaminen on rangaistuksena tarpeeksi. Sen päälle langetetaan muodollinen 10-15 vuoden vapausrangaistus, jotta tekijä voisi psykologisista syistä kokea saaneensa teosta rangaistuksen.

      Kansainvälistyvässä Suomessa ei voida tuudittautua nimellisen elinkautisen vankeuden pelotevaikutukseen. Minusta oikeudenmukainen rangaistus murhasta on kuolemantuomio tai ainakin sen mahdollisuus.

      Ylipäätään Suomen koko rangaistusjärjestelmä kannustaa väkivaltarikollisuuteen. Ei tarvita kovinkaan paljon älyä eikä salilla käymistä, kun jo pääsee nauttimaan vastaantulijoiden lompakoiden sisällöstä.

      Mikäli lompakon sisältöä ei luovuteta suosiolla, annetaan sen vastikkeeksi hiuksia irrottava löylytys. Tässä yhteydessä saattaa lompakostaan tarkan ihmisen henkikin erota ruumiista.

      Että kukaan ei tällaiseen ryhtyisi, on tuomioistuimen määrättävä rikoslain nojalla tekoon syyllistyneelle rangaistus joko ryöstöstä (ja/tai) kuolemantuottamuksesta, taposta taikka murhasta.

      Murhana sitä ei kukaan lähtisi edes syyttämään, joten rangaistus olisi enimmillään 10-12 v vankeutta. Ensikertalaisena (eli ei tuomioita viimeisen 3v aikana) hän istuu rangaistuksestaan 2/3 osaa. Siis enintään 8 vuotta. Näistäkin hän saattaa lusia osan ajasta avovankilassa, ja käy myös lomilla.

      Jos siis tarvitsee rahaa nopeasti, eikä halua tai voi ottaa pikavippiä, voi kohtuullisen huoletta hakata ohikulkijoita kuoliaaksi. Maksimirangaistus useammastakin taposta on 15 vuotta.

      Rangaistusten tulee olla inhimillisiä, mutta samalla myös uskottavia, pelottavia ja viisaitakin.

      En kannata ihmisten surmaamista vain jonkin ominaisuuden tai sen puutteen vuoksi.

      Nimimerkki Hister on aika nokkela tässä yhteydessä. Minustakin Nostradamus on yksi parhaista trolleista kautta koko historian.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe