Aihe

Älykäs ja viisas ihminen

anonyym111

Pohdiskelun jälkeen olen tullut lopputulokseen, että älykäs henkilö on:

- Ateisti, koska tietää että uskonnot,säännöt ja lait on määritelty pitämään järjestystä, mutta ovelat/häijyt ihmiset rikkovat niitä kokoajan kulissien takana tai jopa avoimesti mm. epäeettisellä bisneksellä. Taikuutta ja yliluonnollista ei ole. Kaikki on luonnontieteellistä. Uskonnot kehottavat ihmisiä järjettömyyteen ja turmioon, kuten lisääntymään ja täyttämään maan. Ei ei, ja vielä kerran ei. Tasapainoon pitäisi pyrkiä luonnon kanssa. Patriarkaaliset hölpötykset on saatanallisia. Kuoleman jälkeistä elämää ei ole. Jälkipolvet vain jatkaa siihen mihin jäätiin.

- Vegaani, koska haluaa lopettaa kärsimyksen alkuperän, eli eläinten rääkkäämisen. Huom. alaryhminä fruittarit ja fennovegaanit. Veganismi säästää luontoa ja helpottaa nälänhätää. Eläinperäisten tuotteiden käytöstä johtuu kaikki muutkin epäeettiset ongelmat, kuten prostituutio ja pakolaisuus. Tutustukaa maataloustukiaisiin. Mistä on kyse.

- Feministi, koska luontoäiti. Ja naiset kuitenkin välittävät lapsista enemmän kuin miehet. Naisten täytyy päästä pois sovinistien alistuksesta. Sen tähden pitäisi ajaa tyttöjen etuja. Miesten miellyttäminen on tyhmyyttä, varsinkin jos ja kun yleensä mies on sovinisti eikä arvosta naista. Ihmisissä on aika paljon moniavioisuutta. Älykkäät kyllä kiintyy toisiinsa ja tekevät yhteistyötä mm. lasten kasvattamisen kanssa. Tyhmiä ihmisiä on kuitenkin enemmistö, erot rehottaa. Tyttöjen kouluttaminen ehkäisee syntyvyyttä.

- Vihreä, koska ekologisuuteen pitää pyrkiä mm. energia pitäisi tuottaa ilman ydinvoimaa. Vaihtoehtoja on monia. Saasteita pitää vähentää. Kulutusta pitää vähentää.

- Vela, eli vapaaehtoisesti lapseton. Tällaiseen maailmaan jossa elämme, on silkkaa tyhmyyttä hankkia lapsia. Ihmiset paheksuvat sinkkuja ja historiassa vanhoille piioille on naureskeltu. He ovat kuin ovatkin älykkäitä, koska eivät halua lapsia sorron maailmaan. Syntyvyyttä on järkevää laskea.

- Armokuoleman ja abortin kannattaja. Säästää kärsimykseltä ja myös on taloudellisesti kannattavaa, hillitsee väestönräjähdystä.

- Älykäs henkilö kärsii mielenterveysongelmista, koska herkkyys ja älykkyys liittyvät toisiinsa. Mielenterveysongelmat johtuvat juuri tästä umpihulluudesta ympärillä. Lisäksi skitsofreenikot ovat kidutettuja ihmisiä. On sellaista tekniikkaa, jolla on mahdollista puhella ihmisen päähän ja harjoittaa mind controlia.

- Muiden silmissä umpihullu ja vihattu henkilö, koska tiedostaa tämän kaiken ja pääsee vielä pätemään. Ilman tapojen parannusta koittaa kamalat ajat. Siihen ei tarvita ydinsotaa eikä mitään. Vedet ja ilma saastuu, kasvillisuus ja elämän monimuotoisuus katoaa.

- Sitten on tietty matikkanerot ja muut nerot, jotka ovat huippuja työssään, mutta eivät keskity kokonaisuuteen.

Voisin kuvailla vielä kaikista hirveimmän persoonan tähän, eli henkilö joka kannattaa:

- turkistarhausta
- eläinperäisten tuotteiden käyttöä
- lemmikkibisnestä
- prostituutiota
- ihmiskauppaa
- talouskasvua / kulutuksen lisäämistä / väestön kasvua
- ydinvoimaa
- naisten oikeuksien polkemista
- köyhien oikeuksien polkemista
- terrorismia, sotia / luonnonvarojen pöllimistä
- saa suunnilleen orgasmin dominoidessaan kaikkea, mutta on lopulta melko tyhmä.

Kärsimys on korkeakulttuuria. Oikeastaan kun sovinistit huorittelee naisia, he eivät edes käsitä olevansa itsekin huoria, sillä myös jakavat likaista kaluaan eri reikiin ja joutuvat myös myymään itsään jollekin yritykselle saadakseen rahaa.

8

73

  Vastaukset

  • Eivät pidä paikkaansa kaikkien kohdalla. Et voi sovittaa älykkäitä mihinkään tiettyyn muottiin, vaan heissä on jopa enemmän yksilöllistä vaihtelua kuin muussa kansassa. Heitä yhdistää vain älykkyys ei välttämättä mikään muu.

  • Älykkäät eivät ole mitään vitun vegaaneja. Haluavat lapsia. Eivätkä todellakaan kärsi mielenterveysongelmista. Ateisteja varmaan enemmän kuin kansassa keskimäärin. Eivät ole vihreitä. Kannattavat ydinvoimaa, turhistarhausta ja muutakin hyödyllistä.

  • Älykäs ihminen ei usko ilmastonmuutokseen.

  • mielisairaalassa on on älykkäitä yksilöitä. aloittaja voidaan laittaa sinne kanssa. mutta jos sitä ajattelee niin kyllä oikeassa olet. mielisairaalassa saat ilmaiset huumeet naamaan ja ruokaa. voiko elämältä muuta pyytää XD

  • Tuli tuosta mieleeni, kun sanoit että vegaanit eivät hyväksy eläinten "rääkkäämistä" ravinnoksi...

   Ihan hirveän moni vegaani hyväksyy kuitenkin ihmisten rääkkäämisen.

   Se on sydäntalvella Suomen oloissa melkein jokainen tarjolla oleva tuore kasvis ja hedelmä tuotettu köyhien palkkoja polkemalla. Poikkeuksena ehkä puolalaiset omenat.

   Ja vuoden ympäri tuodaan papuja, riisiä, tofuja ynnä muuta hipsteriruokaa, jonka vieljelystä/sadonkorjuusta hyötyy työntekijä tasan sen verran ettei nälkäänsä ehkä ihan just kuole. Känsät saa kaupanpäälle käsiinsä.

   On niin trendikästä olla moraaliltaan näennäisesti muita korkeammalla tasolla.

   Sanonpa vaan, että itselleen kalastava tai metsästävä ihminen on Suomen oloissa tuhatkertaisesti kestävämmän kehityksen airue, kuin yksikään kaupunkilaishipsteri chiansiemenineen ja avokadopastoineen.

   Siinäpä sitä älykölle pähkinää iltapalaksi.

  • Aloittajan kommentti ei ollut mielestäni älykkään ihmisen kirjoittama.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13395
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6251
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   98
   5046
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3396
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2633