Vaahteraliiga 2016 - kyvykkään miehen juhlaa?

nimimerkin.takaa

Katoin ettei vielä ollut tälläistä keskustelua aloitettu. Nyt on!
Mitä mieltä väki on? Tuleva kausi on sama kuin viime kausikin..Roosters, Trojans ja muut taistelee leivänmuruista.
Ennen täällä on kirjoiteltu kurjien toimesta kaikenlaisia TOP 5 listoja ja analysoitu tulevaa mestaria.

Mutta ei enää... Ymmärtääkseen tulevaa kautta, joka tulee olemaan erilainen kaikesta aikaisemmasta. Kyllä, Suomijefun vesimiehen aika on vihdoin täällä.

Olen kehittänyt keinon mestarin selvittämiseksi. Todella yksinkertaista!
Kuvittelen eri joukkueet vain ihmisiksi tai eläimiksi ja mielessäni laitan heidät tappelemaan keskenään. Kunhan olen tarpeeksi kuvitellut ja analysoinut, tiedän tulevan mestarin.

Vihdoinkin kausi on täällä, joten aloitetaan!
Suomijefuperheen uusi pakettimatka on läväytetty tiskiin: koko kesä mennään ympäri Suomea jefusukulaisia moikkaamaan. JefuSuomi on täynnä jefuisiä - siksi se on täynnä kurjuutta; täynnä jefuäitejä - siksi täynnä kaikenlaatuista turmeltuneisuutta sadismista siveyteen; täynnä jefuveljiä, jefusisaria, jefusetiä, jefutätejä - täynnä hulluutta ja itsemurhaa.

Ensimmäisenä vuorossa Roosters.

Jos Roosters olisi ihminen, niin hän olisi voimakasrakenteinen mies, vankkarintainen, leveäharteinen, roteva ja kuitenkin nopea liikkeissään, jäntevä ja notkea. Hänen kaulansa pyöreä, voimakas pylväs kannattelee kaunismuotoista päätä. Hän olisi kalju, hänen kasvonsa lujapiirteiset. Hän olisi kaunis jollakin väkivaltaisen korostetulla tavalla ja näyttäisi jokaiselta senttimetriltä alfa-plus-mieheltä. Ammatiltaan hän olisi kauppakorkeakoulun luennoitsija ja opetustoimintansa väliaikoina käytännön tunneinsinööri. Kaikessa mihin hän ryhtyisi hän olisi kyvykäs, ehkäpä jopa liian kyvykäs. Niin, hiukan liian kyvykäs.

Jatkan myöhemmin analyysiäni Roosterssien haastajasta.

8

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiusattuValtteri

      Olen seurannut jo tovin keskustelua amerikkalaisesta jalkapallosta täällä suomi24:ssa. Olen vain seurannut, mutten ole kirjoittanut.

      Tämä keskustelu on herättänyt vanhat muistot sisälläni ja samalla tuntuu huojentavalta kuulla muidenkin ajatellen vaahteraliigaa vastaavalla tavalla.

      Omassa mielessäni Roosters on aasialaissyntyinen, pieni, hoikka mies. 69ers taas hiukan nuorempi, pitkä, uhkea punapää, jolla on suuri suu ja pisamainen iho ja mursunviikset. Wolverines taas näistä nuorin, ujon oloinen pitkätukkainen blondi. Hän olisi näyttävä ilmestys sinisine suurine silmineen ja takapuolen alle ulottuvine hiuksineen, ellei olisi niin vetäytyvä. Roostersin ääni on möreä kuin miehellä. Kun siihen vielä lisää tummat, lyhyet hiukset ja rotevan pienirintaisen ruumiinrakenteen, on vaikutelma aika androgyyni.

      Wolverines on kuin viisas poika, ja siten isänsä ilo. Roosters taas tyhmä poika, äitinsä murhe. Ilkityöt ovat hullun 69ersin huvi, järkevä Wolverins saa ilonsa viisaudesta. Myrskyn mentyä jumalaton 69ers on poissa, mutta vanhurskaalla Wolvolla on kestävä perusta. Ahneus vie Roostersin tuhoon. Wolverines torjuu lahjukset ja menestyy.

      • Sploosh

        Koskettelen itseäni. Erektio. Miksi 69ersin uhkealla punapäällä on viikset?


      • avainperä

        Vastaan sillä ehdolla jos kerrot missä joukkueessa pelaat. sillä nimittäin on tällä yhteydessä merkitystä.

        -Valtsu-


    • Waasa2016

      Vaasaaaaa! Kyyti on kylmää kaikille muille. Voi juku mikä jengi on kasassa!

    • nimimerkin.takaa

      Yksi joukkue käyty läpi, joten seuraavan joukkue esittelyssä. Onnekseni näistä joukkueista on Vaahteraliigassa varaa valita. Liiga, joka vilisee psykopatiaa, perversioita, telepatiaa ja ihmismielen pimeän puolen tuotoksia. Vaahteraliiga on kaukana satumaailmasta, jumalauta, moderni faabeli koko liiga! Onhan lajilla harrastajia tuhansia, mutta on myös muistettava, että Aleister Crowleyn Lain kirjan opetuksilla 4 000 ihmistä elää päivittäin. Pakko toivoa, ettei heitä lajin pariin suunnattomasti eksy.

      Seuraavaksi analysoin Seinäjoen Krokotiilit.

      Joukkueen pelaajapolitiikka saa Berliinin ilmasillan näyttämään pikkupoikien puuhastelulta. Pelaajia raahataan lakeuksille vaivoja säästämättä köyhästä Euroopasta kuin Miklos Horthyn poikaa aikoinaan: Unkarin Tonavan satamayhtiön johtajan Bornemiszan toimistolta, Eskutorin varrelta, Pestin puolelta kuorma-autolla lentokentälle, josta matka jatkui Wienin kautta Mauthausenin leirille.

      Seinäjoen Krokotiilit= lakeuksien avantgarde, teille jefuritareille, joilla koulu loppui toisen asteen koulutuksessa ensimmäiseen joululomaan, niin avant =edessä, garde=vartio, etuvartio, kärkijoukko, mistä tulikin mieleen Pierre Pinocellin otteet jäljellä oleviin kahdeksaan Marcel Duchampin suihkulähde-teoksia kohtaan. Onhan hän yhteen näistä virtsannut ennen kuin ryhtyi vasaroilla moukaroimaan ja kuten kaikki arvostusta nauttivat henkilöt, on hän myös pankkiryöstöstä tuomittu, mutta Krokotiileillä ei ole mitään tekemistä Neuvostoliitossa harjoitetun avantgarden kanssa, vaikkakin Lazar Markovich Lissitzkyn teos Клином красным бей белых kuvastaa hyvin Krokotiilien ja Kukonpoikien kohtaamisia.


      Jonkinmoisen Jumalan kirouksen takia Krokotiilit eivät voita ikinä, he ovat kuin lauma puuseppä Georg Elsenereitä: melkein, mutta onnistumisesta ei ole tietoakaan. Teoriassa voisin kuvitella Krokotiilitien olleen ennen Jumalia, mutta jonkinmoisen epäselvän ja hämärän tapahtumaketjun seurauksena he ovat nykyään proletaaria, jotka vain tykkäävät ryntäillä tekonurmikolla. Itse asiassa Petri Heikkilä on teoksessaan Submission vuodelta 2014 kuvannut hyvin, miten Krokotiili Jumalasta on tullut päihdesirkukseen uppoutunut puuseppä. Voisi sanoa, että joukkueella kova halu on olla Henry Parland, mutta totuus on Mark Parland, onhan tästä todisteena hopeamitalien määrä Seinäjoella.



      Jos Krokotiileissä olisi yhtään inhimillisyyttä, niin kasvot olisivat lakeuksien auringon poltteesta ahavoituneet ja punaiset. Tarkastellessa tarkemmin Krokotiili-isäntää keskittyisi huomio yhtä epäonnistuneeseen viiksien leikkaukseen kuin kreivi Bethlenillä, joka jostain käsittämättömästä syystä leikkasi viiksensä auringon paisteessa vietetyn pitkän loman jälkeen, jolloin lopputuloksena oli ikävä valkoinen viiva huulien yläpuolella, voisi sanoa tämän olevan suunnilleen yhtä kiusallista kuin Kaivannon musiikin kuunteleminen selvinpäin tahi kiinni jääminen, kun yön pimeydessä hiippailet kurkkimaan rivitalonaapurin makuuhuoneeseen kuultuasi aktin äänet putkien kautta sinkkumiehen toilettiisi.

      Krokotiilien tuleva kausi on suoraan F.T. Marinettin kirjoittamasta italialaisen futurismin manifestista: mennään autolla lujaa, päädytään ojaan, auto ylös ojasta ja matka jatkuu. Eli alkukaudesta voittoja tulee, puolivälissä hyytyy ja viimeinen matsi päättyy tappioon, mutta kyllä Seinäjoelta löytyy henkilöitä, jotka uskovat voittoon, toisaalta onhan heitäkin, jotka uskovat henkiolentoihin tahi Jukka S. Lahden murhaajan löytymiseen.

      Hurskaimmat meistä jo uskovat Fin de siècle olevan käsillämme, ehkäpä jopa ensi kaudella, mutta vastaan tähän väitteeseen toteamalla: ”Kyllähän operaatio ukkosenjyrähdyksellä on mahtipontinen nimi, mutta totuus toinen.”

      • Submissi

        Nyt on nimimerkin takaa huutelevalla tainnut vappusima käydä vähän yli ja vielä enemmänkin. Mutta ei se mitään. Ei paranoidi skitsofrenia miestä pahenna, jos ei mies nimeä. Mutta itse asiaan, joka ei tällä kertaa ole lakeuksien matelijat.

        Mark Parlandista ja Submissionista, alistumisesta, tuli mieleeni 1980-luvulle ajoittuneet nuoruusvuoteni ja homoeroottiset kokeiluni pääkaupunkiseudun sharp-porukoissa. Yleisistä saunoista alkanut tutkimusmatkani ihmismielen sopukoihin ja fyysiseen rakkauteen kokivat loogisen päätepisteensä ja antikliimaksinsa erään hämyisän yökerhon takahuoneen lattialla. Ringissä seisovien maihinnousukenkien muodostaman kimaltelevan kehän keskellä kumipalloa purien onnistuin vastaanottamaan jättiläiskokoisen murjaanin koko hellyydenosoituksen viimeistä senttiä myöten. Sain mitä pyysin ja vielä 23 tikkiä päälle.

        Tämä uusi isäni oli jenkkipelaaja eräässä vaahteraliigajoukkueessa. Sinä iltana minut muutettiin. Tiesin, että olin saavuttanut kaiken mitä homoseksillä oli minulle tarjottavana. Eheydyin ja perustin perheen akateemisen naisen kanssa. Elämme omakotitalounelmaa Helsingissä, mutta aina silloin tällöin käyn vieläkin katsomassa amerikkalaista jalkapalloa.


    • fchonka

      nais jääkiekkolijat tuntuvat kaikki olevan lesboja. onko myös kaikki jenkkfutis pelaajat homoja ? vai onko nää vaan trollien juttuja. kertokaa pelaajat?

      • Igihonka

        Ei kerta homoksi tee eikä useampikaan, jos ei itse identifioidu seksuaalivähemmistön edustajaksi. Koittakaa pikkuhiljaa tulla pois sieltä 1900-luvun juoksuhaudoista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      39
      773
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe