Kaksijakoinen maailmankuvaa. Human News

ValeKorppi

Kanssakäymisessä olemme tietoisia siitä, mitä housuissamme tapahtuu. Kanssakäyminen on aktiviteettia, joka aiheuttaa kehossa fysiologisia muutoksia. Muutokset näkyvät eritteenä, joita työntyy ihmisen monista rei'istä. Me tunnemme koska ja mikä erite syntyy, kehittyy ja etenee. Se on normaalia. Toiset ihmiset pelkäävät eritteitä ja toiset nauravat niille.

Vesimies on järkeä, eikä ole eritteiden ystävää, vaikka se elää sekasotkussa itse, koska ei välitä siivoamisesta. Tarvitseeko Vesimies siivoajaa?

Kaksijakoisuus syntyy siitä, että ihmisen pitää päteä, olla aina edustavaa ja täysivoipainen, mutta samaan aikaan kituumme subjektiivisessa psykologiassa, että onko kaikki ok. Opimme pitämään eritteitä negatiivisinä, vaikka eritteet eivät ole negatiivisia. Koirat nuolevat toistensa sukupuolielimiä. Nykyihmiset pelkäävät jopa koskettaa toisen sukuelimiä. Kun näemme alastoman, meille syntyy assosiaatioita seksistä. Ja puhumme, että elämme seksistisessä yhteiskunnassa. Se ei pidä paikkaansa. Me emme ole seksiä nähneetkään kun kerran meille seksi eläimen kanssa on Tabu.

Pidämme sitä, että toinen mies koskettaa pallejasi, homoutena. Toisissa kulttuureissa tämä ei ole homoutta vaan huolenpitoa. Homoudesta ei ole kyse. Nykyihmisillä on väärä minäkuvaa, jota kutsumme myös egoksi.

Alastomina elävillä heimokansoilla on todella oikeaa kuvaa siitä, mitä on ihminen maan päällä. Heille alastomuus ei tuota pään vaivaa ja ihmisen suhteet ja tunteet ja ajatukset ovat tasapainossa. Jopa Alienit elävät alastomina Kosmoksessa, mutta ihminen tuntee häpeää liian aivan kaikesta.


Vale Korppi
HN

4

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ValeKorpi

   Eli kun keskustelemme toisten ihmisten kanssa, niin ajattelemme samassa sukupuolielimiämme. Olemme tietoisia niistä. Osa energiastamme menee tämän asian kässäämiseen. Emme ole läsnä ja valehtelemme, vaikka pitäisi olla rehellisiä. Ja sotia syntyy väärinymmärryksestä.

   • ValeKorpi

    Ihminen sairastuu ilman oikeata seksuaalitietoa. Kipu on oppimista. Näin kuljetaan kohti jotakin uutta. Mutta missä on Rakkaus ja Onni?


  • Heppisysteemi

   Heppizysteemeistä puhuttaessa usein unohtuu, että myös nassussa on erektiilistä kudosta ja toimintoa:

   "Sildenafiilin tiedetään aiheuttavan vain lieviä sivuvaikutuksia, kuten päänsärkyä, punastumista, nenän tukkoisuutta (nenäkuorikoissa on erektiilistä kudosta!), ..."   http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/haku;jsessionid=D0C82CF2BDC449B7C14761590DB6DCC4?p_p_id=Article_WAR_DL6_Articleportlet&p_p_lifecycle=0&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_p_frompage=uusinnumero&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_viewType=viewArticle&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_tunnus=duo80353

  • kyöpelit.niiku

   "Jopa Alienit elävät alastomina Kosmoksessa..." Väärä tieto. Mollaan kyl käyty kattoon, ja noon runsaissa kledjuissa.

   On nähty alastomii ihmisiiki, mut mei olla koskaan alasti. Meillon aina lakana päällä ja siinon vaan silmänreiät ja käsii varten toiset. Jos ihmiset honais ottaa meist niiku oppii, nekin pukeutus lakanaan.

   Me tehlään niiku jopii Tokmalin Kahedorgil Päivil. Miltä se nyt näyttäs, jos me kekkulehlittas ikkunassa ilman lakanaa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   129
   1827
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   78
   1707
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   56
   1313
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   69
   1141
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   819
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   785
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   45
   767
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   10
   749
  9. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   735
  10. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   45
   707
  Aihe