Raamattu on luotettava kirja, kirja Jumalalta

Saku6754

Monet epäilee, mutta kyllä Raamattu on luotettava ja aito kirja Jumalalta. Pelkästään muinaisesta vedenpaisumuksesta on valtavasti todisteita: Mm. korkeilta vuoriltakin löytyy simpukoiden kuoria ja jäännöksiä ja maankuoressa ja kallioissa on näkyvissä selkeet uurteet,jotka kertovat vedenpaisumuksesta. Myös on Nooan arkki löydetty tai oikeastaan sen säilyneet ja kivettyneet osat. Maanjäristys Turkissa sijaitsevalla Araratin vuorella paljasti arkin Araratin vuorelta. Löydön ovat varmistaneet mm. arkeologi Ron Wyatt ja Turkin hallitus ja Turkin ilmavoimien lentäjä. Käypä katsomassa : totta-on.fi linkit Nooan arkki ja arkkia katsomassa. Siellä on myös värillinen ilmakuva Nooan arkista.

26

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ron Wyatt ei ollut arkeologi ja muutkin "faktat" kirjoituksessasi ovat täyttä tuubaa.

      • saku6543452

        Voihan sitä herjata ja syytellä mistä vain. Ei vain oo totta. Ron Wyatt oli kuuluisa arkeologi, toki hänellä oli muitakin virkoja. Ja kaikki "faktat" on tosiaan faktoja. Sori vaan.


      • Anestesiahoitaja-se-oli
        saku6543452 kirjoitti:

        Voihan sitä herjata ja syytellä mistä vain. Ei vain oo totta. Ron Wyatt oli kuuluisa arkeologi, toki hänellä oli muitakin virkoja. Ja kaikki "faktat" on tosiaan faktoja. Sori vaan.

        "Ronald ”Ron” Eldon Wyatt (1933 – 4. elokuuta 1999) oli yhdysvaltalainen anestesiahoitaja, joka ryhtyi itseoppineeksi vaihtoehtoarkeologiksi vuonna 1960 nähtyään Life-lehdessä kuvan Araratvuoren läheltä. Wyatt piti muodostumaa mahdollisina Nooan arkin jäänteinä. Tämän jälkeen Wyatt keskittyi arkeologiaan ja pyrki kaivaustensa avulla todistamaan Raamatun todenperäisyyden. Wyatt teki noin sata matkaa Lähi-itään ja väitti löytäneensä tai ehkä löytäneensä niillä lähes kaikki Raamatun kadoksissa olleet merkittävät kohteet. Monet ammattiarkeologit ovat arvostelleet kitkerästi Wyattin tutkimuksia, samoin Raamatun tutkijat. "

        Huuhaata.


      • Taasko

        Väärin sammutettu?


    • erkkitietää

      ei oo muuta jumalaa kuin muinaiset astronautit ja Von däniken on heidän profeettansa! LukekaaTOTUUS hänen pyhistä kirjoistaan!

      • TimoXL

        (Och samma på svenska:)

        لا إله إلا س س رواد الفضاء القديم وفون دانيكين هو نبيهم! قراءة الحقيقة كتبه المقدسة!


    • niinpäniinjoo

      "Järki on uskon suurin vihollinen; se ei milloinkaan tule hengellisten asioiden avuksi, vaan yleensä se taistelee Jumalan sanaa vastaan ja kohtelee halveksien kaikkea, mitä Jumalasta tulee. Sen joka haluaa olla kristitty, tulee repiä silmät päästä järjeltään. Järki tulee tuhota kaikista kristityistä."

      Martti Luther

      • ettäpitääolla

        - nyt kipinkapin kakkantaan raamattun kansien väliin


      • Onratkaisu

        Luther oli oikeassa. Tarvitsemme vain uskon ja käskyjen toteuttamisen. Järjestäkin on nähty millaista kompurointia sen kanssa on eikä se pysty selittämään tyhjentävästi aikanamme mitään mutta syrjäyttää uskon monelta. Raamattu on ainut mitä tarvitsemme. Rakkaus, ei järki


    • Avaahan.jo.silmäsi

      Lukaisepas se Raamatun viimeinen kirja eli Johanneksen ilmestyskirja. Huomaat ajan merkeistä ja tapahtumista, että Antikristus on jo maailmassa ja suurten vainojen aika on alkanut. Kristityt on tapettu Lähi-Idästä ja koko Afrikasta lähes täyteen sukupuuttoon ja ensi kesänä sama alkaa Euroopassa. Suomenkin kirkko on suorassa Lusiferin ohjauksessa. Ja kolmas osa vesistä on muuttumassa myrkyllisiksi. Fukushima ja muovijäte sekä Hanfordista Kolumbiajokea pitkin vuotava ydinsaaste on jo tehnyt Tyynestä valtamerestä myrkyllisen; melkein kaikki elämä myrkkymeduusoja lukuunottamatta on sieltä kuollut. Vaikka ei tätä Suomen media kerro, mutta netistä löytyy uskottaviakin uutisia...
      Nämä Saatanan joukot tahallaan toteuttavat Ilmestyskirjan profetiaa ja pilkuntarkasti. Ihmettelin, että he aikovat välttää sen lopullisen kohtalonsa, mikä Ilmestyskirjassa kerrotaan vaan en keksinyt. Sitten kysyin neuvoa Yläkerrasta ja sain vastauksen, etteivät he yritäkään pelastua, koska tietävät sen mahdottomaksi. He yrittävät vain viedä mahdollisimman paljon ihmisiä mukanaan Helvettiin.
      Se Antikristus on jo keskuudessamme. Onko se Obama vai joku muu, se selviää melko pian. Antikristuksen nimittäin pitää ikäänkuin valekuolla jossakin terroriteossa ja sitten ikäänkuin pelastua siitä kuolemasta. Eli Kristuksen irvikuva. Tämä on se varmistus, jota odotan. Ja näin sen sanoo ilmestyskirjakin.
      Pedon merkki on jo päätetty asia muutama vuosi sitten Suomessakin. Käyttöönoton aikataulua ei ole vielä julkaistu. Se merkki on sinuun istutettava siru, jossa on sinun ihmisen lukusi eli 18 merkkiä pitkä tunnus RFID-tekniikalla. Tai voi sen tatuoidakin sinuun. Se ihmisen luku on Raamatussa 666 ja "jolla viisaus on, se laskekoon sen luvun ja sen luvun summan". Minulla tämä viisaus on. Summa 6 6 6 = 18 ja oman ihmisen lukusi saat (Suomessa) kun kirjoitat ensin maatunnuksen FI, sen perään tarkemman sijaintisi eli ns postinumeron ja jatkoksi sen mikä meille myytiin työeläkekortin numerona eli ns sosiaaliturvatunnus (vaikka sosiaaliturvaa ei pian olekaan). Kaikki 18 merkkiä. Jos sait 17 niin jätit sen viivan pois siitä viidenneksi viimeisestä paikasta.
      Ja mikä on sitten se itse Peto? Senkin luku on ilmestyskirjan mukaa 666 eli taas 18 merkkiä. Laskepa minkä tahansa pankkitilin merkkien lukumäärä, niin sekin on 18. Joko alkaa raksuttamaan?
      Jos olet eri mieltä niin perustele, kiitos!

      • se.sama

        Lukivirhe. Kirjoitin: ...Ihmettelin, että he aikovat...
        Pitää olla: ...Ihmettelin, että miten he aikovat...
        Vanhuus ei tule yksinään....


      • siinäpäperustelu

        Jos ajattelisit järjellä niin huomaisit, että lopun merkit ovat täyttyneet kaikkina aikoina, myös jeesuksen elinaikana ja loppu piti tulla silloinkin ihan vuorenvarmasti.
        Toki lopulta sitten ns. natsaa jossakin vaiheessa, kun tarpeeksi monesti yrittää.
        Sen voi ymmärtää ihan maalaisjärjellä eikä siihen mitään jumalia tarvita.


      • TimoXL

        Eri mieltä mistä
        Matematiikasta vai?
        No joo! Mä oon koodari! Mun mielestä nollakin on yks ihan käyttökelponen numero siinä missä ykkönenkin, joten pedon luku on siis 101101101 eli 555! (Tai sit 365. OHO! Päivien määrä vuodessa, kappas kappas!? :D HALLELUUUJAH!!!! :D )


      • g4ever

        jumala meiät tänne on luoytieteen teoriat.htä teoreettista kun nu.toi tiede paska on yhtä teoreettista ku kaikki tiede!


    • TimoXL

      Kenen raamattu? Kristittyjen, juutalaisten vai muslimien?

    • kirjailijanna

      - miksi kirjoittelet propakandaa jumalasta , me tunnemme vain Humalan miehiä , jokin sekkaannus tapahtunut tekstin käännöksessä latinosta ,j muuttuu h ksi ! -- siis epäpätevä kielten tutkija aiheuttanut pahan virheen.

      - siis Humalan miesten kirjoituksiin ei missään tapuksessa pidä suhtautua vakavasti ,vaan ottaa teksti sillee muuten vain tarkasteluun - esim. Luther kirjoitteli tekstejänsä huvikseen viinapullo pöydällä päiväkausia, aina siihen saakka kunnes alkoivat "pikku-ukot hyppeleen tv n ja radion päällä " ,heitteli niitä mustepulloilla ,kunnes sammahti lopulta pöydäkulmalle .

      - monella muullakin kirjailijalla on aivan samantapaiset työtottumukset.

    • yksi_uskomaton

      Raamattu on koesta vanhoista suullisesti välitettyistä tarinoista jotka perustuvat osin todellisiin tapahtumiin, mutta kertomukset näistä ovat muutuneet vuosituhansien aikana niin paljon, että vain usko näihin pelastaa pyhät kirjat.

    • tutkittua

      - uskoa on jäljellä ,niin kauan kuin on humalan miehiä ,joilla runosuoni sykkii pienissä tuiskeissa ja huumehöyryissä.

    • suoraaverrannollinen

      Sanoisin , että mitä enemmän kakkaa raamatun kansien välissä sen kirkkaanpi polla.

    • 4rtegf

      Kuka kirjoitti raamatun ja missä?

      • PitkäTieRaamatulla

        Raamattu on kirja kokoelma, joka on teitettu kodex-muotoon yksien kansien sisään. Sen keksivät kristityt jotka kyllästyivät selaamaan papyrys kääröjä. Raamattua ovat kuitenkin kirjoittaneet useat henkilöt, moneen eri aikaan, ja varsinkin sen varhaisempaa osaa hebrealaista raamattua on muutettu useampaankertaan milloin poliittisista ja milloin uskonnollisista syistä kun taas sen kristillistä osaa eli uuttatestamenttia vaivaavat kirjoitusvirheet, välikommentit ja tulkitsemisen vaikeus. Raamatun virstanpylväät olivat noin 5000-3000 vuotta sitten jolloin voidaan arvella varhaisten polyteististen tektien sekä myyttien muodostuneen, noin 2500 vuotta sitten Mooseksen kirjat alkoivat saada nykyisen muotonsa, noin 2250 vuotta sitten kaikki heprealaisen raamatun kirjoitukset olivat jo olemassa ja noin 1800 vuotta sitten lisättiin kristilliset tekstit ja raamatun kaanon lyötiin lukkoon.


    • manipulaattori

      Joku rosvo humalassa

    • orpa.kytsas

      Pilkatkaa te tolvanat raamattua. Briteillä on ainakin neljä virallista raamattua. Joku niistä jää aina pilkkaamatta. Buuaahhaa.

    • vailla_ristiriitoja

      "Monet epäilee, mutta kyllä Raamattu on luotettava ja aito kirja Jumalalta."
      Ja vailla ristiriitaisuuksia?
      Esim. kuinka Juudas Iskariot kuoli?

    • Muutakinlukeva

      Voisko joku ateisteista sanoa olettamuksenssa, miksi "sekalaisia kirjoituksia" sisältävä kooste on kuitenkin tahdottu tallentaa vuosituhannesta toiseen, mitä niin tärkeäksi koettua se ilmentää? Nyt, kun äsken statuksella klassikkokirjatkin menettävät merkitystään ja "suuret kirjoittajat" unohtuvat, kuten vuosisatojen kuluessa ovat ennenkin tehneet? Maallinen elää aikansa, on tärkeä maailmalle aikansa, Jumalan Sana pysyy ja on tärkeä Häneen uskoville.

      • drhfghfg

        Varmasti aikalailla sama idea kuin muissakin muinaisissa kirjoituskokoelmissa, kuten Rigvedassa...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4520
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      246
      2249
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1660
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      291
      1337
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1137
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1094
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1075
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      62
      1031
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      967
    Aihe