http://www.iltasanomat.fi/ruokala/resepti/art-2000001006982.htm
tämän mukaan grillaa tai paista
http://reseptitaivas.fi/reseptit/paistettu-halloum/
mutta lisää raparperi kastike eli suurusta kiisseli (vain hiukka sokeria maun pehmentämiseksi) maizenalla tai
salsa
nuori raparperin varsi (noin 2 dl pilkottuna)muutamaruohosipulin tai pillisipulin lehtiä (tai yksi kaupan kevätsipuli)nippurypsiöljyä, 2 tl valkoviinietikkaa, 1 tl sokeria hyppynen suola ripaus
Kuori raparperi jos kuori on jo ehtinyt sitkistyä. Jos käytät hyödettyjä varsia huuhtelu riittää (voit toki irrottaa kuoret siltä osin kuin ne joka tapauksessa irtoavat leikatessa). Paloittele raparperi ohuiksi viipaleiksi (jos varsi on paksu kannattaa pilkkoa se pieniksi paloiksi).
Huuhtele ja silppua sipuli.
Sekoita kulhossa viinietikka, suola ja sokeri. Lisää sipulisilppu kulhoon ja anna maustua muutama minuutti. Sekoita sitten myös öljy seokseen ja sen jälkeen raparperiviipaleet. Sekoita hyvin ja anna makujen vetäytyä jonkin aikaa. Tarjoile esimerkiksi paistetun tai grillatun kalan kanssa.
muuta raparperista
http://www.maku.fi/blogit/maku-toimituksen-blogi/3-x-suolaista-raparperista
http://www.valio.fi/reseptit/ryhmat/raparperireseptit/
halloumjuusto raparperilla
peri_rapar
0
93
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663382Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463202Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1232738- 442553
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271860- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä871505- 391330
- 821199