Tein tarkasti nettiohjeen mukaan paholaisen hilloa. Edelliskerralla tuli liian tulista, laitoin nyt chilin tilalle nokareen edellistä hilloa.
Kävi vain niin, ettei keitos jähmety! Sokerina oli hillosokeria. Samaa, mikä toimi edelliskerralla. Nyt minulla on noin 1,5 litraa paholaisen hillon ja sokerin makuista mehua. Millä sen saisi jähmettymään ja vielä niin, ettei ainakaan maku menisi pilalle? Minulla on ikivanhaa arrowjauhetta, ohratärkkelystä ja perunajauhoa. Käykö joku niistä ja miten teen itse työn? En ole mikään kokki, joskus vain itsekseni kokeilen.
Paholaisen hillo
soopankokki
1
407
Vastaukset
- pektiini
Martat miettii
http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2011-08-24-08-05-42voiko-hillon-keittaa-uudelleen/
http://www.carloskokki.com/766
E440, eli pektiini tehdään omena- ja sitrushedelmien puristusjätteestä.
Pektiiniä on paljon raaoissa kuorimarjoissa (karviainen) sekä omenoissa ja sitrushedelmissä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 703139
- 622495
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562126Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?
Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1942035- 551952
- 421584
- 401550
Mä en jaksa suojella sua enää
Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t141253EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!
"Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p1391168- 61083