Tein tarkasti nettiohjeen mukaan paholaisen hilloa. Edelliskerralla tuli liian tulista, laitoin nyt chilin tilalle nokareen edellistä hilloa.
Kävi vain niin, ettei keitos jähmety! Sokerina oli hillosokeria. Samaa, mikä toimi edelliskerralla. Nyt minulla on noin 1,5 litraa paholaisen hillon ja sokerin makuista mehua. Millä sen saisi jähmettymään ja vielä niin, ettei ainakaan maku menisi pilalle? Minulla on ikivanhaa arrowjauhetta, ohratärkkelystä ja perunajauhoa. Käykö joku niistä ja miten teen itse työn? En ole mikään kokki, joskus vain itsekseni kokeilen.
Paholaisen hillo
soopankokki
1
476
Vastaukset
- pektiini
Martat miettii
http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2011-08-24-08-05-42voiko-hillon-keittaa-uudelleen/
http://www.carloskokki.com/766
E440, eli pektiini tehdään omena- ja sitrushedelmien puristusjätteestä.
Pektiiniä on paljon raaoissa kuorimarjoissa (karviainen) sekä omenoissa ja sitrushedelmissä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sannan kirja USA:n bestseller!
"Congratulations to Sanna Marin's HOPE IN ACTION, officially a USA TODAY bestseller!" Kertoo Scribner. Mitäs persut tä18811678- 298164
Metsäalan rikolliset
Jokohan alkaa vähitellen kaatua kulissit näillä ihmiskauppaa harjoittavilla firmoilla.586116Ruotsalaistoimittaja: "Sanna Marinin saunominen saa minut häpeämään"
Sanna Marinin kirja saa täyslaidallisen ruotsalaislehti Expressenissä perjantaina julkaistussa kolumnissa.....voi itku..1715056- 384832
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai444436Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas1084332- 1133774
- 803300
- 481801