Tein tarkasti nettiohjeen mukaan paholaisen hilloa. Edelliskerralla tuli liian tulista, laitoin nyt chilin tilalle nokareen edellistä hilloa.
Kävi vain niin, ettei keitos jähmety! Sokerina oli hillosokeria. Samaa, mikä toimi edelliskerralla. Nyt minulla on noin 1,5 litraa paholaisen hillon ja sokerin makuista mehua. Millä sen saisi jähmettymään ja vielä niin, ettei ainakaan maku menisi pilalle? Minulla on ikivanhaa arrowjauhetta, ohratärkkelystä ja perunajauhoa. Käykö joku niistä ja miten teen itse työn? En ole mikään kokki, joskus vain itsekseni kokeilen.
Paholaisen hillo
soopankokki
1
230
Vastaukset
- pektiini
Martat miettii
http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2011-08-24-08-05-42voiko-hillon-keittaa-uudelleen/
http://www.carloskokki.com/766
E440, eli pektiini tehdään omena- ja sitrushedelmien puristusjätteestä.
Pektiiniä on paljon raaoissa kuorimarjoissa (karviainen) sekä omenoissa ja sitrushedelmissä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)866133Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu242566- 282073
- 631817
- 121631
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais51418- 91337
Kyllä poisto toimii
Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa141331"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..
"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla71269- 141213