Mies jätti, sanoi ettei enää rakastanut

petettyjajätetty

Olen siis pian 22-vuotias opiskelija ja muutin toiselta paikkakunnalta opintojeni perässä. Muutin samaa aikaa poikaystäväni kanssa, jonka kanssa olin ehtinyt olla ainakin yli kaksi vuotta. Hänkin sai opiskelupaikan samalta paikkakunnalta ja me muutimme yhteen löydettyämme asunnon. Arki meni hyvin, mutta miehen tutustuttua uusiin kavereihin koulussaan hän alkoi heidän kanssaan usein viettää iltaa ja olla myöhään poissa. Alussa se ei haitannut oikein yhtään, mutta tämän vuoden alkuvuodesta ne alkoivat olla sellaisia, että hän lupasi tulla kotiin tiettyyn aikaan mutta ilta aina venyi siihen että hän ilmoitti että tuleekin myöhemmin ja sitten pari kertaa kävi niin että ei tullut lainkaan. Minulla alkoi myös masennus uusiutua, jonka hoitamiseksi hakeuduin kouluterveydenhuoltoon. Yhtenä yönä mies ei vastannut yöllä puheluihini tai viesteihin yrittäessäni ottaa häntä kiinni. Ahdistuin, koska ajattelin hänelle käyneen jotain ja todella typeränä ihmisenä purin ahdistustani viiltämällä itseäni. Myöhemmin hän tuli kotiin (hyvin humalassa) ja riita syttyi, sanoi ettei jaksa enää. Kuitenkin aamulla eroa ei tapahtunut ja arki jatkui ihan hyvin, kunnes noin kuukausi sitten hän lähti iltaa viettämään eikä tullut yöksi kotiin. Seuraavana päivänä hän lähti toiselle paikkakunnalle työjutuissa ja oli nähnyt verisen paperin pöydällä sanojensa mukaan, joka oli tullut aamulla minulta, koska nenälääkettä (allergian takia) laittaessani aivastin yhtäkkiä ja lääkkeen pää osui syvälle nenään aiheuttaen pienen verenvuodon. En ehtinyt heittää paperia pois koska oli kiire kouluun. Mies luuli minun illan takia satuttaneen itseäni taas vaikka en ollut moneen kuukauteen sen hirveän yön jälkeen ja kerroin mistä se veri oli tullut.
Mies ilmoitti että lähtee pois hetkeksi miettimään ja tieisn mitä oli tulossa. Kyllä, noin viikon kuluttua, viimeisenä koulupäivänäni hän ilmoitti ettei rakasta minua enää, ei ole kuulemma kuukauteen eikä jaksa masennustani, vaikka olin selkeästi paranemassa. Tuli puun takaa, koska juuri sinä torstai aamuna ennen kouluun lähtöä olin suudellut häntä ja sanonut että rakastan sinua. Hän oli sanonut samoin takaisin ja samana kuuna ennen kuin lähdin aina hän halusi halata minua. Tuntuu niin väärältä. Olemme suurin piirtein väleissä, käytännössä pakko koska asunto. Minä jään meidän vanhaan asumaan. Nyt olen kesän muualla kesätyön takia ja hän on minun tulevassa asunnossani siihen asti kunnes löytää oman asunnon. Toivottavasti pian koska kun oma työni päättyy haluaisin palata kotiini, missä ei ole muita ja voisin aloittaa elämäni niin sanotusti alusta.
Että näin. Erosta on huomenna noin kuukausi enkä ole päässyt yli. Hän oli ensirakkauteni. Hänen viime suhteensa oli aika huono, koska edellinenkin oli masentunut mutta väitetään että sen avulla hän kiristi tai jotain. MIes ei myöskään ollut sitä tyyppiä että avautui tai kertoi tuntemuksistaan. Mielestäni meidän olisi pitänyt keskustella. Yleensä kun oli sanottavaa, jostain mistä keskustella minä olin yleensä se joka teki aloitteen, muttei hän koskaan... Hän on selkeästi muuttunut. Jonkinlaisia vinkkejä, kiitos! Olen vieläkin ihan murtunut ja tuntuu etten löydä hänen kaltaistaan enää ikinä. Tunnen itseni jotenkin petetyksi: minut on pettänyt jo kaksi hyvää ystävää inhottavasti ja nyt tämä...

8

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hope_and_love

      mitäpä tuohon voi sanoa kuin, että joskus se rakas ei jaksakaan vaikka haluaisi jaksaa.

      Ymmärrän erittäin hyvin miksi poikaystäväsi halusi erota.
      Olen itse asunut 4 vuotta yhdessä masennusta sairastaneen miehen kanssa ja se oli kuin olisi kivirekeä perässään vetänyt. Miehelläni oli lääkitys, mutta hän ei ottanut niitä. Meni kyllä uudelleen lääkäriin kun pakotin, mutta luulen ettei hän ottanut lääkkeitään sittenkään.
      Koko yhdessä olomme ajan mieheni takertui negatiivisiin asioihin, jauhoi niitä päässään ja purki tuntojaan minulle tuntikaupalla, se oli sellaista edestakais vatvomista, tosi rasittavaa.
      Huomasin vasta jälkikäteen, että mieheni oli hyvin iloton, ei nauranut ääneen, ei edes hymyillyt niin kuin normaalisti pidetään hauskaa, ei edes humalassa. Hän ei hullutellut koskaan, ei tehnyt mitään hassua tai hauskaa, eikä hän ollut silleen rentoutunut edes seksin jälkeen niin, että olisi sanonut jotain lapsellista ja tyhmää vaikka mitä mun höpönassu tai namupala tms vastaavaa.



      Minä rakastin mun miestä silloin alussa mutta pikkuhiljaa se iso musta pilvi, ilottomuus peitti meidän kodissa kaiken ja vei valon pois mun elämästä. Jotenkin se miehen totisuus, alakulo oli niin kokonaisvaltaista ja se negatiivisuus veti minutkin mukanaan. Minulta meni puhekyky, olin pitkiä aikoja hiljaa, pelasin vaan tietsikalla illat kun en jaksanut enää miehen olemuksesta huokuvaa painon tunnetta, sellasta kokonaisvaltaista raskautta, en osaa tarkemmin selittää.

      Olin todella väsynyt, en välittänyt enää meikkaaminen jäi, söin huonosti, mun vanhemmat ja sisko, ystävät ja kaverit koulussa, huomasivat sen ja kysyivät mikä on, miksi en enää naura, miksi en käy enää harrastuksissa samalla tapaa kuin ennen.
      Oli pakko herätä ja miettiä että tätäkö tää mun loppuelämä on. Näin painavaa ta tukahduttavaa, oli kun tuhannen kilon kivi olisi ollut mun päällä enkä pystyny enää hengittämään. Erosta tuli oli rankka, mutta en olisi jaksanut yhtään enempää.

      Jos olisin jäänyt parisuhteeseen, en usko että olisin enää tässä tätä kirjoittamassa.

      Erostamme on jo 3 vuotta aikaa, mutta ole saanut sitä kirkasta aurinkoa vieläkään kokonaan takaisin elämääni. Mutta hyvällä tiellä ollaan, spontaanius ja nuoruuden hulluttelu on jo osittain palannut ja se, että tajuan miten ihanaa elämä oikeesti on, miten olen huomaamattani nauttinut koko päivän jostain, vaikka vaan lämpimästä kesäpäivästä ja kivasta työstäni, tai nauranut ääneen jollekin hauskoille kotivideoille tai kaverini tyhmille vitseille, siitä tajuan, että hei minähän alan olla taas se vanha entinen minä.

      En ole löytänyt uutta miestä, enkä ole edes etsinyt. Mulle riittää tässä vaiheessa työt ystävät ja harrastukset, mun oma lapsuusperhe. Aattelen, että Uuusi mies osuu kohdalle sitten kun osuu. Mutta ei mun ole pakko alkaa seurustelua minkään tavan vuoksi, tai siks että eihän kukaan 25vee enää yksin elä. Ei mulla ole mikään kiire.
      Säästän omaan asuntoon ja oon huomannu, että minä nautin siitä kun pystyn tekeen paljon enemmän mielenkiintoisia asioita yksin ollessani kun ei ole ketään kahlitsemassa kotiin.

      Mä olen hurjan pahoillani sun tilanteesta, mutta uskon että varmaan sun poikaystävä yritti oikeesti kaikkensa. Joskus ei vaan jaksa ja sille ei voi mitään.

      Tsemppiä, mun sydän on sun kanssasi, mä toivon että saat itselles hyvän elämän.

      • jätettyjaehkätoipunut

        Kiitos oikein paljon, vähän parempi kun kuulee kokemuksia juuri sellaiselta, joka on ollut samankaltaisessa tilanteessa kuin eksäni. En inhoa häntä enkä syytä siitä että hän jätti, koska jos hän olisi ollut pidempään niin kuin mikään ei olisi vialla ero olisi varmasti tapahtunut tuhoisammin, olemme väleissä ja viestittelen pääosin vain tärkeissä asioissa jotka tapahtuvat whatsapilla viestittelyllä (hymiöiden kera, molemminpuolista ja ystävällistä) En enää haaveile yhteenpaluustakaan vaan alkaa jostain syystä halu elää omaa elämää houkuttaa, myös pääsisin lähemmäksi itsäeni ja kasvaisin ihmisenä. Toivon että hänelle käy samoin. Minulla on rakas perhe ja rakkaita ystäviä, olen sen tässä eron aikana huomannut . Olen myös vielä nuori eikä ole mikään kiire. Vaikka välillä muistaa yhteiset mukavat hetket niin tuntuu että kyllä tämä tästä. En myöskään halua etsiä ketään vaan annan sen vain tulla jos on tullakseen ja keskityn opintoihin. Hänelle myös sopi että olisimme ystäviä ja tässä etäällä on paraneminen helpompaa kun ei ole mahdollisuutta törmätä töissä tai kaupungilla. Hän ilmaisi että vaikkei hän rakasta minua hän kuitenkin ystävämielessä välittää ja tuntuu siltä että se riittää minulle hyvin kun on tässä kuukauden pohdiskellut. Ystävinä suhteemme toimii muttei ehkä enää romanttisessa mielessä. Kun hän muuttaa pois, voin paremmin tutustua uuteen elämämäänja vähän ajan päästä voidaan ehkä nähdä ystävinä ´.


    • Kakkossmiess

      No tarinassa ei ole mitään ihmeellistä. Normaalia nuorten aikuisten toimintaa ihastutaan, rakastutaan ja erotaan.

      Mies ei ole kovinkaan miehekäs, koska ei pysty pitämään lupauksia ja baarireissut venyvät lupauksista huolimatta.

      Se mikä minulla kiinnitti huomiota oli tuo viiltely. En kyllä jäisi suhteeseen naisen kanssa, joka viiltelee itseään. Miten voisin jättää hyvillä mielin tulevia lapsia naiselle, joka alkaa vastoinkäymisten hetkellä riehumaan veitsen kanssa.

      Jos oikein ymmärsin, miehesikin väittää olevansa masentunut: "Hänen viime suhteensa oli aika huono, koska edellinenkin oli masentunut mutta väitetään että sen avulla hän kiristi tai jotain"

      Sanoisin, että jos käy kavereidensa kanssa paljon ulkona juhlimassa, on masennus aika olematonta.

      "Erosta on huomenna noin kuukausi enkä ole päässyt yli."

      Mitä nopeammin pääset omaan asuntoon ja miehen pellolle, sitä nopeammin pääset asiasta yli. Itse en kehottaisi pitämään miestä ystävänä.

      • oikeastipetettyjajätetty

        Nyt selvisi, että mukana onkin toinen nainen tai pikemminkin luokkatoveri, jonka tiesin pitävän eksästäni todella. Tavatessani hänet pari kertaa hän ei halunnut kommunikoida kanssani ja selkeästi meni kerran sanomaan eksälleni, että: "Minusta tuntuu, että "nimi" vihaa mua." Tuota... ei ehditty tutustua... Minä itse häntä muutaman kerran nähdessämme moikkasin ja oikeastaan yritin keskustella, mutta häntä ei oikein huvittanut. Hän oli kerran nähteni halaillut ja lähennellyt häntä, siitä huolimatta että olin vieressä. En sanonut mitään... En halunnut aiheuttaa mustasukkaisuuskohtausta tai mitään. He ovat seurustelleet melkein viikon ja eksä oleillut hänen luonaan öisin... Juuri kun ajattelin pääseväni yli kuulen tämmöistä. Ny ttiedänkin miksei eksä tullut yhtenä yönä kotiin...


    • Vakuuuumi

      Joo miehet tuppaa olemaan sellaisia, että eivät lähde huonostakaan (mielestään) suhteesta ennen kuin ovat uuden löytäneet...Esittävät vanhaan malliin, kunnes uusi löytyy ja sitten ilmoitetaankin vanhalle kullalle, että ei rakasta enää....

      Huoh, arvasin asian jo ekasta viestististä, kun kerroit että exäsi illat venyivät. Ikävää, mutta exäsi löysi jonkun jolla ei ole masennusta...Mikä ei kylläkään tarkoita sitä, etteikö hänelle tulisi ihan yhtä paljon ongelmia uudessa suhteessaan, ehkä erilaisia vaan.

      Tsemppiä sulle, tiedän että sattuu.

      • uuttaelämääodottava

        Kiitos paljon. Tilanteesta huolimatta yritän toipua masennuksesta yksin, niin parhaiten toivun uskoakseni. Tietenkin perheeni on tukena, mutta en usko olevani suhteeseen valmis masentuneena. Samalla kun saan asua yksin opiskellessani opin ehkä tuntemaan itsenikin paremmin. Kuitenkaan yhteyksissä en aio eksän kanssa olla, jos hän nyt ihan oikeasti alkaisi etsiä sitä asuntoa ennen kuin palaan kotiin. Nyt minun on pakko olla yhteyksissä, (jotka onneksi ovat asiallisia) asuntoon liittyvissä asioissa. Eniten tässä asiassa minua ärsyttää tytön moraalittomuus yrittää tosissaan varattua miestä, koska se valitettavasti oli selvää, mutten voinut kuitenkaan estää eksääni tapaamasta häntä kaveriporukassa. Ehkä olisi pitänyt, mutta olisin tehntyt itsestäni vielä tyhmennän oloisen kaiketi. En tiedä, mutta mitä tapahtui niin tapahtui enkä mahda sille enää mitään enkä aiokaan. Aion jatkaa elämääni yksin ja ehkä joskus löydän miehen, jonka kanssa voin elää terveenä.


    • jätä_murehtiminen

      ei ketään voi väkisin viedä, eksäsi on ollut yhtä halukas tämän toisen naisen kanssa olemaan kuin nainenkin eksäsi. Joten, turha siitä on syytellä ketään, ovat ihastuneet ja kokevat nyt sitä sielunkumppanuutta mitä sinä koit eksäsi kanssa alkuvaiheessa. Parempi, että selvisi nyt kuin myöhemmin.
      Eihän tuossa asumisessa mitään ongelmaa ole, sanot eksälle, että pakkaa kamansa ja lähtee asunnostasi vähintään 2 viikkoa aiemmin kuin sinä tulet takaisin. Jos ei ole muuttanut siihen mennessä, pyydät vanhempasi mukaan ja pistätte miehen tavarat pihalle ja miehen siinä sivussa. Pyydät avaimen pois tai vaihdatat lukot, miehellä on ollut aikaa muuttaa muualle riittävästi. Menköön minne menee, eihän se sinulle kuulu.

      • tulevaisuuteenuskova__

        Olet selkeästi täysin oikeassa, vaikka totuus inhottavalta tuntuu, mutta jos ei kohtaa totuutta ei ikinä toivukaan. Suorat sanat ovat kyllä, olen kai liian kiltti tässä asiassakin... Olen palaamassa pairn viikon päästä vanhempieni kyydillä ja jos hän on siellä vielä eikä ole hoitanut lähtöilmoitustakaan niin todellakin kamat ulos.Olen joutunut muistuttamaan noista asioista, koska hän ei itse tajua niitä hoitaa... Itsehän erota halusi niin hoitaisi myös asiat kunnolla... Muutto on selkeästi lykkääntynyt helposti, kun en ole ollut töiden takia (jotka ovat olleet lohtuni kun tiedn mitä työtä haluan tehdä) maisemissa ja ehkä yökyläilyt uuden naisen luona, jonka luokse hän ei tahdo vielä muuttaa... Rehellisesti sanottuna tuskin maltan odottaa sitä aikaa kun saan olla yksin omassa kodissani.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7000
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2731
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2303
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      86
      1987
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1695
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      8
      1502
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1278
    Aihe