Pirkka ja K-menu tuotteet

katsokaa.tarkkaan

Ottakaa ja tarkistakaa hyvin missä on valmistettu, tänään olin ostoksilla supermarketissa ja tarkoitus oli ostaa kalapuikkoja, no käteen sattu tietenkin halvin paketti, K-menu, sitä sitten kärryjä työnnellessäni tutkin paremmin, ei jumalauta virulandiassa tehty, äkkiä pois käsistä, hyi helevetti sentään, no sitten katselin hiukan kaliimpaa Pirkka puikkopakettia, ei helevetti sekin virulandissa, pakko oli tyytyä sitten kalleimpaan tuotteeseen joka ei taatusti ole eikä ollut virulandiasta.

12

159

  Vastaukset

  • Vitunko väliä....luuletko että se suomalainen on yhtään sen parempaa....

  • Jo vain kerran ostin Pirkka edam juustoa, kotona vasta katselin tuotetietoja, no virulaistahan se oli, eikun kaatopaikalle paketti oitis.

  • Älä mollaa Viroa, vaan firmaa, joka sen siellä tuottaa - järki hoi -äly älä jätä.
   Suosi suomalaista alkaa olla jo kulunut fraasi !
   Kaik tuotetaan halvemmalla muualla !

  • Mistähän aloittaja kuvittelee tuotteiden tulevan ylipäätään. Tonnikala, kaakao, kahvi, ananas, riisi... Suuri osa elintarvikkeista on kokonaan tai osin ulkomaalaista alkuperää. Virossa on samat EU standardit kuin Suomessa tuotteiden valmistuksessa. Kaikki Pirkat ja K-menut sentään tutkitaan Suomessa K-laboratoriossa, kun taas esim. Rainbow- tuotteet ei tutkita, vaan luotetaan valmistajan sanaan siitä mitä tuotteen pitäisi sisältää. Se on jännää jos kuha pyydetään Suomenlahdelta Suomen aluevesiltä, niin se on olevinaan parempaa kuin Viron vesillä pyydetty kala. Onkos niillä kaloilla passia?

  • Kyllä nuo virulaiset kulkukoiranjätökset ei meidän ruokapöytään kulkeudu.

  • Jaha. Taas täällä kirjoittelee "viru"-juttujaan sama peräkammarin poika, joka sai vuonna 1995 elämänsä ensimmäisellä ja ainoalla ulkomaan matkallaan Tallinnaan ikuisen trauman, kun tuli käännetyksi aamuyöstä hotelliin hoiperrellessaan. Ja nyt ne pirulaiset ovat jo kalapuikkojaankin tuoneet kirkonkylän S-markettiin. Otan osaa.

   • No mutta kyllä se nyt vaan on silviissii ettei tässä mitään tekoryssien sontia osteta, joku laatu pitää olla.

    Eikä muuten kirjoittele mikään peräkammarin poika, ei ole nääs matkani ikinä tekoryssien maille kulkeutunut, eikä kulkeudu.


  • Entäpäs sitten kun lähdet virulandiaan lomamatkalle muutamaksi viikoksi, mitäs aiot syödä vai vietkö suomesta ruuat mukanasi? Vai muuttuuko virulainen paskaruoka virulandiassa erinomaiseksi, jota sitten mäiskytät hienossa ravintolassa suu messingillä? Aika tekopyhää sanoisin..

  • Eihän noita Pirkka tuotteita kukaan osta jos vaan vähänkin järkeä. Nehän on ihan hirveen makuisia kaikki.

  • virolista tai muun maalaista. Ei väliä. kyllä pienituloisen on katsottava hintaa ei voi mitään. Esim. Suomen pensasmustikat maksaa puolet enemmän kuin Ruotsalaiset. Maussa ei eroa, eikä muussakaan. Entä meidän omenat Yli 4E kilo,Suomen hinnat aivan tolkuttomia . entä kukkakaali. ym vihannekset. Kyllä on kausituotteet meillä kalliita. syö sitten vihanneksia, elä terveellisesti, ei näillä palkoilla.Samoin kala. Ihana olisi syödä suomalaista kalaa. .Ostin tarjouksesta aivan pienen Siikafileen . 3.50€ .juuri yksi siitä söi, entä neljän hengen perhe.? Kyllä on kaikkia hienoja reseptejä niissä vaan on paljon erilaisa tuorreita maustekasveja, jos näitä kaikkia ostaa, niin ruokakori on todella kallis. Salaatti, persilja, tilli Basilika ym pelkät yrtit on jo 10€ luokkaa.
   Suosisin mielelläni suomalaista, ja luomua, mutta ei vaan pysty.

  • Ole tarkka, älä ota pirkkaa.

  • Tulikohan aloitus väärälle palstalle? Taitaisi kuulua ennemminkin mielenterveys-ongelmien keskusteluun.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   200
   4111
  2. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   74
   4110
  3. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   2482