Pirkka ja K-menu tuotteet

katsokaa.tarkkaan

Ottakaa ja tarkistakaa hyvin missä on valmistettu, tänään olin ostoksilla supermarketissa ja tarkoitus oli ostaa kalapuikkoja, no käteen sattu tietenkin halvin paketti, K-menu, sitä sitten kärryjä työnnellessäni tutkin paremmin, ei jumalauta virulandiassa tehty, äkkiä pois käsistä, hyi helevetti sentään, no sitten katselin hiukan kaliimpaa Pirkka puikkopakettia, ei helevetti sekin virulandissa, pakko oli tyytyä sitten kalleimpaan tuotteeseen joka ei taatusti ole eikä ollut virulandiasta.

12

158

Vastaukset

 • Vitunko väliä....luuletko että se suomalainen on yhtään sen parempaa....

 • Jo vain kerran ostin Pirkka edam juustoa, kotona vasta katselin tuotetietoja, no virulaistahan se oli, eikun kaatopaikalle paketti oitis.

 • Älä mollaa Viroa, vaan firmaa, joka sen siellä tuottaa - järki hoi -äly älä jätä.
  Suosi suomalaista alkaa olla jo kulunut fraasi !
  Kaik tuotetaan halvemmalla muualla !

 • Mistähän aloittaja kuvittelee tuotteiden tulevan ylipäätään. Tonnikala, kaakao, kahvi, ananas, riisi... Suuri osa elintarvikkeista on kokonaan tai osin ulkomaalaista alkuperää. Virossa on samat EU standardit kuin Suomessa tuotteiden valmistuksessa. Kaikki Pirkat ja K-menut sentään tutkitaan Suomessa K-laboratoriossa, kun taas esim. Rainbow- tuotteet ei tutkita, vaan luotetaan valmistajan sanaan siitä mitä tuotteen pitäisi sisältää. Se on jännää jos kuha pyydetään Suomenlahdelta Suomen aluevesiltä, niin se on olevinaan parempaa kuin Viron vesillä pyydetty kala. Onkos niillä kaloilla passia?

 • Kyllä nuo virulaiset kulkukoiranjätökset ei meidän ruokapöytään kulkeudu.

 • Jaha. Taas täällä kirjoittelee "viru"-juttujaan sama peräkammarin poika, joka sai vuonna 1995 elämänsä ensimmäisellä ja ainoalla ulkomaan matkallaan Tallinnaan ikuisen trauman, kun tuli käännetyksi aamuyöstä hotelliin hoiperrellessaan. Ja nyt ne pirulaiset ovat jo kalapuikkojaankin tuoneet kirkonkylän S-markettiin. Otan osaa.

  • No mutta kyllä se nyt vaan on silviissii ettei tässä mitään tekoryssien sontia osteta, joku laatu pitää olla.

   Eikä muuten kirjoittele mikään peräkammarin poika, ei ole nääs matkani ikinä tekoryssien maille kulkeutunut, eikä kulkeudu.


 • Entäpäs sitten kun lähdet virulandiaan lomamatkalle muutamaksi viikoksi, mitäs aiot syödä vai vietkö suomesta ruuat mukanasi? Vai muuttuuko virulainen paskaruoka virulandiassa erinomaiseksi, jota sitten mäiskytät hienossa ravintolassa suu messingillä? Aika tekopyhää sanoisin..

 • Eihän noita Pirkka tuotteita kukaan osta jos vaan vähänkin järkeä. Nehän on ihan hirveen makuisia kaikki.

 • virolista tai muun maalaista. Ei väliä. kyllä pienituloisen on katsottava hintaa ei voi mitään. Esim. Suomen pensasmustikat maksaa puolet enemmän kuin Ruotsalaiset. Maussa ei eroa, eikä muussakaan. Entä meidän omenat Yli 4E kilo,Suomen hinnat aivan tolkuttomia . entä kukkakaali. ym vihannekset. Kyllä on kausituotteet meillä kalliita. syö sitten vihanneksia, elä terveellisesti, ei näillä palkoilla.Samoin kala. Ihana olisi syödä suomalaista kalaa. .Ostin tarjouksesta aivan pienen Siikafileen . 3.50€ .juuri yksi siitä söi, entä neljän hengen perhe.? Kyllä on kaikkia hienoja reseptejä niissä vaan on paljon erilaisa tuorreita maustekasveja, jos näitä kaikkia ostaa, niin ruokakori on todella kallis. Salaatti, persilja, tilli Basilika ym pelkät yrtit on jo 10€ luokkaa.
  Suosisin mielelläni suomalaista, ja luomua, mutta ei vaan pysty.

 • Ole tarkka, älä ota pirkkaa.

 • Tulikohan aloitus väärälle palstalle? Taitaisi kuulua ennemminkin mielenterveys-ongelmien keskusteluun.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4295
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1543
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  511
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  471