Haluasin kokeilla pizzan tekemistä itse, mutta en osaa tehdä sitä pohjaa enkä edes halua koska on sotkuista puuhaa. Mutta täytteet ja juustoraasteen osaan toki laittaa.
Mikä kaupan valmis pizzapohjista on lähimpänä Kotipizzan tyylistä? Eli sellainen ohut tavallinen eikä mikään paksu pannupizza pohja.
Paras valmispizza pohja?
27
618
Vastaukset
- lapinrillat
Myöhäistä nyt, asiakkaat ei ostaneet niin lopettivat myynnin.
Lapinrilla oli nimi ja paras pohja ikinä. - gnur
Tortillalätyt!
- kokkiherkku
Lapinrillan mainos oli houkutteleva ja itsekin tuli tehtyä monet iltapalanapostelut siitä.
Oletteko muuten kokeilleet tehdä pizzaa pyöreän näkkärin päälle. ns. "ruotsalainen pitsa" - kokkiherkku
Pizzan tulee sisältää muutakin kuin pohja.
https://www.youtube.com/watch?v=NL6BZ4busCQ- pitsamiess
Ei olleet tuollaisia pyöreitä tortillalättyjä ne lapinrilla pitsapohjat, saman firman mutta lapin rilla pitsapohjia ja neliön muotoisia.
Pohja tekee pitsan.
- kokkiherkku
Tässä vielä linkkivideo tuohon herkulliseen "ruotsin ihmeeseen". Maistuis varmaan Zlatanillekin.
https://www.youtube.com/watch?v=8FnK77xWvSg- Onlyforsweden
Kova pohja, ikenet hellänä tuon jälkeen.
Kyllä jää kokeilematta, liekköhän kovin terveellistäkään paistaa näkkäriä.
- CasaFuerteventura
Ohje! Muistakaa laittaa aitoon pizzaan juusto pohjalle. Päällimäiseksi sen laittaa vain juomijuntti. Italiassa moiseen sortuu korkeintaan peräkylän talonpoika.
- pitsamiess
Täysin idioottimaista laittaa juusto ainoastaan pohjalle, silloinhan täytteet jää siihen päälle ja ei edes pysy kunnolla siinä, no kaikki ei tajua hyvän päälle eikä näköjään tule ikinä tajuamaan saatikka tekemään oikeaa pitsaa.
- Pizzamamma
Heippa kaikki pitsan ystävät,
Toki voi käyttää valmista mutta näitä pizzanörttejä lukiessa pohjan teosta tulee tiedettä. Siihen ei tarvita kuin ranneliike, hyvää seuraa ja musiikkia (esim ramazotti) ja olet omassa pizzeriassa. Ohessa raakaaaineet mutta ei määriä, tavoitteena pehmeä taikina jonka levität käsin leivinpaperille. Siispä näin:
-vesi tai maito
-vehnäjauhoja, muutkin käy
- margariinia
-hiivaa
-suolaa (voit maustaa pohjan lempiyrteillä tai valkosipulijauheella)
Aineet vain sekaisin,jotta saat pallon. En suosi pitkää vaivausta ja kohotusta, pohjasta tulee vain sitkas ja hapan.
Uuniin vaan lempi tomaattisoosilla (esim tuunattu ketsuppi tai pyre), ai niin ja hieman juustoa. Sopiva viini on esim ihanat espanjan mausteiset viinit! Jotkut suosivat chiantti mutta minusta se vain kuorii ikenenet!- Laatutietoinenjakaunis
Just joo, taidat olla niitä joille yhteishyvä edustaa parasta ruokalehteä ja kokkaat herkkuja luovasti periaateella purkista pellille ja hyvä tulee. Katsoppas peiliin ja ympärille. Jokapuolella tosi tylsää ja mautonta.
- Ölyjyätaivoita
Pitsapohjaan ei tietenkään laiteta margariinia, vaan kylmäpuristettua oliiviöljyä. Margariinin myyntihän pitäisi kieltää.
- oikeapizza
Eikä myöskään maitoa ja mitkä muut jauhot siihen muka käy kun vehnä. Ruijauhoako käytät. Ja hyvää pizzataikinaa kylläkin vaivataan ihan kunnolla. Ei riitä pelkkä ranneliike saatikka ramazzottin musa. Saatikka mikään tuunattu ketsuppi ei kuuluy pizzaan... Kaikenlaisia neuvoja sitä jakeletkin !
- Pitsamiesss
oikeapizza kirjoitti:
Eikä myöskään maitoa ja mitkä muut jauhot siihen muka käy kun vehnä. Ruijauhoako käytät. Ja hyvää pizzataikinaa kylläkin vaivataan ihan kunnolla. Ei riitä pelkkä ranneliike saatikka ramazzottin musa. Saatikka mikään tuunattu ketsuppi ei kuuluy pizzaan... Kaikenlaisia neuvoja sitä jakeletkin !
Maitoon tulee parempaa kuin veteen, kumpaankin onnistuu.
Voita pitää olla kanssa mukana jotta saa mukavan tarttumattoman pohjan sekä rapsakan. - Pitsamiesss
oikeapizza kirjoitti:
Eikä myöskään maitoa ja mitkä muut jauhot siihen muka käy kun vehnä. Ruijauhoako käytät. Ja hyvää pizzataikinaa kylläkin vaivataan ihan kunnolla. Ei riitä pelkkä ranneliike saatikka ramazzottin musa. Saatikka mikään tuunattu ketsuppi ei kuuluy pizzaan... Kaikenlaisia neuvoja sitä jakeletkin !
Hyvän kastikkeen saa nimenomaan ketsupista jossa on mukana vettä sekä mausteita, mitään pyreitä ei kukaan käytä joka vähänkään arvostaa makua.
Juusto kuuluu pohjalle sekä päälle. - pitsanainennn
Hyi saatana, onneks en syö sun tekemiäs ruokia
- Pitsamiesss
pitsanainennn kirjoitti:
Hyi saatana, onneks en syö sun tekemiäs ruokia
Hämmästyisit kuinka tehdään hyvän makuista ruokaa, et taatusti ole syönyt niin hyvää pizzaa kuin minä teen.
Laitat varmaan jauhelihapihveihinkin kananmunia ja et edes pakasta niitä.
No ei kaikki osaa kokata, minä osaan.
Ei oo valmiit pohjat hyviä. Ei kertakaikkiaan. Pizzataikinan tekee kädenkäänteessä. Hyvä tietty ois että vuorokauden jääkaapissa taikina ois sit kun hyvin vaivattu. Seuravana päivänä lämpöseen pariks tunniksi ja vaivaamaan. Mut kyl mä yleensä teen sen pizzan valmiiksi noin reilun tunnin kuluessa pizzataikinan tekemisen aloituksesta. Ja kohoamiseen menee suurin osa ajasta.
- Olipahan
Kyllä oli, lapinrillat oli parhaita, kuten pizzeriass hajultaan ja maultaan.
Olipahan kirjoitti:
Kyllä oli, lapinrillat oli parhaita, kuten pizzeriass hajultaan ja maultaan.
Rieska??
- Olipahan
uunounelmaerakko kirjoitti:
Rieska??
Mitä rieska?
Lapinrilla ei ainakaan mikään rieska ollut vaan ihan pizza pohja jonka tuoksu ja maku oli kuin missä tahansa oikeassa pizzeriassa, lopettivat vain jostakin syystä valmistuksen. Olipahan kirjoitti:
Mitä rieska?
Lapinrilla ei ainakaan mikään rieska ollut vaan ihan pizza pohja jonka tuoksu ja maku oli kuin missä tahansa oikeassa pizzeriassa, lopettivat vain jostakin syystä valmistuksen.Ok.
- turkkumiäs
Kotipizza käyttää valmispohjia. Ne on parhaita, mutta niitä ei saa tavallisesta kaupasta, vaan ainoastaan tukusta.
- Hohhoijakkaaa
Valmispohjia jotka leivotaan itse paikanpäällä, okei, kaikkea sitä kuuleekin.
Ei käytä valmispohjia. - turkkumiäs
Hohhoijakkaaa kirjoitti:
Valmispohjia jotka leivotaan itse paikanpäällä, okei, kaikkea sitä kuuleekin.
Ei käytä valmispohjia.Eivät ne pitseeriassa itse mitään leivo. Kaulivat kyllä sen valmispohjan littanaksi.
- Hohhoijakkaaaa
turkkumiäs kirjoitti:
Eivät ne pitseeriassa itse mitään leivo. Kaulivat kyllä sen valmispohjan littanaksi.
Valmistaikina ei ole valmispohja josta aluksi puhuit.
Kauliihan ne ja täyttää ne valmistaikinasta mutta mitään valmispohjia ei käytetä. - kotipizza.nam
Hohhoijakkaaaa kirjoitti:
Valmistaikina ei ole valmispohja josta aluksi puhuit.
Kauliihan ne ja täyttää ne valmistaikinasta mutta mitään valmispohjia ei käytetä.Olisi hyvä jos tuota valmistaikinaa myytäisiin siviileillekin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit32728Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1581351Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491165Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä191037- 1261030
Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?2071020Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223974Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk300915- 42909
- 72875