Teinpä "punaherukkahilloa" tavallisen sokerin kanssa, ihan tarkasti ohjeen mukaan. No, eihän siitä hilloa tullut vaan paremminkin mehua !
Missähän meni pieleen ?
Punaherukkahillo ja tavallinen sokeri
Liimi
2
379
Vastaukset
- puna_herukka
Tavallinen sokeri ei hyydy, hillosokerissa on pektiiniä joka tekee siihen hilloon kiinteän rakenteen. Jos teet tavallisella sokerilla pitää lisätä melatiinia tai muuta säiläntäainetta.
Ihan helpoin ja paras on kuitenkin hillosokeri.- hjiuouik
melatiini pussi maksaa 1.70 € siitä riittää 4 kg hilloa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2195973
Minun rakkaani.
Haluaisin käden mitan päähän sinusta. Silleen, että yltäisin koskettamaan, jos siltä tuntuu. Olen tosi huono puhumaan, m263744- 822587
- 392121
- 331902
- 451868
- 1071765
- 211656
- 271502
Tappajamanne kiinni
Herätys koko Mikkeli! Nyt tietoa kehiin, että saadaan tämä tappaja kiinni!331468