RION OLYMPIALAISET PASKIMMAT KISAT IKINÄ !!!

PaskatKisat

Kisayleisö paskinta, suorituspaikat paskaisia, vesi paskaista, kisaturistit ryöstetään, suomalaisilta alisuorittamista !!

VITTU !!! PITÄKÄÄ MITALLINNE SAATANAN BRASSIT !!!

9

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Paskakaupunki

   En ole seurannut, on hirveetä paskaa kyllä ollu mitä lukenu. Muuten jää historiaan korruptointuneina skaboina. Vidu tää tellus vaan menee kovaa vauhtii enemmän sekasin. Hei, te jotka vielä moraalii vähä diggaatte, älkää antako periksi!

  • 4trt

   Kiinnostaako ketään oikeasti noi kisat? Hirveetä kähmintää ja huijausta, säälittää jos joku innoissaan noita katsoo, no jokainen tyylillään.

  • Tympääntynyt

   Kun jokapaikasta säästetään, niin YLE voisi kyllä jättää tämmöiset paskakisat kokonaan näyttämättä. Ne joita kiinnostaa, voisivat katsoa maksukanavilta. Veronmaksajien rahoja ei pitäisi tuommoisiin laittaa senttiäkään.

   Tunnen myös voimakasta myötähäpeää Brasiliaa ja sen kansaa kohtaan. Kisat ovat surkeimmat koko olympialiikkeen historiassa; yleisö häiritsee urheilijoiden suorituksia, mitalisteille buuataan, urheilijoita ja kisaturisteja ryöstetetään, vedet ovat vaarallisen likaisia eikä edes uima-altaiden vesiä osata pitää puhtaana, isäntämaan oma uimahyppyedustaja valmistautuu kisasuoritukseensa harrastamalla koko suoritusta edeltävän yön seksiä... Mitään postitiivista ei tule näistä kemuista mieleen. Kun nyt tälle tasolle on menty, niin olympiakisat voisi ihan yhtä hyvin myöntää vaikka Syyrialle tai Pohjois-Korealle. Tuskimpa hekään ainakaan brasilialaisia huonommin voisivat kisoja järjestää.

   • IsisOlympic_games

    Isis voisi järjestää seuraavat olympilaiset. Lajeina mm. estejuoksu räjähde-esteen yli. Judoa räjähdevyön kanssa. Itsemurhakarate jne..


  • cvbnbvcxcv

   Seuraavat survival olympialaiset järjestetään somaliassa husu hussein avaa kisat.

  • pahastipettynyt

   Ihan pannukakku olympialaiset ! Ryöstelyä, paskaset uima-altaat, merivesi saastunutta, doping skandaalit, huonot suomalais selostajat, majoitustilat likaisia... Miks tälläseen paikkaan järjestetään yleensä arvokisat ?? Ei minkäänlaista kisa fiilistä koko aikana.

  • beethooven

   Kylä Suomi surkeampi kansakuntana nyt kuin ikinä tätä ennen.

  • yäkyäkyäk

   Ajatelkaa positiivista saastevaikutusta. Olympialaisten jälkeen maailma on entistäkin saastuneempi ihmiskunnan takia ja Rion hutsut uivat paskassa. Muut lajit eivät ole kiinnostuneet tyhmistä pelle-olympialaisista. Vain ihmiset. Ihminen on jo hävittänyt 99 % UPEISTA tiikereistä ja kohta menee se viimeinen 1% tai IHMINEN. "Kun jokapaikasta säästetään, niin YLE voisi kyllä jättää tämmöiset paskakisat kokonaan näyttämättä. " EI TULE KUULOONKAAN! Luonto on tuhottava kunnes ihminen katoaa maan päältä. JA IHMINEN TEKEE SEN ITSE.

   Siinä teille naisten päähänlyömisen kyttääjät.

   YÄK.

  • Pekkapokelo

   YLE:;n annat suoritus oli surkein. Haastattelijat eivät uskoneet urheilijan sanaa, vaan tivasivat samaa kysymystä asettaen sen hieman eri tavalla. Pitävätkö YLE:n annat toimitteliijanaiset katsojiea ja urheilijoita idiootteina, kun eivät kerralla usko mitä heille sanotaan, vaan taitaa se vika olla sittenkin toimittelijan omassa päässä ja se saatanallinen huuto, jota nuo selostelijat Porttilan paska kärjessä käyttivät. Jopa miekkailussa karjuttiin niin, että tuollainen selostelija on taatusi karannut jostain hoitolaitoksesta, jonne se pitäisi toimittaa pian takaisin. Ja kaikki tämä veronmaksajien piikkiin! Entäpä tämä YLE:n määräinen ryssän hehkuttelu, 21 sija tuossa turhimmassa lajissa, taitovoimistelussa, ts. liikunnassa, ei mitään tekemistä urheilun knssa. No mimmi tuli sinne häntäpäähän ja YLE:n annat selostelijat hehkuttivat sitä historialliseksi. Sitä olikin, mutta sillä lailla, että surkeudessaan se sitä oli ja kun kyseessä oli laji, jonka valtamaa on ollut juurikin Venäjä, josta myös tämä "nainen" ja vanhempansa, kuten valmentaja ja taustajoukot ovat kotoisin, voidaanko puhua Suomalaisesta urheilijasta. No ei voida, sillä suomalainen on suomalinen, eikä venäläisestä suomalaista saa, se vaan on totuus, sanokoon YLE:n annat totuus mitä hyvänsä. Propagandaa ja Suomen mädätystä ajava laitos, joka olisi saatava lakkautetuksi tuhlaamasta veronmaksajien veroeuroja!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."

   Iina Kuustonen on heittänyt hulvattoman idean Instagramissa. Tällä porukalla on kyllä sarkasmi hallussa! https://www.suomi24.fi/viihde/oho-iina-kuusto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   7024
  2. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   79
   4002
  3. Sohvaperunat starttaa! Tiesitkö tämän uusista perunoista? Kaksi ystäväpariskuntaa tulee pohjoisesta!

   Sohvaperunoiden uudet jaksot starttaavat ja tässä ovat uudet (ja vanhat) perunat! Löytyykö suosikkeja tai keitä olisit halunnut mukaan? https://www.su
   Sohvaperunat
   41
   3029
  4. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   2004
  5. Poliisioperaatio kansanedustajan kotona

   Riikka Slunga-Poutsalon poika säilytti kovia huumeita ja myyntivälineitä äitinsä asunnossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a23dec18-05ef-4ab2-b
   Maailman menoa
   306
   1805
  6. Mistä tietää että mies on kiinnostunut?

   Kertokaas mistä voi huomata miehen kiinnostuksen tai oikeastaan ihastumisen? 🥰 Millä tavoin eroaa jos olet vaikka ujompi mies? Miten käyttäydyt kahde
   Ihastuminen
   160
   1517
  7. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1272
  8. Olen vähän kahden vaiheilla

   Odottaisinko vielä jos meistä tulee jotain. Vai tekisinkö toisenlaisen ratkaisun ja keskittyisin hetkeksi siihen. Ei sekään meitä täysin poissulkisi.
   Ikävä
   86
   1152
  9. Upeaa Sofia jaStefan

   Uusi Upea Esoanjan villa .ehkäpä jo jouluksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1139
  Aihe