taas suomalaisia huijataan - viinirypäleillä

eräs_asiakas

Ostin S-kaupasta luomu- rypälöitä, lajike Red Globe, alkuperämaa Italia, laatuluokka 1, pakkauttaja Satotukku Oy. Eränumero S0101 RGC264. Myyjä nimenoman sanoi näitä tosihyväksi.

Rypäleet ovat juuri ja juuri makeita, happamuus riittämättömästi, oma aromi lainkaan, vähäisiä kiviä, eli täysin kelvottomia. Hinta sentään yli 5 euro kilolta. Heitin roskiin, en viitsi käyttää enempi aika tähän.

Minä jaksan ihmetellä milloin asiakkaille nousee näistä makuulaatukysymyksestä karvat sen verran pystyn, että palauttavat avatun pakkauksen myyjälle - tai vaikka Satotukulle. Siitähän tässä on kyse, että sisäänostot pelaavat vain hinnan ja toimitus valmiuden perusteella. Tavaran laadusta viis, kyllä suomalaisille kelpaa sellaistakin tavara, joka ei muualla kelpaa.

Satotukku voisi yrittää markkinoida sen erän ja vastaavat "edulliset erät" vaikkapa Saksaan tai Hollanttiin, palaute olisi mielenkiintoista saada täällä luettavaksi.

11

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoit_su

      No mikset palauttanut?

    • ÄläOsta

      Päätit sitten valittaa suoli24 palstalla asiasta, auttaa varmaan ihan helevetisti.
      Jos olet tyytymätön johonkin tuotteeseen, valita aina ensin myyjälle ja sitten inisi muualla jos on tarvetta. Jos myyjä ei ota tosissaan valita maahantuojalle, joka yleensä ei välitä tuon' taivaallista mutta saatpahan avautua.

      Helpoin tapa valittaa on vaihtaa kauppaa, tosin tätäkään tietä ei voi jatkaa loputtomiin.

      • rohkeuttakehiin

        Laatuluokka 1 ei todellakaan ole ykkösluokkaa s-marketeissa ei vihanneksissa eikä hedelmissä. Tuotteet voi olla puolimätiä, ja "unohtuu"korjata merkintä hintalapussa! Ei sen puoleen, parempi olisi, jos mahdollista, kiikuttaa tuote takaisin myymälään, ja toimia näin joka jumalan kerta, kun ala-arvoista myydään. No maineenhan siitä saat, vaan saattaa se myymälävastaavakin vaihtua! Ja tietenkin voi lähettää palautteen pääkonttoriin. Myymälän vaihto pienemmällä paikkakunnalla on tietenkin vaikeampaa.


    • eräs_asiakas

      Kunhan myöhemmin palaan Suomeen,käyn kyllä valittamssa joka ikisästä makuvirheestä.

      On se vain ihme, että täällä Espanjassa on hyllyt notkoillaan todella maukaita rypälöitä (1,49e/kg), mutta Suomeen niitä ei saa. Ei tulla saamaankaan, kun kauppa on päättänyt myydää vain kivettömiä,kaipa ovat hankintahinnoiltaan kaupialle edullisempiä. Siihen siten suomalaista kuluttajaa totutellaan: pääasia ettei ole siemeniä, mausta ei väliä. Voi luoja!

      Täällä ei niitä juurikaan myydään, kun ei ole makuu.

      • rypäletarha

        Suomeen tuotavat lajikkeet on valittu sen mukaan, mitkä kestävät pitkiä kuljetusmatkoja ja varastointeja. Pitkä kuljetusmatka vaikuttaa laatuun. Siemenettömyys on tietysti eri asia.


      • se_sama

        Tuohan on nyt puppu. Miksi siten Hampurissa saa kunnollisia hedelmiä, muttei täällä? Banaanit kulkevat sieltä Suomeen vuorokauden sisällä, satun tietämään, niin kuin kaikki muukin. Eli ne pitkät kuljetusmatkat ovat vain tekosyy myydää Euroopan viimeiseen nurkaan kaikkea roskaa kallimmalla hinnalla kuin muualla.


    • sama_asiakas

      Terveisiä Espanjasta: erinomaisen makuisia vihreitä ja punaisia rypälöitä saa lähimarketista hintaan 1,99€/kg. Toki näissä on näitä terveellsiä siemeniä, mutta se näyttää olevan aroomikuuden edellytys.

      On täällä aivopestyjen pohjoiseuropalasten iloksi myös siementömiä, mutta huonosti menevät kaupaksi, kansa on näet oppinut, ainakin täällä.

    • sama_se_teille

      Kokeilivat täällä Espanjassakin näitä kivettomiä, hölmöjen pohjoiseuroopalaisten ostettavaksi. Mutta eivät menneet kaupaksi ja vedettiin pois markkinnoilta. Nyt hyllyissä Ideal-lajike, vaaleita, hyviä, siinä on siemeniä, pitää ollakin, muuten ei ole aroomikaan.

      • solenskinar

        Ei ne siemenet sitä aromia tuota vaan kuori eli mitä "tiukempi" kuori niin sen "hapokkaampi - taitaa rypäleilläkin olla sama juttu kuten muillakin hedelmillä ja kasviksilla eli kasvu- ja poimintaolosuhteet ratkaisevat paljon maun suhteen - toki lajikkeellakin on merkitystä.


      • se_sama

        Ei se niin mene, on toki syöty monenlaisia ja aina käy siemettömyys ja aromiton maku käsikädessä. Siemettömissä ei vahingossakaan ole muuta kuin makeus ja happamuus ja jos se teitä tyydyttää, ostakaa.


    • se_sama

      ei suomalaista kuluttaja kiinnostaa, kun ei ymmärrä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe