Siivet ovat aika halpoja ja ne olisivat kompaktin kokoisia keittoon. Kuinkahan kauan siipiä pitäisi keittää, että olisivat kypsiä ruodittaviksi? Kannattaako käyttää maustamattomia vai marinoituja siipiä?
Kanakeittoa siivistä?
3
319
Vastaukset
- tynkä_keittäjä
Iät kaiket noin kokkailut
http://www.iltasanomat.fi/ruokala/resepti/art-2000001002687.html
tosin painekatilassa kaikki maku kukkeutuu . Joka siiventyngästä pikkulihas talteen.
Liemen voi sitten jalosta keittomuotoon pakastealtaan vihannesvalikoimasta ja hetkessä valmista.- se_sii_tä
Ps. En koskaan käytä marinoituja tuotteita .
http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2010/10/kohukirja-elintarviketeollisuudesta.html
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/09/03/tehdaspakattu-marinadikaan-ei-miellyta-kaikkia - liemiruokaa
Kiitos tästä ohjeesta. Menee tänään kokeiluun, jos kaupassa on vaan maustamattomia siipiä. Välillä niitä on, mutta yleensä vain niitä marinoituja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614348KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1433087Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo472398Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?462323- 971961
- 241883
- 281596
- 221574
- 1491402
- 341233