Siivet ovat aika halpoja ja ne olisivat kompaktin kokoisia keittoon. Kuinkahan kauan siipiä pitäisi keittää, että olisivat kypsiä ruodittaviksi? Kannattaako käyttää maustamattomia vai marinoituja siipiä?
Kanakeittoa siivistä?
3
288
Vastaukset
- tynkä_keittäjä
Iät kaiket noin kokkailut
http://www.iltasanomat.fi/ruokala/resepti/art-2000001002687.html
tosin painekatilassa kaikki maku kukkeutuu . Joka siiventyngästä pikkulihas talteen.
Liemen voi sitten jalosta keittomuotoon pakastealtaan vihannesvalikoimasta ja hetkessä valmista.- se_sii_tä
Ps. En koskaan käytä marinoituja tuotteita .
http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2010/10/kohukirja-elintarviketeollisuudesta.html
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/09/03/tehdaspakattu-marinadikaan-ei-miellyta-kaikkia - liemiruokaa
Kiitos tästä ohjeesta. Menee tänään kokeiluun, jos kaupassa on vaan maustamattomia siipiä. Välillä niitä on, mutta yleensä vain niitä marinoituja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 263078
- 681497
Piilorikollisuutta Puolangan päätöksentekoelimissä? Kyllä! Julkisesti todistettu!
Kyösti (kesk) rehenteli julkisissa tiedotusvälineissä tehneen jo ennen vaaleja sopimuksen kokoomuksen ehdokkaiden kanssa761083Miten suomalaiset miehet
On usein niin aikaansaamattomia? Odottavat prinsessapalvelua. Odottavat, että nainen tekee aloitteen, että nainen pyytää140998- 45921
- 61882
Eräs läheinen sanoi
Että mies kyllä ottaa aina itse yhteyttä, jos on kiinnostunut. Oli tilanne mikä hyvänsä. Kuulemma kuvittelin koko jutun.45858Eduskunnassa valmistaudutaan jo persujen täydelliseen romahdukseen - Koko paska kaatuu hetkessä
– On mahdollista, että käy kuin Assadin Syyrialle tai Ceaușescun Romanialle: koko paska kaatuu aivan hetkessä, kun tarpe171842- 42826
Iloista ja aurinkoista pääsiäistä kaikki palstan kivat sinkut :)
Täällä on näköjään vähän huono meininki tarttunut kuin tuolta muualta mutta pidetään edelleen tämä puoli suht positiivis135756