Tapaus RaamattuOnTotuus

Harvemmin täällä evoluutiopalstalla käyn, mutta minua informoitiin että nimim. RaamattuOnTotuus (RoT) aivopiereksii täälläkin. Kreationismipalstalla kyseinen helluntaiseurakuntalainen on yrittänyt aivopiereksiä evoluutioteoriaa kumoon toinen toistaan nolommalla avauksillaan. Ja näyttää siltä että hän on Suomi24-keskustelufoorumin sääntojen vastaisesti tehnyt samat avaukset myös tällä palstalla.

Varmaan RoT:in avauksia lukemaan vaivautuneille palstalaisille on käynyt jo selväksi, että RoT:in suuri guru on James V. Kohl, tuo pseudotieteilevä, feromoni-parfyynmeitä myyvä liikemies (http://keskustelu.suomi24.fi/t/14547945/james-kohl-on-pseudotieteileva-liikemies) ja pseudotieteellinen puppugeneraattori.

RoT on on väittänyt, että me ateistit emme kykene asialliseen keskusteluun (sigh). Niinpä haastin hänet keskusteluun koskien hänen esittämäänsä, Kohlilta saamaansa perustelua sille, ettö miksi geeniduplikointi ja sitä seuraavat mutaatiot eivät voisi muka tuottaa (hyödyllistä) geneettistä informaatiota.

Kohlin aivopieru-huuhaa-perustelu on kaikessa huvittavuudessaan seuraavanlainen:

"Claims that RNA-mediated gene duplication produces more genetic information than what must be produced in the context of biophotonic energy are as ridiculous as all other claims that are regurgitated from the mouths of neo-Darwinian theorists. They start with mutations and try to link virus-perturbed energy dependent cell type differentiation to the evolution of new information and species outside the context of any model or experimental evidence that links atoms to ecosystems."

Jos kiinnostaa voitte lukea haasteeni täältä: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14546235/biophotonic-energy!!!

Ja kuten arvaatte, ei RoT ole kyennyt vastaamaan haasteeseeni eikä osoittamaan kykyä suoraselkäiseen, rehelliseen keskusteluun.

8

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naahum

      En kyllä usko evolutionistien väitteitä. Kysyin eräätlä tuttavaltani, joka tunnetusti viisas ja opiskellutkin, sitä että onko tiede saanut selville mitään sellaista, joka vakavasti otettavasti voisi haastaa Luojan työtä. Hänen yksiselitteinen vastauksena oli että ei ole. Tiedemiehet tekevät työtään koska he saavat siitä palkkaa. Ja palkka maksetaaan sielun vihollisen rahoituskanavien kautta. TIede on saatanan avustuksella saanut jotain keksintöjä aikaisesti eksyttämisen vuoksi. Todellinen, elävässä uskossa elävä Jeesuksen seuraaja kieltää tieteen ansiot koska ne ovat saatanasta. Miksi me tarvitsemme mitään tieteen saavuttamaa? Ne saavutukset ovat tuhkaa ja tomua siihen yltäkylläisyyteen mitä Taivaan Valtakunta tarjoaa. Siunausta nimimerkille RaamattuOnTotuus. Armo ja Rakkaus ovat puolellasi. Jatka hyvää työtäsi totuuden puolesta RaamattuOnTotuus.

      Voisitko kertoa että mistä löydän lisää tietoja Kohlin opetuksesta? Haluan jakaa hänen oppejaan ystävilleni. Siunausta!

      • IlkimyksenKilttiEno

        Eijjjumprahuiskis, oletko henkiin herännyt miikanaahum? Vai oletko parodioiva täysijärkinen (kuten toivon)?


      • Zyrki2000.exe
        IlkimyksenKilttiEno kirjoitti:

        Eijjjumprahuiskis, oletko henkiin herännyt miikanaahum? Vai oletko parodioiva täysijärkinen (kuten toivon)?

        Ei kyllä mie oon miihkali-petteri-homo-mutteri. Hesus teki pesän kolooni. Oon niin onnesta soikeena. Uskothan siekin Jesseen niinku miekin?

        Miksi täällä roikut jos HUOMINEN ei kiinnosta?

        Vegaaneilla ei ole mitään arvokasta annettavaa.

        Askarrellaan-paskarrellaan pyhäkoulussa lusikka-asennossa eiks joo - joohan?

        Vanha testamentti alkaa viidellä Mooseksen kirjalla. Mooseksen kirjat sisältyivät Nefin Labanilta ottamaan iPadiin.

        1 Alussa Humala loi Thaimaan ja maan. 2 Maa oli soikio ja tyhmä, pimeys heitti kepilliset, ja Jumalan henki haisi valkosipulille.

        (Mitäs luulet - olenko hernejärkinen?)

        ((Tirsks ...))


    • En yleensä kommentoi näitä aggressiivisten ateistien posteja, mutta nyt annan lyhyen vastauksen tuohon kysymykseen.

      RNA-perusteiset geeniduplikaatiot ovat virheellisiä tulkintoja mekanismista, joka nykyään tunnetaan paremmin nimellä vaihtoehtoinen silmukointi. Siinä pre-mRNA:ta modifioidaan erittäin monimutkaisten mekanismien toimesta siten, että solu kykenee tuottamaan vaadittua proteiinia jopa viallisesta geeniaineksesta.

      DNA-perusteiset geeniduplikaatiot ovat toimiva mekanismi vain polyploideilla eliöillä. Niihin kuuluvat suurin osa kasveista, kaloista, sammakkoeläimistä ja hyönteisistä. Yhdistettynä epigeneettiseen geenisäätelyyn polyploidi eliö voi sopeutua muuttuviin ympäristöolosuhteisiin erittäin tehokkaasti ja nopeasti.

      Kaikki viittaa suunnitteluun ja luomiseen. Evoluutioteoria on aikamme suurin harhaoppi.

      • Tuohon vielä lisäys, että esim. ihmisillä geeniduplikaatiot ovat vahingollisia. Ihmisen DNA:ssa on yli 10,000 geneettistä virhettä ja geeniduplikaatiot muodostavat oman merkittävän ryhmän.


      • Ihmisessä on myös paljon "suunnitteluvirheitä" jotka saattavat ajatuksenkin kaikkivoivasta luojajumalasta aika outoon valoon.


      • »En yleensä kommentoi näitä aggressiivisten ateistien posteja, mutta nyt annan lyhyen vastauksen tuohon kysymykseen.»

        Ja täällä todellisuuden puolella taas kysymys on siitä, että sinä et yleensä vastaile mihinkään aivopierujasi kritisoiviin kommentteihin, olivatpa ne keneltä hyvänsä, koska et yksinkertaisesti osaa. Et sinä tosiaan osaa käydä mitään keskustelua näistä asioista, vaan olet osoittautunut arkkityyppiseksi kreationistiksi, joka vain spammaa juttujaan piittaamatta siitä, että ne on kumottu toistuvasti ja tullaan kumoamaan jatkossakin. Koko funktiosi on pelkkää tieteisän kuuloista virheargumentointia minkä itsellesi uskottelet menevän muille läpi, koska et ymmärrä, että ihmiset osaavat lukea ja ymmärtävät lukemansa, toisin kuin sinä.


      • Ethän sinä ROT edes vastannut esittämiini kysymyksiin:

        1. miten biofotoniikka ja biofotoninen energia liittyvät siihen kuinka geneettinen koodi ja geneettinen järjestelmä toimivat?

        2. Mitä tarkoittaa käsiten "biophotonic energy"?

        3. Millaisia vaatimuksia biofotonisen energian konteksti asettaa geneettisen informaation synnylle ja miksi kyseiset vaatimukset eivät täyty geeniduplikaatioissa ja mutaatioissa?

        4. Mikä on Kohlin mukaan lopulta se mekanismi ja syy, joka estää geneettisen informaation syntymisen geeniduplikaation ja sitä seuraavien mutaatioiden kautta.

        Vastaamisen sijaan sinä ainoastaan toistit vanhoja noloja valheitasi, joita olen paapattanut kreationismi-palstalla. Kommentoin tässä nyt tätä väitettä:

        ROT: [DNA-perusteiset geeniduplikaatiot ovat toimiva mekanismi vain polyploideilla eliöillä]

        Tieteen mukaan geenin duplikaatio eli kahdentuminen on ollut ja on erittäin tärkeässä asemassa ihmisen evoluutiossa:

        "Gene duplication has had a significant impact on all genomes and the human genome is no exception, as gene duplication contributes much of the raw material from which natural selection shapes novel genes. In the context of human evolution, interest in gene duplication has been intense as the human genome is particularly rich in duplicated genomic regions. These duplicate genes contribute to genomic instability, leading to genome rearrangement and speciation. Recent evidence suggests that duplicated genes have undergone greater diversification than other loci in the human lineage, and so have been key in the evolution of uniquely human traits."

        http://www.els.net/WileyCDA/ElsArticle/refId-a0020841.html

        Ja tässä yksi tuore tutkimus, jonka mukaan vasta nyt aletaan oivaltaa kuinka merkittävässä roolissa geenien kahdentumisen kautta alkunsa saavat uusien
        geenien kehittymiset ovat olleet ihmisen evoluutiohistoriassa.

        "Duplications are the primary force by which new gene functions arise and provide a substrate for large-scale structural variation. Analysis of thousands of genomes shows that humans and great apes have more genetic differences in content and structure over recent segmental duplications than any other euchromatic region. Novel human-specific duplicated genes, ARHGAP11B and SRGAP2C, have recently been described with a potential role in neocortical expansion and increased neuronal spine density. Large segmental duplications and the structural variants they promote are also frequently stratified between human populations with a subset being subjected to positive selection. The impact of recent duplications on human evolution and adaptation is only beginning to be realized as new technologies enhance their discovery and accurate genotyping."

        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27584858

        Ymmärrän kyllä ROT että on ahdistavaa olla kaltaisesti kreationisti, jolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin valehdella ja vääristellä kun objektiivinen todellisuus ja tieteellisen tutkimuksen tulokset eivät vastaa kreationistisia uskomuksiasi vaan todistavat ne pelkiksi uskomuksiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe