Onko kellään kokemuksia hirvenlihan kylmäsavustamisesta? Lähinnä kysymykseen tulisi fileet ja vasan paisti.
Jossain Metsästys ja kalastus-lehdessä oli juttua kalan kylmäsavustamisesta yksinkertaisella vastuksella, jonka päälle laitettiin leppäkiekkoja savua antamaan. Periaatteesahan murea liha ei vaadi kypsennystä kovinkaan paljoa.
kylmäsavupaisti
Jukka Palmu
2
2044
Vastaukset
- Runttaaja
Tuossa lämpötilassa lihaan tulee pinta, jonka läpi ei kosteus pääse haihtumaan isompien lihojen sisältä. Maximi on 20 astetta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta653325Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433137- 432518
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1152488- 311943
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271830- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851445- 391310
- 821179