Onko kellään kokemuksia hirvenlihan kylmäsavustamisesta? Lähinnä kysymykseen tulisi fileet ja vasan paisti.
Jossain Metsästys ja kalastus-lehdessä oli juttua kalan kylmäsavustamisesta yksinkertaisella vastuksella, jonka päälle laitettiin leppäkiekkoja savua antamaan. Periaatteesahan murea liha ei vaadi kypsennystä kovinkaan paljoa.
kylmäsavupaisti
Jukka Palmu
2
1954
Vastaukset
- Runttaaja
Tuossa lämpötilassa lihaan tulee pinta, jonka läpi ei kosteus pääse haihtumaan isompien lihojen sisältä. Maximi on 20 astetta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)15411273- 563143
- 2162994
- 252187
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais171948- 151795
Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."
Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi531774- 861759
- 191758
Kyllä poisto toimii
Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa191637