Vegaani viina

Onks olemassa Vegaanii viinaa? oon just alottanu vegauksen mut tekee mieli viinaa!

Oon muuten vegaani!
62321
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 6

Vanhimmat

Melkein kaikki viina on vegaanista. Viski, vodka, rommi...

Äänestä
  • Ei ole, kaikki viina on tehty lihasta tai munasta.

    Äänestä

Ei noin sekava tapaus enää viinaksia tarvitse....

Äänestä

Vastaava valinta kuin kääntyisit islamiin ja kietoisit ylpeänä huivin pääsi ympärille. Eli jonkin sortin mielenhäiriö. Kasviksia voi syödä ilman että tunnustaa lahkolaisuutta.

Äänestä

Juo pirtua, niin että kitusista savu nousee.

Äänestä

Kommentoi aloitusta


Vveggaani kirjoitti:

Onks olemassa Vegaanii viinaa? oon just alottanu vegauksen mut tekee mieli viinaa!

Oon muuten vegaani!

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu