Siis maksaa ylimääräistä siitä, että saa samanlaista pöperä kuin kotonakin? Mielestäni ravintolakokemuksesta jää silloin uupumaan "pihvi".
Mikä idea kotiruokaa myyvissä ravintoloissa?
1
188
Vastaukset
- siskonmakkarakeitto7
Samaa ihmetellyt. Porukka käy safkiksella ja jopa viikonloppunakin "ulkona" syömässä hernekeittoa, makaronilaatikkoa, kanankoipia jne. Okei, hyviä perusruokia ja syön niitä itsekin, KOTONA. Kun menen ulos syömään (ja se ei oie siis mikään työmaaruokalaketju) niin todellakaan en maksa kymppiä jostain lihamurekkeesta tai kalasopasta. Niitä saa kotonakin ja niistä aineista mistä itse kukin haluaa tehdä. Ja tietää ruoan terveellisyyden, kun syöt sitä mitä ruokaan laitat.
Kun menen ravintolaan syömään, haluan jotain erilaista, sellaista mitä en kotona syö. Duunissa on omat tekemäni ruuat, en ajatellut maksaa jostain kalakeitosta kymppiä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 16457
- 10412
- 16347
- 3341
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...13206- 1103
- 090
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä090Kuinka moni palstalaisista on näin hyvässä kondiksessa
76-vuotias rokkari Rick Springfield esittelee elämäntyyliään : https://www.youtube.com/watch?v=GbxHuNy6d68367- 161