En ole koskaan ennen tehny. Ois kiva yllättää poikakaveri joskus.
Miten tehdään uunimakkaraa?
13
2494
Vastaukset
- hurinaa
Samalla välineellä löytyy ohjeita, millä tälle palstalle kirjoitit!
- narssu
1. laita makkara uuniin.
2. syö.
Sääliksi käy poikakaveriasi jos olet noin uusavuton- nitriitön
näin vain juusto sinappi nitriiti
https://kaksplus.fi/threads/uunimakkara-miten-se-tehdaeaen.1470535/ - näillämennäänpitkälle
hyvä ohje mut puuttuu sinappi ja se tärkein eli kori kaljaa.
- HK-blöö
Lenkkimakkarasta kannattaa ottaa kuori pois ennen uuniin laittoa.
- itekinmakkara
ota kuori pois, tee veitsellä makkaraan viiltoja . Laita viiltoihin juustoa ja tomaattiviipale. Jos paistat koko lenkin laita makkaran keskelle pakastevihanneksia , kypsyvät samalla kuin makkarakin.
- hk-blöö
HK Blöö (myös liikennelaitoksen bussit) -suomen suosituin vihannes 70-luvulla
saunailtaan kera turunsinapin ja vehnäpirtelön
http://www.is.fi/ruokala/resepti/art-2000001006718.html
http://liianhyvaa.blogspot.fi/2014/07/hedelmainen-juustosalaatti.html
http://ruokaohjeet.fi/uuniruoat/uunimakkara-k-kaupan-tapaan-resepti
https://www.ideakeittio.fi/reseptit/muusia-sinista-uunimakkaraa-ja-salaattia
kuin myös
https://www.youtube.com/watch?v=GhF-dQwwUKU
- jatkoa.kin
Niin mutta kauanko se makkara on uunissa ja missä asteessa ???
- itekinmakkara
laita uuni 200 astetta ja noin kaksikymmentä minuuttia. Kyllä sen näkee kun juusto on sulanut ..
- EIjuusto
Hyi stana miksi tuota juusto eli pilaantunutta maitoa pitää tunkea joka paikkaan?
- ruokamaisteri
Juusto ei ole pilaantunutta maitoa, vaan hyvien bakteerien avulla jalostettu maitotuote. Pilaantuminen tarkoittaa syömäkelvottomaksi menemistä, onko juusto mielestäsi sitä?
En itse pitänyt juustoista ennen ollenkaan mutta makuaisti harjaantuu siinä 20 ikävuoden kohdalla suunnilleen että maistuu juustot, pinaattisoppa ja monet muutkin ruuat ja raaka-aineet joista ennen ei makunsa puolesta pitänyt. Keitettyä kananmunaakin vieroksuin maun vuoksi, nyt minun herkkuruoka
Juustolla on hyvä ravintoarvo ja se sitoo sekä antaa kauniin paistopinnan monille ruuille. Juustoissa on hyvin voimakkaita laatuja mutta myös hyvin mietoja joista voit sinäkin kokeilemalla löytää varmasti mieleisen jos vain pääset tuosta ennakkoluulosta eroon :)
- jkasdlkad
Otetaan makkara ja sitten paistetaan se uunissa.
Uuni löytyy keittiöstä. - ruokamaisteri
Hyvin uusavuttoman kuuloinen, sorry nyt vaan, aloistus. Mutta sattuu paremmissakin piireissä nykyään ihan pitkälle ikään ehtineitten aikuisten parissa ihan samaa vaivaa.
Uunimakkara on maailman helpoin ruoka. Sitähän ei tarvitse suinkaan itse tehdä koska valmiinahan tuon ostat kaupasta vain mitä? :) Itse en ole kuorinut makkaraa, Sininen lenkki ainakin on käynyt kuorimattakin ja lautasella voi tehdä sen tehtävän.
Aluksi uuni lämpiämään 200 asteeseen, sitten otat sen uunimakkaran ja laitat leivinpaperoidulle pellille, leivinpaperoituun vuokaan tai voideltuun vuokaan (otat hieman voita, ei margariinia, vuoan pohjalle ja levität esim. leivinpaperin palalla kauttaaltaan) makkaraan teet muutamia viiltoja ja laitat kuumaan uuniin siksi aikaa kunnes näyttää hyvältä, on saanut hieman väriä jne. Makkara on kypsä tuote, ei ole pakko lämmittää mutta maku on parempi tietysti kun lämmittää. Et siten voi terveydelle vaarallisesti epäonnistua paistamisessa ellet polta mustaksi asti. Ruokaa kun ruokaa on aina seurattava varsinkin jos ei tiedä mitä tekee. Eli kännykkä sivuun tai istut sen kanssa uunin edessä koko ajan.
Uunimakkarasta voit tehdä myös jalostetun version laittamalla sinne viiltoihin viipaloitua juustoa sopivan määrän. Se tuo makua ja näköä sekä bonusta ravintosisältöön joka on tuntematon näemmä joillekin. Sinne voit laittaa myös viipaloitua tomaattia (pese ja kuivaa tomaatti ensin).
Ja samassa uunissa tietysti laitat niitä pakasteranskalaisia tai teet niitäkin itse: Pese ja kuori perunat, pari perunaa per syöjä riittänee tässä tapauksessa. Leikkaa perunasta lohkoja, laita perunalohkot (voit kuivata niitä ensin töpöttelemällä talouspaperilla) kulhoon jossa on perunoitten määrästä riippuen muutama ruokalusikallinen öljyä, 1 maustemitallinen suolaa ja 1 paprikajauhetta tai ripaus pippuria. Kaada nämä leivinpaperoidulle pellille ja paista yhdessä makkaran kanssa, tiedät varmasti ranskalasia syöneenä mikä on oikean rapea lopputulos.
Älä vain yllätä vaan ota tavaksi. Laittakaa poikaystävän kanssa ruokaa yhdessä, mukavaa ajanvietettä ja tulee syötyä samalla hyvää ja terveellistä kotiruokaa.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1112892Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302395Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222344Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631081976- 1141650
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701365Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2881188- 801044
- 711034
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2471023