Savuhovi - Suomalaista lihaako?

tarkempaa.tietoa

16

2540

  Vastaukset

  • Eivätpä ainakaan suomalaisuudella mainosta, joten liha on todennäköisesti ulkomailta - EU-alueelta (esim. Tanska, Puola jne...) tai etelä-amerikasta - sieltä, mistä halvimmalla saavat.

   No ei kyse ole välttämättä huonosta lihasta Brazilian liha-skandaalista huolimatta - käyttäväthän italialaisetkin Brazilian lihaa perinneruokaansa eli bresaolaan (ilmakuivattua naudanlihaa) oman lihantuotannon vähyydestä johtuen.

  • Ihan samaa olen ihmetellyt. Kysyin asiaa konsulentilta myymälässä. Hän oli tarkistanut asian ja kertoi että lähes kaikki on kotimaista. Vain hirvi ja joku meetwurstin osa tulee Virosta.
   Missään pakkauksessa ei ole lihan alkuperän mainintaa. ??

  • Paketissa tätä ei lue :

   Alkuperämaa / valmistusmaa Saksa
   Valmistaja Savuhovi Oy
   Koivunoksa 9
   FI-04200 KERAVA
   Finland

  • Ostimme porsaan pintasavustetun fileen K-marketista ja eikun uuniin. Kuitenkin ryhdyin katsomaan suolapitoisuutta, ja kas kummaa osui silmiini alkuperämää Espanija, ei juma en meinannu uskoa silmiäni, mutta niin siinä oli präntättynä. Olemme pitäneet että käyttävät kotimaista lihaa, varsinkin tuollaisissa tavallisissa tuotteissa. Kyllä lähti uuni päältä ja eikun roskiin.
   Olemme tosi pettyneitä ja mitähän me olemmekaan syöneet... huhu
   Nyt meni tämä kioski poikottiin ainakin meidän perheessä.
   Kyllä luulisi sian lihaa löytyvän kotimaastakin.

   • Sieltä hankkivat, mistä halvimmalla saavat.


   • Ajattelitko yhtään afrikan nälkää näkeviä kun nakkasit possun roskiin... ei tainnut tulla mieleen ku oma napa taitaa olla tärkein.


  • Pintasavustettu porsaan ulkofile, paketissa lukee alkuperämaa saksa. Hyvää oli.

  • Mitä väliä sillä on mistä liha tulee kunhan on hyvää ja maistuu sille mille pitääkin...

  • Lihan alkuperällä on merkitystä koska ulkomailla käytetään kasvatuksessa monia Suomessa kiellettyjä aineita ihan vapaasti esim hormonia ja antibiotia

  • Pirkan parhaiden joulukinkkuviipale ei ole suomalaista possua
   Savuhovin tuote. En osta enää.

  • Ei kotimaisesta lihasta tietookaan! Kaikki on ulkomaalaista. Lähinnä Saksa, Viro ja Espanja.

  • Savuhovin pitkään kypsynyt uunikinkku. Hyvää ja maukasta oli , mutta yksi asia risoo raaka-aine ei ollut suomesta, eli taisi jäädä viimeiseksi Savuhovin tuotteksi. Aihetta enempään.
   Heino Haavisto

  • Ulkomaista lihaa on tosiaan.
   On tullut ostettua liekitettyä kinkkua kun on vähän valtavirrasta poikkeavaa. No sitten sattui kaksi eri päiväyksellä olevaa pakettia, joista molemmista löytyi sellasisia kivikovia rustonpaloja että oli syljettävä pois suusta!
   Ja eikun reklamaatiota tekemään ja odottelemaan mutta mitään vastausta ei asiaan tullut. Siittä syysstä meidän perheeseen ei osteta enää mitään SAVUHOVIN tuotetta. Törkeää "asiakaspalvelua" eli pavelemattomuutta. Näyttää asiakkaita katoavan enkä yhträän ihmettele.

   • Ei heidän yrityskulttuuriinsa kuulu reklamaatioihin vastaaminen, aika hoitaa periaatteella toimivat.
    Itse olen reklamoinut 3x, vastausta odottelen edelleen....
    Outoa toimintaa...


  • Suomessa tuotetaan 168,4 milj kg ja käytetään 177,4 kg porsaan lihaa (kotimaisuus aste 81%). Jos tuote leipelissä lukee (kasvatettu ja teurastettu Suomi) on rikos, mikäli liha on muualta kuin Suomesta (sesonki aikoina ei voida taata että liha olisi 100% suomalaista esim. Joulu). Pien jalostamoissa on myöskin mahdotonta tuottaa ja varastoida erinlaisia etikettä. Ei ole rikos käyttää Suomalaista lihaa ja merkitä se (kasvatettu ja teurastettu EU). https://www.lihatiedotus.fi/tilastotietoa/lihantuotanto-suomessa-2.html

  • Yrityksen omistaa kai CM kauppiaat ja jotain muuta lähellä olevia lähteitä ja tuotteet mielestäni hyvin ylihintaisia eikä laadultakaan ihmeellisiä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   213
   4170
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   99
   1360
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   118
   1112
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   703
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   540