Tähän asti on varoitettu ulkomaisesta broilerista että sen syöminen on vaaralliista kun sen kasvattamissa on käytetty antibiotteeja ,mutta nyt myös suomessa on todettu samoja bakteereja esim.ESBL joka tuhoaa antibiotteeja siten että ne ei tehoa ihmisiin.Eviran mukaan käsihygienia ja ruuan lämmitys poistaa ongelman ,mutta miksi ei ulkomaisesta näin sanottu.ja kuinka kauan meiltä kuluttajilta tämä on salattu ,että syömme vaarallista teholääkkeillä kasvatettuja hormoonilihaa ?
Broileri ja antibiotit
1
503
Vastaukset
- salmonellaella
Tsikkeni on aina ollut vaarallista raakana ennen antibioottirehujen syöttämistäkin kuten myös sianliha ja niiden käsittelyssä on aina pitänyt olla tarkka hygieniasta - sen pitäisi olla yleistä tietoa.
Muutenkin keittiössä ruokaa tehdessä pitäisi noudattaa riittävää siisteyttä - esim. kala, liha, kana, sika ja kasvikset (juurekset hyvin pestyinä erillään huuhdeltuista tuorevihanneksista) pitäisi käsitellä erillisillä, puhtailla välineillä.
Eikö kukaan kuunnellut kotitaloustunneilla tai ollut edes hereillä - no Sukulakin on tehnyt samat virheet muutamissa ohjelmissaan eli tehnyt tuoresalaatin kanan käsittelyn jälkeen osittain samoilla välineillä tai pyyhkinyt käsiään housujensa lahkeisiin tsikkeniä tehdessään.
No kundi on vielä elossa, joten ei siitä enempää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 904696
- 293374
- 2013182
- 513027
- 242955
Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez3212806Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl442697Kela valvoo lasten tilejä.
Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen2352478Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v252266- 522245