Tähän asti on varoitettu ulkomaisesta broilerista että sen syöminen on vaaralliista kun sen kasvattamissa on käytetty antibiotteeja ,mutta nyt myös suomessa on todettu samoja bakteereja esim.ESBL joka tuhoaa antibiotteeja siten että ne ei tehoa ihmisiin.Eviran mukaan käsihygienia ja ruuan lämmitys poistaa ongelman ,mutta miksi ei ulkomaisesta näin sanottu.ja kuinka kauan meiltä kuluttajilta tämä on salattu ,että syömme vaarallista teholääkkeillä kasvatettuja hormoonilihaa ?
Broileri ja antibiotit
1
576
Vastaukset
- salmonellaella
Tsikkeni on aina ollut vaarallista raakana ennen antibioottirehujen syöttämistäkin kuten myös sianliha ja niiden käsittelyssä on aina pitänyt olla tarkka hygieniasta - sen pitäisi olla yleistä tietoa.
Muutenkin keittiössä ruokaa tehdessä pitäisi noudattaa riittävää siisteyttä - esim. kala, liha, kana, sika ja kasvikset (juurekset hyvin pestyinä erillään huuhdeltuista tuorevihanneksista) pitäisi käsitellä erillisillä, puhtailla välineillä.
Eikö kukaan kuunnellut kotitaloustunneilla tai ollut edes hereillä - no Sukulakin on tehnyt samat virheet muutamissa ohjelmissaan eli tehnyt tuoresalaatin kanan käsittelyn jälkeen osittain samoilla välineillä tai pyyhkinyt käsiään housujensa lahkeisiin tsikkeniä tehdessään.
No kundi on vielä elossa, joten ei siitä enempää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614428KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1523291Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?552560Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo492554- 1102285
- 241893
- 241681
- 301626
- 1691540
- 361275