Evolutionistit ovat hukassa mutaatioidensa kanssa

DMDD:n tutkijat yrittivät selvittää 42 eri geenin vaikutusta hiiren alkionkehitykseen poistamalla 220 alkiosta vuoronperään ko. geenejä. Tarkoitus oli siis löytää kullekin geenille sen tärkein funktio. Tutkijat olettivat, että inaktivoimalla tutkittava geeni, he voisivat alkionkehitystä tarkkailemalla havaita puuttuvan geenin vaikutukset.

Tutkijat olivat suorastaan järkyttyneitä havaitessaan, että saman geenin puuttuminen eri alkioilla johti joka kerralla aivan erityyppisiin kehityksellisin häiriöihin vaikka hiirialkioiden geneettinen tausta oli identtinen.

Tätä on populaatiogenetiikka pahimmillaan.

Tutkijat eivät ottaneet huomioon seuraavia tieteellisiä faktoja:
- Biologista informaatiota on ainakin kolmea eri tyyppiä: digitaalista, analogista ja metadataa
- Alkion geenit eivät ohjaa alkionkehitystä ennen kuin ne on epigeneettisesti uudelleenohjelmoitu miRNA-molekyylien välittämällä informaatiolla.
- Geenisekvenssit eivät sanele ominaisuuksia.

Tutkijat eivät siis kyenneet osoittamaan, että kokonaisten geenien puuttuminen olisi vaikuttanut tiettyihin ominaisuuksiin, joten miten ihmeessä evolutionistit kuvittelevat, että pistemutaatiot vaikuttaisivat tiettyihin ominaisuuksiin? Evolutionisteilla on vakava puuttuvan perimän ongelma (Missing heritability problem).

Linkki ketjussa.

21

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Kreationismi_on_sairaus

        Tässä ei ole mitään muuta ihmeteltävää kuin jälleen kerran se kuinka epärehellinen ja typerä kreationisti kykenee olemaan.


    • Sitä_ihmettelemme

      Ihmettelemme vain epärehellisyyttäsi, Tomi.

    • "Evolutionistit ovat hukassa mutaatioidensa kanssa"

      Ovatko olkiukkosi siis mutatoituneet ja kadonneet vai suden sisällä?

      Oletko pyytänyt Jeesukselta tai Saatanalta apua niiden löytämiseen?

      Kuinka nopeasti aiot paeta tällä kertaa tästä ketjusta vai pakenitko jo? Aiotko poistattaa tämänkin ketjun, jos joku vaivautuu kertomaan tänne taas muutamat kannaltasi kiusalliset faktat?

    • Onko joku kriisi menossa kun tuomon mallin suollat sontaa?

      • utti

        On on, nyt on paha kriisi, joka lukee jo otsikossa. Evolutionistit eli ROTin olkinuket ovat hukassa ja ROT ei selvästikään voi elää ilman olkinukkejaan, nehän ovat täällä nähdysti ROTille kaikki kaikessa ja ROTin viestinnän pääasiallinen kohde.

        Joten auttakaa nyt hyvät ihmiset älkääkä antako olkiukkojen eksyä. Tuntomerkkejä löytyy kaikista ROTin aloittamista ketjuista. Jos näette jossain olkiukon, voitte kysyä tarkistuskysymyksenä väittääkö olkiukko että epigenetiikka olisi jotenkin ristiriidassa evoluution kanssa tai mutaatioiden kanssa toisensa poissulkeva vaihtoehto. Yhdenkään ihmisen ei ole havaittu täälläkään väittävän tuollaisia, joten tuo on varsin luotettava tapa tunnistaa ROTin omat olkiukot.

        Auttakaa ihmiset, auttakaa!


    • hjkhjkjhj

      Sinulla on koulupäivä huomenna, spämmäävä ja plagioiva pelle. Itkit raukka pois aloituksen, jossa kerrottiin plagioinneistasi ja siitä, että juuri siksi et vastaile kysymyksiin, koska ole pelkkä plagioija, etkä ymmärrä oikeasti plagioimistasi aiheista mitään. Mitäpä tuollainen pelkkä luokanopettaja ymmärtäisi.

      • Mikä sen ketjun otsikko oli?


    • MoposiKeuliLepikkoon

      "Tutkijat olivat suorastaan järkyttyneitä havaitessaan, että ..."
      "Tutkijat eivät ottaneet huomioon seuraavia tieteellisiä faktoja:"

      Ihanko järkyttyneitä? No hyvä, että suomalainen peruskouluopettaja neuvoo ammattitutkijoita, mitä heidän tulee huomioida tehdessään tutkimusta.

      Ei vitun ikenet. Oletko sinä pelle ihan tosissasi?

      Useat ominaisuudet ovat monien useiden geenien yhteivaikutusta. Sen tietää jokainen geneetikko.
      Jotkin geenit ohjaavat yksistäänkin spesiaalia fenotyyppiä.
      Koko roskan päälla on genomin säätely.
      Genotyyppi settaa kuitenkin rajat fenotyypille. Geenisekvenssi on kaiken pohja ja perusta, mutta sen sinä raukka yrität uskonkiihkossasi kieltää kerran toisensa jälkeen.

    • ”Tutkijat olivat suorastaan järkyttyneitä havaitessaan, että saman geenin puuttuminen eri alkioilla johti joka kerralla aivan erityyppisiin kehityksellisin häiriöihin vaikka hiirialkioiden geneettinen tausta oli identtinen.”

      Tutkijat osasivat odottaa jossain määrin mutanttialkioiden fenotyyppien monimuotoisuutta, koska seulontamenetelmässä käytettiin vain yhtä aikapistettä, ja geenien todennäköinen pleiotrooppinen [1] vaikutus oli tiedossa. Yllättävää ja huomiota herättävää oli se, että lähes kaikki fenotyypit ilmenivät puutteellisesti. Tutkijat spekuloivat, että fenotyypin monimuotoisuuteen vaikuttavien syy-seuraussuhteiden taustalla on vielä tuntemattomia stokastisia komponentteja.[2] Millä logiikalla tämä viittaisi siihen, että taustalla on älykäs suunnittelu?

      ”Tätä on populaatiogenetiikka pahimmillaan.”

      Tämä oli kyllä kehitysbiologian alaan kuuluva tutkimus, jossa nykyisin tietenkin hyödynnetään myös geeniteknisiä menetelmiä. Mutta mistäpä sinä sen tietäisit, että mistä tutkimusalasta milloinkin on kyse. James kohlilta suoraan plagioimasi viha populaatiogenetiikkaa kohtaan on suorastaan säälittävää. Kohlin kohdalla katkeruus on ymmärrettävämpää, koska hänestä ei ikinä tullut geneetikkoa, vaikka yrittääkin epätoivoisesti mestaroida kyseisellä alalla, eivätkä oikeat geneetikot hyväksy hänen pseudotieteellisiä näkemyksiään.

      ”Tutkijat eivät ottaneet huomioon seuraavia tieteellisiä faktoja:
      - Biologista informaatiota on ainakin kolmea eri tyyppiä: digitaalista, analogista ja metadataa
      - Alkion geenit eivät ohjaa alkionkehitystä ennen kuin ne on epigeneettisesti uudelleenohjelmoitu miRNA-molekyylien välittämällä informaatiolla.
      - Geenisekvenssit eivät sanele ominaisuuksia.”

      Tämä on taas jotain aivan käsittämättömän typerää ja harhaista kirjoitusta. Kuka on niin hullu, että kuvittelee Sanger- ja Francis Crick-instituuttien huipputukijoiden olevan tietämättömiä yhtään mistään relevantista tekijästä liittyen alkionkehitykseen?[3,4] Esim. tutkimuksen pääkirjoittajan, Timothy Mohunin, johtama laboratorio on erikoistunut alkionkehityksen geenien ilmentymisen säätelyyn ja solujen erilaistumiseen sydämen kehityksessä.[5] Mutta ei, eivät he mitään ymmärrä, vaan apua tarvitaan suomalaiselta hakukoneelle epigenetiikkaa pakonomaisesti syöttävältä amatööriltä.

      Uudelleenohjelmointi ei sitä paitsi tapahdu miRNA:n välityksellä, vaan uudelleenohjelmoinnissa DNA-metylaatio tapahtuu DNA-metyylitransferaasien ja histonimodifikaatiot histoni metyylitransferaasien, histoni deasetylaasien sekä erilaisten proteiinikompleksien välityksellä.[6] Kyse on siis vahvasti geneettisen ja epigeneettisen säätelyn yhteistoimintaa. Tutkitusti miRNA:lla on lukuisia välitys- ja säätelytehtäviä alkionkehityksen eri vaiheissa, mutta yritä nyt hyvä mies olla tunkematta sitä aina aivan joka paikkaan.

      Väärinkäsityksesi on varmastikin syntynyt siitä, kun muutama kuukausi sitten teit avauksen aiheesta, jossa tutkijat olivat uudelleenohjelmoineet kantasoluja totipotenteiksi soluiksi poistamalla tietyn miRNA-molekyylin (miR-34a).[7]

      ”Tutkijat eivät siis kyenneet osoittamaan, että kokonaisten geenien puuttuminen olisi vaikuttanut tiettyihin ominaisuuksiin, joten miten ihmeessä evolutionistit kuvittelevat, että pistemutaatiot vaikuttaisivat tiettyihin ominaisuuksiin? Evolutionisteilla on vakava puuttuvan perimän ongelma (Missing heritability problem).”

      Sinulle tulee ehkä yllätyksenä, mutta aivan kaikki ominaisuudet eivät kuitenkaan ole polygeenisiä eivätkä vastaavasti kaikki geenit ole pleiotrooppisia. Puuttuvan perimän ongelma on koskenut yhden nukleotidin monimuotoisuuden (SNP) kaltaisia variantteja ja niiden linkittämistä tiettyihin ominaisuuksiin ja sairauksiin.

      Osasyynä hankalaan havainnointiin voi olla epigeneettisillä säätelytekijöillä, dominassipoikkeamilla ja epistaasilla, mutta todennäköisimmin ongelma on ollut käytetyissä menetelmissä. Genomilaajuinen yhteistutkimus-menetelmä (GWAS)[8] voidaan kalibroida GCTA-tilastointimenetelmää[9] hyödyntäen ja havaita SNP:den puuttuva perinnöllisyys. Tutkittujen ominaisuuksien yllättävän korkeasta polygeenisyydestä johtuen otanta on ollut liian pientä ja GWAS-analyysiä on tehty siksi puutteellisesta datasta.[10] Et taida loppupeleissä edes ymmärtää, mistä koko asiassa on kyse.


      • Kerropa solon1, jos nyt asioista mitään ymmärrät, miksi siemennesteessä on tuhansia erilaisia RNA-molekyylejä? Luulet varmaan, ettei niilläkään ole mitään funktiota?


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Kerropa solon1, jos nyt asioista mitään ymmärrät, miksi siemennesteessä on tuhansia erilaisia RNA-molekyylejä? Luulet varmaan, ettei niilläkään ole mitään funktiota?

        Olet sinä vaan todella nolo tapaus. Et taas selvästikään tajunnut mitään Solonin kertomasta, kun olet niin kuutamolla asioista joista yrität valehdella, ja nyt taas yrität kyhätä samoja vanhoja olkiukkojasi ja harhautella hyppimällä asiasta seuraavaan.

        Menevätkö kaikki ajatukset päässäsi oikeastikin niin sekaisin mitä tekstisi antavat ymmärtää?

        Ja edelleenkin syyttelet Solonia ihan turhaan valehtelusta, jota vain sinä teet jatkuvasti, myös tuolla perusteettomalla syytökselläsi. Eikä se auta yhtään, että tuupit tänne linkkejä, joiden sisältöjä tuskin olet lukenut ja vielä vähemmän ymmärtänyt, ja joista et kyennyt edes sanomaan mitään.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        http://ajpheart.physiology.org/content/303/8/H931

        Ja taas jäi solon1 kiinni valehtelusta, harhaanjohtamisesta ja väärän tiedon levittämisestä.

        ”Ja taas jäi solon1 kiinni valehtelusta, harhaanjohtamisesta ja väärän tiedon levittämisestä.”

        Et selvästikään kykene enää muuhun, kuin projisoimaan omaa käytöstäsi minuun. No, sellaiseen se liiallinen defenssien aktivoituminen johtaa. Mitä et ymmärtänyt seuraavasta lauseesta?

        ->Tutkitusti miRNA:lla on lukuisia välitys- ja säätelytehtäviä alkionkehityksen eri vaiheissa, mutta yritä nyt hyvä mies olla tunkematta sitä aina aivan joka paikkaan.

        Linkissäsi kerrotaan, kuinka miRNA-molekyylejä voidaan muun muassa hyödyntää erilaistuneiden somaattisten solujen uudelleenohjelmointiin pluripotenteiksi kantasoluiksi, esim. vahvistamalla fibroblastien retroviraalista ohjelmointia. Ylipäätään niillä on suuri rooli alkion kantasolujen erilaistumisessa ja toisaalta keinotekoisesti tuotettujen eli indusoitujen pluripotenttien kantasolujen uudelleenohjelmoinnissa.

        Esim. lisääntynyt m6A RNA-metylaatio, jota miRNA:t säätelevät, voi edistää pluripotenttien kantasolujen uudelleenohjautumista, mutta siitähän toistuvassa väitteessäsi ei ole ikinä ollut kyse. Gametogeneesissä ja varhaisessa alkiokehityksessä tapahtuvissa udelleenohjelmoinneissa poistetut epigeneettiset markkerit eivät välity miRNA-molekyylien välityksellä, vaan juuri sillä tavoin kuin ylempänä kerroin. Et taaskaan ymmärrä kokonaisuuksia ja oikeaa kontekstia.

        ”Ja lisää... ”

        En löytänyt koko tutkimuksesta mainintaa, jonka mukaan kuljetusvesikkeleiden mukana kulkeutuvat miRNA-molekyylit osallistuisivat poistettujen epigeneettisten markereiden välittämiseen uudelleenohjelmoinnissa. Monta muuta säätely- ja välitystoimintoa oli kyllä mainittu.

        ”Kerropa solon1, jos nyt asioista mitään ymmärrät, miksi siemennesteessä on tuhansia erilaisia RNA-molekyylejä? Luulet varmaan, ettei niilläkään ole mitään funktiota?”

        Siksi tietenkin, koska ne säätelevät hedelmällisyyttä, osallistuvat useisiin tehtäviin alkionkehityksessä ja vaikuttavat muutenkin lukemattomiiin muihin prosesseihin tapahtumista ennen hedelmöitystä aina pitkälle lapsen kehityskaaren erilaisiin toimintoihin. Eikö sinun mielesi enää oikeasti kerro, että nyt rakennat olkiukkoa, jolla ei ole mitään tekemistä toisen todellisten väitteiden kanssa?


      • yllättynyt

        Ylläri ku Rot pasko housuun ja pakeni.


      • yllättynyt kirjoitti:

        Ylläri ku Rot pasko housuun ja pakeni.

        Päivän suurin...


    • sivullinenhuomioitsija

      Nauraisin aloittajalle jos kehtaisin, mutta en minä nyt sentään niin ilkeä ole.

      • Minä lähden siitä, että kun olen kerran saapunut tänne kretujen järjestämään sirkukseen, ja palstaklovni ROT tekee selvästi kaikkensa jotta ihmiset nauraisivat, olisi epäkohteliasta olla nauramatta, kun toinen noin yrittää viihdyttää.

        Toki tuo ROTin materiaali ja maneerit ovat enimmäkseen kopiota joltain amerikan klovneilta, mutta hei, viihdyttäjän pitää aloittaa jostakin, vaikka sitten kokeneempien imitoinnista.


    • En vastaa suoraan Solonin viestiin, jotta Solon saisi ehkä lisättyä poistoautomaatin taas tuhoaman lähdelistan takaisin tuohon perään jollain tempulla.

      Solon tarjoili joka tapauksessa jälleen helmiä ROTille ja samalla hyvää tietoa kaikille muille.

      Tuo Solonin mainitsema ROTin sekoilu tutkimusalojen kanssa on hyvä esimerkki siitä miten ROT ei tosiaan tajua plagioimistaan tarinoinneista edes sen vertaa, että ymmärtäisi mikä liittyy mihinkin. Samaa on näkynyt monissa muissa Kohlilta selvästi kopioiduissa tarinoinneissa, joissa alkuperäiset edes puolittain ymmärrettävissä olevat hörhöilyt ovat muuttuneet ihan käsittämättömiksi aivopieruiksi ROTin käsittelyssä. Kohlilla on kuitenkin sen verran tieteellistä taustaa, että mies kykenee tekemään edes pseudotiedettä. ROTin versiot eivät ole oikeastaan edes sitä vaan ihan käsittämätöntä sisäisesti ristiriitaista lapsellista inttämistä, josta on kaikki ajatus ja johdonmukaisuus hukassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      310
      7041
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2154
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1591
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      26
      1403
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1113
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      989
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      833
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      47
      818
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe