Jos ajatellaan keitettäviä ravintoaineita kuten herne, riisi, tattari yms. niin ovatko ravintoainepitoisuudet raakana vai keitettynä? Vaikkapa täällä: https://fineli.fi/fineli/fi/index
Viimeaikoina pistellyt tattaria, ja se turpoaa keitettynä ehkä 4-5 kertaiseksi, joten tällä ravintotiedolla on merkitystä.
Elintarvikkeiden ravintoainepitoisuudet?
kuis.onkaan
1
847
Vastaukset
- Ruokaintoilija
Ei pitäisi syödä vain ruokaa, josta bakteerit ja vitamiinit in tuhottu kuumentamalla pois! Ihminen tarvitsee niitä ja siksi pitää syödä raakaravintoa, joka on tuotettu luonnonmukaisesti eli, jossa ei ole myrkkyjäämiä eikä tärkeitä bakteereita ole tapettu väkilannoituksellakaan pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 11510253
- 525020
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html422191Lähetä terveisesi kaipaamallesi henkilölle
Vauva-palstalta tuttua kaipaamista uudessa ympäristössä. Kaipuu jatkukoon 💘1052048- 261904
Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia131591Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,411392Känniläiset veneessä?
Siinä taas päästiin näyttämään miten tyhmiä känniläiset on. Heh heh "Kaikki osalliset ovat täysi-ikäisiä ja alkoholin v31981Tiedän kuka sinä noista olet
Lucky for you, olen rakastunut sinuun joten en reagoi negatiivisesti. Voit kertoa kavereillesi että kyl vaan, rakkautta24973Rakastuminenhan on psykoosi
Ei ihme että olen täysin vailla järkeä sen asian suhteen. Eipä olis aikoinaan arvannut, että tossa se tyyppi menee, jonk54967