Jos ajatellaan keitettäviä ravintoaineita kuten herne, riisi, tattari yms. niin ovatko ravintoainepitoisuudet raakana vai keitettynä? Vaikkapa täällä: https://fineli.fi/fineli/fi/index
Viimeaikoina pistellyt tattaria, ja se turpoaa keitettynä ehkä 4-5 kertaiseksi, joten tällä ravintotiedolla on merkitystä.
Elintarvikkeiden ravintoainepitoisuudet?
kuis.onkaan
1
863
Vastaukset
- Ruokaintoilija
Ei pitäisi syödä vain ruokaa, josta bakteerit ja vitamiinit in tuhottu kuumentamalla pois! Ihminen tarvitsee niitä ja siksi pitää syödä raakaravintoa, joka on tuotettu luonnonmukaisesti eli, jossa ei ole myrkkyjäämiä eikä tärkeitä bakteereita ole tapettu väkilannoituksellakaan pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!
"IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its4179191Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa
Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.1893800- 212268
- 871403
- 1161198
- 271155
Sylikkäin.
Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta661132Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!
"Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss791128- 751110
- 551063