Luomuravinto paransi minut!

luomutt

Uskon vahvasti luomuun. Olen elävä esimerkki siitä, miten ravinnolla voi parantaa. Kun katson peiliin ja vertaan näkyä vaikkapa siihen, mitä se oli vuosi sitten, ero on valtava. Painoni on pudonnut 19 kiloa viime syksystä, Minna kertoi.

Lue kertomus

http://url-to.com/luomu

7

922

  Vastaukset

  • En ole koskaan syönyt luomua, enkä syö.

   • Itseasiassa olet varmaan syönyt myös luomua, sillä luomutuotantoa päätyi myös aikanaan huonon kysynnän vuoksi myös ihan tavalliseen tuotantoon ja näin sekoittaen olet syönyt myös luomutuotteita - hui kauhia.


  • Nk. luomuruoka on samanlainen huijaus kuin n. reilun kaupan tuotteet.

   • Riista ei ole luomua koska "tuottaja" ei ole voinut varmistaa ettei riistaeläin ole haukannut keinolannoitteilla kasvanutta heinää. LOL!!!


   • elän.silti kirjoitti:

    Riista ei ole luomua koska "tuottaja" ei ole voinut varmistaa ettei riistaeläin ole haukannut keinolannoitteilla kasvanutta heinää. LOL!!!

    Onko tuo idioottihuumoria? Luonnossa kasvanut ei ole luomua koska ihminen ei ole sitä kasvattanut.


  • ei missään tutkimuksessa ole pystytty todistamaan luomun paremmuutta. riista ei todellakaan ole luomua. olen omin silmin nähnyt kuinka viljelijä ruiskuttaa syksyllä pellon glyfosaatilla, missä on jäämäviljaa sekä juolavehnää, hetken päästä tulevat hirvet ja jänikset syömään sitä kasvusto. parin viikon päästä hirviporukka ampusi sen hirven. jänikset ammuttiin hieman myöhemmin... joka kuvittelee riistaa joksikin terveyssafkaksi, niin erehtyy pahemman kerran. tosin on minullakin hirvenlihaa pakastimessa, mutta ei suurien peltoalueiden läheltä kaadettua, ovat voinneet silti syödä jotain vaikkapa luvattomalta kaatopaikalta siellä salomailla.

  • Luomuruoka ei tee ketään terveeksi tai sairaaksi - korkeintaan köyhäksi.
   Valitettavan moni luomutuote on laadultaan II tasoa mutta hinta kova.
   Painonhallinta on jostain muusta kiinni kuin siitä onko ruoka luomua.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   324
   6428
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   167
   3059
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   86
   1218
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   669