M.Nikkanen taas kerran turistimatkalle.

Luuseri mikä luuseri.
Ilmoita


47 Vastausta

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.


Pitkämäki ainoa joka ei ole turisti.
3 VASTAUSTA:
Pitkämäki on URHEILIJA, muut on pellejä, jotka kuvittelevat olevansa urheilijoita.
Ja siitä huolimatta taitaa Pitkämäkikin taas viimeaikojen malliin jäädä karsintaan - sen verran laskuvoittoista on ollut loppukesästä
JOO Tero on 35v ikämies ja jos yksittäisen ikämiehen varassa alkaa suomen yleisurheilu oleen se kertoo siitä, kuinka pas..,aksi on yleisurheilu mennyt tasoltaa koko SUOMESSA

Liian hyvinvoiva kulttuuri, pulla/pumpulipolvi ja LÖYSÄHKÖ jopa vetelä vaatimustaso koulumatkojen kulkemiseen nii tulokset näkyy karseasti Suomen urheilussa

tämähän on mister käteisen ihannoimaa "Hyvinvointi" kulttuuría, urheilu käy suomessa varatankillisella ja ennenpitkää bensa loppuu kokonaan!
+Lisää kommentti
Suomen joukkue voi olla turvallisin mielin suurkaupungin kisamelskeessä. Jotain PYSYVÄÄ sentään on: Minna Nikkanen putoaa jälleen kerran karsinnassa.
Pysyvyys antaa turvallisuuden tunnetta, niin psykologit väittävät.
Ja sitäpaitsi: ei tarvitse muiden putoajien tuntea syyllisyyttä huonosta tuloksesta, kun mukana on Veteraanikarsiutuja.
Ilmoita
Minna Nikkanen saa HYVÄN seuraajan, kun se Sandblommin muija lähetetään taas karsiutumaan. Tällä kerralla vaan lyhyempi turistimatka kuin viime vuonna Brasiliaan.
Ilmoita
Tuttuun tapaan urheilujohtajia enemmän kuin urheilijoita. :D Herroilla varmasti selitykset valmiiksi mietittynä, kun menestystä ei tule.

Sen vielä jotenkin ymmärtää, että nuoret tarvitsevat kokemusta arvokisoista vaikka tulokset ovat kaukana maailman kärjestä. Miksi lähetetään kisoihin samoja vanhoja karsiutujia vuodesta toiseen?
4 VASTAUSTA:
Ei mene herroilla sormi suuhun, vaikka samat karsiutujat putoavat kerran toisensa jälkeen, heillä on jo valmiiksi opeteltuna ja ulkomuistista lausuttavana kaiken kattava selitys: lisää rahaa.
Ja kun eivät nuoret kyvyt (joita Suomessa kyllä on ( ks. U23, U20 ja EYOF 2017), vielä nyt pääse aikuisten MM-kisoihin, HEIDÄN valmennukseensa pitäisi nekin rahat suunnata, jotka nyt heitetään Kankkulan kaivoon, parhaana (vai pahimpana?) esimerkki M. Nikkanen.
juuri näin, Legenda Bryggare sanoo samaa ja artsi voi sanoa MISTÄ PUHUU niillä meriteillä

ne legendaariset kamppailut greg fosterin, munkeltin ym kera, EI koskaan suomeen tule enää samanlaista lahjakkuutta pikajuoksuun

se on vain kun SUOMESSA hyvinvointi on mennyt tavallaan liian pitkälle, nii yhä harvemmin on saatavilla lahjakkuuksia ja ittensä rääkkääjiä yksilö lajeihin!
Äläs ny noin sano, kyllä Suomessa on ihan oikeita lahjakkuuksia vaikka pikajuoksuun, sellaisia kuin Purola ja Samuellsson . Mutta sellaiset lahjakkuudet ovat UUTTA sukupolvea, ei sellaisia veteraanikarsiutujia kuin M.Nikkanen :)
Häh-häh-häää.
Suomalaisnuoret menestyvät hyvin kansainvälisillä kentillä, mutta urheilujohtajat ottavat niin suuren osan urheun saamasta rahasta, ettei näistä huippunuorista voi kasvaa kansainvälisiä menestyjiä aikuisten sarjaan.
Toisaalta, kun katsoo suomalaisia urheilijoita, heillä on kaikilla aika vahva rasvakerros, mikä johtuu liian kevyestä ja yksipuolisesta harjoittelusta. Nämä harrastelijat saattavat menestyä kotimaisissa kisoissa, mutta heillä ei ole asiaa MM-kisoihin tai olympialaisiin.
Ei suurkisoihin kannata lähteä, jos juuri ja juuri on saanut alarajan rikki. Esim. Eteläafrikassa on huomattavasti kovemmat vaatimukset suurkisoihin kuin kansainväliset rajat.
+Lisää kommentti
Ettei oltais jälkiviisaita, niin sanotaan jo ETUKÄTEEN, että Nikkasen muija putoo jo kättelyssä.
Niin sanottiin meilläpäin ennenvanhaan tuollaisista karsintarajojen alle jäävistä "urheilijoista".
Ilmoita
Nyt jopa Ylen joukkue on suurempi kuin Suomen urheilujoukkue! Miksi Yle lähettää kisoihin noita hömppätoimittajia tekemään täysin turhia haastatteluja ja mukahauskoja tekeleitä harjoituskentältä. EVVK.
1 VASTAUS:
Ylen budjetti onkin tuhansia kertoja suurempi kiitos YLE-veron.
+Lisää kommentti
Sinne olisi täytynyt lähettää piispa Askola vai tuskala se on ja se joku Kallion räppäri tulisi tulosta tai tekstiä.
Ilmoita
Piispa Askola heittäisi moukaria varmasti samalla tuloksella kuin M.Nikkanen hyppää seivästä, ei ainakaan huonommin.
Ilmoita
Päässils se Nikkanen loppukilpailuun? Varmaan pääsi kun se on niin hyvä.
Mut mä en tiedä kun Someron Lehti ei oo vielä tullut.
Kertokaa mulle.
Ilmoita
Pääasia, että johtajilla on kivaa ja palkka ja kokouspalkkiot juoksee.
https://www.olympiakomitea.fi/yhteystiedot/
Ilmoita
Somerolla on satanut kovin, ei ole päässyt ulos harjoittelemaan. Näkeehän se päältä, ettei ole aurinkoa nähnyt.
2 VASTAUSTA:
Nikkanen on kyllä tyyppinä urheilijamainen. Toisin on tämä Orimattilan tyttö, kolmiloikkaaja, hä'nellä on aivan liian leveä lantio tullakseen koskaan huippu sellaiseksi. Hän on nainen suurella N-kirjaimella ja on oikea synnyttäjätyyppi. Kun katselee näitä urheilijanaisia voi huomata, että kaikki menestyjät ovat kapealanteisia tavallaan miesmäisiä tyyppejä. Sieltä se kumpuaa se huippu. Läski, rasva , pois ja lihasta tilalle, sen voi sanoa kaikille Suomen naisurheilijoille kannustuksena huipulle.
nopeli kirjoitti:
Nikkanen on kyllä tyyppinä urheilijamainen. Toisin on tämä Orimattilan tyttö, kolmiloikkaaja, hä'nellä on aivan liian leveä lantio tullakseen koskaan huippu sellaiseksi. Hän on nainen suurella N-kirjaimella ja on oikea synnyttäjätyyppi. Kun katselee näitä urheilijanaisia voi huomata, että kaikki menestyjät ovat kapealanteisia tavallaan miesmäisiä tyyppejä. Sieltä se kumpuaa se huippu. Läski, rasva , pois ja lihasta tilalle, sen voi sanoa kaikille Suomen naisurheilijoille kannustuksena huipulle.
"Kumpuaa se huippu"??? Mitä meinaat? Muijan paras kumpu on häpykumpu eli venuskukkula. Lähtekäämme huviretkelle Venuskukkulalle!
+Lisää kommentti
Nikkasella on alusta asti ollut TÄYSIN VÄÄRÄ tekniikka "kylkimyyryä" ylitys mikä vie senttejä pois jo heti kättelyssä!!

,EI NÄIN, johtuuko siitä ettei ole haluttu opetella OIKEAA rimanylitys tekniikkaa (jalat/kääntö) vai eikö riitä voima ja fysiikka!
3 VASTAUSTA:
Puuttuu voima, nopeus, tekniikka ja luonne
pienestä.kiinni kirjoitti:
Puuttuu voima, nopeus, tekniikka ja luonne
Ei ole pärstässäkään kehumista, yli kymmenen vuotta maailmaa kiertänyt, eikä ole vampannut yhtään ainoaa huipputason yu-jätkää Suomeen. Heli Koivula sentään vamppasi sen Etelä-Afrikan jätkän Suomeen.
Se oli Heli Koivulan PARAS urheilusaavutus, mutta ei olis onnistunut, jos ei olis ollut AIKAS nätti likka.
Tästä voimme tehdä seuraavan johtopäätöksen: Suome Valtion velvollisuus on lähettää yleisurheilun kansainvälisiin arvokilpailuihin VAIN nättejä likkoja.
+Lisää kommentti
Miten paljon valmennusasiantuntemusta huippu- urheilu näille sivuille menettääkään?
3 VASTAUSTA:
Huippu-urheilu ja Minna Nikkanen ovat kaksi TÄYSIN eri asiaa.
nuthin kirjoitti:
Huippu-urheilu ja Minna Nikkanen ovat kaksi TÄYSIN eri asiaa.
Miten paljon valmennusasiantuntemusta huippu- urheilu näillä sivuilla menettäkään?
Todella paljon.
+Lisää kommentti
Vieläköhän Opetusministeriö jakaa Nikkaselle verovapaata Urheilijapalkkaa? Kyllä kai juu, kun siellä on joku ihme forssalainen ministerinä.
3 VASTAUSTA:
Ei jaa "urheiljanpalkkaa". Mutta URHEILIJAN APURAHAA, näky myöntäneen 10 000€. Mikä on kyllä ihan naurettava summa! Nikkasen kaltaisille lahjakkuuksille pitäisi myöntää 100 000€/vuosi, että olis jotain mahdollisuuksia...
LAHJAKKUUS????
Jos oli 10 vuotta sitten joku "lahjakkuus", niin ei ole tänä päivänä,sehän on melkein 3-kymppinen akka, menis kotiinsa hämmentämään puurokattilaa.
Suomalaiset pärjää parhaiten junnuna ja aikuisten kisoissa kärki karkaa... Raha ratkaisee... Esim. Kuula mörssäri couser opiskelee yliopistossa, jossa on 37 000 opiskelijaa ja toiminta rahoitetaan 6.7miljardin rahastolla...
+Lisää kommentti
Liian löysä seiväs Minnalla, ei rohkeutta/voimaa käyttää oikeaa keppiä.
Sama ongelma koitui Uuden-Seelannin nuorelle tytölle, eikö näillä ole valmentajaa??
1 VASTAUS:
Löysät sillä on housuissaan.
+Lisää kommentti
TAAS KERRAN!!!
Ja sehän oli SELVÄÄ jo etukäteen!
Kuinka monta miljoonaa euroa sille pitäis mjäyktäaksaa urheilijapalkaa, että osais edes valita oikeat seipäät? Milloin liian löysät, milloin liian jäykät.
Ilmoita
Eikös sen huippu-urheilun muutostyöryhmän pitänyt saada Suomen urheilu hiottua huippuunsa, mutta rahat taisi mennä omiin taskuihin 11500 euron kk palkkoihin ja autoetuihin. 70 % koko 2,6 millin potista meni henkilöstökuluihin - että sillä lailla sitten!
1 VASTAUS:
Nykäs Mattihan sanoi pienessä änkyrässä norjan tv;e 10 vuotta sitte (2007) suomen tulevasta urheilutoimen johtajasta Kojonkoskesta

"OTTAKAA VAIN Kojonkoski nii lähtee tyypit ja rahat" kunka OIKEASSA masa olikaan pirulainen vieköön!
+Lisää kommentti
Minna Nikkanen saa HYVÄN seuraajan Sandblommin muijasta. Pudotaan ja pudotaan ja taas kerran pudotaan karsinnassa.
Ilmoita
Nikkasen valmentaja taitaa kuvata jokaisen Nikkasen hypyn ja jälkeenpäin niitä sitten katsellaan ja analysoidaan..ja mitään ei vaan opita. Ei ole S.Eriksonkaan vielä oppinut aitomistekniikkaa vaikka kilpailtu on kauan
Ilmoita
Kojonkoski on päättänyt jakaa valmennusrahat uudelleen. Minna Nikkasen seipäät myydään kirpputorilla ja rahat annetaan uppopallon pelaajille! Samanlaisia pohjamudissa mönkijöitä kaikki, mutta uppopallon pelaajat eivät ainakaan narise, että aina on kädessä vääränlainen seiväs.
Hyvä idea, Kojonkoski!
Ilmoita
Eilen Nikkanen hävisi 17-vuotiaalle kaunottarelle Saga Anderssonille. Hyvä, jotta saatiin naisen näköinen pimu seiväshyppyymme.
1 VASTAUS:
Saga on kaikkien Taivaan, Maan ja Veden Jumalien meille lähettämä suomalaisen yleisurheilun pelastaja.
Kaunis kuin Taivaan Enkeli ja hyppää kuin Itse sanonkomämikä :)
On siinä tyttö vailla vertaa!!!
+Lisää kommentti
Koko ikänsä hypännyt , mutta joka hypyn jälkeen ravataan valmentajalta kysymään , mikä meni vikaan , tulos nolla molemmilla.
Ilmoita
NYT ON HYVÄT NEUVOT TARPEEN!!!
Jos nyt ihan aluksi Opetusministeriö antaisi sille ihme KOJONKOSKELLE sekä SUL:n johtajaäijille NIIN paljon valtionapua, että saisivat joka päivä (siis JOKA PÄIVÄ) ryypätä viinaa niin paljon kuin pää ja maksa kestää.
Sitten EIVÄT OLISI häiritsemässä suomalaista yleisurheilua.
Sitten kun ovat kuukahtaneet, ei ainakaan huonommin voi mennä!
2 VASTAUSTA:
Uudet tyypit kehiin! Kuis olis vaikka se vanha kunnon Roger Talermo?
pro.talermo kirjoitti:
Uudet tyypit kehiin! Kuis olis vaikka se vanha kunnon Roger Talermo?
M. Nikkasella on kilpailuissa AINA vääränlainen seiväs. Niin se ainakin jokaisen kilpailun jälkeen itkee.
Oliskohan Roger Talermolla sellainen seiväs, joka sopisi M. Nikkaselle?
Maamme yleisurheilun tulevaisuuden nimissä kannattaisi ainakin yrittää.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

M.Nikkanen taas kerran turistimatkalle.

Luuseri mikä luuseri.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta