Salaliitot lääketieteessä?

salaisuusSenTakana

Onko lääketieteessä salaliittoa? Onko sinulla henkilökohtaista kokemusta tai tietoa taikka esimerkki tapauksia joissa voisi ammentaa tätä venettä? miten ja millaisia ja mitä merkkejä olet havainnut?

5

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BigPharma

      Big Pharma ainakin. Amerikassa määrätään antipsykootteja dementikoille, vaikka esim. B12-valmiste on parempi ja turvallisempi.

    • KylläOn

      http://www.heinola.org/~patato/last_trumpet/trump42.php

      " Eräs keinoista joiden avulla peto ja hänen illuminaatti-mestarinsa hallitsevat ihmisiä on heidän saamisensa riippuvaisiksi lääkkeistä. 12.1.2006, julkaistiin raportti että puolet amerikkalaisista käyttää resepti-lääkkeitä. Jos olet ihmetellyt että miksi televisiossa mainostetaan niin paljon reseptilääkkeitä, sinulla on nyt vastaus. Kaikilla näillä lääkkeillä on pitkä lista sivuvaikutuksia, mutta ihmisiä kehoitetaan ostamaan niitä joka tapauksessa, vaikka jotkin sivuvaikutukset kuten ihosyöpä mainitaan. Se on kaikki Illuminatin suunnitelmaa vähentää väestön määrää ja hallita mitä siitä jää jäljelle. Illuminatin vehkeilijät jotka työskentelevät meidän hallituksessamme ovat myrkyttäneet meidän ruokamme lisäaineilla, meidän vetemme kloorilla ja fluorilla sekä meidän ilmamme kemikaalivanojen etyleenidibromidilla. Täten, meillä on syöpiä, sydän- ja keuhkosairauksia, sekä erityisesti astmaa ja diabetesta.

      Kun olin lapsi 1950- ja 1960-luvulla, minä muistan nämä pinet lääkekaupat joihin tuli ihmisiä tunnin välein viemään reseptinsä. Nyt meillä on mega-lääkekauppoja pitkien ihmisjonojen kera jotka odottavat päästäkseen sisälle sekä autojonoja odottamassa drive-up -ikkunan vieressä. Tämä lääkekaupat ovat yhtä vilkkaita kuin pikaruokaravintolat keskipäivän aikaan työntekijöiden rynnätessä sisään ostamaan tarvitsemansa lääkkeet. Itse asiassa, nämä lääkenarkomaanit tarvitsevat näitä pikaruoka-lääkeketjuja niin paljon koska nämä ovat tehneet heidät niin sairaiksi. Nämä massiiviset lääkintäkeskukset ja sairaalat täytyy pitää täysinä; ja mitä tahansa se vaatiikin, tasainen potilasvirta täytyy tarjota odotustiloille ja palvelu-henkilökunnalle."

      " Nämä ovat mitä oudoimpia aikoja kun illuministiset tiedemiehet peukaloivat kaikkea Jumalan luomaa ja yrittävät uhmata Hänen muuttumattomia lakejaan. Ruoan säteilyttäminen on eräs ongelma sillä radioaktiivisuus rikkoo alkuperäisten elementtien yhdisteitä tuhoten vitamiineja ja muita ruoan ravintoaineita. Australiassa, terveysvirasto yrittää vakuuttaa kuluttajat että ei ole mitään huolta vaikka ruoka hehkuisikin pimeässä jääkaapissa. Terveysviraston johtaja, George Davey, sanoi että soittoja tulee huolestuneilta ihmisiltä mutta hän haluaa vakuuttaa jokaiselle että liha ja kala ovat täysin turvallisia."

      Lääke- ja elintarviketeollisuuden uskomaton huijaus

      http://www.vhh-terveysravinto.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=22&t=3370&sid=16c3cd049c34a921ee4742d6c7d532d4

      https://www.youtube.com/watch?v=ADL-vSBMnhw

    • peiteltytotuus

      Olen lukenut jostain että hullunlehmäntauti eli prioni tartunta aivoissa on nykyisin peitelty alzheimerin- tauti diagnoosilla ?
      90- luvulla tiedemaailma jo kertoi taudin puhkeavan vuosikymmenien jälkeen altistuksesta !
      Mihin tämä BSE- sairaus olisi siis nyt kadonnut ? Tilastoja tutkailessani ilmenee että alzheimer on lisääntynyt räjähdysmäisesti ja vieläpä noin 40 vuotiailla.
      Kysymys kuuluu siis : kuka peittelee ja mitä taas. Maailman terveyshistoriahan on täynnä peiteltyä totuutta.

    • K.TUOMARilainen

      Jos uskot lääketehtaiden olevan "laupiaita Samarialaisia, olet sairas". Rahasta he tekeät kaiken, sekä elättävät sijoittajiaan. BIG PHARMA on yhtäläillä rikollinen järjestö kuin muutkin petkuttajat. Ne järjetöt välttävät luonnonmukaisia mahdollisuuksia, koska silloinhan ihmiset voisivat hakea luonnosta parantavat aineet itse, sivuuttaen laskutukset. Koko maailma on kuin saostuskaivo, mistä löydät rehellisen kauppiaan, et mistään, ne ajat ovat ohi, jos niitä on edes koskaan ollutkaan. Ihmiskunnan epärehellisyys alkaa jo alaluokilta kouluissa. Suurimmat rikolliset pärjäävät parhaiten koulutuksiensa perusteella. Näkeehän sen jo valtoiden johtajien menettelyissä. Vähäoppisempi kansa menee pahasti "vipuun" jokaisessa äänestyskierroksessa.

    • pitkätmerkit

      Samaan tautiin voidaan määrätä erillaisia lääkkeitä, joiden yhdistelmä saattaa helposti olla jopa hengenvaarallinen potilaalle. Hautaus-urakoitsija vetää viimeiset rahat leskeltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe