Tiedotus terrorismin uhkauksesta salataan

yuikjhgvbnmghjiuytyuhg

Viranomaiset on onnistunut salaamaan uhkauksen terrorismista, joka tapahtui 2012. Suuri turvapaikan hakija määrä tuli maahan 2015. Turun isku tänä vuonna, jota ei voitu salata, koska paikalla useita tapauksen nähneitä. Mielestäni aina kun uhataan, ja on riski joutua tähän tilanteeseen sattumalta, siitä pitää tiedottaa. Varsinkin kun poliisit onnistuttiin pönkkäämään vastaanottokeskuksen huoneeseen, lukitsemalla ovi, käännytyspäätöksen tehtävään liittyen. Piiritys kesti useita tunteja ja tilanne näytti melko toivottomalta. Miten turvataan kansalaisten turvallisuus ennakkoon? Nyt on kehotettu sotilaita liikkumaan siviilit päällä, ettei eräät henkilöt saa antipatioita. Tämä tilanne alkaa näyttää jo huolestuttavalta. Poliisien esimies huolissaan heidän henkilökunta määrästä. Vanhemmat vievät joissakin paikoissa lapsia kouluun ja hakevat myös, joka liittyy lapsiin kohdistuneesta ahdistelusta. Uhkaus terrorismista korkeassa asemassa oleviin poliittisiin henkilöön tai henkilöihin, onnistuttiin estämään, onhan heillä myös henkivartijat, mutta muu kansa on omillaan. Kemin tilanne suorastaan toivoton. Poliisilaitos auki satunnaisesti, ja he partioimassa jossakin kauempaa, josta ei ihan hetkessä tulla. On suorastaan ihme, jos näkee vilaukselta poliisiauton. Ei voi koskaan tietää minkälaisia ihmisiä on Kemiinkin otettu ja otetaan lisää. Tarkoitus ei ole lietsoa pelkoa, olen vain realisti ja nähnyt kaiken maassa joka on edelläkävijä avoimien ovien julistajana.

48

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghty

      Ranskassa oli lyöty puiston penkillä istuneita mummoja vasaralla vähän aikaa sitten. Uhka on vakava monissa Suomen kaupungeissa.

      • Lukuu

        Ei saa antaa pelolle valtaa! Vai vilkuiletko olkasi yli kun liikut yksin kemissä? Kemissähän on kaikki hyvin. Kysy vaikka joltain päättäjältä.


    • terapiaansiitähus

      Heh,heh, nämä mitä lienee persujen kannattajat on kyllä hirmu pelkureita. Nyt on heidän mielestä kansalaisten turvallisuus uhattuna, kun joku pipipää on pari puukottanut Turun torilla.
      Toisaalta ovat sitä mieltä, että on turvallista palauttaa näitä matuja, oloihin, jossa pommi-iskuissa kuelee satoja viikossa. Se turvallisuus taitaa olla kovin suhteellinen käsite.
      Jos muuta ei ajattele, kuin noita persujen uhkia, niin alkaa kovin pelottaa, kun tuollaiset asiat saavat megalomaaniset mittasuhteet pikku päässä.
      Naurattaa kun ovat alkaneet puhua "islamisaatiosta", heh, heh, joku tuhat musulmaania tullut maahan, niin nämä näkee, kuinka kristinuskokin jo jäämässä jalkoihin.

      • HULLUSUOMIHERÄÄ

        SUOMESSA ON VAAN VIISIMILJOONAA SUOMALAISTA, NIIN SUOMEN VÄKILUKUUN SUHTEUTETTUNA ON TODELLA SUURI MÄÄRÄ KUN SUOMESSA ON MONIJA TUHANSIJA PAKOLASIJA, JA KYLLÄ SE VAAN NÄKYY JA KUULUU ETTÄ KUNNIJAKANSALAISET TALLAA SUOMALAISEN KRISTINUSKON JALKOIHINSA, PAKOLAIS-MUSLIMEILLE RAKENETAAN MOSGEIJOITA, MIKSI KYSYN VAAN, SILLÄ JOKAINENHAN VOI HARJOITTAA OMAA USKONTOAAN OMASSA KODISSAAN. MIKSI PAKOLAISILLE PITÄÄ RAKENTAA MOSGEIJOITA, EIKÖ HEIDÄN TARKOITUS OLEKKAN KOSKAAN LÄHTEÄ POIS SUOMESTA, KUINKA KAUVAN SUOMEN KANSA SUVAITSEE KAIKKI LEIKKAUKSET MITÄ KOKO AJAN TEHDÄÄN ETTÄ NÄMÄ PAKOLAISET SAAVAT SOSIJAALI ETUUTENSA 4.5 KERTAA SUURENPINA KUIN KANTA VÄESTÖ. JA ONKO NIIN ETTÄ MUSLIM PAKOLAISTEN TODELLIN TARKOITUS ON VALLOITTAA SUOMI ISLAMISTILLE SIIS MUSLIMISKOLLE


      • defjddjslaahdv
        HULLUSUOMIHERÄÄ kirjoitti:

        SUOMESSA ON VAAN VIISIMILJOONAA SUOMALAISTA, NIIN SUOMEN VÄKILUKUUN SUHTEUTETTUNA ON TODELLA SUURI MÄÄRÄ KUN SUOMESSA ON MONIJA TUHANSIJA PAKOLASIJA, JA KYLLÄ SE VAAN NÄKYY JA KUULUU ETTÄ KUNNIJAKANSALAISET TALLAA SUOMALAISEN KRISTINUSKON JALKOIHINSA, PAKOLAIS-MUSLIMEILLE RAKENETAAN MOSGEIJOITA, MIKSI KYSYN VAAN, SILLÄ JOKAINENHAN VOI HARJOITTAA OMAA USKONTOAAN OMASSA KODISSAAN. MIKSI PAKOLAISILLE PITÄÄ RAKENTAA MOSGEIJOITA, EIKÖ HEIDÄN TARKOITUS OLEKKAN KOSKAAN LÄHTEÄ POIS SUOMESTA, KUINKA KAUVAN SUOMEN KANSA SUVAITSEE KAIKKI LEIKKAUKSET MITÄ KOKO AJAN TEHDÄÄN ETTÄ NÄMÄ PAKOLAISET SAAVAT SOSIJAALI ETUUTENSA 4.5 KERTAA SUURENPINA KUIN KANTA VÄESTÖ. JA ONKO NIIN ETTÄ MUSLIM PAKOLAISTEN TODELLIN TARKOITUS ON VALLOITTAA SUOMI ISLAMISTILLE SIIS MUSLIMISKOLLE

        Ota se capslock pois päältä ja mikä on mosgeija????


      • niinninnoin
        defjddjslaahdv kirjoitti:

        Ota se capslock pois päältä ja mikä on mosgeija????

        Muslimien rukoushuone on mosgeia, mosgeija sama kai se on miten sen kirjoittaa, pää asia että tulee ymmäretyksi


      • Jaaha-
        niinninnoin kirjoitti:

        Muslimien rukoushuone on mosgeia, mosgeija sama kai se on miten sen kirjoittaa, pää asia että tulee ymmäretyksi

        Paakkolalla taas tilttaa. Kyllä se on moskeija (مسجد‎, Masjid) eikä mikää mosgeia.


    • luulosairaita

      Ei pelota!!! Viimeisimmän terroritekosuunnitelman taustalla mikä kohdistui päättäjiin oli ryhmä suomalaisia idiootteja.

      Enempi pelottaa se että jää ulkona liikkuessa jonkun kännipäissään ajelevan ootinin potilaan autonrämän alle.

      Vaikka nyt 2000-luvulla tereoritekoja on ollut on tilastollisesti edelleen rauhallisempaa mitä oli 1900 - luvulla.
      IRA räjäytteli jokapäivä jotakin ja euroopassa paukahteli kokoajan.

    • pellottaapi

      Ennenjoulua varmaan joku terroristi iskee?

    • tyuikjhgvbnmnbghiuytyu

      "Ei pelota!!! Viimeisimmän terroritekosuunnitelman taustalla mikä kohdistui päättäjiin oli ryhmä suomalaisia idiootteja."???

      Missään ei ole ilmoitettu minkä ryhmän suunnittelema isku oli. Pysytään kuitenkin totuudessa vaikka aihe verenpainetta nostaakin.

      • dkslskdbd

        No totuushan on että siellä ollut asialla jokin svl kaltainen keskikaljantsi ryhmä.


    • yuijhgvbngiuytyuiuyyui

      Kyllä on monella suppea maailmankuva ympärillä olvista tapahtumista. Ei Kemi ole sen kummempi lintukoto kuin mikään muukaan paikka. mutta ilokseni voin todeta, olen pitkästä aikaa tänään nähnyt partiossa poliisiauton liikenteessä .

    • kkkkkkkks

      Onneksi on persut, pikku toivoa vielä.

    • tyuijhgvbnjhguiuytrjhgh

      Emme pelkää vakuuttavat kaikki iskun nähneet, emme anna pelolle valtaa. Kuitenkin monella housun lahkeet tutisevat joka kerta lentokoneeseen noustessa tai isompaan tapahtumaan mennessä. Miksi sitten poliiseille suomeenkin rynnäkkökiväärit ja jopa panssarivaunuja suunnitellaan?

    • yuikjhgbnvcdswerwererer

      Uhkasta ei varmaan siksi ilmoiteta, koska pelätään maahanmuuttovastaisuuden lisääntyvän. mutta riski on olemassa silti, jos olet väärässä paikassa väärään aikaan. Näin kävi monelle Turussa.

    • tyuijhgvbnmgiuytrtyuiu

      "Isku olisi tietenkin estetty, jos siihen olisi pystytty. Risikko muistuttaa, että terrorismi on auto- ja veitsi-iskujen myötä muuttunut sellaiseksi, että sitä on yhä vaikeampi estää. Hänen mukaansa suomalaisten onkin mukauduttava siihen, että jotain Turun kaltaista voi tapahtua Suomessa myös uudestaan." IS osalainaus Risikko

      Mielestäni meidän ei tarvitse hyväksyä edellä mainittua, on tehtävä asiaan liittyvät radikaalit toimenpiteet, tämä hymistely tapahtumien vähättelystä saisi jo loppua.

    • lopettakaa.jo

      Taas näitä työttömiä surkimuksia yhteiskunnan elättejä pelottaa.
      Menkää töihin ja hankkikaa elämä! Käykää mailmalla sen sijaan että laajennatte tajuntaanne huumaavilla aineilla.

      Jos ette ole huomanneet niin ketään ei teidän harhaiset pelkonne edes kiinnosta!!!!!!!!!!

    • yuiokjhvbnmbgiuytyuijhg

      Kyllä kiinnostaa, mutta hän joka ei mitään seuraa, ei mitään tiedä. Orpo kyllä selittää, mutta jos hänen vaimonsa on olut kyseessä olevan viraston palveluksessa, on siinä kyllä ristiriita tilanne.

      • 201717.09

        Maahanmuuttovirasto kuuluu sisäministeriön hallinnonalaan. Petteri Orpo oli siis sisäministerinä maahanmuuttoviraston ylin pomo. Elikkä vaimonsa Niinan Esimies. Nina työntoimen kuva on maahanmuuttoviraston Ylitarkastaja


    • tässätotuus

      Sipilä toimii poliitikkona koko ajan kuin pakkomielteinen kirkonpolttaja. Hän on saatanallinen rikollinen ja Suomen väestön tuhoaja. Suomelle ei kuulu tipaakaan auttaa islamilaisen maailman sodanuhreja, ei kertakaikkiaan kuulu. Se on loputon suo ja täysin tuloksetonta. Sodan juurisyiden hoitoon Suomi voi osallistua rauhanneuvotteluissa, mutta ei ikinä uhrien auttamiseen. Nyt kaikki tietävät, että Afrikan väestön siirtäminen Eurooppaan on falaali virhe. Sipilää ja Orpoa on aika rangaista. He ovat isänmaan vihollisia ja roistoja. Molemamat ovat tämän kansan katalaakin katalampia pettureita. Sotatilanteessa molemmat olisi jo aikaa sitten teloitettu maanpettureina. Jos tilanne tästä vielä kiristyy, niin noiden poliitikkojen kohtalo kyllä tiedetään. Pettureita tämä maa ei enää johdossa siedä.

      • VonRaabennau

        nimimimerkki tässä totuus puhut niin asijaa, että eipä tuohon ole enään mitään lisäämistä


    • yujhgbnbghjhgytrtrtytyty

      Mielenkiintoista kommenttia Risikolta, "meidän on sopeuduttava että näitä iskuja tulee enemmän." Orpo taas selittää ettei vaimolla ole mitään tekemistä pakolaisten kanssa. Sipilä sanoi a-studiossa leikkauksiin liittyvään kysymykseen seuraavan kommentin, " pienituloisilta voidaan leikata kun he saavat yhteiskunnan tukia (sosiaalituet) mutta rikkailta ei voida leikata kun he eivät saa yhteiskunnantukia. On siinä meillä kolme "viisasta" kuin itämaan tietäjät, mitä vielä seuraavaksi?

    • menkää.hoitoon

      Jaahas... Heil hutler vaan teillekkin!
      Mitähän nappia sitä on vedetty taas koko viikonloppu kun pelkotilat ja hallusinaatiot taas valloillaan???
      Suosittelisin ottamaan pikaisesti yhteyttä vaikka lääkäriin näin aluksi että pääsette katkolle ja hoitoon.

    • Suojeukoliisi

      Silmänlumetta ! Ainoa estetty terroriteko olisi kohdistunut "herrasväkeen " . Muut uhkakuvat toteutuvat yksi kerrallaan , jälkikäteen voivotellaan että kuinkas noin kävikään . Kyllähän me se tiedettiin mutta kukaan ei kertonut milloin ja missä.

    • tyujhgvbnjhgfyuuytrfgh

      Niin, koittakaa vaan sopeutua uusiin iskuihin. Sipilä, Orpo ja Risikko tuomitsevat sitten teon ja lähettävät surunvalittelut omaisille. Sitten selviää, että Supo on saanut peräti kolme ilmoitusta, mahdollisesta iskusta. Siihen ei kannata reagoida, koska katsotaan ettei aihetta ole. Pääasia että mahdolliset iskut eivät osu korkeassa asemassa oleviin päättäjiin.

    • yuikjhgbnmngiytrtyuytfg

      Auttamisen ilo paistaa monen kansaedustajan ja ministerin kasvoilta. Kansalaisten mielipiteet alkavat olla kyllä jo osoittaa kyllästymisen merkkejä. Kun olin lapsi, silloinkin autettiin Biafran nälkää näkeviä, ja siitä on vuosikymmeniä aikaa. Kehitysapua on annettu niin kauan kuin minä muistan. Nyt autetaan kaikkia tänne tulevia, tietämättä kuka on oikean avun tarpeessa, kuka hakee parempaa elintasoa, kuka ei halua puolustaa sotivaa kotimaata, kuka pakenee armeijaa, kun ei halua sitä käydä, kuka kulkee pitkin Eurooppaa maasta toiseen eri identiteetillä hakien etuuksia useasta eri maasta? Meillä sitten autetaan silmät ummessa kaikkia, kun ei voida tietää kuka on todellisen avun tarpeessa. Rahaa tuntuu löytyvän uskomattomat määrät, leikkauksia ja kiristyksiä tehdään tarpeen mukaan. Vankilat ovat saaneet lisää kansainvälistä meininkiä. Rahalla lahjotaan vapaaehtoisesti lähtevät. Palautuslennot ei tahdo onnistua, poliisit joutuvat saattamaan kotimaahan asti. Mielenosoitukset käännytyksen saaneiden puolesta lisääntyneet ja saavat todennäköisen huippunsa loppuvuodesta, kun iso määrä saa kielteisen päätöksen. Toivottavasti viranomaiset ovat varautuneet tähän, isompia ikävyyksiä välttääkseen. Tässä sitä on Suomi 100 vuotta juhlan aihetta.

      • Vaintapahtuma

        Kyllä! Suomi sai ikimuistoisen Suomi 100 vuotta-juhlavuoden. Olemmeko todella ansainneet tällaisen merkkivuoden tapahtumineen? Mitään juhlavuodentuntua tavallinen kansa ei varmaan tunne.
        Jos meitä neuvotaan valtiojohdon taholta sopeutumaan Turun kaltaisiin,rauhallisiin,tavallisiin ihmiseen kohdistuviin "puukotustapahtumiin" niin on siinä juhlamieli kaukana.


    • yuikjhgvbnmhgfgiuytyui

      Auttamisen ilo ei tästä maailmasta lopu ja näin juhlavuotena pitäisi muistaa niitä ihmisiä jotka ovat tätä maata rakentaneet. Viime aikaiset kommentit päättäjiltä antavat ymmärtää, että alistukaa suomalaiset, ottakaa vastaan kaikki mitä tuleman pitää. Käännytys uuteen kulttuuriin on alkanut, tuleeko seuraavaksi uskonto? Viimeksi mainitusta päätellen jotkut puuhaavat aktiivisesti Helsinkiin rakennettavaa moskeijaa, jonka kustannukset ovat kalliit, ja rahoitus osittain suomalaisin verovaroin.

    • yuikjhgvbnmhgfghjhgfghj

      Armeijan sotilaita kehotetaan liikkumaan lomilla siviilivaatteissa. Samalla voidaan ohjeistaa nuoret tytöt jättämään minihameet ja muut paljastavat asut kotiin. Myös naiset eivät saa liikkua yksin vaan aina oltava ns. esiliina mukana valvomassa. Naisten alusvaate näyteikkunat pitää peittää, ettei alusasut näy ulos. Näin muuttuu Suomi uusilla säännöillä, sitten on tehty kaikki yhteisen hyvän ja hyvinvoinnin vuoksi.

      • Guglihy

        Siis Suomen puolustusvoimien sotilaita kehotetaan käyttämään lomilla siviilivaatteita! Rauhan aikana!Minkälaisen viestin se antaa varusmiehille ja-naisille jotka suorittavat varusmiespalvelusta? Heitä,jotka eivät jää kotiin lorvimaan kuten ne joilla ei ole luonnetta varusmiespalveluksen suorittamiseen? (Sairauden ollessa este on eri asia kuin muu keksitty syy.).
        Sotilaan asussa nuori voi tuntea ylpeyttä koska hän osoittaa valmiutensa puolustaa tarvittaessa Suomea jos sitä vastaan hyökätään.
        Kun nyt myönnetään Suomen rajojen sisällä olevan tahoja jotka voivat uhata sotilasasuistenkin terveyttä niin minkälaisen viestin se antaa Suomen tilasta? Miettikääpä sitä.


      • YYYÄÄÄÄÄHH
        Guglihy kirjoitti:

        Siis Suomen puolustusvoimien sotilaita kehotetaan käyttämään lomilla siviilivaatteita! Rauhan aikana!Minkälaisen viestin se antaa varusmiehille ja-naisille jotka suorittavat varusmiespalvelusta? Heitä,jotka eivät jää kotiin lorvimaan kuten ne joilla ei ole luonnetta varusmiespalveluksen suorittamiseen? (Sairauden ollessa este on eri asia kuin muu keksitty syy.).
        Sotilaan asussa nuori voi tuntea ylpeyttä koska hän osoittaa valmiutensa puolustaa tarvittaessa Suomea jos sitä vastaan hyökätään.
        Kun nyt myönnetään Suomen rajojen sisällä olevan tahoja jotka voivat uhata sotilasasuistenkin terveyttä niin minkälaisen viestin se antaa Suomen tilasta? Miettikääpä sitä.

        Siis kauheeta! Tähän asti kaikki varusmiehet on olleet lomat armeijan puvussa mutta enää ei! Nyt ne laittaa siviilit! Ei sitä oo kiva ajatella kun runkkaa!


    • tyuikjhvbnmghiuytyuiuytu

      Tähän on tultu, ohjeistuksia riittää jatkossakin. Siinä sitä miettimistä, miksi taipua joka asiasiassa vieraan valtaväestön johdosta. Onko puolustuskyky todellakin näin heikoilla kantimilla?

    • yuikjhvbnhghiuytyuijhgh

      Sääli tämä uusi pukeutumiskoodi, pojat kun ovat niin komeita asepuvussa. Mutta jos eräät saavat tästä antipatioita väkivaltaan, on ehkä viisaampi noudattaa ohjeistusta.

    • tyuikjhgbnmjhghjtyuiuy

      Kiitän kirjoituksesta Suomi-satavuotta, tähän ei ole kyllä mitään lisättävää asia on juuri näin kuin se kirjoitettiin. Uskon vahvasti että samalla tavalla ajattelevia on meillä muitakin. Suomi on menetetty meidän saamattomien päättäjien vuoksi, yksikään heistä ei ole vaivautunut tekemään maamme järkyttävään tilanteen vuoksi yhtään mitään. Nyt sitten juhlitaan Suomi sata vuotta teemaa, Kemissä siinäkin oli pääosassa maahanmuuttajat. Millä tavalla he ovat tätä maata rakentaneet, mitä ovat maamme hyväksi tehneet? Eivät yhtään mitään, tulevat valmiiksi katettuun pöytään kuvaannollisesti. Ei ole siis mitään juhlan aihetta, suruliputus salkoon kaiken tapahtuneen ja tulevien tapahtumien vuoksi.

    • yuikjhgjkbvbnjhgiyyuii

      Tänne tulee koko ajan lisää väkeä, osa ehkä oikeasti avun tarpeessa, suurin osa hakee hyvää elintasoa, sitten rikolliset. Viimeksi mainitut saavat valehdella identiteettinsä, kaiken mikä liittyy heihin. Täällä tehdyt rikokset eivät este turvapaikan saannille. Kuljetaan puukot kädessä, ja Risikko ja kumppanit sanovat, että suomalaisten on tähän sopeuduttava, näitä tulee jatkossakin tapahtumaan. Tähän on siis tultu, meidän pitää vaan sopeutua ja alistua jopa tapettavaksi, kun päättäjät ovat niin välinpitämättömiä omaa kantaväestöä kohtaan. Eduskunta voisi lahjoittaa jokaiselle suomalaiselle vähintään pippurisumutteen itsepuolustusta varten, sata vuotiaan Suomen kunniaksi. Siinä sitä kansanvälistä globaalia mainetta kerrakseen, pääministerin luvatun talon lisäksi, joka sai tämän valtavan kansanliikkeen aikaiseksi.

    • tyuikjhvbnmhgfgiuyttyu

      Kaikille puolesta puhujille jotka haluavat menettää kaiken mikä on ollut ennen pakolaisia/turvapaikanhakijoita. Menkää katsomaan Tukholmaan ja Rinkeby esikaupunkiin. Tukholmassa osa paperittomista lojuu kadulla ja kerjää ihmisitä, osa syyllistyy ryöstöihin. Siellä alaikäiset lapset iältään kymmenvuotiaat ovat lähteneet kadulle vastaanottokeskuksista, elävät ryöstämällä ihmisiä. Tätä ei suomen media missään nimessä julkaise, puhumattakaan päättäjistä, jotka haluat salata kaiken ikävän, ettei ihmiset täällä mene paniikkiin. Rinkeby oli ennen alue jossa asui ruotsalaisia. Nyt siellä asuu ulkomaalaisia ja kantaväestö on muuttanut pois kokonaan.
      Sama ilmiö tulee toistumaan myös suomessa, ellei pikaisesti tehdä ratkaisuja jolla tämä kaikki estetään. Ruotsilla on pitkä kokemus kotouttamisesta ja sen hallitus on myöntänyt, että ovat tässä tehtävässä epäonnistuneet. Miten suomi voisi olla sen parempi onnistuja, kun meillä ei ole edes sitä kokemusta mitä naapurilla? Kaikki mitä on tapahtunut ruotsissa, toistuvat myös täällä. Turun tapaus oli vasta lievemmästä päästä. Ei paljon lohduta Sipilän kommentit raiskauksiin liittyen, yksittäistapaus. Mitä nimitystä käytetään kun niitä on jo huikeasti lisääntynyt määrä, ehkä pääministeri suuressa viisaudessaan keksii tähänkin sopivan vastauksen.

    • Kemiläinen86

      Kirjoituksestasi näkyy selvästi, että olet maahanmuuttaja. Sekoitat suomenkielen sanoja keskenään: uhka - uhkaus. Poliisien esimies on muka huolissaan heidän henkilökunnan määrästä. Eiköhän poliisipäällikkö ole ennemkin huolissaan poliisien määrästä. Yrität selvästi provosoida Kemin keskustelupalstaa Suomen ja Ruotsin yleisellä tilanteella viittaamatta millään tavalla Kemin asioihin.

    • yuhhvcdfrtytfggf

      Kukaan ei voi koskaan tietää, missä, milloin, mihin aikaan, on väärässä paikassa väärään aikaan. Ei tienneet ihmiset Turussa, eikä lukuisten raiskauksien uhreiksi joutuneet naiset. Kemi ei varmaan mikään poikkeus, missään suhteessa, meillä on myös omat rikolliset näiden muiden lisäksi.
      Jokainen joka seuraa myös muiden maiden tapahtumia reaaliajassa ymmärtää tämän, ainaistaan ihmiset jotka eivät halua myöntää mitä maailmalla ja ympärillä tapahtuu, sulkevat silmänsä.

    • tyujvbnmmnbvcgfdtyui

      Perussuomalaisten puheenjohtaja esitti säilöön otettavaksi käännytyksen saaneet henkilöt, koska he yleensä menevät ns. maan alle. Tästä nousi iso kohu ihmisoikeuksiin vedoten, mutta mitä sanotaan sitten ihmisistä jotka jäävät laittomasti maahan? Ei sanota yhtään mitään. Pelätään kyllä heidän radikalisoitumistaan, mutta ei tehdä asialle sen kummempaa? Ainut ehdotus, annetaan sama toimeentulotuki kuin turvapaikka oikeuden saanut henkilö. Tuen saaminen aiheuttaa uuden maahantulo ryntäyksen kun Kela tiedottaa sivuillaan usealla eri kielellä tästä uudesta etuudesta. Jos näin menetellään voidaan tiedottaa ainoastaan, tervetuloa Suomeen.

      • Jhkkg

        Onko näitä ns.maan alle menneitä Kemissä? Tietääkö kukaan? Tietysti turha kysymys koska kukaan ei sitä varmuudella tiedä. Eikä tietenkään kertoisi jos tietäisi.
        Epätietoisuus asiasta lisää epävarmuutta ja epäluottamusta jopa valtiovallan rauhoitteluun asian tiimoilta.


    • tyuhgfbvghhrtyuytrewerty

      Kemi ottaa turvapaikanhakijoita 70 uusia joka kuukausi. Entä miten heidän toimeentulonsa sen jälkeen kun valtion tuki loppuu? Kaupungin rahatilanne kun ei ole mitenkään kehuttava, nouseeko kunnallisvero, vai miten tämä meno jatkossa rahoitetaan?

    • tyujhgbnbghjyyuiuyghj

      Virka asemassa oleva henkilö sanoi kerran olleensa maahanmuutto myönteinen, tultuaan lomilta töihin muutti mielensä, kun sai tietää tapahtumat loman aikana.

    • rtyujvbjhgfyuytrtyuytty

      "Poliisien esimies on muka huolissaan heidän henkilökunnan määrästä. Eiköhän poliisipäällikkö ole ennemkin huolissaan poliisien määrästä. "osalainaus

      Tarkoitit varmaan enemmän kuin "ennemkin." Huomautan vielä, poliisien esimiehen alaisuuteen kuuluvat niin poliisit kuin muukin osa henkilökuntaa.

    • jkll

      Kaikki ovat veronmaksajien piikissä, jotka eivät työllisty. Veroäyrihän nousee ensi vuonna, Nissinen on ilmoittanut jo hyvissä ajoin. Kaupunki ei voi koko ajan ottaa lainaa rahoitukseen, kun nyt jo ollaan korvia myöten veloissa. Mitäpä siis jää jäljelle. ME.

    • Aiheellistakopelätä

      Turvallisuuteen panostetaan. Luotiliivit ja luodinkestävät kypärät hankitaan mm. pelastushenkilökunnalle. Hyvä näin. Mutta. Mitä kaikkia turvallisuusuhkia meiltä tavallisilta kansalaisilta salataan?
      Voi olettaa että mahdollisista uhkista tietävät kertovat niistä perheenjäsenilleen. Jotka kertovat niistä omalle ystäväpiirilleen. Joka kertoo niistä kavereilleen jne jne.
      Tapahtuukohan tällaista?

    • tyuijhgvbnjhgfuytuytgjhg

      Miksi ei hankita luodinkestäviä liivejä ja kypäriä myös kantaväestölle, saattaisi pelastaa monen hengen? Ajatelkaa mikä mediajulkisuus siitä tulisi, ainakin yhtä suuri kuin Sipilän talon luovutuksesta, joka tosin meni aikomukseksi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe