Meneekö nyt Nobel sivu suun?

MrNewTime

Nyt löytyy tieteellinen selvitys matematiikan kanssa maapallon, auringon, jne laajenemisesta. Meneekö multa tämän myötä Nobelin palkinto sivu suun, kun minulla ei ole senkummempia perusteita kuin ziljoonat laajenevat tihentymät ja se, että fotonit ratsastaa pimeän valon aalloilla.

Onko minun teoriani varastettu tai plagioitu ja onko minulla mitään esikoisoikeuksia omaan osp-teoriaani? Nostanko oikeusjutun asiasta!?!

Tuossa on se minulta kopioitu teoria, miten maailmankaikkeus oikeasti toimii:
https://gsjournal.net/books/THIERRYDEMEES-2012-12-30-Coriolis-Gravity-Theory.pdf

MrNewTime

12

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näyttää kyllä vähän teknisemmältä ja artikuloidullammalta kuin sinun ajatuksesi. Voisitko referoida sen ajatuksia meille maallikoille lyhyesti, samoin sen taustoja.

      • MaalariMaalaaTaloa

        Osp-rintamalla näyttää olevan hiljainen kausi menossa. Liekö MrNewTime masentunut tuosta Thierry De Mees'in asiallisenoloisesta turpoavan maan (pseudo-)teoriasta, kun itse on vain pystynyt höpöttämään puutaheinää turpoovista tihentymistä ja mustan valon aalloilla surffaavista fotoneista.

        Tai voihan se olla niinkin, että "talonmaalausurakka" taas menossa? En kylläkään usko, että olis tullut järkiinsä. Se olis ennenkuulumattoman uskomaton juttu.


      • MaalariMaalaaTaloa kirjoitti:

        Osp-rintamalla näyttää olevan hiljainen kausi menossa. Liekö MrNewTime masentunut tuosta Thierry De Mees'in asiallisenoloisesta turpoavan maan (pseudo-)teoriasta, kun itse on vain pystynyt höpöttämään puutaheinää turpoovista tihentymistä ja mustan valon aalloilla surffaavista fotoneista.

        Tai voihan se olla niinkin, että "talonmaalausurakka" taas menossa? En kylläkään usko, että olis tullut järkiinsä. Se olis ennenkuulumattoman uskomaton juttu.

        Se maan turpoaminen kyllä näytti vähän kummalliselta, enkä muutenkaan ymmärtänyt koko juttua. Onkohan se siis samaa kuin tuo kuuluisa työntävä voima? Paisuu siellä sun täällä. Jos universumi laajenee, niin mikä voima siinä tosiaan voisi olla takana? Mikä sen selitys on? Hänhän on sitä mieltä ettei laajene.


    • Linnunradan_laidalta

      Paljon asiaa, en vielä kaikkea ehtinyt silmäilemään.

      Omaan silmääni sattui kohdasta kaksi Maan laattateoriaa koskevaa asiaa.

      Yleisen käsityksen mukaan tällähetkellä, Maa olisi ollut suurinpiirtein samankokoinen koko elinkaarensa ajan. Ja tämän paperin mukainen teoria olisi ehdottamassa, että maan koko olisi kasvanut.

      Siitä seuraa, että meret olisivat muodostuneet tai ehkä paremminkin alkaneet "valumaan" enimmäkseen "vanhan maan" laattojen saumoihin, joista Maa on alkanut "repeämään" suuremmaksi.

      Toisinsanoen teoria näyttäisi ehdottavan, että kaikki mantereet ovat olleet joskus yhdessä ja ne ovat olleet koko Maan ulkokuori silloin. Omaa tulkintaa, jos veden määrä ei ole jossain vaiheessa huimasti lisääntynyt, kaikki mantereet voivat olla itseasiassa vanha merenpohja. Koska nykymerien vesimäärä on todnäk peittänyt lähes koko planeetan pinnan, jos pinnan korkeuserot ovat olleet kohtuulliset.

      Tai kaikki on ollut jäänä mantereiden päällä, jos ei vetenä. Lumipallomaa.

      Tästä Maapallon koon kasvamisteoriasta olen nähnyt esityksiä aiemminkin, ja mantereet toki sopivatkin yhteen, se ei sinänsä uutta olekaan.

      Vallitsevan teorian mukaan sanonta kuuluu, että kaikki mantereet ovat olleet yhdessä joo, mutta loppuosa on ollut merta eli merenpohjaa, ja sitten mantereet ovat vaan lähteneet vaeltamaan, ja jossain vaiheessa taas paukahdetaan yhteen.

      Minun mielestäni koon kasvaminen voisi olla ihan järkevä teoriana, mutta aika hankalasti todistettavissa. Koon keskimääräisen kasvamisen saattaisi pystyä laskemaan tosin, ja ehkä nykymittaukset ovat senverran tarkkoja jo, että jollain pitkällä ajanjänteellä se pitäisi alkaa näkymään myös mittareissa, koska en pysty äkkiä keksimään miksi kasvaminen olisi pysähtynyt.

      Tämä on sitten vähän eri juttu, kuin Misterin työntymiset ja paisumiset, mielestäni.

      Täytyypä yrittää selata koko paperi läpi. Kiitän kun jaoitte tämän.

      • Mandraken_haamu

        Pasqual Jordanilla oli 1960-luvulla samantapainen teoria maapallon paisumisesta joka perustui Paul Diracin ideaan gravitaation heikkenemisestä ajan kuluessa.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Pascual_Jordan

        Vähän aikaa sitten laitoin tuon saman linkin tuon saman aloittajan erääseen ketjuun.


    • jhkjhkhkhhj

      Teorialla ei ole mitään tekemistä räjähtävien atomien ja kiihtyvästi laajenevien planeettojen kanssa. Yhtymäkohdat ovat niin vähäiset, ettei kyse ole lainkaan samasta asiasta.

    • Kaikki_nauraa

      Nosta ihmeessä oikeusjuttu tuosta. Sitten koko maailma pääsee nauramaan "teoriallesi" (josta se teoreettinen osuus puuttuu täysin).

    • Genesiskö

      Ensimmäinen Mooseksen kirja: Genesis:
      9. Jumala sanoi:- "Kokoontukoot taivaankannen alapuolella olevat vedet yhteen paikkaan, niin että maan kamara tulee näkyviin." Ja niin tapahtui.

      • PhilCollins

        Toi on kyl fysiikan näkökulmasta NIIN monesta kohtaa päin persettä et!? :D

        1. Kuinka vettä voi käskyttää "kokoontumaan" jonnekin?
        2. .. ja fysiikan lakien vastaisesti?
        3. Taivaankansi?
        4. Vesihän on (suht) tasaisesti jakautunut joka puolella maata, eikö vain? (koska: vesi-vuoret ja vesi-rotkot on kohtalaisen harvinaisia). Joten paljastakseen sen alla olevan maan kamaran (joka itsessään jo suht hilpeä ajatus, koska niin paljon vettä ei maailmassa olekaan), ainoa suunta vedelle on siis alapäin (eli laskea). No! Mihis tämä koko hillitön vesimassa sit meni?
        5. Tapahtuipa hyvinnii, juu!


      • kjhlkjhskljhl

        Maaperässä, kalliossa on mineraalisesti sitoutuneena vettä ilmeisesti moninkertaisesti enemmän kuin valtamerissä yhteensä.

        Ei sillä että uskoisin vedenpaisumisiin ym. mutta kuitenkin mielenkiintoinen fakta.


    • MrNewTime

      Vielä ollaan Nobelin syrjässä kiinni!

      Äärimmäisen yksinkertaista:
      Laajenevan Maapallon keskustasta työntyy vastapalloon uutta laajenevasti tihentyvää ainetta/ asiaa/ energiaa galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta. Maapallon pintakerroksille sitä ei kuitenkaan ehdi pysähtyä, laajeneva tihentymä muuttuu tihentyväksi laajentumaksi.

      Eli näiden atomien ytimien laajentumia tiheämpien harventumien sisälle pitää työntyä ensin paljon aikaisempaa enemmän tihenevää laajentuvasti työntävää voimaa ja näin tapahtuu matkalla kohti Maapallon keskustaa.

      Vasta sitten niiden laajentumat alkaa tihentyvästi hidastua ja ne pysähtyvät lopulta laajenevan Maapallotihentymän keskustaan.

      Eli kun ne tihentyvät nopeammin, kuin mitä laajenevat, sisäinen paine / liike / aika hidastuu ja ne alkavat kierrättyä myötäpalloon ympäristönsä kanssa enemmän tai vähemmän. Ne kierrättävät ympäristöönsä enemmän vetävää voimaa jota kohdistuu myös niihin itseensä enemmän laajenevasti jne.

      Äärimmäisen kaukaiset ja äärimmäisen tiheät kohteet vetävät itseensä liikettä / energiaa / asiaa. Muuttuva valo on peräisin laajentuvasta tihentymästä ja aine tihenevästä laajentumasta

      Eli tihenevät laajentumat siirtävät liikettään / energiaansa / vetävää voimaansa koko ajan synnyttäen uusia tähtiä ja planeettoja. On siis havaittu että aine muuttuu avaruudessa vaahtopäisiksi antitihentymiksi.

      Työntävä voima ja kaareutumaton avaruus on huuhaata! Vielä suurempaa huuhaata on se, että aine lisääntyisi ja kasvaisi itsestään sisältäpäin työntymällä. Valo voi muuttua, koska laajentuvat tihentymät ja tihenevät laajentumat.

      Se on periaatteessa sama ilmiö, kuin virrallinen johto magneettikentässä,. Kuvasta selviää, että johtimen liikesuunta määrää, kummin päin magnettikenttä liikkuvan johtimen ympärille muodostuu. Toiseen suuntaan liikkuva johdin muodostaa kentän ympärilleen myötäpäivään, toiseen suuntaan liikkuessa kenttä muodostuu vastapäivään. Avaruudella itsellään ei ole mitään tihentymää josta se laajentuisi.

      Mistä muuttuvat tihenevät laajentumat muka on peräisin jos ei laajentuvista tihentymistä?😁 😁 😁

      MrNewTime

    • MrNewTime

      Savorisen Feikin feikit taas hilluu.

      Mestari itse ei ole kirjoitellut palstalle vuosiin.

      Eikä tarvitse koska me feikit ja feikkien feikit työntyilemme sinne tänne OSP:n tahtiin 😂😂😂

      MrNewTime

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe