Pelkosenniemen kunnan Kuusiranta

YrittäjäKuoppala

Jotta tästä asiasta voidaan nyt lopettaa keskustelu, huhuilu ja syyttäminen, kerrottakoon, että Pelkosenniemen kunta on nyt päässyt sopimukseen kunnan Kuusirantaa koskevassa riita-asiassaan yrityksemme Lapin Lumo ja Löyly Oy:n kanssa kunnanhallituksen tekemällä päätöksellä.

Kerrottakoon myös, että Pelkosenniemen kunta ei ole tukenut rahallisesti eikä fyysisesti yrityksemme toimintaa ja hanketta millään tavalla. Yrittäjä on muuttanut kuntaan ja vuokrannut paikan ihan täydellä omavastuulla ja omarahoituksella töineen päivineen.

Kaikki mitä yrittäjä on tehnyt rahallisesti ja työnä kohteessa on nyt sopimuksella sidottu kunnan omistukseen, eikä kunnalle ole jäänyt siitä velkaa.

Yrityksen liikeideana oli avata alueelle ympärivuotinen sauna- ja kotapalvelu klubitoiminnalla, erityisten kivitöiden esittely- ja hyvinvointipalvelujen sekä ammattipätevyyden koulutuspaikka yms. Onneksi kohteen saunalle on jäänyt muisto yrittäjän erityisosaamisesta.

Yrityksen tarkoituksena oli avata palvelut täydellä uutuusarvolla ja erikoisosaamisen alueella tekemällä toimipaikan työt valmiiksi ennen avajaisia.

Yrityksen asiakaskunta ja markkinointi kohdistuivat laajalle alueelle ympäri maailmaa sekä kotimaan erityisryhmille, että tietenkin paikallisille ihmisille ja matkailutoimelle.

Yrittäjän paukut eivät tällä kertaa yksinkertaisesti riittäneet hankkeen loppuunsaattamiseen. Hanke kaatui moniin yllätyksiin ja hankkeen kannalta epäsuotuisiin olosuhteisiin ja sen myötä rahoituksen puuttumiseen. Loppurahoituksen saamiseksi tehtiin monenlaisia kuperkeikkoja, hakemuksia, suunnitelmia ja ehdotuksia, mutta ei vain onnistunut tällä kertaa!

Ehkä joskus vielä jossakin onnistuu tällaisen liikeidean toteuttaminen?

Mitä tulee Pelkosenniemen kunnan ja yrityksemme väliseen sopimukseen, niin yrityksemme ei kyennyt maksamaan kunnalle lupaamaansa 14 400 euron vuokraa, tekemänsä 100 000 euron investoinnin lisäksi. Kunta oli sen vuoksi purkanut vuokrasopimuksen ja haastanut yrityksen siitä vahingonkorvausvaatimuksineen oikeuteen. Tähän liittyi myös se miksi yrityksen poreallas on ollut kunnan hallussa.

Yrittäjällä on kymmenhenkinen perhe kunnassa, joka elää valtavasta tappiostaan huolimatta näihin olosuhteisiin nähden tavallista, iloista ja onnellista elämäänsä. Älkäämme siis olko murheellisia, katkeria tai vihaisia tapahtuneesta, hieman pettynyt saa toki olla!

Tämä tarina päättyy siis tältä osin tähän, elämä jatkuu ja perhe vaihtaa hetken päästä maisemaa!

Hyvää jatkoa kaikille ja olkaa rehellisiä toisillenne!
Ja oikeasti, puhaltakaa yhteen hiileen, niin kyllä varmasti se tuli siitä syttyy!!

9

953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Guukkeli

      Paskat sinne mitään100 000 investointia ole tehty. Ite käyttänyt elämiseen nekin rahat. Olis ollu edes ammattimies mutta ei, valehtelija vailla vertaa!

    • viheltäen

      Ei ollu ensmäinen kerta kun kuntaa kusetettiin kuusirannassa kaks yrittäjää,trukkilavan tekiä ,pop,kaks puuseppää ei Lehtinen jne.

    • Äreäkarhu

      Kunnanvaltuuston pj.

    • Äreäkarhu

      Lehtinen myös...ette vaan tiedä

    • rosvomikärosvo

      pop on vetänyt kuntaa nenästä useammankin kerran ja elellyt leveästi sen jälkeen kymmenisen vuotta. Nyt taitaa olla rahat loppu.

    • mitämitämissä

      On se onni, että kuusirannan omistajassa ei ole mitään kusettamisen vikaa, niin ku ei Kittilässäkään ennen ollut...

    • Junaantakaisin

      Kittilä itsessään ei ole kusettanut tai syyllistynyt mihinkään vaan junantuomat narrit ovat ne jotka sielä kaihertaa ihan niinkuin niemessäkin junantuomat nakertaa kuntaa niinkuin rotta laivaa

      • Mikä_juna_vie_kittilään

        Oli junan tuomia tai ei niin kepulaiset ne o jotka kusettaa aina, enemmän kuin keskikalja! Tollot vain aina äänestää nämä "mejän miehet" päättämään omista eduista. Ei mulla muuta.


    • hyvätveljet

      EIhän ne kriminalisoituneet muuten pärjää, pakko olla poliitikko ja kepulainen ja mieluummin joku virka, kun virassa ei tarvii mitään osata, niin kuin lehtijuttukin kertoi, ties kuinka moni meidänkin kunnassa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe