Kasviöljyssä kypsyttäminen häpäisee lihansa luovuttaneen elävän olennon, joka on joskus tuntenut jotain.
Itse paistan pihvini aina suolattomalla voilla, koska se on terveellistä ja maistuu hyvältä – eli luonnolliselta.
Nauttimalla syömiskohteestani annan samalla myös arvoa hänelle.
Arvostus on mielestäni syömisessä ylipäätään "se" pääasia, ei ahmiminen ja muista piittaamattomuus.
Hyväksytkö lihan kasvirasvassa paistamisen?
Ekolihansyöjä
2
88
Vastaukset
- Kulinaristikokki
Kyllä voissa paistaen lihasta tulee parhaimman makuista ja tulee myös paras paistopinta. Itse käytän kirkastettua voita. Kannattaa avaajankin kokeilla sitä, jotta pääsee maukkaan lihan makuun.
Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy sitävastoin kuuluu salaattiin, muita öljyjä en käytä. - papparazzix
Punanen (suolanen) voi on mun juttu kaikessa ruoanlaitossa, mutta ei käy kaikkeen leivontaa. Jos ei käy, käytän normaalisuolaista (sininen)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.774662- 1801957
- 1241640
- 1351211
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161131- 351056
- 78953
- 52926
Hyvää huomenta!
Mietin miten suhtaudut minuun, jos kerron tunteista. Voinko enää sen jälkeen olla samassa paikassa kanssasi, jos koet as78882- 4858