Kasviöljyssä kypsyttäminen häpäisee lihansa luovuttaneen elävän olennon, joka on joskus tuntenut jotain.
Itse paistan pihvini aina suolattomalla voilla, koska se on terveellistä ja maistuu hyvältä – eli luonnolliselta.
Nauttimalla syömiskohteestani annan samalla myös arvoa hänelle.
Arvostus on mielestäni syömisessä ylipäätään "se" pääasia, ei ahmiminen ja muista piittaamattomuus.
Hyväksytkö lihan kasvirasvassa paistamisen?
Ekolihansyöjä
2
146
Vastaukset
- Kulinaristikokki
Kyllä voissa paistaen lihasta tulee parhaimman makuista ja tulee myös paras paistopinta. Itse käytän kirkastettua voita. Kannattaa avaajankin kokeilla sitä, jotta pääsee maukkaan lihan makuun.
Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy sitävastoin kuuluu salaattiin, muita öljyjä en käytä. - papparazzix
Punanen (suolanen) voi on mun juttu kaikessa ruoanlaitossa, mutta ei käy kaikkeen leivontaa. Jos ei käy, käytän normaalisuolaista (sininen)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot1323977- 253909
Purra on kantanut vastuuta täyden kympin arvoisesti
Luottoluokituksen lasku, ennätysvelat ja ennätystyöttömyys siitä muutamana esimerkkinä. Jatkakoon hän hyvin aloittamaans173417- 793387
Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe613264- 523194
- 292945
- 812846
- 542715
- 192407