Kasviöljyssä kypsyttäminen häpäisee lihansa luovuttaneen elävän olennon, joka on joskus tuntenut jotain.
Itse paistan pihvini aina suolattomalla voilla, koska se on terveellistä ja maistuu hyvältä – eli luonnolliselta.
Nauttimalla syömiskohteestani annan samalla myös arvoa hänelle.
Arvostus on mielestäni syömisessä ylipäätään "se" pääasia, ei ahmiminen ja muista piittaamattomuus.
Hyväksytkö lihan kasvirasvassa paistamisen?
Ekolihansyöjä
2
91
Vastaukset
- Kulinaristikokki
Kyllä voissa paistaen lihasta tulee parhaimman makuista ja tulee myös paras paistopinta. Itse käytän kirkastettua voita. Kannattaa avaajankin kokeilla sitä, jotta pääsee maukkaan lihan makuun.
Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy sitävastoin kuuluu salaattiin, muita öljyjä en käytä. - papparazzix
Punanen (suolanen) voi on mun juttu kaikessa ruoanlaitossa, mutta ei käy kaikkeen leivontaa. Jos ei käy, käytän normaalisuolaista (sininen)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Useita puukotettu Tampereella
Mikäs homma tämä nyt taas on? "Useaa henkilöä on puukotettu Tampereen keskustassa kauppakeskus Ratinan lähistöllä." ht2715019- 503789
Kuka rääkkää eläimiä Puolangalla?
Poliisi ampui toistakymmentä nälkiintynyttä eläintä Puolangalla Tilalta oli ollut karkuteillä lähes viisikymmentä nälkii893524- 502679
Meneeköhän sulla
oikeasti pinnan alla yhtä huonosti kuin mulla? Tai yhtä huonosti mutta jollain eri tyylillä? Ei olisi pitänyt jättää sua461843- 971650
- 181619
Lähetä terveisesi kaipaamallesi henkilölle
Vauva-palstalta tuttua kaipaamista uudessa ympäristössä. Kaipuu jatkukoon 💘971458- 711065
PS uusimman gallupin rakettimainen nousija
https://yle.fi/a/74-20170641 Aivan ylivoimaisesti suurin kannatuksen nousu PS:lle. Nousu on alkanut ja jatkuu 2 vuoden1451055