Aihe

Käsittämätön valinta eurosportilta/TV5:lta

Ylemäistätouhua

Miten voi olla mahdollista, että Sebastian Waheeb on mukana Discoveryn kanavien eli eurosportin ja TV5 olympiajääkiekkotiimissä, mutta kaveria ei ole laitettu Suomen pelien selostajaksi? Varsin Ylemäistä touhua.

Sebastian Waheeb toki taitaa toimittajanroolinkin erinomaisesti, mutta kaveri nyt ei ole enempää eikä vähempää tänäpäivänä kuin Suomen paras jääkiekkoselostaja. Kyllä nykyään parempi kuin Mertarantakin. Nimittäin Waheebin pelinäkemys ja lajitietämys nostaa hänet Mertarannan edellen ainakin omasta mielestäni. Toki Mertaranta tunnelman ja tarvittaessa draaman luuojana vaikea ylitettävä, mutta niistä suomalaisista jääkiekkoa selostavista joita olen kuullut Waheeb on oikeastaan ainoa, joka pystyy vastaamaan edes jokseenkin Mertarannan puhenopeuteen ja tämä ominaisuus nimen omaan korostuu kuunneltaessa kun tilanteet vaihtuvat nopeasti. Pystytään kertomaan lyhyemmässä ajassa enemmän ja ei olla myöhässä selostamisessa vaan juuri siinä mitä tällähetkellä tapahtuu.

7

1726

  Vastaukset

  • JP Jalo on parempi. Oskari Saari myös hyvä. Ehkä Waheeb on itse saanut roolinsa valita?

   • No makuja on monia ja ehkä on saanut valita ehkä ei. JP-Jalon ja Oskari Saaren selostus vastuuthan on sovittu jo varmaankin ensimmäisten kiinnistysten joukossa.

    Väitän ja uskon vahvasti, että et ole kuullut Sebastian Waheebin selostavan jos väität että Oskari Saari ja JP-Jalo ovat parempia jääkiekkoselostajia. Oskari Saarta en ikinä ole kuullutkaan jääkiekkoselostajana joten tältä osin omakin väitteeni ontuu, mutta perusteet Waheebin parhaimmuudelle ovat kuitekin pätevät.

    Mikä JP-Jalosta ja Oskari Saaresta sitten tekee mielestäsi paremman selostajan kuin Waheeb?


   • Piti vielä aikaisempaan viestiin laittaa, mutta unohtui. Selostus taito, lajitietämysja pelinlukutaito ovat puhtaasti osaamiseen liittyviä asioita eivät makuasioita. Selostus tyyli taas on makuasia.

    Esimerkiksi tässä suhteessa on täysin käsittämätöntä, että Simo Leinonenkin on Ylen pääjäkiekkoselostaja. Myöhässä tilanteista eikä ole viitsinyt edes opiskella lajin sääntöjä. Kuvaavin oli tämän kauden EHT:ltä kun aprikoi kommentaattorin kanssa pelataanko jatkoaika 4 vs 4 vai 3 vs 3? Kumpikaan ei tätä tiennyt. Olisi varmasti tiennyt jos olisi viitsinyt käydä perus KV jääkiekon säännöt läpi :D


  • Höpö laji ja vielä höhömmät selostajat!

  • Tuollaisella pelillä leijonat ovat pian kotimatkalla.

  • Seurasin eilen USA-Slovakia-matsia Eurosport kakkoselta. En tiedä, ketkä siellä selostivat, mutta asiavirheitä tuli roppakaupalla, joita sitten pyydeltiin anteeksikin välillä. Jossain vaiheessa otteluselostus muuttui vain englanniksi (eikä siinä mitään, se oli oikeastaan miellyttävämpää, kun juttu pysyi koko ajan pelitapahtumissa).

  • Jos pystytte kuuntelemaan Kimmo Kuhtaa ylellä niin ..."jengei,lättyi ja muuta lässytystä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760