Sukupuoliyhdynnät "iäkkäät"

Ammattiviisaudet

Sukupuoliyhdynnässä voi edelleen olla 80-90 vuotiaskin ja nauttia. Puhutaan miehen harrastelusta, mutta mistä vaimo. Voisit löytää Sinusta kiinnostuneen. Mene vaikka iäkkäiden tanssipaikalle ja suuri etuus on jos olet hyvä tanssija, sekä tanssiessa voit hurmata matkaasi iäkkään naisen. Tutustut naiseen ja iäkkäällä on halut kohdallaan. Petitouhuissa päästyäsi sormin koettelemaan ja huomaat, sekä on toimintavalmiina. Mitä tapahtuu iältään 80 kymppiseen sukupuoliyhdyntään. Molemmat pääsevät iloiseen nautintoon ja pysyvä rakkaus syntyy. Sitten vanha mies hurmaa kunnon tangolla saman ikäisen ja ilta menee saman kanssa tanssien. Niin sitä yhdessä mennään nukkumaan. Nainen onkin vanhapiika, mutta kaunis ja 80 kymppisenä näyttää kuusi kymppisenä. Yhdessä yön nukkuminen ja nainen oli ollut miehen kanssa tekimisessä 20 vuotta sitten viimeksi. No mitä siinä, mutta vital mukaan notkeudeksi, oho olipa pientä pitkästä aikaan ja iloitsimme aamulla. Nainen tokaisi, ettet tule sairastumaan eturauhasen syöpää, koska toiminta on kunnossa.

36

2968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pappiapaikalle

      Voi hyvänen aika. Rietasteliat. Vanhat ihmiset ! Lapsenlapsenlapsenne häpiää ja niitä kiusathan koulussa

      • piitusjake

        seksi on maailman luonnollisin asia niin vanhoilla kuin nuorillakin ihmisillä
        Ihan hyvin voi nauttia vielä jos on vaikka yli 90v ikäinenkin. Kuulin äskettäin että mies on 95v ja nainen 89v kuulemma harrastavat seksiä harva se päivä. Ja onhan viagra apuna jos ei miehellä toimi............


    • eivanhavielä

      Sinut on helppo tunnistaa,aina samat rivot jutut seksistä.

    • Yökuseskelija

      Tosi on eturauhas syöpä tulee jos ei seksi suju,ei tartte kuin muutama kuukausi jos ei seksiä ole niin rauhanen aktivoituu ja kehittyy syöpä,kannattee avioparienkin miettiä pihtaileeko vai muuten tekee,siihen on on apuvehkeitä myynnissä

    • Sopivassaiässä

      Siitä sitten vaan ja Muoniossa vanhojen tanssit toimimaan, sekä asunnoissa täkit heilumaan?

      • vanhalla

        vitjamuna heiluu


      • tahtitauno

        Munat ja säkit heilumaan.


      • uyjuhb

        aivan niin ja jokainen sen tietää ettei seksin harrastaminen suinkaan pahalta tunnu....hmmm


    • Paukkujatoimintaan

      Mainittua toimintaa jos aiheuttavat iäkäs pariskunta. Niin taitanee parasta käyttää luisto rasvaa. Muutoin voisi tulla värkkeihin vahinkoa, mutta harvat varmasti vain ilman rasvaa. Sattuu ikää oleva jo yli 70 vuotta, mutta sattuuko olevan molemmilla panokset kunnossa ja toimii hyvin.

      • Paukku-Pate

        Kyllä pusseissa panoksia riittää. Kaikenikäisille.


      • rvan.vai.hran

        Kummanko pussissa?


      • pussit.täynnä
        Paukku-Pate kirjoitti:

        Kyllä pusseissa panoksia riittää. Kaikenikäisille.

        pussit täynnä ei muuta kuin peitto heilumaan tiuhaan tahtiin


    • Hurja.tilanne

      Vaarivainaa sanoi että voisi kuolla onnellisena reiän päällä, ei tiettävästi kuitenkaan kuollut niin.

    • jovanhanaija

      Oikeesti vanhana ei naiminen ole yhtään samaa kuin nuorempana, kaikki haalistuu kun ikää kertyy.
      Vanhojen ihmisten seksi ilot on aika säälittäviä, tuon voin sanoa kokemuksesta.

      • kolvi.kuntoon

        Jos se partneri on nuori, niin melkein yhtä makoisaa se on.


    • höpinätpois

      On nyt merenpunainen vauhdissa. Heh,heh

      • otsaluukovinta

        Sitä se yksinäisyys teettää. Lähtee mielikuvitus liikkeelle. Kuuluu sarjaan .... "muistoihin vaelsin"


    • aktintaika

      Pitää muistaa, varsinkin vanhusten, rasvata se kakkonen ennen aktia.

    • Tunturihuminatetelään

      Keskustelen yhdynnästä esimerkkinä 80 vuoden, ali ja yli ikäisistä yhdessä. Usein pariskuntina ovat, ennestään vaikka yli 60 vuotta sitten lyhyet ajan keskenään rakastuneita, mutta toinen löytääkin toisenlaisen ja rakkaus ruostuu. Usein on, että toinen tai molemmat ovatkin jääneet aviopuolisostaan leskiksi. Uusi vuosikymenien rakkaus syttyy ja voi olla keskenään hyvinkin tiivis yhdyntä hetket ja yhdessä nauttivat. Mies, ellei harrasta suokupuoli yhdyntää vaikka muutaman viikkojen välillä. Todellisuus on, että ho hetki saavutetaan, mutta harrastusten vähentyessä myös niin sanotusti panosten määrät vähenee h-hetkissä. Miehestä, joka ei ole vaikka vuosiin harrastanut seksiyhdyntää, voikin olla, että sen seuraamana tulee kykenemättömäksi ja panokset ovat loppuneet. Esteenä voi olla, ettei ole kiinnostunut kumppanista. Kuitenkin voi olla, että iäkäskin komea mies voi tavat vaikka useitakin vuosikymmenien rakkaus kavereitaan ja pelin säännöt voivat olla yhtä kiinnostavia, mitä nuorena. Iäkkään voivat hyvinkin avoimesti kertoa rakkaus asioita, sekä kiinnostusta on yhtä hyvin niin naisella, kuin miehellä. Mies, joka on innostunut seksiasioista, ei niistä kerro kenellekään ja vastaa vain, että tunteen hyvin. Vanhain tansseissa usein rakkaus syntyy, jopa ennestään tuntemattomaan, sekä tanssitaidot kiinnostavat. Hyvä, kun tuntee Lapin ja Etelän kulttuurit, sekä osaa liikahtaa

    • Siitäonpuhettapuutteesta

      Oisko taas lukutaijottomat enontekiöläiset kirjottanu Muonion sivule!
      Ei voi muuta sanoakko kyllä on vähän kirjottamisen aihetta, että viittii monta laittaa samana päivänä peräkkäin.
      Mettäperän pöljöt taas asialla.

    • juhlahetki

      Olen pian 80 v yöllä tulee entiset naisystävät uniin ,kaikki menee kuin todellisuudessa nuorena . Sitten kun herää ja huomaa ei se ollutkaan totta niin pettymys on traumaattinen tekee mieli aivan hirveästi vähän aikaa.

    • Kiinnostavatkirjoitukset

      Hieno on myöskin 80 vuotiaan kauniit unet, entisien rakkaiden seuraamana ja olet unissasi kokenut ilmeisen ihanaa. Nykyaikaista on, että lesket etsii entisiä nuoren iän rakkaita ja puhelin on keksitty, mutta varo ja ota yhteyttä rakkaisiisi leskeksi jääneisiin. Erästä Tunturihuminaetelään, pitkää kaunista ja rakentavaa kirjoitusta luin jopa useaan kertaan. Toinen kirjoittelija ole sinä Enontekiön kieliarvostelija itse mieluummin taidottomana sivussa. Oletko huono kielitaitoinen, mutta olen kielinero ja murrekielet kiinnostaa erityisesti virheineen. Kiitos tunturihuminaeteläämn?

      • sekuvaan

        Hyvä porin pielessä elelevä


    • huolestunut

      Merenpunainen on nyt vauhdissa. Muista, että tuossa iässä "hommissa" voi ottaa pumpusta. Koeta nyt hillitä halusi ja vietä leppoisaa vanhuutta ja jätä pois nuo riettailut. Ne on yksityisiä asioita.

    • melekein

      jo se vain minunki pittää tänne kirjottaa ko sattu miehleinen aihe aamulako heräsin puli kuuven aikhaan oli mahottoman kova seisokki muuta nopeasti laskiko aukasin porstuan oven ja porthailta kuseskelin ja pääsiki vielä valtava törähys persseestäki että meni välihousukki vaihtoon.melkein 82v.

    • Parlamentinväki

      Tervetuloa avioliitot kuntoon leirille,leirillä on nuoreja pareja ja vanhoja pareja jos oma tamma alkaa väsyyn niin leirillä saa nuoremman varsan

    • nainut

      Joo hyvältä se maistuu ..........vielä vanhanakin. Kerrat on vähän vähentyneet mutta silti tuntuu hyvältä. Nuorena sitä ..........joka ilta, yö ja joskus päivälläkin joten kyllä se tosi on ettei sitä enää niin useasti.........

    • Kyllähän

      vielä kaksi kertaa jaksaa...syksyllä se on keväällä se talven jälkeen jotenkin mukavavamp kerta.

    • 1840

      Vanhuuden alkamisen lasken siitä, kun kuivat pierut ja märät unet vaihtavat paikkaa, vielä ei ole syytä huoleen! TV. 70v.

    • Vanhaintansseista

      Leskeksi vuosi sitten jääneenä on ollut ensin yksinäistä elämää. Kuitenkin, että miten vietän vanhuuden päiviä lähes 80 iässä. Porissa on joka keskiviikko vanhoille tanssit, kello 16-18. Edelleen Satakunnassa, Porissa, Ulvilassa, Nakilassa, Harjavallassa,Eurajoella,Paneliassa,Eurassa, Köyliössä, Raumalla viikottain hiedän ketjunna sopimat vanhain tanssit ja elävä hyvä musiikki, sekä ennen tanssia piristävää ohjelmaa. Yleensä tilaisuudet alkavat kello 12.00 ja päättyy kello 16.00. Viikottain eri paikoissa tulee käytyä tanssimassa ja on piristävää, sekä ihanaa hyvänä liikuntana. Yleensä lipun hinta on10,00 euro ja saa hyvän voileivän,sekä pullan.
      Olen todennut, että monet vanhukset ovat tanssipaikoilla läytäneet vanhuudenpäivien kaverin.
      Tuskin enemmälti etsittäitiin rakkauden petikumppaneita ja miksipä, kun rakkaus on pitempänä tunnettuna päässy vireille.

    • pieruapukkaa

      Olen 95vuotis mies nyt tullut joka nusasun jälkheen tulee pieru onko tämä normaalia akkaa kuulemma se kiihottaa

    • Vanhaintansseista

      Miehet kertokaa iäkkäinä kauniita ja hyviä asioita. Kaikista naisista löytyy naiskauneutta ja rakkautta, ulkokauneuteen katsomatta. Eikä usein rumat ja ikävät kirjoittelut juuri kiinnosta. Ovatko kaikki onnellisia, kun on omanut ulkoisen komeuden ja kauneuden. Eräät ehkä juuri näistä ovat olleet monet useiden tavoiteltavissa, mutta onko ollut avioituessa helppoa pitää itsellään näitä toisten koskemattomuutta, rikkomaan yhdessäolon rakkautta.

      • voivo

        Kauneus on katoavaa,rumuus eikö lissääntyy.


    • tanssija

      Mitähän "kalu" taas tarkoittaa, ei osata tulkita tätä viimeisintäkään kirjoitusta.

      • Vanhaintansseissa

        Asiaa, kun käsityksesi on taas taivaan tuulilla ja siis, et ymmärrä mitä mikin tarkoittaa? Epäiletkö, että minulla on pallo,tarkoituksissasi hukassa. Ymmärrätkö, että visaset asiat selvitän ja selvät asiat sotken? Onko Sinulle sellaisesta tietoa,mihin koppiin olen ennen usein saattanut, joilla on juuri tuolaiset lyhyet yhden lauseen kirjoitustaito? Eivätkä juuri niinä tietoina aikanaan ole mongertaneet kahta lausetta.


      • tanssisoi

        Hellettä, hellettä... Pitäis olla lakki päässä. Se on auringonpistos, joka sekoittaa ajatukset ja tekstit. Kyllä pitäisi olla vähintään yhden lauseen kirjoitustaito. Edes yhden luettavan lauseen. Robotti tutkimaan


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe