Miksi pakasteturska sulaa niin paljon hitaammin, kuin pakastelohi?
Onko turskaan pumpattu vettä, vai mikä siinä on? Jäiset lohifileet on helppo paloitella jo hetken päästä kun on ottanut ne pakkasesta, mutta turska vaatii ainakin tunnin ennen kuin veitsi siihen pystyy.
Pakasteturska
lohtapa
3
2001
Vastaukset
- kalastaja.eemeli
Lohessa on ilmeisesti niin paljon rasvaa, ettei sen liha kovetu. Lohessa on rasvaa 13,5% ja turskassa 0,8%.
- fättifisu
Juuri näin.
- Vesi-vanhin-paino
Sehän on tuttua myös joulukinkusta. Ostat sopivan suuren kinkun, mutta uunista ottamisen jälkeen hämmästyt. Ihme on tapahtunut. Kinkku on laihtunut ja menettänyt painostaan puolet. Uuni pellillä on aika hyvät määrät kinkun kostuketta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 353307
- 971674
- 1361575
Mira Luoti ja Julkkisselviytyjät 2017 - Ketä kuumottaa juuri nyt?
HS: Tässä ohjelmassa Mira Luoti kertoi kokeneensa seksuaalista väkivaltaa "PMMP-yhtyeen Mira Luoti kertoo Ylen uudessa441443- 911280
Törkeä eläinsuojelurikos Sonkajärvellä
Pohjois-Savossa Sonkajärvellä noin 40 kissaa ja reilut 10 koiraa on jouduttu lopettamaan kaltoinkohtelun vuoksi, kertoo281176- 571075
MESTARI SIVALTAA JÄLLEEN
https://www.is.fi/politiikka/art-2000011436243.html Suomen ainoa Mestari lausuu tosiasiat Sannasta , Tuomiojasta ja hil2401019Jotkut ihmiset pelkäävät syöpää sairastavaa
On hauskaa, kun kertoo jollekin, että "minulla on syöpä". Jotkut käyttäytyvät kuin se olisi tarttuva tauti. Eivät uskall125990Julkisuuden henkilön päiväin päätös
Sitä vaan, että kyllä nyt kaikki tietävät kuka oli Eemeli Peltola (kansanedustaja, joka päätti päivänsä eduskuntatalossa270981