Onko Suomessa kiinalaista ravintolaa, joka ei kaataisi ruokiinsa pullokaupaööa teollisia lisäaineita ? Erityisesti tarkoitan tietysti natriumglutamaattia, jonka on laajalti todettu aiheuttavan päänsärkyä, pahoinvointia, migreenioireita mm. sahalaitakuvioisia näköhäiriöitä ym.
Kiinalainen ruoka on mielestäni todella hyvää, mutta aina kun sellaista pienenkinaannoksen syön, seurauksena on migreeni, päänsärkyä ja sahalaitakuvioita näkökentässä. Kyseessä tuo natriumglutamaatti. lisäaine E650, joka aiheuttaa "kiinalaisen ravintolan syndroomana" maailmalla yleisesti tunnettuja oireita.
Olisi todennäköisesti menestyvä konsepti näinä luomuruoan ylstyksen aikoina.. ?! (Aasialaiselle keittiölle tyypillisen umami-maun saa kyllä tietääkseni aikaan ilman keinotekoisia lisäaineitakin.)
Ei natriumuglutamaatille (E650) !
Kiinalainen ravintola ilman lisäaineita onko sitä?
kiinalaisen_ruoan_ystävä
0
74
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897229- 353831
- 453420
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402562- 2082376
- 412352
- 1232246
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292149Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241878- 401809