Nykyisin tuntuu ravintoloissa olevan käytäntönä, että lisukkeet tarjoillaan eri astioissa kuin ruoka.
Siinä sitten pöytä on täynnä kippoa ja kuppia.
Pitäskö ne lisukkeet siis syödä omista asioistaan, vai kaataa töräyttää siihen lautaselle?
Kumpikaan tapa ei omasta mielestä ole niin mielekäs ja itse suosisin sitä, että alunperinkin ruoka tuodaan jos mahdollista yhdellä lautasella 😀
Lisukkeiden käyttö
2
279
Vastaukset
- jokainentavallaan
Salaatit/alkupalat syödään omalta lautaselta ja lämminruoka omalta lautaseltaan ja jos sattuu olemaan keittoa, sekin syödään omalta lautaseltaan. Toki voit tunkea kaikki samalle lautaselle jos siltä tuntuu, minä en tee niin.
- Lisävälipala
Toki alkupalat ja pääruoat ja sopat syödään omilta lautasiltaan, mutta kysymys oli lisukkeista.
Kun tilaan pihvin, siihen saa valita lisukkeita, kastiketta, perunoita, salaattia ja mitä lie, kaikki tulevat erikseen omissa kipoissa.
Siitä ne kai on sitten itse tosiaan tarkoitus kipata lautaselle 😀 Aika hassua.
Esim eräässä ravintolassa pihvi tuli lautasella ja salaatti pienessä metsllikuöhossa samoin kuin tilkuperunatkin oli erikseen samanlaisessa kipossa. Lautasella olisi ollut tilaa kokin laittaa kaikki siihen 😅
Ilmeisesti tässä saa asiakas vähän niinkö päättää miten tekee.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743260
- 2012842
- 222666
- 492618
- 202496
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412335Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101793Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241737- 371610
- 181466