Piti sitten tehdä hunajassa marinoituja valkosipuleja.
Valkosipulien kynnet kuorin ja panin purkkiin. Sitten tuli hunajan vuoro ja tenkkapoo. Se hunaja oli kiteytynyt kovaksi köntiksi. Kotimaista hunajaa, tottakai! Taannoinen hunajantuottaja sanoi, että hunajassa on jotakin vikaa jos se ei kiteydy ajan kuluessa.
Nyt kysyn viisaammilta, miten saan sen hunajan sen verran juoksevaksi, että se valuu kynsien joukkoon. Lämmittäminen epäilemättä tuhoaa hunajassa olevat terveelliset entsyymit, mutta mikä on se oikea tapa? Kun sekoitus on muhinut muutaman kuukauden, on se hunaja melkoisen vetelää, mutta miten alkuun? Aiemmissa tekosissani hunaja oli juoksevaa.
Kynsilaukkaa medessä
Keittiökemisti
0
1185
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1077793
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?1146098- 835207
- 1414563
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan113240- 623034
- 582948
Törkeää toimintaa
Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818102464- 612447
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562076