Löytääkö vaihtoehtomedista totuuden?

Quicknes

Nykyään monet kyseenalaistavat valtamedian uskottavuuden ja väittävät sen salailevan asioita. Yhä useampi uskookin tämän johdosta totuuden löytyvän vaihtoehtomediasta.

Onneksi MV-lehti jatkaa, olin iloinen kun pääsin tänään lukemaan totuutta, josta valtamedia vaikenee.

Mielestäni kaksi hyvää ja luotettavaa vaihtoehtomedian sivustoa ovat nämä:

https://mvlehti.net/2018/05/13/pariisin-terrori-iskun-tekija-oli-tsetseeni/

https://jamesgonzo.wordpress.com/

En tiedä kummasta te pidätte enemmän Gonzosta vai MV:stä. Mutta mitä mieltä olette, onko vaihtoehtomedia luotettavampi kuin valtamedia?

81

1045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgcmhcgmg

      Hyvän journalismin periaatteiden tietentahtoinen pilkkaaminen ei tee "vaihtoehtoisesta mediasta" luotettavaa.

      • Quicknes

        Mutta kun totuus on päinvastainen: vai ovatko esim. Hazard, Husu ja Ukkola toimineet hyvän journalismin periaatteen mukaan?? Mitä pilkkaamiseen tulee, voisivatko em. henkilöt olla mestareita siinä?


      • ValehdeltuTarina

        Tutkittu juttu - Valemediaa ei ole vaan vastamedia
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15291332/valemediaa-ei-ole-vaan-vastamedia
        "Tutkimuksen ovat tehteet Tampereen yliopiston tutkijat Elina Noppari ja Ilmari Hiltunen.
        Tutkijoiden mukaan parin viime vuoden aikana käyty vilkas keskustelu valeuutisista ja valemediasta on ollut ilmiötä yksinkertaistavaa ja paikoin karikatyyrimäistä."


    • JeesusOnAinoaTie

      www.eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi

      Paljon uutisoinnin arvoista löytyisi tuolta sivulta, mutta se ei syystä tai toisesta päädy valta, eikä vaihtoehtomediaan massojen luettavaksi.

      EI KANNATA LUKEA MUUTA KUIN RAAMATTUA!

      • JeesusOnAinoaTie

        HUOM. edellämainitulta sivulta löytyy myös paljon Raamatun vastaista tekstiä!

        ÄLKÄÄ EKSYKÖ!


      • Mfmffmfmfmd

    • VaihtoehtoMeria
    • älä.ole.lammas

      Vaihtoehtomedia on vain eliitin tiedotuskanava muokattuna tietylle kohderyhmälle kun huomasivat ettei kaikkia voi saavuttaa valtamedialla.

      Tavoitteena agitoida kyseinen kohderyhmä eliitin haluamiin toimiin.

      Kaikessa on aina syytä soveltaa Mulderin oppeja ja sitä ensimmäistä pääsääntöä: "Trust No One".

      • Älä.ole.lammas: "Vaihtoehtomedia on vain eliitin tiedotuskanava muokattuna tietylle kohderyhmälle kun huomasivat ettei kaikkia voi saavuttaa valtamedialla. Tavoitteena agitoida kyseinen kohderyhmä eliitin haluamiin toimiin."

        Kiitos hyvästä huomiostasi. Taannoin Rooman hallitsija otti huomaansa hankalasti kukistettavan vihollisen eli kristinuskon. Selvää on, että langenneeseen maailmaan kuuluu juonittelu ja varsinkin Jumalan totuuden pimitys ja vääristäminen. Salaseurat tappoivat Jeesuksen.

        https://www.google.fi/search?q=secret societies killed jesus christ


    • ImpossibleShit

      Veitsimies hyökkäsi sotilaan kimppuun Pariisin metroasemalla Kuten arvata saattaa, hyökkääjä oli huutanut Allahu akbar.
      Tekeekö ranskalaiset noita iskuja itse että saavat pitää poikkeustilaa yllä. Helppo kertoa jostain tollasesta kun kukaan ei voi päinvastaista todistaa. Tommosta on loppujen lopuksi helppokin näytellä. Mä en enää muista mistä toi eka Allahu akbar huuto isku tuli. Autolla ajot ihmisten päälle alkoi Nizzasta ja se oli lavastettu bluffi niin kuin Berliinikin ja kaikki muutkin. Todisteena että ne on bluffia laitan tähän ton Charlie Hebdon iskun missä terroristi huutaa IMPOSSIBLE SHIT. Puhuu englantia kuin mikäkin jenkki. Mistä saikin noin hienot vaatteet.
      https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw Impossible shit > kuunnelkaa.
      Koskahan Allahut ottaa viikatteet käyttöön. Sillä sais pahempaa jälkeä aikaan. Viikatemies iski olis otsikoiissa.

    • JatkoaSeuraa

      Noin 10 000 sotilasta partioi Ranskassa julkisilla, terrori-iskuille alttiiksi katsotuilla paikoilla osana terrorisminvastaista operaatio Sentinelleä..
      Operaatio käynnistettiin tammikuussa 2015 tapahtuneiden terrori-iskujen jälkeen.

      Vuodet 2012 ja 2014 olivat huonoja terrorismi vuosia. Silloin ei ollut oikeastaan mitään isompaa. Norjan Breivik oli oma juttunsa ja Bostonin maraton. Molemmat lavastettuja.

      2011 22. heinäkuuta
      77 ihmistä kuoli ja useita loukkaantui Oslon pommi-iskussa ja Utøyan saarella tapahtuneessa ammuskelussa.

      2013 15. huhtikuuta
      3 ihmistä kuoli ja 183 haavoittui Bostonin maratonin pommi-iskussa.

      Tuo 2015 terroriaalto alkoi oikeastaan Ankarasta. Se oli lavastettu isku. Tuo ns. false flag terrorismi alkoi tuolloin. Euroopassa.

      Ankaran pommi-isku 2015 tapahtui Ankaran päärautatieaseman läheisyydessä Ankarassa, Turkin pääkaupungissa 10. lokakuuta 2015.

      12 ihmistä kuoli 7. tammikuuta 2015, kun ääri-islamistit hyökkäsivät Pariisissa Charlie Hebdo -lehden toimitukseen.
      2 ihmistä kuoli iskussa Kööpenhaminan keskustassa 15. helmikuuta 2015.
      39 ihmistä kuoli ja 36 haavoittui 26. kesäkuuta 2015 ääri-islamilaisen terroristin ammuskellessa Soussen lomakohteessa.
      31 ihmistä kuoli ja ainakin 100 loukkaantui 20. heinäkuuta turkkilaisessa Suruçin kaupungissa kun ääri-islamisti teki kaupunkiin pommi-iskun.
      20 ihmistä kuoli ja useita loukkaantui 17. elokuuta Thaimaassa Bangkokin kaupungissa tehdyssä pommi-iskussa. Suurin osa Thaimaan tuhoisimmassa terrori-iskussa kuolleista oli turisteja
      3 ihmistä haavoittui 21. elokuuta 2015 rynnäkkökiväärillä, pistoolilla ja mattoveitsellä varustautuneen ääri-islamistin hyökätessä Amsterdamista Pariisiin matkalla olleeseen junaan.
      Egyptin Siinailla 31. lokakuuta 2015 tapahtuneessa venäläisen matkustajakoneen räjähdyksessä kuolivat koneen kaikki 224 matkustajaa.
      132 siviiliä ja 7 terroristia kuoli Pariisissa 13. marraskuuta 2015 tapahtuneessa kolmen jihadistisolun terrori-iskujen sarjassa viiteen ravintolaan, Stade de France -stadionille ja Bataclan-konserttisaliin. Loukkaantuneita oli 349.

      Vuosi 2015 oli alkusysäys näille false flag hoaxeille ja ne jätkui seuraavana nuonna 2016.

      Ainakin 35 ihmistä kuoli ja 340 loukkaantui pommi-iskujen sarjassa Brysselin lentokentälle ja metroon 22. maaliskuuta 2016.[95] Ensimmäiset pommit räjähtivät aamuruuhkassa Brysselin lentokentän sisääntuloaulassa. Toinen pommi räjähti juuri Maelbeekin metroasemalta lähdössä olleessa metrossa.
      13 ihmistä – joista 10 saksalaisturisteja – kuoli ja 14 haavoittui Sultanahmetin aukion terrori-iskussa
      50 ihmistä kuoli ja 53 haavoittui 12. kesäkuuta 2016 yökerhoammuskelussa Orlandossa, Floridassa.
      47 ihmistä kuoli ja 239 haavoittui 28. kesäkuuta 2016 Istanbulin lentokentän terrori-iskuissa Istanbulissa, Turkissa.
      85 ihmistä kuoli ja 308 loukkaantui, kun kuorma-auto ajoi väkijoukkoon Nizzassa, Ranskassa 14. heinäkuuta 2016.
      5 ihmistä loukkaantui, joista 2 vakavasti, kun 17-vuotias afganistilaismies hyökkäsi paikallisjunaan kirveellä ja veitsellä Würzburgissa, Saksassa 18. heinäkuuta 2016. Poliisi surmasi hyökkääjän.
      15 ihmistä loukkantui, neljä vakavasti, kun 27-vuotias syyrialainen turvapaikanhakija räjäytti itsensä ravintolassa Ansbanchissa, Saksassa 24. heinäkuuta 2016. Tekijä vannoi uskollisuutta Isis-järjestön johtajalle.
      3 ihmistä kuoli ja 1 haavoittui vakavasti hyökkäyksessä katolilaiskirkkoon Saint-Étienne-du-Rouvray’ssa, Ranskassa 26. heinäkuuta 2016.
      2 poliisia loukkaantui viidakkoveitsihyökkäyksessä pääpoliisiaseman edustalla Charleroissa, Belgiassa 6. elokuuta 2016.
      8 ihmistä loukkaantui ostoskeskuksessa tapahtuneessa puukotuksessa Minnesotassa, Yhdysvalloissa 18. syyskuuta 2016.
      12 ihmistä kuoli ja 48 loukkaantui, kun kuorma-auto ajoi väkijoukkoon Berliinin joulumarkkinoilla, Saksassa 19. joulukuuta 2016.

      Muistatte varmaan hämärästi nuo kaikki. Jätin listasta pois kaksi sekä Irakisaa ja Afganistanissa tapahtuneita iskuja sillä ne saattavat olla jopa oikeasti tapahtuneitakin.

      Sitten vuosi 2017 on samanlainen.

      39 ihmistä kuoli ja 69 haavoittui 1. tammikuuta 2017 yökerhoammuskelussa Istanbulissa, Turkissa.
      Yksi ihminen loukkaantui vakavasti 5. tammikuuta pommi-iskussa Göteborgissa
      5 ihmistä kuoli ja 8 haavoittui 7. tammikuuta 2017 ampumavälikohtauksessa Fort Lauderdalen lentoasemalla Floridassa, Yhdysvalloissa.
      4 sotilasta kuoli ja 17 loukkaantui, kun kuorma-auto ajoi bussista poistuneitten sotilaitten joukkoon 8. tammikuuta 2017 Jerusalemissa, Israelissa. Paikalla olleet sotilaat surmasivat hyökkääjän. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun mukaan tekijä on mahdollisesti ottanut mallia Berliinin iskusta ja että hän on äärijärjestö Isisin kannattaja. (Voi olla totta)
      6 ihmistä kuoli ja 17 haavoittui 29. tammikuuta 2017, kun äärioikeistolainen maahanmuuttokriitikko hyökkäsi moskeijaan Quebecissa, Kanadassa
      4 ihmistä kuoli ja 40 loukkaantui 22. maaliskuuta 2017, kun terroristi ajoi ensin ihmisten päälle Westminsterin sillalla, jonka jälkeen epäilty puukotti poliisia. jatku

      • Quicknes

        Mitä, jos nuo terroriteot olisivatkin kaikesta huolimatta tosia? Olisiko siinä tapauksessa aihetta miettiä muslimiterroristeja uhkana sivistyneelle maailmalle. Miksi emme voisi lähettää kaikista sivistyneistä maista radikalisoituneita muslimeita Australiaan? Kukaan ei varmasti järkyttyisi, jos valtava joukko perseestä revittyjä ausseja tapettaisiin terrori-iskuissa: kaikki olisivat tyytyväisiä ja tämä inhottava ongelma olisi ratkaistu lopullisesti!!!!


    • Täydentävää_tietoa

      Valtamedia ei kovinkaan usein suoranaisesti valehtele, paitsi silloin kun innostunut toimittaja unohtaa tekevänsä uutista ja luulee kirjoittavansa kolumnia. Joskus kyllä mennään hämmästyttävän pitkälle epämiellyttäväksi tulkittua totuutta väistellessä. Ainakin MV on usein kertonut asioita, jotka muualla on ilmeisen tahallisesti jätetty kertomatta. Tyypillisesti tällainen täydentävä tieto on ollut vaikkapa raiskaajaksi epäillyn nimi, joka on helposti selvitettävissä kunhan vain halua on.

      Toisaalta tässä viime vuosina on myös opittu lukemaan valtamediaa taitavasti. Jos uutisessa jätetään raiskaajan nimen lisäksi taustakin kertomatta, voi tästä jo tehdä päteviä päätelmiä. Kantasuomalaisuus nimittäin mainittaisiin varmasti.

      • Quicknes

        "Joskus kyllä mennään hämmästyttävän pitkälle epämiellyttäväksi tulkittua totuutta väistellessä. "

        Niin mennään, maahanmuuttajien suosiminen jätetään kaikissa valtamedian julkaisuissa kertomatta. MV-lehti tuo onneksi totuuden julki!!


    • IsisHömppä

      Minulta jäi vahingossa tuosta listasta pois tämä Turun puukotus. No sehän olisi hautautunut sinne muiden sekaan. Hän odottaa nyt tuomiotaan joka julkaistaan kesäkuussa. Suomeen melkein julistettiin hätätila. En ole oikein saanut selville vai julistetaanko se sitten vasta kesäkuussa oliko mies terroristi vai pelkästään hullu, vaikka hullun papereita hän ei saanut. Noista iskuista on melkein kaikista salaliittoteoriat olemassa mutta harvassa jos ei missään puhuta sellaisesta salaliitosta ettei mitään ampumisia tai pommeja olisi edes ollutkaan ja sekä uhreja että tekijöitä, jotka tosin tapetaan melkein aina, näyttelee niin sanotut kriisi näyttelijät. Onko Tutun puukottaja sellainen. Ei sellaista saa Suomessa alkaa epäillä. Maailmalla kyllä. Bostonin maratonisku oli tunnustettu huijaukseksi ja Orlandon isku ja Pariisin iskut. Minä sanoisin että ne on melkein kaikki. Kai sinne joku aito iskukin mahtuu niin kuin tämä Turun torin isku.
      2 ihmistä kuoli Turussa puukotusiskussa 18. elokuuta 2017. Tekijä oli 22-vuotias marokkolainen.

      Bouanane (puukottaja) toteutti teot yllättäen ja äärimmäistä väkivaltaa käyttäen tarkoituksenaan aiheuttaa vakavaa pelkoa väestön keskuudessa. Hän toteutti teot keskeisellä julkisella paikalla ajankohtana, jolloin liikkeellä oli paljon ihmisiä. Bouanane tavoitteli teoilleen ja Isisin ideologialle laajaa julkista näkyvyyttä.

      Saa nähdä jatkuuko toi Isis hömppä vielä kauan, kun se on jo hävinnyt sodan. Mikä tulee tilalle. Ei media pärjää ilman että sillä ei olisi mitään sekopäistä kirjoitettavaa. Ei edes MV lehti.

      • Quicknes

        "Bouanane (puukottaja) toteutti teot yllättäen ja äärimmäistä väkivaltaa käyttäen"

        Monet ovat sanoneet hänen olleen ikään kuin jonkin vallassa. Hra Bouanene itse kertoi totelleensa ääniä, joten voisiko tässä olla jotain perää???

        Mitä, jos Bouanene oli pyhänhengen vallassa tehdessään nuo veriteot ja nämä uhrit olisivat tehneet rikoksen Jumalaa kohtaan ja näin sinetöineet kohtalonsa? Pyhä henki olisi sitten ohjannut Hra Bouanenen tappamaan oikeat ihmiset, voisiko tämä olla totta? Olihan Hra Bouanene kuitenkin uskovainen. Vaikka idea kuulostaa pöhköltä, täytyy kuitenkin muistaa kiihkomuslimien olevan erittäin uskovaista porukkaa ja he voivat todella ajatella näin.

        No mutta sitten asiaan. Monia ihmetytti valtamedian uutisointi asiasta: lehdissä ja telkkarissa haastateltiin tapauksen sankareita. Nämä sankarit olivat vain ja ainoastaan arabeja. Joten siitä jäi sellainen kuva, että onneksi Suomessa on paljon arabeja ja heitä voitaisiin hankkia Suomeen valtavasti vielä lisää: hehän olivat ainoita, ketkä urheasti yrittivät pysäyttää puukottajan.

        Todellisuudessa enemmistö puukottajaa estäneistä ihmisistä oli kuitenkin kantasuomalaisia, joten tämän kummallisen uutisoinnin tarkoitusperät ovat vähintäänkin kyseenalaisia. Voiko peräti olla, että tällä uutisoinnilla pyritään oikeuttamaan maahanmuuttajien ylenpalttinen roudaaminen Suomeen ja muokkaamaan ihmisten asenteita maahanmuuttaja myönteiseksi? Näin olisi oikeutettua roudata Suomeen tulevaisuudessakin hillitön määrä maahanmuuttajia arabimaista, koska hehän ovat todistetusti kaikki urheita sankareita, niinhän lehdissäkin kirjoitettiin.


      • TotuusSattuuQC
        Quicknes kirjoitti:

        "Bouanane (puukottaja) toteutti teot yllättäen ja äärimmäistä väkivaltaa käyttäen"

        Monet ovat sanoneet hänen olleen ikään kuin jonkin vallassa. Hra Bouanene itse kertoi totelleensa ääniä, joten voisiko tässä olla jotain perää???

        Mitä, jos Bouanene oli pyhänhengen vallassa tehdessään nuo veriteot ja nämä uhrit olisivat tehneet rikoksen Jumalaa kohtaan ja näin sinetöineet kohtalonsa? Pyhä henki olisi sitten ohjannut Hra Bouanenen tappamaan oikeat ihmiset, voisiko tämä olla totta? Olihan Hra Bouanene kuitenkin uskovainen. Vaikka idea kuulostaa pöhköltä, täytyy kuitenkin muistaa kiihkomuslimien olevan erittäin uskovaista porukkaa ja he voivat todella ajatella näin.

        No mutta sitten asiaan. Monia ihmetytti valtamedian uutisointi asiasta: lehdissä ja telkkarissa haastateltiin tapauksen sankareita. Nämä sankarit olivat vain ja ainoastaan arabeja. Joten siitä jäi sellainen kuva, että onneksi Suomessa on paljon arabeja ja heitä voitaisiin hankkia Suomeen valtavasti vielä lisää: hehän olivat ainoita, ketkä urheasti yrittivät pysäyttää puukottajan.

        Todellisuudessa enemmistö puukottajaa estäneistä ihmisistä oli kuitenkin kantasuomalaisia, joten tämän kummallisen uutisoinnin tarkoitusperät ovat vähintäänkin kyseenalaisia. Voiko peräti olla, että tällä uutisoinnilla pyritään oikeuttamaan maahanmuuttajien ylenpalttinen roudaaminen Suomeen ja muokkaamaan ihmisten asenteita maahanmuuttaja myönteiseksi? Näin olisi oikeutettua roudata Suomeen tulevaisuudessakin hillitön määrä maahanmuuttajia arabimaista, koska hehän ovat todistetusti kaikki urheita sankareita, niinhän lehdissäkin kirjoitettiin.

        "No mutta sitten asiaan. Monia ihmetytti valtamedian uutisointi asiasta: lehdissä ja telkkarissa haastateltiin tapauksen sankareita. Nämä sankarit olivat vain ja ainoastaan arabeja."

        Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä.

        https://yle.fi/uutiset/3-9785258

        "Todellisuudessa enemmistö puukottajaa estäneistä ihmisistä oli kuitenkin kantasuomalaisia, joten tämän kummallisen uutisoinnin tarkoitusperät ovat vähintäänkin kyseenalaisia. Voiko peräti olla, että tällä uutisoinnilla pyritään oikeuttamaan maahanmuuttajien ylenpalttinen roudaaminen Suomeen ja muokkaamaan ihmisten asenteita maahanmuuttaja myönteiseksi? "

        Yhtä lailla olisi ollut tarkoitushakuista jos ulkomaalaistaustaisia ihmisiä ei olisi mainittu koska heitäkin paikalla ihan kiistatta oli. Ja minusta on sitäpaitsi nimenomaan hyvän uutisjournalismin mukaista että asioista näytetään kaikki eri puolet. Siis ulkomaalainen teon tekijänä ja toisaalta myös auttajana. Jokainen ihminen voi sitten itse tehdä ne omat johtopäätöksensä kun tietää kaikki eri puolet.


      • Quicknes
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        "No mutta sitten asiaan. Monia ihmetytti valtamedian uutisointi asiasta: lehdissä ja telkkarissa haastateltiin tapauksen sankareita. Nämä sankarit olivat vain ja ainoastaan arabeja."

        Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä.

        https://yle.fi/uutiset/3-9785258

        "Todellisuudessa enemmistö puukottajaa estäneistä ihmisistä oli kuitenkin kantasuomalaisia, joten tämän kummallisen uutisoinnin tarkoitusperät ovat vähintäänkin kyseenalaisia. Voiko peräti olla, että tällä uutisoinnilla pyritään oikeuttamaan maahanmuuttajien ylenpalttinen roudaaminen Suomeen ja muokkaamaan ihmisten asenteita maahanmuuttaja myönteiseksi? "

        Yhtä lailla olisi ollut tarkoitushakuista jos ulkomaalaistaustaisia ihmisiä ei olisi mainittu koska heitäkin paikalla ihan kiistatta oli. Ja minusta on sitäpaitsi nimenomaan hyvän uutisjournalismin mukaista että asioista näytetään kaikki eri puolet. Siis ulkomaalainen teon tekijänä ja toisaalta myös auttajana. Jokainen ihminen voi sitten itse tehdä ne omat johtopäätöksensä kun tietää kaikki eri puolet.

        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä."

        Et ilmeisesti tajunnut viestiäni, puhuin sankareista. En puhunut, siitä ketä oikeudessa on kuultu, mutta kiitos kuitenkin tästäkin harhaan johtamisesta. Ehkä joku uskoo asianvierestä tehdyn kertomuksesi ja pitää sitä oivana vastauksena. Elikkäs tässä tätä valemedian uutisointia:
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332066.html

        www.iltalehti.fi/kotimaa/201802272200774426_u0.shtml

        https://www.aamulehti.fi/uutiset/vuoden-pakolaismies-kertoi-puukottajan-takaa-ajosta-turun-puukotusoikeudenkaynnissa-ainoa-tavoitteeni-oli-pysayttaa-mies-200901999/

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200339116_u0.shtmlhttp://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200339116_u0.shtml

        Näitä löytyy paljon lisää, ei voi muuta kuin todeta, että onneksi tähän maahan on roudattu älytön määrä arabeja - koska kuka tietää miten huonosti tässä Turun tapauksessakin olisi ilman heitä käynyt? Tämä on selkeä viesti valtamedialta ja se on lisää arabeja suomeen.

        Voisiko tämä kuitenkin olla totuus näistä arabi-sankareista?
        https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/

        Mitä sitten tuohon omituiseen väitteeseesi, että oikeudessa on kuultu vain kantasuomalaisia,miksi edes laitat moista disinformaanitiota? Sehän oli kaikkein eniten julkisuutta saanut koko oikeudenkäynnin kohokohta, kun Hra Hassania kuultiin. Siitä oli kympin uutisissa jne. Jos joku ei usko, voitte katsoa esim. tämän linin tai käyttää hakusanoja.

        https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/turun-puukottaja-nauroi-oikeudessa-pyoratuoliin-joutuneelle-hassan-yritti-pelastaa-ensimmaisena-kuolleen-naisen-hanella-oli-kaula-puoliksi-auki-verta-vuoti-kamalasti/6861052


      • TotuusSattuuQC
        Quicknes kirjoitti:

        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä."

        Et ilmeisesti tajunnut viestiäni, puhuin sankareista. En puhunut, siitä ketä oikeudessa on kuultu, mutta kiitos kuitenkin tästäkin harhaan johtamisesta. Ehkä joku uskoo asianvierestä tehdyn kertomuksesi ja pitää sitä oivana vastauksena. Elikkäs tässä tätä valemedian uutisointia:
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332066.html

        www.iltalehti.fi/kotimaa/201802272200774426_u0.shtml

        https://www.aamulehti.fi/uutiset/vuoden-pakolaismies-kertoi-puukottajan-takaa-ajosta-turun-puukotusoikeudenkaynnissa-ainoa-tavoitteeni-oli-pysayttaa-mies-200901999/

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200339116_u0.shtmlhttp://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200339116_u0.shtml

        Näitä löytyy paljon lisää, ei voi muuta kuin todeta, että onneksi tähän maahan on roudattu älytön määrä arabeja - koska kuka tietää miten huonosti tässä Turun tapauksessakin olisi ilman heitä käynyt? Tämä on selkeä viesti valtamedialta ja se on lisää arabeja suomeen.

        Voisiko tämä kuitenkin olla totuus näistä arabi-sankareista?
        https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/

        Mitä sitten tuohon omituiseen väitteeseesi, että oikeudessa on kuultu vain kantasuomalaisia,miksi edes laitat moista disinformaanitiota? Sehän oli kaikkein eniten julkisuutta saanut koko oikeudenkäynnin kohokohta, kun Hra Hassania kuultiin. Siitä oli kympin uutisissa jne. Jos joku ei usko, voitte katsoa esim. tämän linin tai käyttää hakusanoja.

        https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/turun-puukottaja-nauroi-oikeudessa-pyoratuoliin-joutuneelle-hassan-yritti-pelastaa-ensimmaisena-kuolleen-naisen-hanella-oli-kaula-puoliksi-auki-verta-vuoti-kamalasti/6861052

        "Et ilmeisesti tajunnut viestiäni, puhuin sankareista."

        Niin minäkin. Myös tuossa minun linkkaamassani jutussa nuo ihmiset auttoivat uhreja.

        "En puhunut, siitä ketä oikeudessa on kuultu, mutta kiitos kuitenkin tästäkin harhaan johtamisesta."

        No enhän minäkään siitä ole puhunut mitään joten missä se harhaanjohtaminen oli?

        "Ehkä joku uskoo asianvierestä tehdyn kertomuksesi ja pitää sitä oivana vastauksena. Elikkäs tässä tätä valemedian uutisointia:
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332066.html"

        Eli se että ulkomaalainen sekä hänen naisystävänsä olivat myös uhreina samalla kun mies yritti auttaa muita on siis sinusta valetta? Ja miltähän osin ja millä sen tiedon perustelet?

        "Näitä löytyy paljon lisää, ei voi muuta kuin todeta, että onneksi tähän maahan on roudattu älytön määrä arabeja - koska kuka tietää miten huonosti tässä Turun tapauksessakin olisi ilman heitä käynyt? Tämä on selkeä viesti valtamedialta ja se on lisää arabeja suomeen."

        Jos siellä olisi ollut joukoittain kantasuomalaisia jotka olisivat auttaneet ja jahdanneet puukottajaa niin heitä olisi taatusti kuultu myös oikeudessa todistajina enemmän kuin nyt. Oikeudessa kuullaan kaikkia niitä joilla on relevanttia tietoa asiasta. Nyt syystä tai toisesta varsin iso osa auttajista ei ollut kantasuomalaisia vaikka heitäkin kyllä oli joukossa kuten minun linkkaamassani jutuss akerrottiin.

        "Voisiko tämä kuitenkin olla totuus näistä arabi-sankareista?
        https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/"

        No tuo on varsin tyypillistä msutamaalausta jotatämä "vaihtoehtomedia" levittää. Vaikka joku jossain kuvassa seisoo vieressä, tästä ei mitenkään seuraa että olisi todistettu ettei hän olisi jonain toisena hetkenä tehnyt myös jotain muuta.
        Jos sinusta on kuva seisomassa, tarkoittaako se että et ole voinut heti sen jälkeen tai sitä ennen istua?

        "Mitä sitten tuohon omituiseen väitteeseesi, että oikeudessa on kuultu vain kantasuomalaisia,miksi edes laitat moista disinformaanitiota?"

        Häh? Luet nyt jotain ihan omiasi. Minä en ole tuollaista missään väittänyt. Olet nyt jotenkin sekaisin.


      • Quicknes
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        "Et ilmeisesti tajunnut viestiäni, puhuin sankareista."

        Niin minäkin. Myös tuossa minun linkkaamassani jutussa nuo ihmiset auttoivat uhreja.

        "En puhunut, siitä ketä oikeudessa on kuultu, mutta kiitos kuitenkin tästäkin harhaan johtamisesta."

        No enhän minäkään siitä ole puhunut mitään joten missä se harhaanjohtaminen oli?

        "Ehkä joku uskoo asianvierestä tehdyn kertomuksesi ja pitää sitä oivana vastauksena. Elikkäs tässä tätä valemedian uutisointia:
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332066.html"

        Eli se että ulkomaalainen sekä hänen naisystävänsä olivat myös uhreina samalla kun mies yritti auttaa muita on siis sinusta valetta? Ja miltähän osin ja millä sen tiedon perustelet?

        "Näitä löytyy paljon lisää, ei voi muuta kuin todeta, että onneksi tähän maahan on roudattu älytön määrä arabeja - koska kuka tietää miten huonosti tässä Turun tapauksessakin olisi ilman heitä käynyt? Tämä on selkeä viesti valtamedialta ja se on lisää arabeja suomeen."

        Jos siellä olisi ollut joukoittain kantasuomalaisia jotka olisivat auttaneet ja jahdanneet puukottajaa niin heitä olisi taatusti kuultu myös oikeudessa todistajina enemmän kuin nyt. Oikeudessa kuullaan kaikkia niitä joilla on relevanttia tietoa asiasta. Nyt syystä tai toisesta varsin iso osa auttajista ei ollut kantasuomalaisia vaikka heitäkin kyllä oli joukossa kuten minun linkkaamassani jutuss akerrottiin.

        "Voisiko tämä kuitenkin olla totuus näistä arabi-sankareista?
        https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/"

        No tuo on varsin tyypillistä msutamaalausta jotatämä "vaihtoehtomedia" levittää. Vaikka joku jossain kuvassa seisoo vieressä, tästä ei mitenkään seuraa että olisi todistettu ettei hän olisi jonain toisena hetkenä tehnyt myös jotain muuta.
        Jos sinusta on kuva seisomassa, tarkoittaako se että et ole voinut heti sen jälkeen tai sitä ennen istua?

        "Mitä sitten tuohon omituiseen väitteeseesi, että oikeudessa on kuultu vain kantasuomalaisia,miksi edes laitat moista disinformaanitiota?"

        Häh? Luet nyt jotain ihan omiasi. Minä en ole tuollaista missään väittänyt. Olet nyt jotenkin sekaisin.

        "Eli se että ulkomaalainen sekä hänen naisystävänsä olivat myös uhreina samalla kun mies yritti auttaa muita on siis sinusta valetta? Ja miltähän osin ja millä sen tiedon perustelet?"

        Jussi Halla-Aho oli tutkinut tarkasti puukotusten kuvamateriaalia ja tehnyt kattavan tutkimuksen johdosta tämän päätelmän: https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/

        "Niin minäkin. Myös tuossa minun linkkaamassani jutussa nuo ihmiset auttoivat uhreja."

        Tässä on linkkisi: https://yle.fi/uutiset/3-9785258

        Ainoa apu, mitä kukaan näistä henkilöistä antoi oli yksi ambulanssin tilaaminen, väitteesi on jälleen kerran harhaan johtava.

        Kirjoitin: "En puhunut, siitä ketä oikeudessa on kuultu, mutta kiitos kuitenkin tästäkin harhaan johtamisesta."

        Vastasit:
        "No enhän minäkään siitä ole puhunut mitään joten missä se harhaanjohtaminen oli?"

        Tässä se harhaanjohtaminen oli, tämä on juuri oikeudessa kuultua ja sinun kirjoittamaasi:

        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä."

        Ja vielä se linkki oikeudessa kuullusta perään, jonka sinä laitoit: https://yle.fi/uutiset/3-9785258

        Kirjoitin: "Mitä sitten tuohon omituiseen väitteeseesi, että oikeudessa on kuultu vain kantasuomalaisia, miksi edes laitat moista disinformaanitiota?"

        Vastasit tyypilliseen kohteliaaseen tapaasi:
        "Häh? Luet nyt jotain ihan omiasi. Minä en ole tuollaista missään väittänyt. Olet nyt jotenkin sekaisin."

        Eli jauhat samaa asiaa koko viestin ajan, no laitetaan kuitenkin jälleen kerran tämä sinun disinformaatioheittosi vielä kerran:

        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä."

        Eli selvästi vihjaat, että vain kantasuomalaisia on kuultu, koska antamasi linkki ja suora lainaus on juuri oikeudenkäyntiä koskeva.


      • TotuusSattuuQC
        Quicknes kirjoitti:

        "Eli se että ulkomaalainen sekä hänen naisystävänsä olivat myös uhreina samalla kun mies yritti auttaa muita on siis sinusta valetta? Ja miltähän osin ja millä sen tiedon perustelet?"

        Jussi Halla-Aho oli tutkinut tarkasti puukotusten kuvamateriaalia ja tehnyt kattavan tutkimuksen johdosta tämän päätelmän: https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/

        "Niin minäkin. Myös tuossa minun linkkaamassani jutussa nuo ihmiset auttoivat uhreja."

        Tässä on linkkisi: https://yle.fi/uutiset/3-9785258

        Ainoa apu, mitä kukaan näistä henkilöistä antoi oli yksi ambulanssin tilaaminen, väitteesi on jälleen kerran harhaan johtava.

        Kirjoitin: "En puhunut, siitä ketä oikeudessa on kuultu, mutta kiitos kuitenkin tästäkin harhaan johtamisesta."

        Vastasit:
        "No enhän minäkään siitä ole puhunut mitään joten missä se harhaanjohtaminen oli?"

        Tässä se harhaanjohtaminen oli, tämä on juuri oikeudessa kuultua ja sinun kirjoittamaasi:

        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä."

        Ja vielä se linkki oikeudessa kuullusta perään, jonka sinä laitoit: https://yle.fi/uutiset/3-9785258

        Kirjoitin: "Mitä sitten tuohon omituiseen väitteeseesi, että oikeudessa on kuultu vain kantasuomalaisia, miksi edes laitat moista disinformaanitiota?"

        Vastasit tyypilliseen kohteliaaseen tapaasi:
        "Häh? Luet nyt jotain ihan omiasi. Minä en ole tuollaista missään väittänyt. Olet nyt jotenkin sekaisin."

        Eli jauhat samaa asiaa koko viestin ajan, no laitetaan kuitenkin jälleen kerran tämä sinun disinformaatioheittosi vielä kerran:

        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä."

        Eli selvästi vihjaat, että vain kantasuomalaisia on kuultu, koska antamasi linkki ja suora lainaus on juuri oikeudenkäyntiä koskeva.

        "Jussi Halla-Aho oli tutkinut tarkasti puukotusten kuvamateriaalia ja tehnyt kattavan tutkimuksen johdosta tämän päätelmän: https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/"

        Tuo ei vain edelleenkään todista mitään muuta kuin että kuvien ottohetkellä tapahtui jotain. Se ei kerro mitä tapahtui muina aikoina.

        "Ainoa apu, mitä kukaan näistä henkilöistä antoi oli yksi ambulanssin tilaaminen, väitteesi on jälleen kerran harhaan johtava."

        Yksi varoitti sivullisia ja ohjasi poliisia oikeaan suuntaan eli varsin hyödyllistä auttamista. Toinen meni omien sanojensa mukaan "auttamaan uhria ja tilasi tälle ambulanssin". Siinä ei sen kummemmin sanota mitä muuta tuo apu mahdollisesti sisälsi. Se voi olla ihan mitä vain.

        "Tässä se harhaanjohtaminen oli, tämä on juuri oikeudessa kuultua ja sinun kirjoittamaasi:
        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä.""

        Nyt sekoitat asioita. Viimeinen lauseeni viittaa tietysti tuohon linkkaamaani YLE:n juttuun, ei oikeudenkäyntiin. Oikeudenkäynti ei ole "juttu". Eli YLE:n jutussa ei ollut äänessä yhtään ulkomaalaista.l

        "Eli selvästi vihjaat, että vain kantasuomalaisia on kuultu, koska antamasi linkki ja suora lainaus on juuri oikeudenkäyntiä koskeva."

        Minun likkaamani juttu on tapahtumapäivänä julkaistu YLE:n uutinen, ei siis oikeudenkäyntiä koskeva. Luepa linkkaamani juttu uudestaan.
        https://yle.fi/uutiset/3-9785258


      • Quicknes
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        "Jussi Halla-Aho oli tutkinut tarkasti puukotusten kuvamateriaalia ja tehnyt kattavan tutkimuksen johdosta tämän päätelmän: https://urkki.net/turun-sanomien-toimittelijatar-rebekka-harkonen-vaittaa-olevansa-halla-ahon-masinoiman-vihakampanjan-uhri/"

        Tuo ei vain edelleenkään todista mitään muuta kuin että kuvien ottohetkellä tapahtui jotain. Se ei kerro mitä tapahtui muina aikoina.

        "Ainoa apu, mitä kukaan näistä henkilöistä antoi oli yksi ambulanssin tilaaminen, väitteesi on jälleen kerran harhaan johtava."

        Yksi varoitti sivullisia ja ohjasi poliisia oikeaan suuntaan eli varsin hyödyllistä auttamista. Toinen meni omien sanojensa mukaan "auttamaan uhria ja tilasi tälle ambulanssin". Siinä ei sen kummemmin sanota mitä muuta tuo apu mahdollisesti sisälsi. Se voi olla ihan mitä vain.

        "Tässä se harhaanjohtaminen oli, tämä on juuri oikeudessa kuultua ja sinun kirjoittamaasi:
        "Oletkohan seurannut mediaa hieman huolimattomasti? Esim. Gooletuksella esiin noussut ensimmäinen uutinen kertoo ensin Klaus nimisen miehen kokemuksista, sitten Juhan ja lopuksi Lauran. Yhtään ulkomaalaista ei jutussa ollut äänessä.""

        Nyt sekoitat asioita. Viimeinen lauseeni viittaa tietysti tuohon linkkaamaani YLE:n juttuun, ei oikeudenkäyntiin. Oikeudenkäynti ei ole "juttu". Eli YLE:n jutussa ei ollut äänessä yhtään ulkomaalaista.l

        "Eli selvästi vihjaat, että vain kantasuomalaisia on kuultu, koska antamasi linkki ja suora lainaus on juuri oikeudenkäyntiä koskeva."

        Minun likkaamani juttu on tapahtumapäivänä julkaistu YLE:n uutinen, ei siis oikeudenkäyntiä koskeva. Luepa linkkaamani juttu uudestaan.
        https://yle.fi/uutiset/3-9785258

        "Minun likkaamani juttu on tapahtumapäivänä julkaistu YLE:n uutinen, ei siis oikeudenkäyntiä koskeva. Luepa linkkaamani juttu uudestaan.
        https://yle.fi/uutiset/3-9785258 "

        Niinpäs olikin, se vain kuulosti samalta kuin nämä oikeudessa kuultujen henkilöiden kertomukset. Sorry, my bad.


    • Mv-lehti ei ole vaihtoehtoinen media vaan valemedia.

      • Quicknes

        Kiitos vastauksestasi Sillei!!!

        Eikö totuus ole kuitenkin päinvastainen?

        Valtamedia on valemedia ja MV-lehti on totuuden torvi, voisiko olla näin?


      • Quicknes kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi Sillei!!!

        Eikö totuus ole kuitenkin päinvastainen?

        Valtamedia on valemedia ja MV-lehti on totuuden torvi, voisiko olla näin?

        Useampi luotettava lähde kertoo toista.


      • Quicknes
        Sillei kirjoitti:

        Useampi luotettava lähde kertoo toista.

        Kiitos vastauksestasi Sillei!!!

        "Useampi luotettava lähde kertoo toista. "

        Aivan, aivan, voisiko kyseessä kuitenkin olla valemedian yritys salata totuus meiltä???


      • voisiko.olla
        Quicknes kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi Sillei!!!

        "Useampi luotettava lähde kertoo toista. "

        Aivan, aivan, voisiko kyseessä kuitenkin olla valemedian yritys salata totuus meiltä???

        Voisiko kyseessä olla Pietarin Trollitehtaaseen verrattavissa oleva tuote jolla koitataan vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan?

        Voisiko olla että sinäkin menit halpaan?


      • TotuusSattuuQC
        Quicknes kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi Sillei!!!

        Eikö totuus ole kuitenkin päinvastainen?

        Valtamedia on valemedia ja MV-lehti on totuuden torvi, voisiko olla näin?

        "Valtamedia on valemedia ja MV-lehti on totuuden torvi, voisiko olla näin?"

        Ei. Jokainen media joka väittää kertovansa "totuuden" on taatusti valemedia. Mitään varsinaista totuutta kun ei ole olemassakaan, on vain erilaisia asioita ja niistä tehtäviä erilaisia johtopäätöksiä. Ei valtamediakaan väitä kertovansa mitään totuutta vaan uutisoivansa journalististen periaatteiden mukaisesti eli siis yrittäen kertoa asioita mahdollisimman laajasti ja tasapuolisesti.
        Vaihtoehtomedian "totuus" tarkoittaa taas hyvin tiukasti tiettyä näkökulmaa painottavaa tapaa kertoa asioita välillä jopa faktoja siihen paremmin sopivasti muokaten tai muut näkökulmat unohtaen. Tuo "totuus" tarkoittaa siis oikeasti räväkkää mielipidettä.
        Sanomalla että "minä kerron vain totuuden", ihminen sanoo oikeasti että hän pitää omaa mielipidettään ainoana oikeana.


      • Quicknes
        voisiko.olla kirjoitti:

        Voisiko kyseessä olla Pietarin Trollitehtaaseen verrattavissa oleva tuote jolla koitataan vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan?

        Voisiko olla että sinäkin menit halpaan?

        Kiitos vastauksestasi voisiko.olla!!!


        "Voisiko kyseessä olla Pietarin Trollitehtaaseen verrattavissa oleva tuote jolla koitataan vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan?Voisiko olla että sinäkin menit halpaan? "

        Mitään ruplasalkkuja ei ole ollut ainakaan MV-lehden mukaan, kyseessä lienee valemedian yritys mustamaalata vaihtoehtomediaa.


      • ValtamedianÄäni
        Quicknes kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi voisiko.olla!!!


        "Voisiko kyseessä olla Pietarin Trollitehtaaseen verrattavissa oleva tuote jolla koitataan vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan?Voisiko olla että sinäkin menit halpaan? "

        Mitään ruplasalkkuja ei ole ollut ainakaan MV-lehden mukaan, kyseessä lienee valemedian yritys mustamaalata vaihtoehtomediaa.

        "Voisiko kyseessä olla Kokoomuksen rahamafian Trollitehtaaseen verrattavissa oleva tuote jolla koitataan vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan? Voisiko olla että sinäkin menit halpaan? "


      • EurokinKelpaa
        Quicknes kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi voisiko.olla!!!


        "Voisiko kyseessä olla Pietarin Trollitehtaaseen verrattavissa oleva tuote jolla koitataan vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan?Voisiko olla että sinäkin menit halpaan? "

        Mitään ruplasalkkuja ei ole ollut ainakaan MV-lehden mukaan, kyseessä lienee valemedian yritys mustamaalata vaihtoehtomediaa.

        "Mitään ruplasalkkuja ei ole ollut ainakaan MV-lehden mukaan"

        Rikolliselta tuskin kysytään tekikö hän rikosta, ja jos kysytään ja rikollinen vastaa ettei tehnyt siihen tuskin uskotaan.

        Toisaalta Pietari voi hyvin käyttää myös muita valuuttoja kuin Ruplaa; Euroja käytettäessä niiden alkuperää on paljon hankalampi todistaa. Suomessa on paljon Venäläisiä joilta löytyy Euroja.


      • Quicknes
        EurokinKelpaa kirjoitti:

        "Mitään ruplasalkkuja ei ole ollut ainakaan MV-lehden mukaan"

        Rikolliselta tuskin kysytään tekikö hän rikosta, ja jos kysytään ja rikollinen vastaa ettei tehnyt siihen tuskin uskotaan.

        Toisaalta Pietari voi hyvin käyttää myös muita valuuttoja kuin Ruplaa; Euroja käytettäessä niiden alkuperää on paljon hankalampi todistaa. Suomessa on paljon Venäläisiä joilta löytyy Euroja.

        "Rikolliselta tuskin kysytään tekikö hän rikosta, ja jos kysytään ja rikollinen vastaa ettei tehnyt siihen tuskin uskotaan."

        No niin, tässä sitä nyt on. Pidetään oikeana jotain tiettyä olettamaa ja vahvistetaan tätä olettamaa toisella olettamalla. Kyseessä on hyvin yleinen väittelytekniikka, joka on mielestäni kyseenalainen moraaliltaan.

        "Toisaalta Pietari voi hyvin käyttää myös muita valuuttoja kuin Ruplaa; Euroja käytettäessä niiden alkuperää on paljon hankalampi todistaa. Suomessa on paljon Venäläisiä joilta löytyy Euroja."

        Ja jos olettamat menevät pieleen, heitetään vielä lisäolettama tukemaan olettamien todenmukaisuutta. Näin ollen väittelyyn osallistunut henkilö on saanut jo vahvan tuen väitteidensä tueksi.

        Jos siis lähdetään siitä olettamasta, että rupla-salkkuja ei ole, onkin väärä olettama. Olisi pitänyt puhua Euro-salkuista. Tätä väitettä MV-lehti ei luonnollisesti kiistänyt, koska kyseistä olettamaa heille ei oltu esitetty.

        Summa summarum, on niitä, ketkä voimakkaasti uskovat MV:n poppoon saaneen rahaa Venäjältä. Sitten on niitä lehtinaisia, jotka estotta väittävät näin tapahtuneen, mikä on suoraan yhteydessä ja kenties pääsyy edellisen lauseen olemassaololle. Yllätys, yllätys on vielä MV:n poppoo, joka väittää, ettei mitään ruplasalkkuja ole ollutkaan. Niitäkin on olemassa, jotka uskovat MV:n poppoon puhuvan totta, mikä taasen on suoraa seurausta edellisestä lauseesta.

        Mielenkiintoiseksi menee, taitaa Bodomin murhamysteeri jäädä kakkoseksi tälle oletetulle rikosmysteerille.


      • Hyvienpuolella

        Iltalehti ja iltasanomat ovat vaarallisia psyykkeelle.


    • ZubierOrNotNotZubier

      Turun puukottaja nauroi oikeudessa pyörätuoliin joutuneelle: Hassan yritti pelastaa ensimmäisenä kuolleen naisen – "Hänellä oli kaula puoliksi auki, verta vuoti kamalasti"

      Turun joukkopuukotusoikeudenkäynnissä kuullaan tänään puukotuksen uhreiksi joutuneita. Ensimmäisenä ääneen pääsi muita uhreja auttanut ruotsalainen Hassan Zubier.​​​​​​​ Zubier kuvasi tilannetta viime elokuussa Turun torilla kaoottiseksi ja paikalla vallitsi täysi paniikki.

      Zubier meni Turun Kauppatorille tuona perjantaipäivänä perheensä kanssa. Perhe oli lomalla Suomessa.

      Kauppatorille saapuessa Zubier kiinnitti huomiota kahteen naiseen, tummaan ja vaaleaan, jotka jakoivat uskonnollisia esitteitä torin laidalla. Naiset naureskelivat ja juttelivat hyväntuulisina.

      Toinen näistä naisista joutui Abderrahman Bouananen puukotuksen ensimmäiseksi uhriksi ja hän kuoli vammoihinsa torille.

      – Sain tähän naiseen katsekontaktin, se oli hyvin syvä ja erilainen, Zubier kuvaili.

      Oikeudenkäynnissä kuullaan tänään todistajana puukotuksen uhriksi joutunutta Hassan Zubieria.

      Kovaa huutoa

      Pian torille saapumisen jälkeen Zubier kuuli voimakkaan huudon.

      – En ollut koskaan ennen kuullut tällaista huutoa, se meni luihin ja ytimiin.

      Mies näki, kuinka uskonnollisia lehtiä jakanut vaalea nainen juoksi ja huusi paniikissa. Tumma nainen makasi maassa ja tuntematon mies oli kumartunut hänen ylleen ja viilsi naisen kurkkua puukolla sahaavalla liikkeellä.


      Bouanane itse kuunteli oikeudessa Zubierin kertomusta naureskellen. Hän hymyili leveästi, kun Zubier kuvailee miten Bouanane puukotti naista.

      – Juoksin tätä miestä kohti ja huusin suoraa huutoa, että lopeta se kurkun viiltely.

      Millä kielellä Zubier huusi Bouananelle, että lopeta se kurkun viiltely? Hassan etunimi viittaa arabin lieleen ja Abderrahman on myös sieltä päin ja molemmat miehet olivat tummia, mutta Hassan ei ole marokkolainen. Marokossa puhutaan neljää kieltä.

      Marokonarabia on Marokossa ja Länsi-Saharassa puhuttu arabian puhekielimuoto. Sitä puhuu äidinkielenä noin 21 miljoonaa ihmistä, minkä lisäksi Marokon berberikielten kuten tašelhitin ja keskiatlaksentamazightin puhujat osaavat sitä toisena kielenä.

      Berberikielet ovat ryhmä Afrikan luoteiskulmassa, varsinkin Marokossa ja Algeriassa puhuttuja, berberikansojen käyttämiä kieliä.
      Berberikielet ja sen murteet muodostavat oman haaransa afroaasialaisessa kielikunnassa. Berberikieliin on paljon vaikuttaneet arabia ja hieman ranska. Nykyään tavoitellaan Marokon Atlasvuorilla puhuttujen murteiden yhdistämistä yhdeksi kirjakieleksi (vakioitu tamazight), jolla olisi arviolta 7 miljoonaa puhujaa.

      Hassaniyya on Mauritanian virallinen kieli, jota puhutaan myös muualla Saharan länsiosissa. Se on arabian kielen murre, jota maurit puhuvat. Siinä on monia lainasanoja berberikielestä. Kielessä on muutamia murteita. Kieltä puhutaan Algeriassa, Marokossa, Mauritaniassa, Malissa, Nigerissä, Senegalissa ja Länsi-Saharan alueella.

      Ranskan kieli (ransk. français) kuuluu romaanisiin kieliin. Ranskaa puhuu äidinkielenään noin 75,9 miljoonaa ihmistä ja toisena kielenä 87 miljoonaa ihmistä. Marokossa ranska on vain kulttuurisesti merkittävä kieli. Euroopassa asuu paljon marokkolaisia ja he puhuvat sen maan kieltä riippuen kauanko ovat asuneet maassa ja kuinka hyvä kielipää kaverilla on.
      Google kääntää arabiaksi "lopeta se kurkun viiltelyn näin " "توقف عن تمزيق الحلق" lausutaan " tawaquf ean tamziq alhalaq" Tämä vsaan opiksi suomalaisille jos sattuvat samanlaiseen tilanteeseen. Arabit ovat sivistynyttä kansaa ja luulen että he lopettavat heti kurkun viiltelyn kun heitä kielletään.

    • MitäMieltäItse

      John Wolfgang Alexander Ausonius (s. 12. heinäkuuta 1953 Lidingö) on ruotsalainen maahan-muuttajia jahdannut murhaaja. Ruotsin mediassa hänet tunnettiin yleisesti nimellä Lasermannen eli lasermies, koska hänen aseissaan oli lasertähtäin.

      Franz Fuchs (12. joulukuuta 1949 Gralla – 26. helmikuuta 2000 Graz) oli itävaltalainen terroristi. Hän lähetti yhteensä 25 kirjepommia monessa eri aallossa ja räjäytti putkipommeja vuosien 1993 ja 1997 välillä. Hänen iskuissaan kuoli neljä ja loukkaantui 15 ihmistä. Vaikka hän teki iskunsa Bajuwarischen Befreiungsarmee -nimisen ryhmän nimissä, hänen on todettu toimineen yksin.
      Fuchsin iskujen kohteina olivat maansa kansallisten vähemmistöjen edustajat ja maahanmuuttajat sekä heille ystävällismieliset henkilöt ja järjestöt.

      Volkert van der Graaf (s. 9. heinäkuuta 1969) on alankomaalainen eläinoikeusaktivisti, joka murhasi poliitikko Pim Fortuynin 6. toukokuuta 2002. Vuonna 2003 hänet tuomittiin teosta kahdeksantoista vuoden vankeuteen. Hän vapautui vankilasta ehdonalaiseen vapauteen vuonna 2014. Avoimesti homoseksuaali Fortuyn oli tunnettu maahanmuuton rajoittamista kannattavista näkemyksistään. Häntä pidettiin yleisesti äärioikeistolaisena populistina.

      Hans Van Themsche (s. 7. helmikuuta 1988 Wilrijkissä, Antwerpenissa, Belgiassa) oli belgialainen opiskelija, joka vuonna 2006 ampui kolme henkilöä, tappoi kaksi ja vakavasti loukkaisi toista.
      Murhat saivat suurta huomiota tiedotusvälineissä ja kiinnitti suurta julkista ja poliittista huomiota maahanmuuttajiin ja rodullisiin asioihin liittyvien poliittisten asioiden vastuualueisiin ja niiden mahdollisiin vaikutuksiin ihmisiin.

      Arid Uka, ampuja, pidätettiin ja syytettiin murhista tappaen kaksi Yhdysvaltojen ilmavoimien sotilasta ja vakavasti haavoittaen kaksi muuta. Hänet tuomittiin vankilaan 10. helmikuuta 2012.
      Ammunta oli ensimmäinen kuoleman aiheuttava hyökkäys Saksassa, jossa tekijällä oli islamistinen tausta. Frankfurtin lentoaseman ampuminen sattui 2. maaliskuuta 2011 Frankfurtin lentokentällä Saksassa.

      Fjotolf Hansen, ent. Anders Behring Breivik (s. 13. helmikuuta 1979 Oslo[3]) on norjalainen mies, joka teki 22. heinäkuuta 2011 terrori-iskut Oslossa ja Utøyan saarella Oslon lähistöllä. Iskuissa kuoli 77 ihmistä.

      Mohammed Merah (s. 10. lokakuuta 1988 Toulous, - k. 22. maaliskuuta 2012 Toulous) oli islamistinen ranskalais-algerialainen terroristi, joka syyllistyi maaliskuussa 2012 tapahtuviin murhiin Toulousessa ja Montaubanissa.
      Kolmessa iskussa hän murhasi seitsemän ihmistä, mukaan lukien kolme juutalaista lasta, ja haavoittui kuusi muuta.

      Minä luulen, että Lasermies ja Breivik ovat lavastettuja huijauksia. Ne eivät sovi joukkoon.

      • "Minä luulen, että Lasermies ja Breivik ovat lavastettuja huijauksia. Ne eivät sovi joukkoon."

        Thanks Mitämieltäitse. Hollywoodin sakki/mafia toimii globaalisti. He käyttävät ohjelmoituja "näyttelijöitään" rakentaessaan lusiferistista maailmanhallitustaan (One World Government). Valitettavasti poliisi ei ole kansan puolella, vaan korruptoituneiden hallitusten puolella. "That's the way it is."

        https://www.google.fi/search?q=one world government

        NWO (uusi maailmanjärjestys)

        https://www.google.fi/search?q=nwo kills

        Ps. En muuten tiedä tunteeko maailmanhistoria vapaita kuninkaita. Ainakaan Elvis ei tainnut olla sellainen.

        https://www.youtube.com/watch?v=mE0AXXPXexQ


      • Quicknes
        yurki1000js kirjoitti:

        "Minä luulen, että Lasermies ja Breivik ovat lavastettuja huijauksia. Ne eivät sovi joukkoon."

        Thanks Mitämieltäitse. Hollywoodin sakki/mafia toimii globaalisti. He käyttävät ohjelmoituja "näyttelijöitään" rakentaessaan lusiferistista maailmanhallitustaan (One World Government). Valitettavasti poliisi ei ole kansan puolella, vaan korruptoituneiden hallitusten puolella. "That's the way it is."

        https://www.google.fi/search?q=one world government

        NWO (uusi maailmanjärjestys)

        https://www.google.fi/search?q=nwo kills

        Ps. En muuten tiedä tunteeko maailmanhistoria vapaita kuninkaita. Ainakaan Elvis ei tainnut olla sellainen.

        https://www.youtube.com/watch?v=mE0AXXPXexQ

        Kiitos viestistäsi Hra tai Rva yurki, väitteesi on mielenkiintoinen.

        "Hollywoodin sakki/mafia toimii globaalisti. He käyttävät ohjelmoituja "näyttelijöitään" rakentaessaan lusiferistista maailmanhallitustaan"

        Niinpä niin, Itse Roseanne Barr kertoo ohjelmoinnin olevan totta Hollywoodissa, joten väitteesi voi olla oikea.

        Elvis on mielenkiintoinen tapaus, laulaja ja näyttelijä, joka oli hyväsydäminen ja saattoi antaa uskomattoman suuria lahjoituksia läheisille ihmisille. Hänen esiintymistaitonsa olivat legendaariset ja antamasi linkki on hyvä osoitus siitä. Oliko hän vapaa, vai kenties mind controllin avulla tehty suuruus, sitä en tiedä.


      • jyrki-soini
        Quicknes kirjoitti:

        Kiitos viestistäsi Hra tai Rva yurki, väitteesi on mielenkiintoinen.

        "Hollywoodin sakki/mafia toimii globaalisti. He käyttävät ohjelmoituja "näyttelijöitään" rakentaessaan lusiferistista maailmanhallitustaan"

        Niinpä niin, Itse Roseanne Barr kertoo ohjelmoinnin olevan totta Hollywoodissa, joten väitteesi voi olla oikea.

        Elvis on mielenkiintoinen tapaus, laulaja ja näyttelijä, joka oli hyväsydäminen ja saattoi antaa uskomattoman suuria lahjoituksia läheisille ihmisille. Hänen esiintymistaitonsa olivat legendaariset ja antamasi linkki on hyvä osoitus siitä. Oliko hän vapaa, vai kenties mind controllin avulla tehty suuruus, sitä en tiedä.

        Kiitos kun ehdit vastata Quicknes. Lähinnä tarkoitin, että Elvis oli Parkerin ja Vegasin vanki.

        > Loppuvuonna 1954 Parker kuuli nousevasta tähdestä nimeltä Elvis Presley. Parker hankki seuraavana vuonna Presleyn managerointioikeudet ja ohjasi siitä lähtien Presleyn uraa hyvin kokonaisvaltaisesti. Hän avasi Presleylle ihailijakerhon ja ideoi lukemattomia fanituotteita sekä järjesti Presleylle nopeasti useita maanlaajuisia televisioesiintymisiä ja elokuvarooleja, jotka nostivat Presleyn suursuosioon. 1960-luvulla Parker suuntasi Presleyn uraa lähinnä elokuvanäyttelijäksi. Vuonna 1969 hän neuvotteli Presleylle sopimuksen toistuvista esiintymiskiertueista Las Vegasissa. Parker ideoi myös Presleyn menestyksekkäät konserttielokuvat 1970-luvulla. Parker ei koskaan päästänyt Presleytä esiintymään ulkomailla, mikä johtui ilmeisesti osittain Parkerin omista maastapoistumisongelmista. <

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Tom_Parker


      • Quicknes

        Huh, mikä tietopläjäys!! Kiitos siitä.

        "Minä luulen, että Lasermies ja Breivik ovat lavastettuja huijauksia. Ne eivät sovi joukkoon. "

        Tässä on oma näkökantani asioihin.

        Breivik toteutti iskunsa järjestelmällisesti ja hän oli vapaamuurari. Jos haluaa murhat ihmisiä, täytyy aluksi kovettaa sydemensä. Voi olla, että alituinen maahanmuuttajien suosiminen oli kovettanut Breivikin sydämen. Perustelen tätä sillä, että hän otti "myös" uhreikseen maahanmuuttajia suosivan puolueen jäseniä.

        Lasermiehen sydämen oli kovettanut kenties sama juttu kuin Breivikin. Se, että toinen menestyy ei ole tietenkään keneltäkään pois. Mutta kun nämä maahanmuuttajat eivät valitettavasti ole yhtään sen parempia kuin heidän takiaan syrjitty kantaväestö - eli totuuspohja puuttuu kaikelta muulta paitsi maahanmuuttajien suosimiselta.

        Sanoisin sinun olevan oikeassa, nämä tapaukset johtuivat maahanmuuttajien ylivertaisuuden lavastamisesta. Todellisuudessa maahnamuuttajat eivät ole sen parempia kuin ne ihmiset, jotka heidän suosimisensa takia eivät saaneet opintopaikkaa tai työpaikkaa. Tätäkö Illuminati tai mikä järjestö ikinä onkaan tämän keinotekoisen maahanmuuttajien suosimisen takana haluaa?


      • Quicknes kirjoitti:

        Huh, mikä tietopläjäys!! Kiitos siitä.

        "Minä luulen, että Lasermies ja Breivik ovat lavastettuja huijauksia. Ne eivät sovi joukkoon. "

        Tässä on oma näkökantani asioihin.

        Breivik toteutti iskunsa järjestelmällisesti ja hän oli vapaamuurari. Jos haluaa murhat ihmisiä, täytyy aluksi kovettaa sydemensä. Voi olla, että alituinen maahanmuuttajien suosiminen oli kovettanut Breivikin sydämen. Perustelen tätä sillä, että hän otti "myös" uhreikseen maahanmuuttajia suosivan puolueen jäseniä.

        Lasermiehen sydämen oli kovettanut kenties sama juttu kuin Breivikin. Se, että toinen menestyy ei ole tietenkään keneltäkään pois. Mutta kun nämä maahanmuuttajat eivät valitettavasti ole yhtään sen parempia kuin heidän takiaan syrjitty kantaväestö - eli totuuspohja puuttuu kaikelta muulta paitsi maahanmuuttajien suosimiselta.

        Sanoisin sinun olevan oikeassa, nämä tapaukset johtuivat maahanmuuttajien ylivertaisuuden lavastamisesta. Todellisuudessa maahnamuuttajat eivät ole sen parempia kuin ne ihmiset, jotka heidän suosimisensa takia eivät saaneet opintopaikkaa tai työpaikkaa. Tätäkö Illuminati tai mikä järjestö ikinä onkaan tämän keinotekoisen maahanmuuttajien suosimisen takana haluaa?

        Quicknes: "Breivik toteutti iskunsa järjestelmällisesti ja hän oli vapaamuurari. Jos haluaa murhat ihmisiä, täytyy aluksi kovettaa sydemensä. Voi olla, että alituinen maahanmuuttajien suosiminen oli kovettanut Breivikin sydämen. Perustelen tätä sillä, että hän otti "myös" uhreikseen maahanmuuttajia suosivan puolueen jäseniä."

        Oletko kuullut mk-ultrasta? Se on mitä julminta lasten, ja yleensä ihmisten, hyväksikäyttöä. Uhrien persoonallisuudet tuhotaan ja heistä tehdään "robotteja" heidän hyväksikäyttäjiensä tarpeita varten. Breivik ja moni muu onneton ihmisparka on joutunut moisen manipuloinnin uhriksi.

        https://www.google.fi/search?q=mk ultra child victims
        https://www.google.fi/search?q=tavistock mind control
        https://www.google.fi/search?q=manchurian candidate

        Frank näyttelee Frankenheimerin ohjaamassa Manchurian Candidatessa.
        https://www.youtube.com/watch?v=3jDAyZSOO1s

        Burt ja Kirk näyttelevät niinikään Frankenheimerin elokuvassa "Seven Days in May".
        https://www.youtube.com/watch?v=HWL06waOAGw

        Trump's Seven Days in May: The Deep State Plot to Destroy America (2018)
        https://www.youtube.com/watch?v=BY5fhFEw1cA

        Deep State / varjohallitus väärinkäyttää USA:n kansalaisia. Vapaamuurari-perustajaisät heittivät haasteen amerikkalaisille: "Saatte tasavallan . . . jos pystytte pitämään sen." Mutta koska kyseiset tyypit eivät itse tykkää tasavalloista ja kansalaisten tasa-arvosta, on ymmärrettävää, että he ovat ryhtyneet aseriisuntaan (gun control).

        Ps. Pahoittelen pitkähköä postausta.


    • SiiriOnParas

      Pakina on lyhyt, kevyehkö ja huvittava kirjoitus.. Pakina on usein ajankohtainen mielipideteksti. Pakinassa on enemmän sanataiteellisia piirteitä kuin vaikkapa kolumnissa. Pakinan kirjoittajaa kutsutaan pakinoitsijaksi.

      Sanaa pakina on johdettu verbistä pakista ’jutella, puhella (huolettoman kevyesti)’. Pakinan vanhentunut suomenkielinen nimitys on koseria (ruots. kåseri < ransk. causerie).

      Minä olen keksinyt uuden genren kirjallisuuden alalla. Se on papatus joka on johdettu verbistä papattaa. Näyttämö taiteen alalla Suomen paras papatteja oli Siiri Angerkoski. Tiesitkä että hän oli omaa sukua Palmu. https://fi.wikipedia.org/wiki/Siiri_Angerkoski

      Tuolla toisessa ketjussa aloitin papatukseni josta tuli jonkinlainen följetonki nimimerkillä Omituinen papattaja ja siellä seiintyy alkusivuilla Olavi ja Lissu Palmu. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe#comment-93858947

      Siiri Palmu muutti nimensä Angerkoskeksi mennessään naimisiin Kaarlo Angerkosken kanssa. Tässä linkissä hän papattaa oikein kunnolla. https://www.youtube.com/watch?v=6UVmA2HEM0U
      https://www.youtube.com/watch?v=-36uFSEqcwI

    • lyhentäkää.tarinanne

      Kun opettelee ilmaisemaan itseään lyhyesti on suurempi mahdollisuus että joku lukee kirjoitetun.

      En lukenut ylläolevista lukuisista sepustuksista kuin yhteensä 4 riviä, ei noin pitkissä jutuissa voi olla mitään hyödyllistä.

      • 4riviäOnMAX

        lyhentäkää.tarinanne

        23.5.2018 2:21

        Uusi
        Kun opettelee ilmaisemaan itseään lyhyesti on suurempi mahdollisuus että joku lukee kirjoitetun.

        En lukenut ylläolevista lukuisista sepustuksista kuin yhteensä 4 riviä, ei noin pitkissä jutuissa voi olla mitään hyödyllistä.

        Se on niin totta. Neljä riviä on niin hyvä että raamattukin voitaisiin lyhentää neljään rivii.

        Raamatun ensimmäinen lause on käännetty väärin, eikä Jumala luonutkaan maailmaa, katsoo professori Ellen van Wolde brittilehti Telegraphin mukaan.
        Raamatun ensimmäisen lauseen pitäisikin van Wolden mukaan kuulua: "Alussa Jumala erotti taivaan ja maan".

        Noh siinä ne tais mennä ne neljä riviä. Jumala siis muka ei luonut maata ja taivasta vaan erotti ne toisistaan. Tsivas on ilmaa ja maa on maata. Mites ne on ollu yhdessä ennen erottamista.

        Täältäkin vois erottaa toisistaan sellaset, jotka jaksaa lukea tekstejä ja sellaset jotka ei jaksa lukea ko pari riviä ja kommentoida jollain purskahduksilla sitten toisen sanomisia.

        Tämä ketju kai alkoi jostain valtamedian arvostelemisesta. MV-lehden kehumisesta.

        Quicknes aloitti ketjun.

        21.5.2018 20:54
        Nykyään monet kyseenalaistavat valtamedian uskottavuuden ja väittävät sen salailevan asioita. Yhä useampi uskookin tämän johdosta totuuden löytyvän vaihtoehtomediasta.

        Mikä on vaihtoehto Raamatulle, kun se on noin väärin käännetty. Onko raamattu sittenkin tieteellinen teos. Maa ja ilma on helppo erottaa toisistaan. Yhdessä ne on maailma ja erikseen maa ja ilma. Ei mikään tyhmä kaveri se Jumala. Jos satutte näkemään niin sanokaa terveisiä.


    • Hohhoijjaa

      Tuosta yksinäisten susien (lue hullujen) listalta jäi pois tuo Nizza-kuski ja Turun puukottaja. Nämä muut sai kai Isisin siunauksen teoilleen.

      85 ihmistä kuoli ja 308 loukkaantui, kun kuorma-auto ajoi väkijoukkoon Nizzassa, Ranskassa 14. heinäkuuta 2016.

      Poliisi ampui auton kuljettajan, 31-vuotiaan Mohamed Lahouaiej Bouhlelin, jolla oli myös aiempaa rikostaustaa. Hänellä oli sekä Tunisian että Ranskan kansalaisuus. Iskussa käytetystä Renault Midlum -merkkisestä kuorma-autosta löytyi muun muassa tekijän kahdet henkilöllisyyspaperit, pistooli, rynnäkkökivääri, asejäljitelmiä ja kranaatti. Tekijä oli eronnut ja hänellä on kolme lasta. Nizzan isku on pahin yksittäisen ihmisen suorittama veriteko länsimaissa. Tekijällä on perheen mukaan ollut vakavia mielenterveydellisiä ongelmia, alkoholismia ja raivonpuuskia, mutta radikalisoitumista terrorismin suuntaan ei ollut havaittu.

      12 ihmistä kuoli ja 48 loukkaantui, kun kuorma-auto ajoi väkijoukkoon Berliinin joulumarkkinoilla, Saksassa 19. joulukuuta 2016.
      Tunisialainen mies Anis Amri ajoi Scania-merkkisellä rekka-autolla väkijoukkoon Breitscheid-platzilla Berliinin joulumarkkinoilla Saksassa.

      4 sotilasta kuoli ja 17 loukkaantui, kun kuorma-auto ajoi bussista poistuneitten sotilaitten joukkoon 8. tammikuuta 2017 Jerusalemissa, Israelissa. Paikalla olleet sotilaat surmasivat hyökkääjän. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun mukaan tekijä on mahdollisesti ottanut mallia Berliinin iskusta ja että hän on äärijärjestö Isisin kannattaja. Poliisin mukaan rekkaa ajanut mies on ammuttu. Mies oli palestiinalainen, viranomaiset kertoivat. Ei siis Isisläinen.

      Tukholman kuorma-autoisku on 7. huhtikuuta 2017 tapahtunut autoisku, jota Ruotsin poliisi tutkii terrori-iskuna. Iskussa epäilty ajoi ensin ihmisten päälle Drottninggatanilla ja sitten Åhlénsin tavaratalon seinään.
      Pidätetty henkilö on tunnistettu. Hän on 39-vuotias Uzbekistanista kotoisin oleva mies Rakhmat Akilov ja kuuluu alueen tadžikistanilaiseen vähemmistöön. Hän oli aiemmin Internetissä osoittanut sympatiaa terroristijärjestö Isisille.
      Tukholman ja vain muutamaa päivää aiemmin sattuneen Pietarin terrori-iskun tekijöiden välisestä yhteydestä ei ole kuitenkaan toistaiseksi näyttöä. Tutkijat ovat kuitenkin todenneet, että Kirgisian, Uzbekistanin ja Tadzhikistanin islamistit tekevät yhteistyötä.

      Siinä olivat rekkaiskut ja sitten li Lontoossa se West Minister sillalla ollut pakettiauto isku ja Barselonan isku ja Mùnsterin isku ja Torinton isku.

      Mitkä noista on bluffia ja yksinäisten hullujen tekoja en tiedä, kun en enää muista enkä jaksa alkaa tutkimaan. Sitten tulis niitä puukotuksia. En jaksa alkaa niitäkään tonkimaan. Turun puukotus on meillä lavastettu huijaus ja sitten motiiveista on huomattavissa,, että naisviha ja ryssäviha nostivat vähän päätään, mutta ei oikein uponnut kansaan. Kohta medialle tulee kiire keksiä joku ryhmä kenet se saa kansan vihaamaan. Media on se good guy ja sen lavastamat terroristit on niitä bad guyseja. Islamistit alkaa olla out of mode. Palmen murhaaja vaan jatkaa pakoaan lönköttelemällä norsun lailla Tunnelgatanin rappuja ylös. Sen pitemmälle Ruotsin poliisi ei ole päässyt.

    • 4riviä
    • Aloittaja: "En tiedä kummasta te pidätte enemmän Gonzosta vai MV:stä. Mutta mitä mieltä olette, onko vaihtoehtomedia luotettavampi kuin valtamedia?"

      Mielestäni on tärkeää pysyä ajantasalla. Näyttää siltä, että olemme saapuneet ns. viimeisiin päiviin. Luojamme on luvannut, että salaisuudet paljastuvat. Siksi uskon, että Hän antoi meille Internetin, jotta voisimme olla riippumattomia pimittävästä ja harhaanjohtavasta valtamediasta. Ennen kaikkea on tärkeää ymmärtää, että elämme langenneessa maailmassa. Se on sokea. Se eksyy ja eksyttää. Se pimittää...

      https://www.google.fi/search?q=suppressed knowledge

      ...ja tyhmentää.

      https://www.google.fi/search?q=dumbing down population

      • Quicknes

        Kiitos viestistäsi Hra tai Rva yurki!

        Olen kanssasi samaa mieltä olemme saapuneet viimeisiin päiviin, ehkä maa ei tuhoudu vielä vuosikymmeniin. Mutta lopunajanmerkit ovat jo nähtävillä, jos muutkin osaisivat tulkita niitä, niin hekin tajuaisivat sen.

        Valtamedian valehtelu tulee räikeimmin ilmi juuri maahanmuuttajia suosivissa artikkeleissa ja maahanmuuttoa vastustavien ihmisten mollaamisessa. Kuinkakohan suuret pisteet esim. Halla-Aho tai Hra Ilja antavat valtamedialle. Uskoisin lopunaikojen tulevan, kun maahanmuuttaja eliitti on ottanut vallan. Arvioisin sen tapahtuvan Suomessa kenties jo vuonna 2033 - muutama vuosi sinne tänne.

        Globaalisti maahanmuuttaja eliittin infrastruktuuri on jo viety pidemmällä. Esim. Australiassa "ihmiset" eivät uskalla öisin liikkua ulkona, jos ausseja joku ihmisinä voi pitää. Mustat jengit hallitsevat jo kokonaisia asuinalueita ja ihmiset muuttavat pois ökytaloistaan, paetakseen tätä ansaisemaansa helvettiä. Ehkä jo neljän vuoden kuluttua Ausseja hallitsee maahanmuuttaja eliitin hirmuhallinto. Ruotsissa tilanne on oletettavasti jo kymmenen vuoden kuluttua sama kuin Australiassa tällä hetkell ja Saksassa samoin. Jokerina tässä kuitenkin U.S.A taistelee vastaan, Hilaryn piti voittaa vaalit. Jenkeissä tilanne on päinvastainen kuin muualla, siellä maahanmuuttajia ei suosita, vaan maahanmuuttaja eliitin vallankaappaus yritetään estää - saa nähdä lykkääntyykö maailmanloppu Trumpin takia.

        Oma uskomukseni on, että Antikristus nousee politiikan valtamerestä silloin, kun maahanmuuttaja eliitti hallitsee sivistynyttä maailmaa. Tämä ennustukseni kuulostaa ehkä vähän liiankin todelliselta, voisiko se olla peräti totta?


      • Quicknes kirjoitti:

        Kiitos viestistäsi Hra tai Rva yurki!

        Olen kanssasi samaa mieltä olemme saapuneet viimeisiin päiviin, ehkä maa ei tuhoudu vielä vuosikymmeniin. Mutta lopunajanmerkit ovat jo nähtävillä, jos muutkin osaisivat tulkita niitä, niin hekin tajuaisivat sen.

        Valtamedian valehtelu tulee räikeimmin ilmi juuri maahanmuuttajia suosivissa artikkeleissa ja maahanmuuttoa vastustavien ihmisten mollaamisessa. Kuinkakohan suuret pisteet esim. Halla-Aho tai Hra Ilja antavat valtamedialle. Uskoisin lopunaikojen tulevan, kun maahanmuuttaja eliitti on ottanut vallan. Arvioisin sen tapahtuvan Suomessa kenties jo vuonna 2033 - muutama vuosi sinne tänne.

        Globaalisti maahanmuuttaja eliittin infrastruktuuri on jo viety pidemmällä. Esim. Australiassa "ihmiset" eivät uskalla öisin liikkua ulkona, jos ausseja joku ihmisinä voi pitää. Mustat jengit hallitsevat jo kokonaisia asuinalueita ja ihmiset muuttavat pois ökytaloistaan, paetakseen tätä ansaisemaansa helvettiä. Ehkä jo neljän vuoden kuluttua Ausseja hallitsee maahanmuuttaja eliitin hirmuhallinto. Ruotsissa tilanne on oletettavasti jo kymmenen vuoden kuluttua sama kuin Australiassa tällä hetkell ja Saksassa samoin. Jokerina tässä kuitenkin U.S.A taistelee vastaan, Hilaryn piti voittaa vaalit. Jenkeissä tilanne on päinvastainen kuin muualla, siellä maahanmuuttajia ei suosita, vaan maahanmuuttaja eliitin vallankaappaus yritetään estää - saa nähdä lykkääntyykö maailmanloppu Trumpin takia.

        Oma uskomukseni on, että Antikristus nousee politiikan valtamerestä silloin, kun maahanmuuttaja eliitti hallitsee sivistynyttä maailmaa. Tämä ennustukseni kuulostaa ehkä vähän liiankin todelliselta, voisiko se olla peräti totta?

        Onneksemme Raamattu seisoo. Se antaa tarkimmat tiedot tulevasta maailmanhallituksesta. Toki tärkeintä on kunkin henk.koht. pelastus.
        http://kjv1611.org.ua/images/KJV-devil.gif

        AGENDA
        https://www.google.fi/search?q=agenda 21 2030

        NWO/USA/Suomi
        https://www.youtube.com/watch?v=VtlO39wIRWs
        https://www.youtube.com/watch?v=BEC4NpEdHaQ
        https://www.youtube.com/watch?v=0JYsrQQDM00
        https://youtu.be/IunGOWXEdVg?t=47s


    • KukaValvooValvojia
    • varamaantuulet1

      En tiedä löytyykö totuus vaihtoehtomediastakaan (useinhan media kertoo "jonkun totuuden", eli totuuden vain tietystä näkökulmasta). Mutta valtamediaa on kritisoitu myös enemmän älykkäistä näkökulmista, kuten Emilia Kukkala Ja Pontus Porokuru "Luokkavallan vahtikoirissa", ihan suositeltavaa luettavaa, ja pitää sisällään myös joitain kohtia joista ei paljon ole älähdettykään, mutta jotka on toimittajien todellisuudessa monet huomanneet.

      https://intokustannus.fi/kirja/luokkavallan-vahtikoirat/

      Tuosta linkistä voi kirja tilata suoraan kustantajalta, eikä hintakaan ole kovinkaan paha.

      • Quicknes

      • Kiitos linkistä Varamaantuulet1. Mielestäni on hyvä liittää asioita laajempiin yhteyksiin. Kyseessä on par'aikaa käynnissä oleva prosessi: "Maailman yhdentyminen". (Huom. YK = YHDISTYNEET kansakunnat)

        http://salaseurat.fi/maailman-yhdentyminen/

        SALASEURAT

        > Tiedote lukijoillemme 18.3.2018:

        Salaseurojen merkitystä maailman tapahtumissa on mahdotonta yliarvioida.

        Jos tämä kirjoitus tuntuu mielestäsi uskomattomalta, käytä hetki aiempien päivitystemme lukemiseen.

        Mitä maailmalla on tapahtunut viime kuukausina/tapahtuu tällä hetkellä (voimakkaasti yksinkertaistettuna):

        Vaikutusvaltaiset hyvikset (joita on monta) ympäri maailman heräsivät siihen tosiasiaan, että todella vaikutusvaltaiset pahikset (joita on muutama) ympäri maailman olivat todella lähellä saada Yhdysvallat (ja koko maapallon) haltuunsa. Hyvikset muodostivat suunnitelman pahisten eliminoimiseksi. Hyvikset ovat eliminoineet pahiksia tappamalla (esimerkiksi David Rockefeller tapettiin joulukuussa 2016 ja Jacob Rothschild vuotta myöhemmin, siitä, kuinka pahoja pahikset oikeasti ovat, tässä), antamalla heille mahdollisuuden erota viroistaan, jne. Pahikset ovat häviämässä, mutta pistävät vielä vastaan, koska monet heistä eivät halua viettää loppuelämäänsä "Guantanamossa". <

        http://salaseurat.fi/

        Mpeltonen kiinnitti huomiota asiaan:
        https://www.netikka.net/mpeltonen/salaliitot.htm
        https://www.netikka.net/mpeltonen/salaliitot2.htm


      • varamaantuulet1
        Quicknes kirjoitti:

        "https://intokustannus.fi/kirja/luokkavallan-vahtikoirat/

        Tuosta linkistä voi kirja tilata suoraan kustantajalta, eikä hintakaan ole kovinkaan paha. "

        Ei vai, e-kirjoissa kipuraja on 10 €. Tavallisissa kirjoissa kipuraja on myöskin kymmenen euroa - kirja on siis kallis.

        Kirjastotkin on keksitty, ja jos ei löydy suoraan lähikirjastosta, niin tilaamalla sinne ...


      • Quicknes

        Mielenkiintoisia asioita Illuminatista: aiheuttaa kansallisen identiteetin häviämisen.

        Eikös tämä tapahdu juuri nyt, kun tänne roudataan aivan älyttömiä määriä "pakolaisia". Nämä pakolaiset kumma kyllä vaikuttavat juuri sellaisilta, jotka vihoviimeksi turvapaikkaa tarvitsisivat. Valtamedia sitten tykittää päivästä toiseen kuinka suuri työvoima pula Suomessa on.

        Miksi työttömiä rakennusmiehiä ei työllistetä vaan haetaan virosta rakennusmiehiä? Miksi työttömiä ei laiteta bussikuskeiksi, vaan palkataan maahanmuuttajia? Miksi terveydenhuoltoalan opiskelijoissa on suurempi osa maahanmuuttajia kuin heitä prosentuaalisesti oli hakijoina - mitä niille kantasuomalaisille opiskelijoiksi tahtoneille tapahtui?

        Tässä on jotain mätää, tässä selkeästi yritetään romuttaa kansallisidentiteetti täysin!!


      • KaruTodellisuus
        Quicknes kirjoitti:

        Mielenkiintoisia asioita Illuminatista: aiheuttaa kansallisen identiteetin häviämisen.

        Eikös tämä tapahdu juuri nyt, kun tänne roudataan aivan älyttömiä määriä "pakolaisia". Nämä pakolaiset kumma kyllä vaikuttavat juuri sellaisilta, jotka vihoviimeksi turvapaikkaa tarvitsisivat. Valtamedia sitten tykittää päivästä toiseen kuinka suuri työvoima pula Suomessa on.

        Miksi työttömiä rakennusmiehiä ei työllistetä vaan haetaan virosta rakennusmiehiä? Miksi työttömiä ei laiteta bussikuskeiksi, vaan palkataan maahanmuuttajia? Miksi terveydenhuoltoalan opiskelijoissa on suurempi osa maahanmuuttajia kuin heitä prosentuaalisesti oli hakijoina - mitä niille kantasuomalaisille opiskelijoiksi tahtoneille tapahtui?

        Tässä on jotain mätää, tässä selkeästi yritetään romuttaa kansallisidentiteetti täysin!!

        Johtuisiko siitä että Suomessa olevat toistaitoiset työttömät on kertakaikkiaan kyvyttömiä tekemään töitä joihin tuodaan väkeä Virosta jne.

        Tai ne Suomen työttömät rakennusmiehet asuu alueilla joissa ei enää rakenneta mitään, kun sakki on muuttanut väestökeskuksiin. Eli nämä työttömät odottavat että yhteiskunta kantaa työpaikan omalle ovelle, eivät halua muuttaa sinne missä työ on?

        Mitä tapahtui nuorille Suomalaisille? Istuvat kotona ja nostavat rahaa fattasta. Sitä kun saa helpommalla kuin menemällä kouluun tai töihin. Ne jotka kouluun vielä menevät ovat yliopistossa tms jotta saavat riittävän korkea koulutuksen ja voivat muuttaa valmistuttuaan siitä Suomen paskalävestä ulos; jotta ei tarvitse maksaa yli puolta palkkaa veroina yhteiskunnalle joka jakaisi ne rahat sille saamattomalle kotona nysväävälle joukolle.

        Tuosta työttömyydestä ja työvoimapulasta; se on ongelma muuallakin. Paljon on väkeä ilman duunia, ovat vain niin tyhmiä ettei niille voi antaa mitään kumilenkin venyttämistä hankalampaa tekemistä.


      • KaruTodellisuus kirjoitti:

        Johtuisiko siitä että Suomessa olevat toistaitoiset työttömät on kertakaikkiaan kyvyttömiä tekemään töitä joihin tuodaan väkeä Virosta jne.

        Tai ne Suomen työttömät rakennusmiehet asuu alueilla joissa ei enää rakenneta mitään, kun sakki on muuttanut väestökeskuksiin. Eli nämä työttömät odottavat että yhteiskunta kantaa työpaikan omalle ovelle, eivät halua muuttaa sinne missä työ on?

        Mitä tapahtui nuorille Suomalaisille? Istuvat kotona ja nostavat rahaa fattasta. Sitä kun saa helpommalla kuin menemällä kouluun tai töihin. Ne jotka kouluun vielä menevät ovat yliopistossa tms jotta saavat riittävän korkea koulutuksen ja voivat muuttaa valmistuttuaan siitä Suomen paskalävestä ulos; jotta ei tarvitse maksaa yli puolta palkkaa veroina yhteiskunnalle joka jakaisi ne rahat sille saamattomalle kotona nysväävälle joukolle.

        Tuosta työttömyydestä ja työvoimapulasta; se on ongelma muuallakin. Paljon on väkeä ilman duunia, ovat vain niin tyhmiä ettei niille voi antaa mitään kumilenkin venyttämistä hankalampaa tekemistä.

        "Tuosta työttömyydestä ja työvoimapulasta; se on ongelma muuallakin. Paljon on väkeä ilman duunia, ovat vain niin tyhmiä ettei niille voi antaa mitään kumilenkin venyttämistä hankalampaa tekemistä."

        AJANTASA

        Työttömyys ym. laittomuus kuuluu globalismiin. Laittomuus alkoi vuonna 1995 laittoman EU-jäsenyytemme myötä. Osasyyllisiä ovat dumarit ja upseerit. He katsoivat sivusta kun valtiopetos toimitettiin. Muuten. Vannoitko sinä taannoin sotilasvalan?

        http://jormajaakkola.fi/
        http://koti.japo.fi/~retyyni/maurinjuttu.html
        http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/01/maasi-myydaan.html
        http://velkakello.fi/


      • Quicknes
        varamaantuulet1 kirjoitti:

        Kirjastotkin on keksitty, ja jos ei löydy suoraan lähikirjastosta, niin tilaamalla sinne ...

        Kyllä se sieltä löytyy, on vain niin paljon muuta luettavaa, jotka ohittavat tuon kirjan prioriteetti järjestyksessä. Ehkäpä minä jossain vaiheessa lainaan tuon opuksen, kiitos vinkistä!!


      • Quicknes
        yurki1000js kirjoitti:

        "Tuosta työttömyydestä ja työvoimapulasta; se on ongelma muuallakin. Paljon on väkeä ilman duunia, ovat vain niin tyhmiä ettei niille voi antaa mitään kumilenkin venyttämistä hankalampaa tekemistä."

        AJANTASA

        Työttömyys ym. laittomuus kuuluu globalismiin. Laittomuus alkoi vuonna 1995 laittoman EU-jäsenyytemme myötä. Osasyyllisiä ovat dumarit ja upseerit. He katsoivat sivusta kun valtiopetos toimitettiin. Muuten. Vannoitko sinä taannoin sotilasvalan?

        http://jormajaakkola.fi/
        http://koti.japo.fi/~retyyni/maurinjuttu.html
        http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/01/maasi-myydaan.html
        http://velkakello.fi/

        "Työttömyys ym. laittomuus kuuluu globalismiin. Laittomuus alkoi vuonna 1995 laittoman EU-jäsenyytemme myötä. Osasyyllisiä ovat dumarit ja upseerit. He katsoivat sivusta kun valtiopetos toimitettiin. "

        Niin, ennen vuotta 1995 olivat asiat paremmin. Silloinkin oli maahanmuuttajien suosimista, mutta se ei ollut niin räikeää. Somaleita suositaan minkä keritään arabeista puhumattakaan. Virolaiset ovat jännä juttu, emme ikinä ole saaneet virolta mitään positiivista, mutta silti suomalaiset yritykset suosivat virolaisia työntekijöitä suomalaisten edelle. Kaikki virolaiset, jotka minä tunnen ovat sellaisia tekomukavia tyyppejä. He peittävät pahansuopuutensa teennäiseen hymyyn ja pariin korulauseeseen, todellisuudessa he ovat kaikkea muuta kuin kivoja.

        Eu toi lisäksi kummallisia asioita Suomeen, kuten pakolaisparvet. Nämä pakolaisparvet eivät ole tuoneet mitään positiivista tänne, ellei lukuisia ravintoloiden toimitusjohtajia ja työntekijöitä pidetä sellaisena. Jos läheisemmin tarkastellaan asiaa, eivät asiat ole niin hyvin. Esim. kävin eräässä kebab-pizzeriassa syömässä iltapäivällä ja palvelu oli ystävällistä, mutta totuus paljastui kuitenkin myöhemmin yöllä. Samaisena yönä kebab-veikko veikko tuli työvuoronsa jälkeen porukalla haistattelemaan ja haastamaan riitaa seurueemme kanssa. Voitte arvata, että siihen puljuun en enää mene ikinä syömään.

        Eu ei siis ole niin hyvä juttu kuin miltä näyttää ja monet muutkaan asiat eivät ole sitä miltä ne näyttävät.


      • Quicknes
        KaruTodellisuus kirjoitti:

        Johtuisiko siitä että Suomessa olevat toistaitoiset työttömät on kertakaikkiaan kyvyttömiä tekemään töitä joihin tuodaan väkeä Virosta jne.

        Tai ne Suomen työttömät rakennusmiehet asuu alueilla joissa ei enää rakenneta mitään, kun sakki on muuttanut väestökeskuksiin. Eli nämä työttömät odottavat että yhteiskunta kantaa työpaikan omalle ovelle, eivät halua muuttaa sinne missä työ on?

        Mitä tapahtui nuorille Suomalaisille? Istuvat kotona ja nostavat rahaa fattasta. Sitä kun saa helpommalla kuin menemällä kouluun tai töihin. Ne jotka kouluun vielä menevät ovat yliopistossa tms jotta saavat riittävän korkea koulutuksen ja voivat muuttaa valmistuttuaan siitä Suomen paskalävestä ulos; jotta ei tarvitse maksaa yli puolta palkkaa veroina yhteiskunnalle joka jakaisi ne rahat sille saamattomalle kotona nysväävälle joukolle.

        Tuosta työttömyydestä ja työvoimapulasta; se on ongelma muuallakin. Paljon on väkeä ilman duunia, ovat vain niin tyhmiä ettei niille voi antaa mitään kumilenkin venyttämistä hankalampaa tekemistä.

        Kiitos karu todellisuus, alat kehittymään trollina. Hyvä trolli on aina mielenkiintoinen keskustelukumppani!!!

        Provosi on hyvä ja vastaat kaikkiin kysymyksiin, hienoa!!! Jatka samaan malliin.

        "johtuisiko siitä että Suomessa olevat toistaitoiset työttömät on kertakaikkiaan kyvyttömiä tekemään töitä joihin tuodaan väkeä Virosta jne."

        Virolaiset tekevät juostenkustua työtä, he toimivat ns. urakkapalkalla. Eli he tekevät ihan uskomattoman nopeasti hommat. Juostenkustulta heidän työnjälkensä näyttää, koska sitä se on. Kukaan ei halua, että virolaiset tekisivät remontin heille, koska hinta on sama kuin suomalaisten tekemä. Virolaiset tienaavat hitosti rakennusalalla. Joissain kaupanalan töissä he saavat parempaa liksaa kuin suomalaiset kollegat - esim. stockmann maksaa kielilisää vironkielentaitoisille. En voi kehua virolaisten työtä lainkaan, voin vain todeta, että heitä suositaan.

        "Tai ne Suomen työttömät rakennusmiehet asuu alueilla joissa ei enää rakenneta mitään, kun sakki on muuttanut väestökeskuksiin. Eli nämä työttömät odottavat että yhteiskunta kantaa työpaikan omalle ovelle, eivät halua muuttaa sinne missä työ on?"

        Tämä voi yllättäen pitää joissain tapauksissa paikkansakin. Hyvä huomio. Tosin yleensä rakennusmiehet ovat sellaista reppureissu sakkia, joka muuttaa mielellään asumaan eri paikkakunnalle työmaakontteihin. Poikkeuksiakin löytyy, hyvä että toit asian julki.

        "Mitä tapahtui nuorille Suomalaisille? Istuvat kotona ja nostavat rahaa fattasta. Sitä kun saa helpommalla kuin menemällä kouluun tai töihin. Ne jotka kouluun vielä menevät ovat yliopistossa tms jotta saavat riittävän korkea koulutuksen ja voivat muuttaa valmistuttuaan siitä Suomen paskalävestä ulos; jotta ei tarvitse maksaa yli puolta palkkaa veroina yhteiskunnalle joka jakaisi ne rahat sille saamattomalle kotona nysväävälle joukolle."

        Hyvin harva haluaa olla työtön, mutta kun parhaat työt menevät maahanmuuttajille, jäävät enää vihoviimeiset paskatyöt jäljelle. Kukaan ei halua tehdä paskatyötä, ja osa nuorista saattaa todella elää mieluummin fattan rahoilla. Maahanmuuttajien suosiminen on siis kaiken pahan alku ja juuri. Hyvä pointti sinulta jälleen kerran.

        "Tuosta työttömyydestä ja työvoimapulasta; se on ongelma muuallakin. Paljon on väkeä ilman duunia, ovat vain niin tyhmiä ettei niille voi antaa mitään kumilenkin venyttämistä hankalampaa tekemistä."

        Kaikki työntekijät eivät tosiaan ole välkyimmästä päästä. Kuitenkin olen huomannut, että oppimiskyky ja työmuisti merkitsevät työelämässä enemmän kuin älykkyys. Myös "sosiaaliset taidot" merkitsevät paljon, eli suomennettuna asiakkaalle valehtelu ja tämän huijaaminen. Hyväksi huijariksi synnytään (eli hyvät sosiaaliset taidot ovat synnyin lahja), siihen on vaikea oppia myöhemmällä iällä. Hyvät huijarit ovat yleensä poliitikkoja, myyntitykkejä, rakennusalan pienyrittäjiä tai toimitusjohtajia. Älykkyydellä on merkitystä tietyillä aloilla, joissa vaaditaan nopeaa ongelmien ratkaisukykyä, kuten analyytikkona, sijoitusasiantuntijana yms.


    • Hanttikortti

      Löytääkö valtamediasta totuuden: Juu, jos uskoo Trumppia, kurssit menee sinne ja tänne, niin kuin hullun tolkku. Valtamedia tehdään roboteilla, ne kertoo mikä juttu myy. Tekoäly hoitaa kohdennetut mainokset. Google tuntee sinut paremmin kuin sinä itse, yksityisyys suojaa vaimon silmiltä, se on Googlen valtti.

    • TäältäPoistetaanViestejä

      4riviä

      23.5.2018 3:15

      Uusi
      Tuolla toisessa ketjussa aloitin papatukseni nimimerkillä "omituinen papattaja", josta tuli jonkinlainen följetonki ja siellä esiintyy alkusivuilla Olavi ja Lissu Palmu. Tosi murheellista. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe#comment-93858947
      Palme ammuttiin pikku kiinalaisella eli papatilla. Kuka viitsis kommentoida. Kuuntelen.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe#comment-93873402
      Kolme viimeistä viestiä paljastaa paljon. Lukekaa pian.

    • kyrvähdys
      • VenäläinenDiktatuuri

        Venäjällä ei ainakaan tehdä mitään ilman Putinin lupaa.

        Onko se sitten parempi vaihtoehto?

        Saat mennä kadulle ja huudella Sorisista mitä mieleen juolahtaa eikä ketään oikeasti kiinnosta. Koitas tehdä sama Moskovassa ja miliisi tulee ja vie; eikä sen jälkeen päivä näe tai Kuu kumota.


      • hähähähähähääääää
        VenäläinenDiktatuuri kirjoitti:

        Venäjällä ei ainakaan tehdä mitään ilman Putinin lupaa.

        Onko se sitten parempi vaihtoehto?

        Saat mennä kadulle ja huudella Sorisista mitä mieleen juolahtaa eikä ketään oikeasti kiinnosta. Koitas tehdä sama Moskovassa ja miliisi tulee ja vie; eikä sen jälkeen päivä näe tai Kuu kumota.

        Mene sinä Antifan miekkariin huutamaan että matut helvettiin niin sinut hakataan ja raahataan juoppoputkaan.


      • Quicknes
        hähähähähähääääää kirjoitti:

        Mene sinä Antifan miekkariin huutamaan että matut helvettiin niin sinut hakataan ja raahataan juoppoputkaan.

        "Mene sinä Antifan miekkariin huutamaan että matut helvettiin niin sinut hakataan ja raahataan juoppoputkaan. "

        En oikein tiedä, että minkälaiset ihmisest menevät joukkovainoamista kannattavien Antifoiden miekkareihin. Puhut kuitenkin totta. Tosi tarina kertoo, että juuri tuollaisessa miekkarissa hakattiin avuton spurgu, jonka väitettiin huutaneen uyo nigge. Toisaalta ei niistä spurgujen örinöistä saa hullukaan selvää. Joten oletan, että hänet hakattiin vain sen takia, että hän oli helppo uhri.

        Joukolla yhden kimppuun on ollut ja tulee aina olemaan Antifan henki.


      • VenäläinenDiktatuuri kirjoitti:

        Venäjällä ei ainakaan tehdä mitään ilman Putinin lupaa.

        Onko se sitten parempi vaihtoehto?

        Saat mennä kadulle ja huudella Sorisista mitä mieleen juolahtaa eikä ketään oikeasti kiinnosta. Koitas tehdä sama Moskovassa ja miliisi tulee ja vie; eikä sen jälkeen päivä näe tai Kuu kumota.

        VD: "Venäjällä ei ainakaan tehdä mitään ilman Putinin lupaa."

        Realismia. Langennut maailmamme on jatkuvan sumutuksen kohteena. Taustalla häärää globaali varjohallitus. Kansojen johtajat ovat marionettinukkeja. Putin ei ole Stalinia kummempi johtaja. Hänkin toimii kommunistizionistipolitrukkien alamaisuudessa.

        Otsikon "Suomen alasajo tahallista" alla:

        > Älkää luulko, että poliittisen eliitin tekemä hävitystyö johtuisi tyhmyydestä. Ne herrat on orjia kuin Stalin aikoinaan. Stalinin kolmas, rekisteröimätön vaimo oli juutalainen ja vaimon isä oli Stalinin henkilökohtainen valvoja eli politrukki. Stalin parka ei päässyt hetkeksikään lipeämään sosialismin kaidalta tieltä ja kun hän sitä 1953 yritti, ei kestänyt kuin viikon, kun hän oli vainaa. Stalin, joka haukkui muita "hyödylliseksi hölmöiksi", oli itse juutalaisen sosialismin orja, poliittinen hölmö pahinta laatua. <

        http://opsti.japo.fi/nwo.htm

        Osmo Pöysti: ÄLÄ OTA VELKAA

        > APU-lehdessä 03.03.1995 julkaistu pieni kirjoitus "Kuka on nukkunut sängyssäni" jäi monelta huomaamatta. Kirjoituksessa lueteltiin Suomen valtion käyttämiä konsultteja ja yksityistämishankkeissa käytettyjä pankkiiriliikkeitä. Nimeltä mainittuja olivat Salomon Brothers, Kleinwort Benson, Merrill Lynch. Mainittuja projekteja olivat Outokummun yksityistäminen, Lapin kaivostoiminta ja Kirkkonummen satama. Mistä siis olikaan kyse? <

        http://opsti.japo.fi/nwo/velkaa.htm

        VARJOHALLITUS
        https://www.google.fi/search?q=shadow government

        Ps. Toivottavasti en pitkästytä. Mielestäni video on katsomisen arvoinen. Teksti alapalkista. "American Dream"
        https://youtu.be/ZPWH5TlbloU?t=1s


      • Quicknes
        VenäläinenDiktatuuri kirjoitti:

        Venäjällä ei ainakaan tehdä mitään ilman Putinin lupaa.

        Onko se sitten parempi vaihtoehto?

        Saat mennä kadulle ja huudella Sorisista mitä mieleen juolahtaa eikä ketään oikeasti kiinnosta. Koitas tehdä sama Moskovassa ja miliisi tulee ja vie; eikä sen jälkeen päivä näe tai Kuu kumota.

        Valtamediamme on uutisoinut kovin ahkerasti venäläisen lehdistön puolueellisuudesta ja sen putinismista. Venäjällä kuitenkin on vapaus käyttää nettiä ja hakea tietoa ja uskon, että Venäjälläkin on oma vaihtoehtomedia.

        Jos Venäjällä on oma vaihtoehtomedia, uskoisin sen levittävän valtamediaa täydentävää tietoa. Joten kansalaiset voivat lukea sielläkin koko totuuden vaihtoehtomediasta.


      • tieto.uskon.sijaan
        Quicknes kirjoitti:

        Valtamediamme on uutisoinut kovin ahkerasti venäläisen lehdistön puolueellisuudesta ja sen putinismista. Venäjällä kuitenkin on vapaus käyttää nettiä ja hakea tietoa ja uskon, että Venäjälläkin on oma vaihtoehtomedia.

        Jos Venäjällä on oma vaihtoehtomedia, uskoisin sen levittävän valtamediaa täydentävää tietoa. Joten kansalaiset voivat lukea sielläkin koko totuuden vaihtoehtomediasta.

        Uskot mitä haluat.

        Todellisuus on se että vaikka Venäjällä jotain vaihtoehtomedioita onkin, niitä tehdään oman hengen uhalla.

        Esimerkkinä tämä muutama viikko sitten Syyriasta uutisoinut mies joka pistettiin parvekkeelta alas.

        Venäjän netistä sen verran että siellä valtiolla on varsin laajat oikeudet poistaa (mikäli materiaali on Venäjällä) tai estää pääsy (mikäli ulkomailla) verkosta kaikki materiaali jota eivät pidä sopivana.

        Netistä, esimerkiksi niistä Venäläisista vaihtoehtomedioista, löytyy asioista juttuja. Google auttaa löytämään.


      • Quicknes
        tieto.uskon.sijaan kirjoitti:

        Uskot mitä haluat.

        Todellisuus on se että vaikka Venäjällä jotain vaihtoehtomedioita onkin, niitä tehdään oman hengen uhalla.

        Esimerkkinä tämä muutama viikko sitten Syyriasta uutisoinut mies joka pistettiin parvekkeelta alas.

        Venäjän netistä sen verran että siellä valtiolla on varsin laajat oikeudet poistaa (mikäli materiaali on Venäjällä) tai estää pääsy (mikäli ulkomailla) verkosta kaikki materiaali jota eivät pidä sopivana.

        Netistä, esimerkiksi niistä Venäläisista vaihtoehtomedioista, löytyy asioista juttuja. Google auttaa löytämään.

        "Todellisuus on se että vaikka Venäjällä jotain vaihtoehtomedioita onkin, niitä tehdään oman hengen uhalla.

        Esimerkkinä tämä muutama viikko sitten Syyriasta uutisoinut mies joka pistettiin parvekkeelta alas."

        Eli samanlaista toimintaa venäläiseltä medialta sikäläistä vaihtoehtomediaa kohtaan kuin Suomessa. Eikös Iljakin ole edelleen pidätettynä?


      • ymmärrätkö.todellisuutta
        Quicknes kirjoitti:

        "Todellisuus on se että vaikka Venäjällä jotain vaihtoehtomedioita onkin, niitä tehdään oman hengen uhalla.

        Esimerkkinä tämä muutama viikko sitten Syyriasta uutisoinut mies joka pistettiin parvekkeelta alas."

        Eli samanlaista toimintaa venäläiseltä medialta sikäläistä vaihtoehtomediaa kohtaan kuin Suomessa. Eikös Iljakin ole edelleen pidätettynä?

        Ilja on elossa, parvekkeelta heitetty mies ei.

        Suomessa ei tapeta toimittajia; Venäjällä tapetaan toimittajia.

        Jos kaipaat lisää esimerkkejä, Anna Stepanovna. Venäjällä on Venäläisten omien toisinajattelija-lähteiden (vaihtoehtomedia) mukaan tapettu satoja toimittajia jotka eivät miellyttäneet maan johtoa.

        Ilja myös on todennäköisesti vieraan vallan, Venäjän, agentti. Miksi sinä, maahantulijoiden ja maahantulijoiden lapsia yms arvosteleva puolustelet Venäläistä Iljaa? Hän on vähintään puoliksi maahantulija tai sellaisen jälkeläinen! Ei Ilja ole puhdas Suomalaisuuden puolustaja, hänen tehtävänä on/oli sekasorron luonti jotta Venäläinen valloitus voi myöhemmin toteutua.

        Kun se toteutuu Suomea hallitsee Venäläinen maahanmuuttaja-eliitti.


      • Quicknes
        ymmärrätkö.todellisuutta kirjoitti:

        Ilja on elossa, parvekkeelta heitetty mies ei.

        Suomessa ei tapeta toimittajia; Venäjällä tapetaan toimittajia.

        Jos kaipaat lisää esimerkkejä, Anna Stepanovna. Venäjällä on Venäläisten omien toisinajattelija-lähteiden (vaihtoehtomedia) mukaan tapettu satoja toimittajia jotka eivät miellyttäneet maan johtoa.

        Ilja myös on todennäköisesti vieraan vallan, Venäjän, agentti. Miksi sinä, maahantulijoiden ja maahantulijoiden lapsia yms arvosteleva puolustelet Venäläistä Iljaa? Hän on vähintään puoliksi maahantulija tai sellaisen jälkeläinen! Ei Ilja ole puhdas Suomalaisuuden puolustaja, hänen tehtävänä on/oli sekasorron luonti jotta Venäläinen valloitus voi myöhemmin toteutua.

        Kun se toteutuu Suomea hallitsee Venäläinen maahanmuuttaja-eliitti.

        "Ilja on elossa, parvekkeelta heitetty mies ei."

        Valitettavasti Ilja on vain mielenosoituksen takia elossa, muuten hän olisi kuollut. Iljalle vaadittiin mielenosoituksessa elintärkeää syöpälääkitystä, joka häneltä oli evätty kun hänet pidettiin vangittuna. Eivät nämä asiat niin paljon toisistaan eroa, vaikka väität muuta.

        "Suomessa ei tapeta toimittajia; Venäjällä tapetaan toimittajia."

        Olet oikeassa valtamedian toimittajia ei tapeta Suomessa. Vaihtoehtomedian toimittajiin kohdistuneet toimenpiteet taasen ovat kyseenalaisia, heitä ei ole toistaiseksi vielä kuitenkaan tapettu.

        "Jos kaipaat lisää esimerkkejä, Anna Stepanovna. Venäjällä on Venäläisten omien toisinajattelija-lähteiden (vaihtoehtomedia) mukaan tapettu satoja toimittajia jotka eivät miellyttäneet maan johtoa."

        Venäjällä yleisesti ottaen kuolee paljon ihmisiä - syy-yhteys ei välttämättä pidä paikkaansa. Heidät on voitu tappaa esim. pelivelkojen tai huumevelkojen takia.

        "Ilja myös on todennäköisesti vieraan vallan, Venäjän, agentti. Miksi sinä, maahantulijoiden ja maahantulijoiden lapsia yms arvosteleva puolustelet Venäläistä Iljaa? Hän on vähintään puoliksi maahantulija tai sellaisen jälkeläinen! Ei Ilja ole puhdas Suomalaisuuden puolustaja, hänen tehtävänä on/oli sekasorron luonti jotta Venäläinen valloitus voi myöhemmin toteutua."

        Väitteesi, että Hra Ilja olisi vieraanvallan agentti on järjetön. Hän vastustaa maahanmuuttajien suosimista suomalaisten ohi pyyteettömästi omilla rahoillaan.

        "Kun se toteutuu Suomea hallitsee Venäläinen maahanmuuttaja-eliitti."

        Suomessa maahanmuuttaja eliitti hallitsee jo nyt, tosin täydellistä vallankaappausta ei vielä ole tapahtunut. Ravintolabisnes on siirtynyt pääosin jo nyt maahanmuuttajien omistukseen ja merkkejä tulevasta hirmuhallinnosta näkyy joka puolella. Olet siinä mielessä oikeassa, että myös venäläisiä tulee kuulumaan maahanmuuttaja eliittiin. Pääasialiset Suomen tulevan hirmuhallinnon johtajat tulevat kuitenkin arabi- ja afrikan maista.


      • osaatko.kertoa
        Quicknes kirjoitti:

        "Ilja on elossa, parvekkeelta heitetty mies ei."

        Valitettavasti Ilja on vain mielenosoituksen takia elossa, muuten hän olisi kuollut. Iljalle vaadittiin mielenosoituksessa elintärkeää syöpälääkitystä, joka häneltä oli evätty kun hänet pidettiin vangittuna. Eivät nämä asiat niin paljon toisistaan eroa, vaikka väität muuta.

        "Suomessa ei tapeta toimittajia; Venäjällä tapetaan toimittajia."

        Olet oikeassa valtamedian toimittajia ei tapeta Suomessa. Vaihtoehtomedian toimittajiin kohdistuneet toimenpiteet taasen ovat kyseenalaisia, heitä ei ole toistaiseksi vielä kuitenkaan tapettu.

        "Jos kaipaat lisää esimerkkejä, Anna Stepanovna. Venäjällä on Venäläisten omien toisinajattelija-lähteiden (vaihtoehtomedia) mukaan tapettu satoja toimittajia jotka eivät miellyttäneet maan johtoa."

        Venäjällä yleisesti ottaen kuolee paljon ihmisiä - syy-yhteys ei välttämättä pidä paikkaansa. Heidät on voitu tappaa esim. pelivelkojen tai huumevelkojen takia.

        "Ilja myös on todennäköisesti vieraan vallan, Venäjän, agentti. Miksi sinä, maahantulijoiden ja maahantulijoiden lapsia yms arvosteleva puolustelet Venäläistä Iljaa? Hän on vähintään puoliksi maahantulija tai sellaisen jälkeläinen! Ei Ilja ole puhdas Suomalaisuuden puolustaja, hänen tehtävänä on/oli sekasorron luonti jotta Venäläinen valloitus voi myöhemmin toteutua."

        Väitteesi, että Hra Ilja olisi vieraanvallan agentti on järjetön. Hän vastustaa maahanmuuttajien suosimista suomalaisten ohi pyyteettömästi omilla rahoillaan.

        "Kun se toteutuu Suomea hallitsee Venäläinen maahanmuuttaja-eliitti."

        Suomessa maahanmuuttaja eliitti hallitsee jo nyt, tosin täydellistä vallankaappausta ei vielä ole tapahtunut. Ravintolabisnes on siirtynyt pääosin jo nyt maahanmuuttajien omistukseen ja merkkejä tulevasta hirmuhallinnosta näkyy joka puolella. Olet siinä mielessä oikeassa, että myös venäläisiä tulee kuulumaan maahanmuuttaja eliittiin. Pääasialiset Suomen tulevan hirmuhallinnon johtajat tulevat kuitenkin arabi- ja afrikan maista.

        Mistä Iljan rahat olivat kotoisin?

        Webisaitteja ei laiteta pystyyn pienellä rahalla, mainosbannerirahaa alkaa tulemaan vasta kun saitti on ollut pystyssä pidempään, ja se on aluksi pientä. SUositussakin saitissa saa maksaa liikenteistä ja muista hyvän aikaa ennenkuin se mainosraha alkaa kertymään, ja epäilen että MV lehden lukijat klikkaavat bannereita kuitenkaan, ilman klikkausta rahaa ei synny.


      • Quicknes
        osaatko.kertoa kirjoitti:

        Mistä Iljan rahat olivat kotoisin?

        Webisaitteja ei laiteta pystyyn pienellä rahalla, mainosbannerirahaa alkaa tulemaan vasta kun saitti on ollut pystyssä pidempään, ja se on aluksi pientä. SUositussakin saitissa saa maksaa liikenteistä ja muista hyvän aikaa ennenkuin se mainosraha alkaa kertymään, ja epäilen että MV lehden lukijat klikkaavat bannereita kuitenkaan, ilman klikkausta rahaa ei synny.

        Osaatko itse kertoa miksi mielestäsi websaitteja ei laiteta pystyyn pienellä rahalla? Eikös ne kuulu tyyliin operaattorin yms. tarjoamiin ilmaisiin etuihin??? Vai tarkoitatko koodaamista, esim. joku ohjelmoinnin opiskelija voi i tehdä sellaiset sivut vaikka ilmaiseksi.

        "SUositussakin saitissa saa maksaa liikenteistä ja muista hyvän aikaa"

        Kaverini teki itselleen kotisivut ja koodasi itse sivuston - ei hän mitään liikenteistä joutunut maksamaan. Mistä ihmeestä sinä puhut?

        "ilman klikkausta rahaa ei synny. "

        Hetkinen, etköhän sinä hiukan yleistä? Se on varmasti totta joidenkin mainostajien kohdalla, mutta tuskin kaikkien? Sopimuksen ja sen sisällön tietävät vain sopimuksen tekijät!


      • et.tajua.edes.alkeita
        Quicknes kirjoitti:

        Osaatko itse kertoa miksi mielestäsi websaitteja ei laiteta pystyyn pienellä rahalla? Eikös ne kuulu tyyliin operaattorin yms. tarjoamiin ilmaisiin etuihin??? Vai tarkoitatko koodaamista, esim. joku ohjelmoinnin opiskelija voi i tehdä sellaiset sivut vaikka ilmaiseksi.

        "SUositussakin saitissa saa maksaa liikenteistä ja muista hyvän aikaa"

        Kaverini teki itselleen kotisivut ja koodasi itse sivuston - ei hän mitään liikenteistä joutunut maksamaan. Mistä ihmeestä sinä puhut?

        "ilman klikkausta rahaa ei synny. "

        Hetkinen, etköhän sinä hiukan yleistä? Se on varmasti totta joidenkin mainostajien kohdalla, mutta tuskin kaikkien? Sopimuksen ja sen sisällön tietävät vain sopimuksen tekijät!

        "Osaatko itse kertoa miksi mielestäsi websaitteja ei laiteta pystyyn pienellä rahalla?"

        Koska webi alustat haluaa rahaa heti kun bittiä alkaa liikkumaan merkittävissä määrin, tämä lukee käyttöehdoissa jos osaat likea; siihenhän se business perustuu sillä alustantarjoajalla. Eivät he alustaa tarjoa lämpimikseen ja hyvää hyvyyttään.

        Suosittu webisaitti maksaa alustantarjoajalle liikenteen mukaan.

        "Eikös ne kuulu tyyliin operaattorin yms. tarjoamiin ilmaisiin etuihin?"

        Sovitaanko että jatketaan tätä keskustelua kun tutustus mitenkä webialustoista maksetaan, kävi heti selväksi ettei sulla ole asiasta mitään käsitystä.

        ""ilman klikkausta rahaa ei synny. ""
        "Hetkinen, etköhän sinä hiukan yleistä? Se on varmasti totta joidenkin mainostajien kohdalla, mutta tuskin kaikkien? Sopimuksen ja sen sisällön tietävät vain sopimuksen tekijät! "

        Ja tätäkin osaa keskustelusta on turha jatkaa ennenkuin tutustut mitenkä bannerimainostus toimii. Alustat kertoo käyttöehdot ja hinnoitteluperusteet etukäteen, kyseessä ei ole mikään sopimus jonka jokainen webiä tarjoava neuvottelee erikseen.


    • sus-pect

      TOTTA TAI TARUA

      Laitan tän tänne, koska tässä on mielestäni kiintoisa juonenkulku.

      > Christer Pettersson ja hänen kahden ystävänsä olisi pitänyt odottaa strategisissa paikkoissa reitillä jota kuuluisa huumekauppias Sigge Cedergren aina oli tullut kotiin työvuoronsa loputtua laittomasta uhkapeli klubista nimeltään Oxen (Härkä). Sinä iltana tiedettiin, että Sigge olisi ollut töissä 23.00 asti. Ystävät olivat sopineet hyökätä Christer Petterssonin kanssa Cedergrenin kimppuun, mutta ei tappaa Cedergrenia.

      Todiste on kadonnut

      Samaan aikaan, kun Olof Palme ja hänen vaimonsa Lisbetin ja poikansa Marten ja hänen tyttöystävänsä olivat lähdössä elokuvateatteri Grandista nähtyään filmin "Mozart Brothers", oli Sigge Cedergren ja hänen tyttöystävänsä matkalla risteykseen Sveavägen / Tunnelgatan.

      Teorian, että nyt jo kuollut Sigvard Cedergren olisi ollut tarkoitettu uhri, on tunnettu poliisin keskuudessa. Mutta todiste siitä, että teoria olisi totta, on toistaiseksi ollut puutteellinen.

      Sigge Cedergren on avainhenkilö Olof Palmen murhan tutkimisessa. Christer Pettersson oli kello 22 aikaan peliluola Oxenissa samana yönä kun Olof Palme murhattiin ja sai gramman amfetamiinia juuri Cedergrenilta.

      Palme-tutkijat ovat koko Christer Petterssonin tutkinnan ajan epäilleet, että Sigge Cedergren tiesi enemmän kuin mitä hän on kertonut. Vähän ennen kuolemaansa syöpään 1996 paljasti Cedergren, että hän antoi Christer Petterssonille revolverin, joka oli Smith&Wesson 0,357 Magnum tyyppiä: - Syksyllä 1985 tai vuonna 1986 alussa hän kertoi Expressenille. "Lainasin aseen" (Ai että mitä paska puhetta) Tässä alla oikeita todisteita.

      https://scholarlycommons.law.northwestern.edu/cgi/viewcontent.cgireferer=https://www.google.com/&httpsredir=1&article=1955&context=jclc

      The facts disclose that on the 4th day of February, during the evening, Father Dahme (Palme), in accordance with his well-established custom, was taking a stroll.

      Tosiasiat esittävät, että 4. päivänä helmikuuta, Illan aikana Isä Dahme oli vakiintuneen tapansa mukaisesti iltalenkillään.

      Dahme (Palme) niiminä ovat aika liki toisiaan, mutta sillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Pappia sanotaan anglosaksiissa maissa myös ministeriksi, mutta ei silläkään ole asian kanssa mitään tekemistä vai onko.

      Tämä ja tämä poistetaan jatkuvasti

      TÄMÄ POISTAISI SEKÄ GRANDMAN MIES SPEKULAATIOT JA TALKIE-WALKIE ALIAS DEKORIMAMANNEN MIES SPEKULAATIOT.

      (minut thunnetthiin. MITÄ THEEN?)
      https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA
      https://www.expressen.se/nyheter/sigge-skulle-ha-blivit-offret/ <

      Toimikoon ylläoleva kiinnostuksen ylläpitäjänä.

    • Quicknes

      Puotinharjun ostoskeskuksessa sattui vakava yhteenotto somalien ja kurdien välillä. Somalipoikaa pahoinpideltiin, ilmeisesti oikein kunnolla kurdien toimesta. -Kiista oli kuitenkin ihan tyypillinen, kenellä on etuajo-oikeus ja kenellä ei - harvoin suomalaiset sentään alkavat ketään mättämään turpaan tuollaisten asioiden johdosta. Hetkessä somalit saivat koottua about 200 somalin iskuryhmän, joka sitten alkoi sabotoimaan kurdien omistaman liikkeen toimintaa mm. heittelemällä tavaroita yms. Tänään 29.5. klo 18.00 somalit olivat suunnitelleet mielenosoitusta liikkeen eteen, ilmeisesti mielenilmaus on kuitenkin peruttu - tai sitten ei. Ei muuta kuin sinne osoittamaan mieltä somalien puolesta tai katselemaan mahdollista mielenosoitusta.
      (lähde mv-lehti)

      Valtamedia uutisoi tapauksesta hässäkkänä, joka johtui liikennejärjestelyistä.

      Joten valtamedian uutisointia voidaan pitää harhaan johtavana sekä organisoituina ja jatkuvana maahanmuuttajien kyseenalaisten tekojen salaamisena.

      Täydentävä tieto valtamedian kirjoituksiin löytyy siis vaihtoehtomedista, valtamedian uutisointi on esim. edellisessä tapauksessa niin salaavaa, ettei tavallinen ihminen saa edes kuvaa tapahtumien kulusta.

    • Badaboum

      Vainohullut tai semmoisiksi tekeytyvät keksii satuja ja myy niitä hyvään hintaan samanmielisille pahvipäille = vaihtoehtomedia.

      • Quicknes

        "Vainohullut tai semmoisiksi tekeytyvät keksii satuja ja myy niitä hyvään hintaan samanmielisille pahvipäille = vaihtoehtomedia. "

        Tuo pätee valtamediaan, ei vaihtoehtomediaan. Katsoppas, kun nämä vaihtoehtomedian julkaisut toimivat vapaaehtoistyöllä ja omakustanteisesti. Ei sivujen pyörittämisellä kukaan itseään elätä.

        Kokeilisit itsekin vapaaehtoistyötä, menisit vaikka jakamaan ruokaa Hurstin ruoka-apuun"!


    • Quicknes

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe