Eli vesihauteessa kypsentämällä? Sous Vide -menetelmässähän ainekset suljetaan vakuumipussiin ja kypsennetään sitten 40-90 asteen lämpötilassa. Näin aromit eivät karkaa harakoille. Tässä pohdiskelen että riittääkö esimerkisi 90 astetta porsaan lihan kypsentämiseen?
Onnistuuko rimpsuluut Sous Vide -menetelmällä?
hitaasti.kypsyttäen
2
672
Vastaukset
- inssikokki
Aika kova on toi sun lämpötila.
Tsekkaas tosta vähän osviittaa:
https://extension.fi/sous-vide/kypsennysajat/
Mulla ei vakuumivempainta ole, minigrip toimii yllättävän hyvin korvikkeena.- riittääkö
Riittääkö 90 astetta tappamaan trikiinit yms. bakteerit?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)544306Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu142199- 251714
- 121468
- 231390
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais51268- 81194
- 131126
- 221076
Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä
Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.291994