Eli vesihauteessa kypsentämällä? Sous Vide -menetelmässähän ainekset suljetaan vakuumipussiin ja kypsennetään sitten 40-90 asteen lämpötilassa. Näin aromit eivät karkaa harakoille. Tässä pohdiskelen että riittääkö esimerkisi 90 astetta porsaan lihan kypsentämiseen?
Onnistuuko rimpsuluut Sous Vide -menetelmällä?
hitaasti.kypsyttäen
2
818
Vastaukset
- inssikokki
Aika kova on toi sun lämpötila.
Tsekkaas tosta vähän osviittaa:
https://extension.fi/sous-vide/kypsennysajat/
Mulla ei vakuumivempainta ole, minigrip toimii yllättävän hyvin korvikkeena.- riittääkö
Riittääkö 90 astetta tappamaan trikiinit yms. bakteerit?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 561328
Pitkäaikaistyöttömyys Suomessa harvinaisen paha
Karut työttömyysluvut, korkein luku yli neljännesvuosisataan.1601260Janni Tikkanen ohjattiin miesten pukuhuoneeseen
Vai olisko sittenkin Janne Tikkanen? Jos siellä jalkojen välissä on miesten killukkeet, mieshän tämä Janni on. Ja kuuluu561193Mitä vastaisit
Jos kysyisin, että lähdettäisiinkö lenkille yhdessä? Vain sinä ja minä, kaksin? Miehelle601125Tiedän ettet tehnyt tahallasi pahaa
Asiat tapahtuivat, ristiriidat ovat meitä vahvempia. Olemmeko me niin vahvoja, että selviämme tästäkin vielä? Aika paljo1041101Rakastan ja ikävöin sinua
Ei helpota tämä ikävä millään. Pelkäsin että tämä ajanjakso tulee olemaan juuri näin vaikea. Siksi halusin ennen tätä pä58897Nyt tiistain galluppi alkaa....
Kuka on sun elämän rakkaus? Ketä kaipaat edelleenkin? Nyt nimiä vaan rohkeesti tuohon alle.Tää on ikäväpalsta, eikä mikä56873KIIKKUSTUOLI
Aloitetaan taas uudella alustalla, nuo pitkiksi venyneet ovat hankalia etsiä uusia viestejä, joskus vastauksia tulee sin77813- 51807
Miten aiot saada kaivattusi?
1) loukuttamalla 2) kidnappaamalla 3) huijaamalla 4) jokin muu, mikä?54795