Kenen puolella Parkkinen kenen Niva

velierkkivääräleuka

Niva kirjoitti tänään Lapin kansassa rajua tekstiä Parkkisen sotekannasta. Parkkinen on kommentoinut, että kun sote tulee siirtyvät vanhukset ja kehitysvammaiset hoidettavaksi Rovaniemelle. Tämän takia yksityistetään sosiaalipuolta Sallassa???? Mitä tämä on. Vuotaako Parkkinen tieto valmisteluista, miten hän voi sanoa noin??: Eikö sotea tehdä juurikin siksi että palvelut säilyvät. Mitenkähän nämä poliitikoille annettu lupaus siitä että Sallaan rakennetaan uudet tilat kehitysvammaisille. Kuka uskoo tähän Attendon lupaukseen?? Sekava on juttu, eikä tuo Parkkisen toilailu ole asiallista.

17

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asioita_seuraillut

      Sallassa käveltiin nöyrästi Attendon virittämään syöttiin. Eikö kukaan tajunnut miksi Attendo halusi ostaa vanhainkodit, eikä vuokrata. Nyt tulevaisuudessa muutaman vuoden kuluttua Attendo voi ilman kilpailuttamista määertellä hoitomaksut. Tietenkin nyt saatiin hieman rahaa sama asia kun pakkasella kusisi housuihin.

      Kepulaisilla on Sipilä villitys mikä tulee kalliiksi sen tulette huomaamaan etenkin työntekijöille tulee käymään huonosti.

      • seuraillut

        Näin se menee.

        Yle selvitti: Näin yksityiset terveysjätit haalivat rakennuksia ja lääkäreitä maakunnissa
        Kilpailu sote-markkinoista käy kiihkeämpänä kuin koskaan. Terveysyritykset ovat laajentaneet verkostoaan vauhdilla samaan aikaan kun hallituksen sote-lait antavat odottaa itseään. Markkinat ovat jo monin paikoin menneet uusiksi. Kiinteistöjen lisäksi alan osaajista väännetään tosissaan. Maakunnissa kannetaan huolta, ovatko terveysjätit saaneet jo liiankin suuren etumatkan markkinakilpailussa. Yle haastatteli maakuntien asiantuntijoita ja selvitti, miten tilanne ympäri Suomea näyttäytyy.

        Päättäjillä on suuri vastuu tuliko nakattua vanhukset ja sairaat markkinamiesten armoille.
        Jokainenhan käsittää että firmat ei ostele vanhoja kiinteistöjä ihan hyväntekeväisyyttään, elikkä rahastamaan pitää päästä.


    • väsyneenseuraaja

      Ei ole kunnanjohdolla ollut haluja enää pitkään aikaan satsata sallan sosiaalipuoleen. Työvoimaa ei ole tarpeeksi ja työntekijät väsytetään täysin. Osa porukkaa joutuu tekemään tuplavuoroja jatkuvasti. Kertokaa minulle mitä korvauksia tuplavuoroista saa?? Onko työntekijöiden pakko tehdä tuplavuoroja?? Onko tuplavuorot ja korvaukset työaikasopimusten mukaiset??

      • KepuloisetVITTUUN

        Kyse on resurssien jakamisesta. Kepuloisten valitsema ja hallitsema sosiaalipuolen hallinto ja johto ovat MALLIESIMERKKI siitä, miten pätemättömiä ja kyvyttömiä henkilöitä kepuloiset ovat virkoihin valinneet!

        Kepuloiset olette heikoin lenkki - HYVÄSTI!

        Kepuloiset VITTUUN!


      • Inhimillistäkö

        Se on vissi ja varma että Attendo ei tuplavuoroilla henkilöstöään pyöritä.rukkaavat mitoituksen tulostavoitteeseensa sopivaksi eli käytännössä huomattavasti pienemmäksi kuin mitä kuntapuolella nyt on.sama määrä(kunnosta riippumatta)hoidettavana vanhuksia minimimäärällä hoitajia.sitten olettavat että hoidon laatu ei kärsi.


    • persuloineneliiilimato

      Sanon uudestaan sen, minkä olen aukaisemminkin lausunnut: KOITAPPA RAATIKKALAINEN RAUHOITTUA!

    • voivoitätäsurkeutta

      Kunta suunnittelee rakentavansa 10 perheen rivitalon tunturiin. Vain muutama kuukausi sitten ajatus haudattiin. Mikähän muutti mielen: nytkö aletaan tuhlaamaan yksityistämisestä saatuja rahoja. Onko tässä matkailun tukemisessa mitään järkeä. Miksi yksityiset eivät investoi tunturiin, miksi vain kunta. Kunnan velka kasvaa rajusti, kukahan nekin maksaa kun väkimäärä vähenee rajusti kokoajan.

    • KepuloisetVITTUUN

      Sallikaa minun arvata kenelle rakennusurakat menevät? Eiköhän sieltä joukosta kepuloisvirkamiehiä löydy joltakin joku sukulainen, joka pääsee loisimaan kunnan rakennustyömaille!

      Kepuloiset VITTUUN!

    • Epäonnistunutko

      Kun on tullut luettua kyseisen nimimerkin viestejä, niin ei voi muuta kuin todeta, että jos on noin pahaolla, niin kannattaisi oikeasti mennä juttelemaan ammattilaisten kanssa.

    • velierkkivääräleuka

      Nyt kun kunta tietää pääsevänsä eroon sosiaalipuolesta hyökkää herrat sosiaalipuolen työntekijöiden palkkojen kimppuun. Eikö kunnanjohdolla ole minkäänlaista moraalia. Eikö attendon tulo aiheuta tarpeeksi hämminkiä työntekijöiden parissa, pitääkö aiheuttaa lisää epävarmuutta.

      • KepuloisetVITTUUN

        Olen sanonut tämän aikaisemminkin, mutta kerrataan: kepuloisten ainoat kriteerit viranhaltijoita valittaessa ovat sukulaisuussuhde ja/tai kepuloistausta.

        Jälki on karua: Salla on rappiolla niin taloudellisesti kuin moraalisestikin.

        Peruskuntalainen, joka osaa ajatella aivoillaan (tähän joukkoon eivät kuulu kepuloiset) ovat ihmeissään, mikä on meininki.

        Kepuloiset - olette heikoin lenkki!

        Hyvästi!

        Kepuloiset VITTUUN!


    • Ajattelinvaantoistekki

      "Kepuloiset vittuun" nimimerkki kirjoittaa kuitenkin asiaa ja myös erittäin totuuden mukaista tekstiä. Mielestänii myös tuo kepu loiset on nerokkaasti oivallettu. Hänen kirjoittelustaan ja muiden vastauksista tulee mieleen satu Keisarin uudet vaatteet, hän on se pikkupoika joka uskaltaa sanoa ettei näe uusia vaatteita. Niin Sallan kuin monen muunkin kunnan ja valtion asioiden hoitoon ko. satu sopii kuin nenä päähän. Joku lobbaaja puhuu kymmenen hyvää ja kahdeksan kaunista, niin jos joku uskaltaa epäillä niin hänet vaiennetaan nopeasti leimaamalla esim hulluksi. Eittämätön tosiasia on että Sallan kunnan talousasiat ovat pahasti pielessä. Voisiko konsultoida vaikka niitä suomen parhaiden kuntien päättäjiä.

    • KepuloisetVITTUUN

      Kuten Helge Niva vapaassa mediassa antoi julki, on Sallan kepuloiset ryhtyneet sensuroimaan ja piilottelemaan munauksiaan!

      Kunnan omistamien yritysten tilinpäätös- ja yritystiedot yritetään pimittää vetoamalla liikesalaisuuksiin.

      Kepuloiset; sallikaa minun nauraa: mitä ihmeen liikesalaisuuksia ja keneltä niitä suojellaan. Kyseisillä kunnan omistamilla yrityksillä ei ole kilpailijoita Sallassa; eikä tule!

      Haiskahtaa, että kepuloiset suojelevat vastuussa olevia kepuloistaustaisia viranhaltijoita.

      Suojelevatko he heitä siltä karulta faktalta, että nämäkin yritykset on kepuloisten toimesta ajettu loputtomaan velkakierteeseen.

      Tarvitsemme puolueettoman tilintarkastuksen kunnan omistamien yritysten taseisiin ja tilitietoihin. Kaikki kepuloisten kululaskut on käytävä tiheällä kammalla läpi.

      Kepuloiset - olette heikoin lenkki!

      Hyvästi!

      Kepuloiset VITTUUN!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe