Verohallinto jakaa jättipotteja talousrikollisille

ÄÄNESTÄNJOVASL

https://www.aamulehti.fi/uutiset/nokian-renkaat-sai-59-miljoonan-jattipotin-verohallinnolta-oikaisuvaatimus-lisaveroista-meni-lapi-201000635/

Taloudellisen, fyysisen ja henkisen väkivallan kohteina, kohta 2 miljoonaa suomalaista.

Köyhyyteen pahoinpideltyjä ja pakotettuja ihmisiä, kuolee Suomessa jo metsiin, kaduille, asuntoihin.

Omaa kansaamme pidetään nälässä, hoitamattomien sairauksien kanssa, kun PetosjytkysinKokoomusKeput jakavat jättipotteja itselleen, läheisilleen, jälkeläisilleen, sukulaisilleen ja muille isoille talousrikollisille ja veropakolaisyrityksille.

Missä on oikeusvaltio. Korhosen veroparatiisikeinottelu, on oikeusvaltion syvää halveksuntaa ja väkivaltaa, köyhyyteen pakotettuja, suomalaisia ihmsiä kohtaan.

96

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • INDEKSIJÄÄDYTYKSET

      Laiton veroparatiisi-äärioikeistohallitus, jota kukaan ei ole koskaan, missään edes äänestänyt, on syyllinen ihmishenkien menetyksiin Suomessa:

      https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/helsinkilaismies-loysi-ihmisjalan-puusta-evaat-jaivat-silla-kertaa-syomatta-poliisin-reaktio-tyrmistyttaa/6940184#gs.3hrqe7Q

      Ollilan myyräntyöryhmä / Floridan talousrikolliset, ryöstävät rehellisten verojenmaksajien rahat itselleen veroparatiiseihin.

      ISOJEN TALOUSRIKOSTEN TUTKINNAT on ilmeisesti estetty Suomessa, kun tuollainen meno on mahdollista.

      Erottakaa laiton veroparatiisihallitus heti !

      • Anonyymi

        Verottajan salainen ohjeistus paljastui muutama vuosi sitten, jossa alle 30 000 euron lahjat vuodessa eivät aiheuta toimia, siis kolmen vuoden välein 90 000 euron lahjat, vaikka tavallisen kansan kohdalla ohjeistus on että VAIN alle 5 000 euron lahjat kolmen vuoden välein ovat verottomia. Ketkä tiesivät tästä verottajan salaisesta ohjeistuksesta, poliitikot, korkeat virkamiehet, lobbarit, johtajat ja oliko tämä ohjeistus luotu sitä varten että korruptiolahjoituksia saavat pystyivät olemaan stressaamatta?


    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Lähetimme tämän jutun linkkin Verohallintoon. Toivotaan, että talousrikostutkijat ryhtyvät nyt toimenpiteisiin, veroparatiisirikollisuuden kitkemiseksi ja oikeusvaltion palauttamiseksi Suomessa.

    • FloridanTalousrikolliset
      • Neppari

        Totta!
        😀😍😇🔥😎😍🤠🤑😉🙏👍🏼💪🏻👌🏻😂🤣😆🙂⭐ 🤓😶😡😈💩😫🙄🤢


    • MaatalousYritystuetPois

      Verohallinto ja Oikeusministeriö, ovat syyllistyneet, isoihin talousrikoksiin. Vuosikymmenien aikana, ovat vuotaneet tuhansia miljardeja euroja, vastikkeettomina yritys- ja maataloustukina, sekä verojenkierron edistämisinä, suorina menetyksinä Suomen valtiolle ja verojenmaksajille, suoraan verokeitaisiin.

    • TALOUSRIKOSTUTKINTAASF
      • tosiaankin

        Sanos muuta. Mitä työnhaluisia ne sellaiset työttömät on, jotka ei koskaan ole tulleet toimeen omilla töillään? Siinä senkun elellään toisten jakamilla tuilla ja avustuksilla! Ehkä hekin tarvitsisivat avukseen verosuunnittelijoita ja velkaraneerajia.
        Ilmaisessa ruokajakelussa kun käy, niin säästyy äkkiä rahoja paljonkin, koska ruoka on niin kallista ja vaivalloista valmistaa. Tässä kyllä tarvittaisiin Marttaliiton järjestämä Ruoanvalmistus ja kodinhoitokurssi.


      • INDEKSIJÄÄDYTYKSET

        Sinä äärioikeiston PetosjytkysinKokoomusKepulainen, pilkkaat siis köyhyyteen pakotettuja, raa´an taloudellisen, fyysisen ja henkisen väkivallan kohteita. Etkö osaa hävetä ?


    • ÄÄNESTÄNJOVASL
    • INDEKSIJÄÄDYTYKSETPOIS
    • SUOMIÄÄNESTÄÄVASL

      Rehellisten verojenmaksajien rahoja, tuo äärioikeisto-ideologinen veroparatiisihallitus, jota kukaan ei koskaan ole edes äänestänyt, eli on laiton, jakaa veropakolaisyrityksille, ennennäkemättömän suurina, vastikkeettomina verohelpotuksina, kuten Nokian renkaille verojenpalautusta 59 miljoonaa euroa, samaan aikaan, kun tällaista:


      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3910534-nain-kiky-sopimus-toimii-jos-ansaitset-30000-tuet-tyonantajaa-615-eurolla-vuodessa


      PetosjytkysinKokoomusKeput ovat isojen talousrikollisten puolueita - eivät yhdenkään tavallisen pieni- ja keskituloisen suomalaisen, kuten Vasemmistoliitto.

    • LaittomatPakkomaksut

      Veroparatiisi-äärioikeiston puoluekokouksia ja media rähmällään verokeitaisiin, varsinkin Yle. Mitään uutisointia, puuttuvista talousrikostutkinnoista, ei ole.

      • aasi-alpakka

        Mitä jos lähetettäisiin köyhä ja työttömät veroparatiisiin? Siellähän on eläminen halpaa. Voi lojua rannalla päivät pitkät, syödä hedelmiä ja juoda viiniä ja viinaa. Ilmasto on ihanaa, nuoret neidot ja nuorukaiset tarjoilee kaikkea ja vähän muutakin. Auringonlaskiessa tanssimme ja laulamme.
        Kai sinne veroparatiisiin voi Kela lähettää ne köyhälle kuuluvat päivärahatkin? Säästö Suomen valtiolle olisi kuitenkin huima, sillä asumistukea ei tarvi palmun alle riippumattoon lähettää!


      • UGANDACAYMANISLANDS

    • ÄÄNESTÄNJOVASL
    • FLORIDANTALOUSRIKOLLISET
    • SananvapaudetMedia

      HELSINKILÄISET JA MUUTKIN HUOMIO NYT - KAIKKI LISÄTIEDOT, METSÄÄN SURMATUN, KÖYHÄN, KODITTOMAN NAISEN TAPAUKSESTA TÄRKEITÄ.

      Kyse on oikeusvaltiosta Suomessa, joka näyttää nyt menneen Floridan talousrikollisten viemäristä.

      Pienikin vihje, on tärkeä, voi johtaa ison jutun jäljille, kun kyse on köyhien ihmisten surmaamisesta, eli kansanmurhaamisesta Suomessa.

    • StopFasisminFinland
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Päättäjät veroparatiisihallituksessa, lukevat MUSTAA RAAMATTUA verokeitaissa. Todisteetkin löytyvät, kun tutkitte veropakolaiskonsernien sivuja, siellä on videoita mustiin pukeutuneista veropakolaisista, mustiksi enkeleiksi pukeutuneina, hämärissä talousrikos-riiteissään.

    • PEACENONATO
    • TeekutsuliikeBoikotissa

      Sipilä HÄPÄISI SISÄLLISSODASSA SURMATTUJEN KUNNIAA. Yritti ratsastaa sillä Ilta-Sanomissa, mutta pyörsi puheensa, kun vastasimme mitä tiedämme ja tulemme kertomaan, tarvittaessa Haagissa asti, surmattujen punaisten puolesta.

      Sipilän suku, kuten muutkin VALKOISTEN PUOLELLA KANSANMURHAA TEHNEET, ollut mukana, surmaamassa punaisia perheitä, sukuja ja lapsia. Heistä monia, ei mainita edes historiankirjoissa, olleen olemassakaan, vaan heidät pyyhittiin kokonaan pois kartalta, ikään kuin heitä ei koskaan olisi ollut olemassakaan.

    • TeippiäSuidenEdessä

      Huomatkaa, te satunnaiset kävijät keskustelupalstoilta, että esim. Ilta-Sanomat julkaisee, vain pienen murto-osan, köyhien avunhuudoista, keskustelupalstoilla ja senkin vain poliittisen, äärioikeistolaisen agendansa mukaan.
      Kelpaamme heille kirjoitusmateriaalin tekemiseen, mutta julkaisu keskusteluun kirjoitetuista, köyhien ihmisten avunhuudoista, puuttuu.

      https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/helsinkilaismies-loysi-ihmisjalan-puusta-evaat-jaivat-silla-kertaa-syomatta-poliisin-reaktio-tyrmistyttaa/6940184#gs.NYhyEQY

    • VALERISTIPOLIITIKOTOIK

      Iltalehti ja Yleisradio, panikoivat ensimmäisenä, kun netissä alkoi kiertää tieto, Veroparatiisisotessa olevien veroparatiisisijoittajien, ns. Mustan raamatun palvonnan rituaaleissa.

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2016/04/ehrnroothit-karahtivat-ensimmaisena.html

      Se tiedettiin, että käyttävät sota- ja katulasten sisäelimiä varaosinaan, sekä että veroparatiisisijoittajissa on paljon pedofiilejä, mutta on täysin mahdollista, että myös gourmee-aterioilla Floridassa, käytetään lasten sisäelimiä, VALERISTI-äärioikeistopoliitikkojen rituaaleissa.

      Kertokaa lisää, mitä tiedätte, kyseistä väkivallan muodosta.

      Tunnistat VALERISTI-poliitikon siitä, että on äärioikeistolainen, käyttää vaalitenteissä mustia, kristillisyyteen viittaavia värejä, mustaa ja valkoista.

      Erityisesti Veroparatiisisote mainostaessaan, pitävät näyttävästi ristejä kauloissaan ja esittelevät niitä medioissa, ilmeisesti osin Yleisradion käskystä, sieltä on neuvottu, miten pitää stailata, kansalaisia uskonnolla hämätäkseen.

    • mietimitäteet

      Oletteko äänestänyt vaaleissa?
      Viime kunnallisvaaleissa taisi olla alle 50% äänestys innokkuus. Sitten kun taloudellisia asioita kunnissa päätetään, niistä päättää ilmeisesti ne, joita ette olisi halunneet valtaan.
      Eduskuntavaalit on tulossa.
      Mitä aiotte tehdä?
      Valitus ei auta. Pitää ihan oikeasti äänestää, jos haluaa vähääkään vaikuttaa mihinkään.

    • VerottoojaKusettaa

      Hyvö ettö oikeus voitti ja verohallinnon rotat saivat ansionsa mukaan.

    • VALERISTIÄÄRIOIKEISTOEI
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Suomen eduskuntavaalit - olivat jo viimeksi vilpilliset.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3917931-populismi-pakenee-maarittelya-se-voi-hyvin-ja-lisaantyy

      Tietoliikenne kulkee Floridan talousrikollisten ja Veropakolaisyritys-Nokian Ollilan myyräntyöryhmän välikäsien kautta.

      Valeristi-äärioikeistohallitus, jota kukaan ei ole koskaan, missään äänestänyt, on laiton. Supon toimisto on Floridan talousrikollisten omistuksessa, vaikka niille maksetaan palkkaa, isojen talousrikosten tutkinnoista. Eikä oikeusministeriö taida olla, enää edes oikeusministeriö, vaan isojen talousrikollisten suojelutoimisto.

      Bilderber-Yle:ssä, sovinistinaton veroparatiisihempukat, suoramainostavat omia talousrikoksiaan.

      SUOMI ON UPOTETTU SYVÄLLE - VAIN SUOMEN KANSA VOI SEN SIELTÄ NOSTAA.

    • kello.kallellaan

      Minäkin jo -70 luvulla työntutkijan(kellokallen) koulutuksen saaneena uskallan väittää, että yheltä yrityssektorilta voitasiin välittömästi lopettaa parikymmentätuhatta(n. 20 000) yritystä ja KAIKKI rikastuisivat. Eikä sitä edes huomaisi juuri kukaan. Ja tämä sektori EI OLE TYÖTTÖMÄT, joitten yritykset on pantu 24/7 hommiin.

    • SKIENTOLOGITSAATANANPAL

      Tästäkin ketjusta, on yön aikana poistettu, ne viestit, joissa kerrotaan, että Skientologi-Yleisradion, suuresti palvoma ja mainostama, kahden tälläkin hetkellä Yle.ssä pyörivän tv-sarjan näyttelijä Elisabeth Moss on SKIENTOLOGI.


      http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2017/01/vilkaisusuositus-scientology-and.html


      Yleisradion johdossa, on siis paljon muitakin ÄÄRILIIKE-SKIENTOLOGEIHIN kuuluvia, kuin Kivinen. Skientologit tunnetaan, mm. saatanan palvonta- ym väkivaltarituaaleistaan, jotka kohdistuvat, erityisesti pieni -ja keskituloisiin ihmisiin Suomessakin.

      Elisabeth Moss - näyttää olevan arvostelun ulkopuolella Suomessa. Skientologeja rahoitetaan siis, verojenmaksajien rahoilla, laittomilla pakkomaksuilla.

    • MAATALOUSYRITYSTUETPOIS

      Suomalaisten monikansallisten veroparatiisikonsernien, sivustoilta löytyy ÄÄRILIIKE-SKIENTOLOGIEN saatanan palvonnallisia riittejä, mm. videoita ja valokuvia.

    • MaatalousYritystuetPois
    • StopFasisminFinland
    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      Pimeyden ytimessä, todellakin estetään, Suomen kansalaisten sanan- ja mielipiteidenvapauksia. Yle:ssähän niitä ei käytännössä, ole laisinkaan ja Ilta-Sanomat puolestaan, kerjää mielipiteitä, mutta ei julkaise niitä. Vain äärioikeiston populistiporvareiden, ääliökommentteja julkaisevat.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3921535-sak-hallituksen-vedettava-pois-nuoria-ja-pienten-tyopaikkojen-tyontekijoita-koskevat-heikennykset

      Valemedioita Suomessa riittää. Yle elelee rikkaiden "unelmien eko- ja sirkusmaailmoissa". Sanaakaan köyhyyteen pakotettujen, työttömien ja sairaus- ja kansaneläkeläisten, opiskelijoiden, syrjäytettyjen, asunnottomien, nälkäpalkkalaisten ym ahdingosta, eivät julkaise.

      IS on erityisen kiero, kerää kommentteja, muttei julkaise niitä. Vain populisti-äärioikeistolla, on enää sananvapaudet Suomessa.

    • RAUHAEINATOLLEVAS
    • Riku..Aalto

      Meikäläiset elävät leveästi vuokralaisten rahoilla. Emme maksa lainkaan veroa.

    • RAUHAEINATOLLEVAS
    • ÄÄNESTÄNJOVASL
    • PERUKAAHÄVITTÄJÄT

      VAATIKAA LAITTOMAN VEROPARATIISIHALLITUKSEN EROTTAMISTA - Vaatikaa laittomien maanpetosnato-hävittäjäkauppojen perumista Valtakunnanoikeudessa.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/aktiivimalli-jaavuoren-huippu-pysayttava-kirje-asiantuntijalta-palkattoman-tyon-maara-rajahtanyt/

      Isojen talousrikosten, korruption ja veroparatiisivuotojen rikostutkintoja, EI Suomessa edes ole, vaikka joillekin maksetaan siitä palkkaa.

      Suomessa on laiton hallitus. Se olisi pitänyt erottaa ja sen tekemät leikkaukset, ihmisten jo entuudestaan puuttuvaan perusturvaan ja toimeentuloon perua.

    • mielipide------

      Vetäkää köyhät toisianne hanuriin.
      Rahat viemme teiltä kaikilta pois ja kuolette nälkään ja sairauksiin kodittomina.

      T: Hallituksen pipilä

    • ÄÄNESTÄNJOVASL
    • MAANPETOSNATOTTAJAT

      Veroparatiisi-lentoyhtiö Air Finlandin, perustajat, jotka nykyisin ovat Usa:n kansalaisia, ovat siis tekemässä hävittäjäkauppoja, Suomen laittoman korruptiohallituksen kanssa, Suomen kansa maksettaviksi.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      Isojen sota-väkivalta-talous-korruptio-ympäristö - ym veroparatiisirikollisten, EI pitäisi olla päättämässä, maanpuolustuksen asioista, jos Suomi olisi vielä oikeusvaltio ja demokratia.

      Se ÄärioikeistoVihreiden sovinistinaton käsikirjoittama KESÄTEATTERINÄYTELMÄ, oli siis pelkkää Suomen kansan hämäämistä ja käsikirjoittajatkin tiedetään. Samaa soopaa, niiden tekemiset aina ovat. VALEFEMINISTEJÄ on monelaisia. Eräät ovat erikoistuneet SISKOJENHAKKAAMISEEN.

      Missä tahansa toisessa valtiossa, laiton korruptiohallitus, laittomine hävittäjäkauppoineen ja korruptioporvarit koko eduskuntalaitoksesta, istuisivat jo syytettyjen penkillä VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

    • AuringonlämpöäVasL
    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      Enää 8 kk ja saamme äänestää Vasemmistoliiton, eli jokaisen suomalaisen pieni- ja keskituloisen puolustajapuolueen, uuteen hallitukseen.

      Heitetään Aktiivileikkurit romukoppaan ja PetosPersuKokoomussinKepulaiset=EK perässä. Niitä emme tarvitse, enää yhtään mihinkään.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005802956.html

      Suomessa alkaa uusi oikeudenmukaisuuden, vahvan välittämisen, oikeusvaltion aikakausi.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      PetosPersusinKokoomusKepulaiset, jakavat rahaa VEROPARATIISI-SOTA-VÄKIVALTA-TALOUSRIKOLLISILLE.

      HÄVITTJÄKAUPOISTA HYÖTYVÄT, ENTISET SUOMEN, NYKYISET USAN KANSALAISET FLORIDASSA.

      Selkeitä MAAN- JA KANSANPETOKSIA NE OVAT.

    • StopFasisminFinland

      Näettekö Suomen lehdistössä, medioissa ns tiedotusvälineissä - yhtään Sauli Niinistöä aidosti arvostelevaa, tai kritisoivaa uutista tai kirjoitusta ? Tämähän on kuin Erdoganin Turkissa. - Medioissa ei USKALLETA kritisoida, KESKINKERTAISTA JURISTIA, joka tekee isojen sota-väkivalta-talous-veroparatiisirikollisten kanssa, sotabisneksiä Suomen kansan rahoilla, terveyksien ja henkien kustannuksella.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3903934-koyhyytta-piti-vahentaa-tavoite-ei-ole-lahentynyt-lainkaan

      PetosPersusinKokoomusKeput ovat viemässä, Suomea vieraitten valtojen sotiin.

      FloridaNiinistön juristiaikojen opiskelukaverit, Air Finland - KONKURSSILENTOYHTIÖN perustajat, ovat nyt päättäneet, tehdä järjettömän hintaisia hävittäjäkauppoja, laittoman porvarihallituksen ja keskinkertaisen juristi-presidentin välityksellä.

      Sauli Niinistö on huijari, ei mikään Suomen kansan presidentti. Omia ja juristikaveri-veroparatiisirikollisten bisneksiä edistääkseen, Niinistö on nyt maksattamassa, Ranskankin fasistien Macron-sotabisnekset, Suomen kansalla.

    • RAUHAEINATOLLE

      MAANPETOKSELLISET USAN KANSALAISTEN TEKEMÄT HÄVITTÄJÄKAUPAT - ON PERUTTAVA VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

      Supo vastuuseen, veroparatiisirikosten tutkimatta jättämisestä.

    • LÄÄKEBISNESTAPPAA
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Maanpetokselliset Air Finland, konkurssilentoyhtiön, hävittäjäkaupat, tulisi perua VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001644448.html

      Veroparatiisiväen presidentti Niinistön, opiskeluajan kaverit, keskinkertaiset juristit, opiskelivat lakeja sen verran, että oppivat, kuinka niitä kierretään ja käytetään Suomen valtiota, kansaa, omien urien ja bisneksien maksajina.

    • MAANPETOSNATOTTAJAT

      Suomen kansalaisten ja valtion, turvallisuutta vahingoittavat, sota-väkivalta-korruptio-talous-veroparatiisi-äärioikeistorikollisten ja laittoman veroparatiisihallituksen, MAANPETOKSELLISET HÄVITTÄJÄKAUPAT, ON PERUTTAVA VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3951972-vammaispalvelujen-kilpailuttaminen-tulee-yhteiskunnalle-kalliiksi

      PahviNiinistön veroparatiisi-äärioikeistofasistien, kestitseminen ja Helsingissä pyörittäminen, Suomen kansan rahoilla ja kustannuksella, on loputtava.

      Suomen verojenmaksajien ja kansalaisten, EI kuulu terveyksillään ja hengillään, rahoittaa Usa:n ja Ranskan kansalaisten, äärioikeisto fasistien militarismia.

      LAITON ÄÄRIOIKEISTOHALLITUS SUOMESSA - JOTA KUKAAN EI OLE ÄÄNESTÄNYT, ON PÄÄTÖKSINEEN ja leikkauksineen peruttava VALTAKUNNANOIKEUDESSA. Maanpetokselliset hävittäjäkaupat, on peruttava.

    • MAANPETOSNATOTTAJAT
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Suomessa on LAITON HALLITUS, jota kukaan, ei ole koskaan äänestänyt. Suomen valtionjohto, tekee veroparatiisi-sota-väkivalta-korruptio-maanpetoshävittäjä-maanpetosnatotus- ym isoja rikoksia, Suomen kansan- ja maanpetoksia.

      KYSYKÄÄ MIKSI KUKAAN, EI NOSTA SYYTTEITÄ. KYSYKÄÄ MIKSI YLE ON VALEMEDIA, JOKA MAINOSTAA, KYSEISTEN MAANPETOSRIKOLLISTEN, MAANPETOSHÄVITTÄJÄBISNEKSIÄ. SUPO SUOJELEE KYSEISIÄ, USA:N KANSALAISIA.

    • MAANPETOSNATOTTAJAT

      YLEN RAHOITUS PITÄISI POISTAA KOKONAAN. On aloittanut maanpetosnaton kanssa, äärioikeiston vaalimainonnan, kuten edellisissäkin petoksellisissa eduskuntavaaleissa.

      Suomessahan ei ole, aidosti puolueettomia vaalitarkkailijoita eduskuntavaaleissa, kuten muissa valtioissa maailmassa.

      Äärioikeiston natovihreiden äärioikeistoporvareiden, suoramainokset tänään, ovat Floridan talousrikollisten, maanpetoshävittäjäbisneksien laboratoriosta lähtöisin. Yle aloitti edellisten VALEVAALIEN suoramainokset, tasan puoli vuotta, ennen eduskuntavaaleja, viime kerralla. Yrittävät nyt samaa kaavaa, saada ihmiset ohjailtua natomaanpetturi-porvaripuolueiden taakse, kuten viimeksi.

      Maanpetosnatottajat VALTAKUNNANOIKEUTEEN. Maanpetoshävittäjäkaupat peruttava.

      Yrittivät natomaanpetturit, pettää Suomen kansalaisia, niillä Viron maanpetos-vale-uutisoinneillakin, väistääkseen omia syytteitään Valtakunnanoikeuteen.

      Viron maanpetossotilas-natovalhe, on samaa sarjaa, kuin Aro-Janetskin oikeudenkäynti-valhe ja Air Finlandin perustajien hävittäjäkaupat, ym äärioikeistoporvareiden häikäilemättömät maanpetokset. Veroparatiisirikolliset LAITTOMASSA HALLITUKSESSA, ym valtionjohdossa, pettävät teitä, yhdessä VALEMEDIA-YLE:n kanssa.

      Varokaa ihmiset, teitä vedätetään Yle:n välityksellä. Muut mediat mukana äärioikeiston natotusvalheissa, muka ihmettelevät niitä porvarivihreiden suoramainoksia. Ovat täysin tietoisia niistä.

    • LAITTOMATPAKKOMAKSUT

      https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/de9e3920-815b-4a31-9cf8-649c8058269a_pk.shtml

      Suomi on nyt pohjolan Unkari - äärioikeistofasismin valtaama maa, jossa ihmisiltä puuttuvat jo, perustuslailliset ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämis- ym perustuslakiin kirjatut oikeudet, jotka löytyvät aidoista oikeusvaltioista ja demokratioista.

      Rasismikorttia nöyristelleitten takia, PetosPersuKokoomussinKeput, saivat oman, yksityisen mainoskanavan vaaleihin. Yle BOIKOTTIIN.

    • ÄÄNESTÄNJOVASL
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat, työttömät, syrjäytetyt, pätkätyöläiset, montaa työtä nälkäpalkalla tekevien, köyhien lapsiperheiden ym Ei sivistys- ja oikeusvaltioissa, kuulu elää rikkaiden verojenkiertäjien "hyväntekeväisyyden" varassa, kerjuulla.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3974109-hanna-sarkkinen-paketoi-eduskunnan-viikon-suhdannehuipulla-ei-edelleenkaan-loydy-rahaa-indeksikorotuksiin-sipilan-harski-temppu-taas-kuohutti

      Veropakolaisyritykset on laitettava verotukseen, aitoon yhteiskunta- ja ympäristövastuuseen. Niille vastikkeettomien yritys- ja maataloustukien jakaminen, suoraan verokeitaisiin, on loputtava.

    • StopFasisminFinland
    • TeekutsuliikeBoikotissa
    • YLEVALEMEDIA

      Nykyinen Yleisradio on VALEMEDIA.

      Se on äärioikeiston veroparatiisi-fasistien suoramainoskanava, vakavaa kansalaisiin kohdistuvaa aivopesua ja manipulointia. Yle pitäisi lakkauttaa ja ottaa siltä rahoitus, heti pois.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3987389-viranomaisvastaisuus-viralliseen-tautiluokitukseen

      Suomen kansalaisilta, on viety oikeudet, aidosti puolueettomaan, älykkääseen ja asialliseen tiedonvälitykseen.

      Esim. paikallisilla Yle-kanavilla tänään, on tullut pelkkää veroparatiisi-viihdebisnes-suoramainontaa ja vähän veroparatiisikauppaiden lasten mielistelyä, sellaisia toimittajia Yle:ssä.

    • jokainen.itse

      Se että joku on sattunut syntymään samaan maahan ei tarkoita että toinen samaan maahan syntynyt jakaa omistaan tälle toiselle. Niin se ei mene eikä pidäkään mennä. Jokainen voi hankkia ihan omat rahansa.

    • USKONNOTONVAPAA
    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL

      Ruotsissa kansalaiset katuvat nyt, kun tekivät sen virheen, että antoivat äänensä, äärioikeiston populistiporvareille, eli ns. ruotsidemokraateille. Jokainen ääni, mikä niille veroparatiisisijoittajille meni, toi lisää ulkomaalaista halpatyövoimaa mm. puolalaisia rakennusmiehiä, oman kansan tilalle, eli nyt ruotsalaiset näkevät, mitä rasismikortin nöyristely käytännössä tarkoittaa - syvää köyhyyttä ja osattomuutta, omalle kansalle.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3991269-naapurin-asiat-jopa-pain-helvettia-suokas-varoittelee-ruotsin-mallista

      Varokaa ihmiset Suomessa, ettei eduskuntavaaleissa, vahingossakaan ääni mene PetosPersuKokoomussinKepuLiikenyt = EK:lle. Oppositiossa samaa sakkia ovat mm. Krd ja Rkp.

    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL

      FloridaNiinistö ja SoiniKatainen, käyneet taas, Usa:ssa kehuskelemassa Trumpin hallinnolle, kuinka paljon helpompaa, Suomessa on ORJUTTAA KANSAA HARAVOITTAMALLA NÄILLÄ RIKKAIDEN VEROJENKIERTÄJIEN METSIÄ.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3992277-li-andersson-suomen-suunta-tulee-kaantaa-toista-samanlaista-vaalikautta-maa-ei-kesta

      Eduskuntavaalit ihan kohta. Yhtään vaalimainosta emme lue, ei ole tarvetta. Keskitymme äänestämään Vasemmistoa uuteen hallitukseen. Siinä ovat Suomen työväestön, tavallisen kansan mahdollisuudet.

    • MAANPETOSNATOTTAJAT

      Maanpetokselliset hävittäjäkaupat, joita Usa:n kansalaiset, ex-Suomen kansalaiset, ovat Usa:ssa junailleet, on peruttava VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15467333/glyfosaatin-haravointi-ilmaisena-orjana-on-tappavaa

      LAITON ÄÄRIOIKEISTOHALLITUS ja muun syvästi korruptoitunut valtionjohto, tappavat jo suomalaisia ihmisiä, suurtyöttömyyteen ja köyhyyteen pahoinpitelemiään ja pakottamiaan suomalaisia, pakottamalla heidät ILMAISEKSI ORJATYÖVOIMAKSI, HARAVOIMAAN GLYFOSAATTIA PELLOILTA JA METSISTÄ.

    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL

      PetosPersuKokoomussinKepuLiikenyt = EK:n veroparatiisi-äärioikeisto - on rasismikorttia nöyristelevien äärioikeistosuvakkien äänillä - LEIKKAAMASSA ASUMISTUKIA KÖYHILTÄ, pieni- ja keskituloisilta kansalaisilta.

      https://yle.fi/uutiset/3-10511290

      Täytyy olla monimiljonääri ja omistaa asuntoja, että voi äänestää porvareita.

      Fiksut ovat jo Vasemmalla.

    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL
    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA

      Rasismikorttia nöyristelevien äänillä - PetosPersuKokoomussinKepuLiikenyt = EK - Ovat tuomassa "rakennusmiehiä" ja tulevia vaaliääniään, Puolasta, Latviasta, Liettuasta, Romaniasta, Irakista ja Turkista - syrjäyttämään oma kansamme, yhä syvemmälle köyhyyteen.

      https://www.theguardian.com/world/gallery/2018/nov/24/gilets-jaunes-protest-against-macron-policies-in-paris-and-across-france-in-pictures

      Ranskassa ihmiset sentään panevat hanttiin - Suomessa siitäkin uutisoidaan, vain pitkin hampain ja ylimielisesti, että tavalliset, köyhyyteen pakotetut ihmiset, ovat mellakoimassa kadulla, eivät mitkään äärioikeistopopulistit, kuten antavat Yle:n uutisissa, valheellisesti ymmärtää.

      Käykää allekirjoittamassa, vetoomus maanpetoksellisten hävittäjäkauppojen perumiseksi. RAUHANPUOLUSTAJIEN sivuilla.

      Älkää tehkö velkaa lapsillenne ja nuorisolle - he eivät pysty koskaan, niitä velkoja maksamaan.

    • BRYSSÄÄÄRIOIKEALLA
    • BRYSSÄÄÄRIOIKEALLA

      Kysykää Suomen kansalaiset, miksi supo ei tutki ja selvitä, isoja sota-väkivalta-ihmiskauppa-korruptio-talous-veroparatiisirikoksia, vaikka sille maksetaan siitä palkkaa ?


      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3996222-talouskuripolitiikalla-suomi-ei-noussut

      Suomi menettänyt tuhansia miljardeja euroja, ellei enemmän, esim. eläkeyhtiöitten ja rikollisten sotabisneksien takia verokeitaisiin. Supon toimisto, taitaa edelleen sijaita, Floridan talousrikollisten, omistamassa kiinteistössä ?

      • EU-MAFIA

        Ei supolla ole aikaa tollaseen vähäpätöiseen nappikauppaan kun se tutkii voiko kamelilla olla ikävä.


    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
    • RAUHAEINATOLLE

      Laiton äärioikeistohallitus, on syyllistynyt RIKOKSIIN IHMISYYTTÄ VASTAAN SUOMESSA, leikkaamalla jo entuudestaan köyhyysrajan alla olevilta, vanhuksilta, lapsilta, vammaisilta, pitkäaikaissairailta, työttömiltä, syrjäytetyiltä, ym alisteisissa asemissa olevilta, köyhyyteen pakotetuilta ja pahoinpidellyiltä kansalaisilta.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4005669-oikeistolaiselle-isanmaa-on-pyha-vasemmistolaiselle-ihmisarvo

      Leikkaukset köyhiltä sairaus- ja kansaneläkeläisiltä peruttava - indeksijäädytykset poistettava HETI.

    • USKONNOTONVAPAA
    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Enemmistö köyhyyteen pahoinpidellyistä ja pakotetuista suomalaisista, EI käy äärioikeiston ruoka-avuissa, koska niissä on kovaa, äärioikeistolaista politikointia ja agitointia, sekä ihan konkreettista väkivaltaa, päälle käymisiä on todistettu.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4011073-metsateollisuus-tuki-lapuanliiketta-ja-ajoi-suomeen-saksalaista-kuningasta

      Suomi EI ole enää aito demokratia, eikä oikeusvaltio. Suomessa on nyt, äärioikeistolainen veroparatiisihallitus, joka on käytännössä LAITON, koska sitä ei ole kukaan, koskaan edes äänestänyt.

      Köyhien todellisista määristä, vaietaan medioissa. Laittomilla pakkomaksuilla rahoitettava Yleisradio - komentelee köyhiä jouluna, alleviivaamalla ja korostamalla, ns. joulurauhan julistuksesta, niitä kohtia, jossa köyhiä käskytetään, olemaan hiljaa, eli vaikenemaan.

      Ns. hyväntekeväisyysvaltio ON OIKEUSVALTION JA DEMOKRATIAN VASTAKOHTA.

    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA
    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4012407-eu-vaalit-uhkaavat-ruokkia-parlamentin-hajanaisuutta-aariliikkeet-haluavat-puhujalavalle

      Populistiporvarit rasismikortteineen - ovat MONINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia.
      Rasistien AKTIIVILEIKKURI VITONEN, syyhyää jo sormissaan.
      OrpoSoiniKatainenSipilän kabinetti - neuvottolee jo Irakin, Romanian, Latvian, Puolan ja Turkin "rakennusmiesten" tuomisesta Suomeen - syrjäyttämään oman kansan työttömät, syvemmälle työttömyyteen, köyhyyteen ja osattomuuteen.

    • MAANPETOSNATOTTAJAT
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Veroparatiisi-äärioikeistorikolliset, käyttävät katulapsilta ryöstämiään sisäelimiä, varaosinaan:

      https://www.bbc.com/news/world-africa-47030924

      Suomessakin kadonnut paljon ihmisiä, eikä poliisi / supo, ole niitä katoamisia, kyennyt selvittämään.

      Joko veroparatiisi"hoiva- ja terveydenhoito"bisnes, käyttää vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaitten, kadonneitten lasten ja nuorten, sisäelimiä varaosikseen, jo ihan täällä Suomessa ?

    • Tyhmäkansahurraa

      Tämä aloitus on oiva osoitus siitä, että kaikki ihmisroskat eivät ole tyhmiä.

    • Kuinkahan ne verokertymät ei enää riitä yhteiskunnan perusasioiden hoitoon lainkaan.
      Alimmat tuloluokat on viilattu ja höylätty niin tyhjiin, ettei sieltä tälle hillittömälle ahneudelle riitä enää juurikaan apetta ja nyt vain vauhti kiihtyy.

      Nämä veroparatiisiyhtiöt jotka ovat mieltäneet mm. vanhusten hoidon jätteenkäsittelyksi , tahkoavat voittojaan yhteisistä veroeuroista, yrityksille jaetaan tukia, että niin ikään saavat tahkotuksi voittoa osingonjakoon, vakuutuskuoret ja hallintarekisterit kaikki suojaamassa verovaroin tehtyjä tuloksia ja yhteiskunta rapistuu silmissä.
      Kaikki se mitä näillä veronkeräämisillä oli tarkoitus maksaa, jätetään tekemättä vedoten aina samaan syyhyn, ei ole varaa.
      Mutta propaganda kuuluu, että kansalaiset luottavat valtion ja omaan talouteensa, kyllä juu, sen kaikilta osin vajoamiseen , muuhan täällä ei ole tarkoituskaan.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ jo Suomessa.

      Rikkaat verojenkiertäjät, tekevät mitä tahansa, vallassa pysyäkseen ja isoimmat talousrikolliset, tietävät sen.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      Äänestämällä ei ikävä kyllä, voi enää vaikuttaa.

      Ei näytä olevan, mitään eroa puolueitten välillä, ei opposition, eikä hallituksen

      ISOT TALOUS- JA SOTARIKOLLISET, johtavat Suomea, Usa:sta ja veroparatiiseista käsin.

    • Anonyymi

      3 miljoonaa meni Paimion veroparatiisi-säätiölle, uuden hallituksen aikana jo. Se on vasta alkua.

      Veroparatiisirikollisuus jyllää ja rehottaa Suomen valtion johdossa, korruptio, verojenkierto, osakekuoret, ym niljakkuus.

    • Anonyymi

      Milloin verottaja ottaa nuo ulkomaalaiset pizzeriahuijarit käsittelyynsä?
      Vaihtavat omistajaa kuin kanit kaveriaan ja saavat sukuihinsa starttirahat.
      ----
      Ei koskaan, koska se on razismia! Never and ever!!!!!!!

      Stanan, VERO!

      Tehkää työtänne laillisesti!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Verohallinto katsoi, että yhtiön oikaisuvaatimus oli hyväksyttävä, koska verovuoden 2011 olosuhteet ja Verohallinnon verotuksen oikaisujen perusteeksi esittämät perustelut vastasivat olennaisilta osiltaan verovuosien 2007–2010 olosuhteita."

      Mitä nuo "olosuhteet" tarkoittaa? miten verotus voi perustua olosuhteisiin?

      Isompien yritysten verotus perustuu tilintarkastajien hyväksymän kirjanpidon osoittamaan voittoon, ei olsuhteisiin. Vero maksetaan voitosta, kun tulosta on vähennetty vähennyskelpoiset menot. Jos veroa ei makseta ajoissa ja oikein, on verottajalla veronkorotukset ym. sanktiot, joiden täytyy olla periaatteeltaan samat ja tasapuoliset kaikille. Ei pitäisi olla erilaisia tulkintoja "olosuhteista", mikäli laki on kaikille sama.

    • Anonyymi

      Kaikki veropakolaisyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen. OSAKE- JA VAKUUTUSKUORIRIKOLLISUUDELLE, on tultava loppu.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      Kysykää Suomen kansalaiset, mihin on kavallettu eläkeyhtiöiden jättiomaisuudet, jotka Suomen kansalaiset, ovat säästäneet sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pitoon ja korotuksiin ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nokian renkaat sai jättimäiset verovapautukset verohallinnolta ja nyt se tekee poliittisia, äärioikeistolaisia irtisanomisia.

      Verohallinnon johto syytteisiin, veropakolaisyrityksien verovapautuksista ja yhteiskuntavastuuttomuuden sallimisesta.

    • Anonyymi

      Missä oikeusvaltiota, demokratiaa ja kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien toteutumista valvovat lainvalvojat Suomesta ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16133632/ennakkotapaus-yrityksien-verovastuun-tarkistamisesta-suomessa#comment-99830864

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptio, veroparatiisirikollisuus, äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisiterrorismia Suomen valtiota ja kansalaisia vastaan, on mennyt jo liian pitkälle.

      VALTAKUNNANOIKEUS KÄYTTÖÖN - YRITYKSET AITOON VERO-YHTEISKUNTA- JA LUONTOVASTUUSEEN SUOMESSA NYT.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosPersKok = Ikuisesti oppositiossa.

      VEROPAKOLAISYRITYKSIÄ ALETTAVA LAITTAMAAN, VEROTUKSEEN JA ISOIHIN TALOUSRIKOSTUTKINTOIHIN.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/postilakko-politisoituu-tyontekijat-vaativat-valtio-omistajaa-erottamaan-postin-hallituksen/05c0e2df-e3b2-4714-9c02-3d2939ba7c39

      Aloittakaa isoimpien talousrikosten selvittäminen eläkeyhtiöistä, siellä on eniten kupattu kansalaisten sairaus- ja kansaneläkkeisiin säästämiä varallisuuksia - tuhansien miljardien jättiomaisuudet, siirretty veroparatiisi-venkuloille, lentoyhtiöiden, ökyhotellien, palatsien, sotabisneksiin tärväämiseen.

    • Anonyymi

      Kuka hullu ostaa jotain venakkokumeja enää? Järkiintykää nyt jo!

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4320
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4225
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3996
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2837
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2531
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2094
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2013
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1659
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe