Joensuussa vapaana olevia mökkejä opiskelijalle?

Aikuisopiskelija

Olen tulossa Itä-Suomen yliopistoon Joensuuhun opiskelemaan ja nyt olisi kämppä edelleen hakusessa! Läsnäoloa ei ole kuin muutamia kertoja kuussa, joten tarkoituksena ei kuitenkaan ole täysin muuttaa Joensuuhun, vaan löytää yöpaikka näitä kertoja varten. Helpommaksi ja toivottavasti myös edullisemmaksi tulisi kuitenkin, jos vuokraisi asunnon kuukausivuokralla eikä erillistä majoitusta aina joka kertaa/yötä varten erikseen.

Olen opiskelija-asuntojonossa mutta etsinyt myös vapailta markkinoilta vuokra-asuntoja. Olen yllättynyt kuinka korkeita vuokrat ylipäätään ovat. Innoissani olen voinut löytää mielestäni hyvän diilin mutta sitten katsonkin Google mapsista etäisyyttä, niin sitä on toistakymmentä kilometriä Joensuun keskustaan/yliopistolla. En siis tunne Joensuuta tai Pohjois-Karjalaa entuudestaan yhtään. Etäisyydessäkään ei sinällään vikaa, jos paikalle on hyvät julkiset yhteydet mutta ilman autoa pitkät välimatkat ovat poissuljettu.

Vuokrahinta olisi maksimissaan 300-350€/kk. Tällä hinnalla ei yksiöitä saa mutta voisi olla solukämppä yliopiston lähellä. Tai sitten jonkinlainen talviasuttava "mummonmökki" :-D, tämä voisi olla millainen tahansa, kunhan tänne olisi hyvät kulkuyhteydet. Tietääkö joku mistä voisi vielä kysellä vapaita asuntoja tai onko jollakulla kenties tyhjillään olevaa pientä mökkiä hyvien yhteyksien lähellä, jonka haluaisi vuokrata opiskelijalle? Ensisijaisesti tarvisin asuntoa vain syyskuu- marraskuu mutta voisi tehdä vuokrasopimuksen koko syksyn ajalta.

10

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfjksd

      Kävisikö 100 m2 talviasuttava kesäasunto? Kaikki mukavuudet, matkaa Jns 50km. Rantaa, rantasauna yms. Julkiset yhteydet eivät ole hyvät, mutta autolla pääsee. Kolille 20 km.

      • Aikuisopiskelija

        Kuulostaa ihanalle mutta ei taida soveltua ihan omiin tarpeisiin. :) Neliöitäkin taitaa olla yksi nolla liikaa, ja ei ole autoa valitettavasti käytössä.


    • Kirjaton
      • Aikuisopiskelija

        Kiitos! Näitä olenkin katsellut jo. Mutta aika nopeasti näillekin kertyy hintaa, jos/kun tarvetta on useammalle yölle kuukaudessa.


      • Arvelisin_näin
        Aikuisopiskelija kirjoitti:

        Kiitos! Näitä olenkin katsellut jo. Mutta aika nopeasti näillekin kertyy hintaa, jos/kun tarvetta on useammalle yölle kuukaudessa.

        Jos rohkenee ottaa riskin että voi joutua jakamaan huoneen toisten kanssa, en pitäisi 9€ tai 13€ yöpymistä kohtuuttoman kalliina. Halvempaa majoitusta lienee kohtuullisen vaikea löytää kaupunkialueelta.


    • KouluunKouluun

      Olet kyllä auttamatta myöhässä ja siksi tämä vaikuttaa provolta, mutta vastataan silti.
      Lienetkö jo kokeillut tuota -> tori.fi.
      Ylämylly, Jyri ja Honkalampi sijaitsevat Liperin puolella (matkaa Joensuuhun 10-15 km.),
      Liperin kirkonkylä (matkaa Joensuuhun alle 30 km.).
      Hammaslahti (kuuluu Joensuuhun n. 20 km.) ja Kontiolahti n. 15 km. Nuo ovat ihan kohtuullisen matkan päässä Yliopistolta. Bussiyhteydet ovat pääosin erittäin hyvät tai vähintään hyvät. Joihinkin kohteisiin voit päästä sekä lähi- että kaukoliikenteen busseilla. Esimerkiksi Ylämyllyltä tulee (ja menee) Joensuuhun busseja parhaimmillaan muutaman minuutin välein. Sinulla lienee käytössäsi älylaite, jolla saat käyttöösi niin karttaohjelmat kuin aikataulutkin.

      http://www.joensuu.fi/reitit-ja-aikataulut

      Avaa tuon sivun oikeasta reunasta se Aikatauluvihko 8.8.2018-2.6.2019 ja ala selata. Se on PDF.

      Tutustu siihen huolellisesti. Samalla opit ainakin hiukan Joensuusta ja lähialueista. Aikataulu- ja reittivihko on aika laaja, mutta se on kuitenkin ihan selkeä ja sen oppii jopa tällainen lähes 70v. reliikki. Joensuu ei ole kovin iso kaupunki ja sen "kaava" on helppo oppia.

      • Aikuisopiskelija

        Kiitos paljon! Ei ole provo. En tiedä miksi kukaan provoilisi kyselemällä apua, vaikka oikeasti ei apua tarvitsekaan. Olen sen takia myöhään liikenteessä, koska olin siinä uskossa, että majoitun vain yksittäisiä öitä Joensuussa mutta selvisi, että läsnäoloa taitaakin olla enemmän, jotta asunto olisi järkevämpi. 15km on vielä ihan kohtuullinen matka, jos yhteydet ovat hyvät mutta siitä eteenpäin alkaa olemaan jo liian kaukana, koska itse Joensuuhunkin on jo nykyisestä asuinkunnastani runsaasti matkaa. Täytyy tutustua!


    • AnteeksiJoensuu

      Pitäisikö tuohon vastata että tule meille ihan ilmaiseksi:)
      Harmittaa kun lukee opiskelijan tarvitsevat kohtuuhintaista asuntoa opintojensa ajaksi.

    • EIpå tuo yllätä että asuntotilanne on tiukka. Sehän on jokasyksyinen ilmiö täällä ja tänä vuonna tulee vielä tuhta opiskelijaa extrapaukkuna Savonlinnasta. Voi olla tuskaista löytää kantakaupungista mitään luukkua.

    • asunnontietäjä

      Jos tuollainen summa on kuukaudessa käytettävissä niin on majoitusta valittavissa riittävästi. Laitan päivällä sähköpostia johon voit ottaa yhteyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe