Entropiaa kaikki on vuan, mitteepä muutakaan?!?

EtimespaceYoutubesta83

Onhan se nyt ihan eri lähtökohta kehittää mallia joka ei sisällä käsitteitä joita ei voi kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti.

Siksi toisekseen minun ei tarvitse epätoivoisesti yrittää selittää mitä vetävä voima on.

Selkeintä on olettaa ettei aineesta erillisiä voimia ole olemassa.

Eli on vain työntävää voimaa ja se työntävä voima on sitä mistä kaikki pohjimmiltaan koostuu.

Siis jotakin fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa jota avaruudessa liikkuu joka suunnasta joka suuntaan.

Ja kun sitä fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa asiaa on avaruudessa, niin se ottaa itselleen oman tilan siitä avaruudesta.

Jos joku muu vastaavasta asiasta koostuva liikkuu sitä kohti, sen pitää työntää sitä pois päin jotta se voi työntyä sen paikalle avaruudessa. Samalla siihen työntäjään kohdistuu työntävää voimaa sen tokmesta jota työnnetään pois siltä kohtaa avaruutta jossa se on.

No, eihän mikään pysy just samalla avaruuden alueella, mutta suhteessa ympäristön aineeseen / työntävään voimaan pysytään samalla alueella.

Ihminenkin ottaa oman tilan avaruudesta kun liikkuu Maapallon mukana avaruudessa.

Eli syrjäyttää / työntää ilmaa edestään kun liikkuu eteenpäin.

Millä muulla se tapahtuisi kuin sillä itselleen mistä kehon aine pohjimmiltaan koostuu?!?

Työntävällä voimallahan se hoituu.

Työntävän voiman kierrätys onnistuu sillä itselleen eli sillä mistä kaikki pohjimmiltaan koostuu.

Ja lun tämä työntävä voima, josta kaikki pohjimmiltaan koostuu, hajaantuu / laajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen, niin silloin se on tämä laajeneva työntävä voima joka kierrättää itse itseään näkyvässä maailmankaikkeudessa.

Entropiaa se on ja mitäpä muuta se entropia voisi olla kuin sen olemassa olevan asian hajaantumista isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Joillekin tietyille alueille työntyessään tämä nyt laajeneva työntävä voima joutuu äärimmäiseen paineeseen jossa se puristuu taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi, mutta sellaiset alueet sijaitsevat erittäin kaukana laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Näillä alueilla on erittäin tiheää työntävää voimaa joka räjähtää / laajenee ja työntyy pois päin tuon alueen keskustasta, kohdistaen tuon alueen keskustaan äärimmäisen paineen jonne työntyvä työntävä voima puristuu siellä taas kerran uudeksi uusien laajenevien galaksien laajenevaksi raaka-aineeksi.

Eli näkyvän maailmankaikkeuden sisäisesti mikään mahti ei voi saada nyt laajenevaa työntävää voimaa kasaantumaan erittäin pienelle avaruuden alueelle erittäin tiheäksi työntäväksi voimaksi!

Tarvitaan erittäin nopea liike alueelle jossa on äärimmäinen paine.

Vain siten voidaan selittää se miten nyt laajenevan näkyvän maailmankailkeuden laajeneva työntävä voima voi taas kerran puristua äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi.

😃

2

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EtimespaceYoutubesta83

      Osp-avaruutta itseään ei voi tutkia mitenkään. Ei tieteellisesti, eikä muutenkaan!

      Vain avaruudessa liikkuvia tiheneviä laajentumia voidaan tutkia tieteellisesti ja se perustuu siihen että ne säteilevät vanhaa valoa joka liikkuu kaareutuvasti vastapalloon avaruudessa.

      Osp-avaruus itse ei tihenevästi laajene mitenkään!

      Eli ei ole olemassa vanhaa valoa joka olisi peräisin uudesta valosta, vaikka kaikki valo avaruudessa tihenevästi laajentuen liikkuukin.

      Kaikki tihenevä laajentuma on peräisin kohteista jotka koostuvat ziljoonista vastapalloon kierrättyvistä tihenevistä laajentumista ja liikkuvat avaruudessa vastapalloon keikkuen.

      Toki aine itsekin on tihenevästi laajentuvaa vanhaa valoa.

      Avaruus itse ei ole tiheneviä laajentumia, eikä aine koostu mistään fyysisen konkreettisesti olemassa olevasta, vaan tihentyvistä laajentumista.

      Laajeneva vanha valo ei liiku missään paikassa, niin kuin avaruudessa liikkuvat kohteet laajentuvasti tihentyvät vastapalloon käänteisesti avaruudessa suhteessa toisiinsa.

      Avaruus on ääretöntä vastapalloon kierrättyvää vanhaa valoa ja aina olemassa ollut ziljoonia tiheneviä laajentumia joka itsessään on ei yhtään mitään.

      Vanha vastapalloon kierrättyvä valo ei voi säteillä informaatiota, koska se itsessään ei koostu mistään fyysisen konkreettisesti olemassa olevasta josta voi irtaantua säteilyä / informaatiota siten kuin avaruudesta, josta irtaantuu säteilyä / infoa.

      Et voi pysähtyä tutkimaan yhtä ja samaa tiettyä osp-tihentymän laajenevaa kohtaa, koska se laajenee ziljoonakertaisella valonnopeudella.

      Et mitenkään vaikka seisoisit päälläsi!!!

      Liikut Maapallon mukana ylivalon nopeudella turpoovassa avaruudessa.

      Aurinkokunnan mukana vastapalloon kiertyen.

      Linnunradan mukana kierteisesti tihentyvänä laajentumana.

      Oman galaksiryhmämme tihentyvien laajentumien mukana.

      Galaksijoukkomme mukana pompotellen kierteisesti.

      Koko näkyvän maailmankaikkeuden takana kierrättyen.

      Eli olet heti pois siltä avaruuden alueelta jonne juuri siirryit ja et mitenkään ehtisi tutkimaan tiettyä osp-tihentymän laajenevaa kohtaa vaikka se olisikin jotenkin mahdollista.

      Mutta eihän se silti olisi mahdollista, koska laajentuvasti tihentyvät laajentumat ei säteile infoa.

      Jos sinulla on laajentuvista tihentymistä tyhjä tila jossakin laatikossa täällä Maapallolla, niin sekin on EI YHTÄÄN MITÄÄN.

      Eli tutkimalla laatikon sisällä olevaa tihenevästi laajentuvaa tihentymää, et tutki tietyn tihentymän kohtaa, koska se laajenee ziljoonakertaisella valon nopeudella.

      Jos saat infoa laatikon sisällä olevasta tihenevästä laajentumasta, niin sekin on aikoja sitten karannut ziljoonakertaisella valon nopeudella joka liikkuu avaruudessa kiertyen vastapalloon myönteisesti, jolloin se ei ole tihenevästi laajentuva tihentymä, vaan vanhaa viime vuosituhannen valoa.

      Tihenevästi laajentuvat tihentymät on keisari alasti tai ei ehkä edes sitä!!!

      Muutos perustuu aina muuttuvan tihenevästi laajentuvan systeemin ziljoonakertaista valonnopeutta suhteessa toisiinsa ja liikkuva tarvitsee taustalleen ziljoonakertaista ikuista kierrätystä.

      Joten laajentuvat tihentymät tarvitsisi taustalleen vielä erilaisen laajentuvan tihentymän jossa se muuttuisi, mutta silloin laajentuva tihentymä olisi samanlaista kuin tihenevä laajentuma avaruudessa.

      Joten laajentuva tihentymä on tyhjä hypoteesi.

      Turpoovat ja kierrättyvät tihentymät on Täyttä huuhaata!!!

      Nyt teillä on ainutlaatuinen tilaisuus lukea, mistä aine ihan oikeasti muodostuu!

      Atomit koostuvat ziljoonista laajentuvista kvarkeista. Yksittäinen atomi itse asiassa muodostaa oman laajentuvan maailmankaikkeuden.

      Kvarkit muodostuvat ziljoonista laajentuvista alitihentymistä, jotka itse asiassa ovat galakseja atomin eli maailmankaikkeuden sisällä.

      Alitihentymät muodostuvat ziljoonista laajenevista alitihentymien alitihentymistä, jotka ovat aurinkoja alitihentymien eli galaksien sisällä.

      Näitä ziljoonia laajenevia alitihentymien alitihentymien alitihentymiä jatkuu miltei loputtomiin, eli ne muodostavat laajentuvia planeettoja ja kuita. Kun mennään tarpeeksi pitkälle loputtomiin alitihentymiin, saattaa löytyä planeettoja, joilla asuu pieniä olioita, jotka saattavat olla kopioita esimerkiksi maa-planeetan elämästä.

      Nyt kun olen selvittänyt aineen rakenteen, alan kehittää lääkkeitä esimerkiksi syöpään.
      Kehittäisin itse toimivia hoitomuotoja ja / tai lääkkeitä.
      Yrittäisin saada muut ymmärtämään millaisista tihentymistä aine oikeasti koostuu, jolloin olisi tuhansia ihmisiä pohtimassa syöpää eri näkökulmasta. No, eipähän kukaan syöpään ennen aikojaan kuoleva pääse kysymään miksi en yrittänyt kertoa millaisista tihentymistä aine oikeasti koostuu.

      😀

    • outoameninkiä

      Kovasti vanhentunutta tietoa sinulla!

      Kvanttifysiikassa ei ole mitään voimia. Isaac Newtonin maailmanselityksessä käytettiin voimia selittämään mm. planeettojen liikettä.

      Kvanttifysiikka käyttää käsitteenään kenttiä, joissa oliot vuorovaikuttavat toisiinsa. Esim. sähkömagneettisessa vuorovaikutuksessa välittäjähiukkanen (virtuaalifotoni) saa aikaan vetävän tai hylkivän vaikutuksen kappaleiden välille.

      Mutta voimia sinulle, jotta jaksat tuollaisen kehäpäättelyn tiellä. Siinä juokset kuin kissa häntänsä perässä ja muilla on katsojina ainakin hauskaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe