Säilöin netin ohjeen mukaan vihreitä tomaatteja. Niitä piti keittää niin kauan, että tulevat läpikuultaviksi. Keitin kolme varttia, ei tulleet läpikuultaviksi. Säilöin.
Mikähän olisi oikea keittoaika?
Seuraavaksi kokeilen muutaman kypsän tai lähes kypsän tomaatin säilöntää. En ainakaan yli puolen tunnin keitolla.
Tein joskus kuusenkerkkäsiirappia netin ohjeen mukaan. Piti keittää kunnes alkaa muuttua siirappimaiseksi. Ei alkanut muuttua; sokerikin hajaantui kaiketi kaasuksi koska keittämisen lopetettuani satsia oli reilusti vähemmän kuin sokeria yksinään.
Mikähän olisi ollut oikea keitoaika tai -tapa?
Onko kaikki netin ohjeet samalla lailla surkean vääriä kuin nämä kaksi? Elämäntyöni tein prosessi- ja voimalaitosaloilla ja kyllä meidän piti käyttöohjeet saada selviksi ja toimiviksi. Saatiin myös! Ja ne testattiin ennen käyttöönottoa. Miksi keittiön ohjeet ovat sutta ja sekundaa?
Tomaatit purkkiin
Kemikaali-Ali.keittiössä
0
255
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897259- 353841
- 453440
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402572- 2092453
- 412382
- 1232276
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292179Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241898- 411864