Kysymyksiä uskoville miehille Mattilalle jne

alamainen

Olet ansiokkaasti puhunut miesten ja naisten perinteisten roolien korostamista.

Vastustatko naisten osallistumista yhteiskunnan päätöksiin.

Jos naisen tulee olla vain miehen ja hellan välissä eihän tyttöjä kannata kouluttaa. Mutta entäs jos he ei pääse naimisiin ja keittiöönsä palvelemaan miestään niin millä elättävät itsensä sinkkuna. Veljetkö elättää.

Sanotte uskovat miehet että naisten tulee olla kotona ja miehet tekee kaikki työt. Jos puolitoista miljoonaa naista on nyt töissä miten riittää miehiä korvaamaan naisten työpanos.

Miten kasvatat itse tyttösi olemaan alamainen miehille?

Koskeeko alamaisuus perhettä vai työelämää?

Maunolta tulee yleensä aika järkeviä kommentteja mutta joillakin uudesti syntyneillä miehillä on voimakkaasti naisia loukkaavia kommentteja. Esimerkiksi että sinkku naisen pitää pitää päähinettä osoittaakseen alamaisuutensa srkn miehille.

1

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rauhan tervehdys.

      Meidän yhteiskunnassa miehen ja naisen asema on pahasti vääristynyt, niin että sellainen kuin naisellisuus halutaan pyyhkiä kokonaan pois, aivan kuten miehuullisuus. Naisista yritetään tehdä miehiä ja miehistä naisia, niin että nämä lähestyisivät toisiansa, ettei olisi laisinkaan sellaista kuin sukupuolet.

      "Mutta luomakunnan alusta Jumala on luonut heidät mieheksi ja naiseksi." - Markus 10:6

      Miehen ja naisen paikka eivät niinkään ole kysymyksiä, että kuka voi tehdä mitäkin työtä tai mitenkä tulee pukeutua, koska näistä ei Raamattu anna yksityiskohtaisia ohjeita. Tästä ei ole laisinkaan kysymys.

      Mistä sitten on kysymys?

      "Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset. Miehet, rakastakaa vaimojanne, niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä." - Efesolaiskirje 5:24-25

      Paljolti määrätyn sosialistisen vaikutuksen kautta meille on tullut ajatus, että sana auktoriteetti kuvaa diktaattoria ja alamainen orjaa. Näinhän ei tietenkään asia ole, vaan vaikka presidentti Sauli Niinistö on ylin auktoriteetti Suomen maallisessa hallinnossa ja me olemme kaikki hänen alaisiaan, niin presidentti ei ole diktaattori eikä kansalaiset ole orjia. Myöskään avioliitossa mies vaimon päänä ja vaimon miehen alamaisena ei tarkoita diktaattori ja orja suhdetta.

      Miehen paikka perheen päänä on sama kuin Kristuksen suhteessa seurakuntaan. Se on se, joka on Jumalan edessä vastuussa lapsista ja vaimostaan sekä heidän hyvinvoinnistaan. Jumala pitää miestä vastuussa ensisijaisesti. Rakkaus, jota mieheltä vaaditaan, on kärsivän palvelijan osa.

      Koska Jumala on säätänyt, että vaimon tulee olla alamainen miehelleen (sillä hän on esikuva seurakunnasta, siinä missä mies on Kristuksesta), niin Jumala ei voi siunata avioliittoa ainakaan vaimon kautta eikä hänen rukouksiensa, jos vaimo on kapinassa tätä järjestystä vastaan.

      "Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niinkuin heikomman astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin; etteivät teidän rukouksenne estyisi." - 1. Pietari 3:7

      Vastaavasti miehen kautta ei tule siunausta eikä hänen rukouksiaan kuulla, jos hän on nurja vaimolle eikä osoita kunnioitusta eikä elä taidollisesti, sillä eihän naisia kukaan ymmärrä vaan heitä pitää vain rakastaa. :-)

      Kun puhutaan työmaailmasta, niin naiset tekivät Raamatussa töitä. Töitä ei ole kielletty, mutta naisen ensisijainen vastuu on lasten kasvattaminen. Jos pitää valita uran tai lapsien tulevaisuus, niin on valittava lapset - ja näin varmasti moni rakastava äiti tekeekin sanomattakin. Usein kuitenkin kodinhoitotuella oleminen ja ehkä sitä sitten vielä jatkamalla äiti ehtii lapsensa kasvattaa nuo tärkeät ensimmäiset vuodet, kunnes he pärjäävät omillaan. Vanhassa testamentissa lapset vieroitettiin äidistään noin kolmen vuoden iässä (2 Aik. 31:16).

      Lapsien kasvatuksessa ensisijainen kasvatusmalli tulee käytännöstä. Lapset oppii siitä mitä näkevät isän ja äidin toiminnasta, joten mitä tulee isänä ja vaimona olemiseen, niin sen minun lapseni oppivat minulta ja vaimolta.

      Ei pidä siis tehdä mitään "hellan ja nyrkin välissä" olevaa kuvaa kristystä perheestä, sen enempää kuin tulikiviä heittelevää partaukkoa Jumalastakaan, vaan Jumala on Sanassaan kyllä antaneet ne ohjeet, joissa on siunaus ja Hänellä on aina vastaus näihin kysymyksiin sekä erilaisiin perhetilanteisiin. Hänellä on hyvä tahto jokaista äitiä ja isää, poikaa ja tytärtä kohtaan.

      Kristuksessa meitä kasvattaa armo ja ennen kaikkea omassa perheessäni löydän avaimen kummankin puoleisesti anteeksiantamuksesta. Kaikenlainen katkeruus myrkyttää avioliiton ja siihen tulee varmasti jokaiselle aihetta, mutta on myös paljon aihetta olla kiitollinen.

      Suomi pysyy pystyssä, jos perheet pysyvät ja se kaatuu, jos perheet kaatuvat. Tämä on iso rukousaihe.

      Siunauksin, MM.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe