Munakkaan paisto

Suunnittelin munakkaan paistoa sunnuntaiaamun aloitukseksi. Munia saa kaupasta, mutta oliiviöljy on lopussa. Pitääkö ostaa myös oliiviöljyä, vai käykö rypsiöljy?

Aina ennen paistoin munakkaan oliiviöljyllä, mutta voiko sen tehdä toisinkin?
Ilmoita

Mikäpä estää. Öljy kun öljy kunhan ei tartu kiinni paistinpannuun. Itse käytän voi -kasviöljyseosta . Voi antaa hieman makua mutta sen proteiinit tartuttaa munakkaan helposti kiinni.
1 VASTAUS:
Jos haluat säilyttää vain munien maun niin käytä mietoa, kuumentamista ja paistamista kestävää öljyä esim rypsiöljyä tai auringonkukkaöljyä, varsinkin neitsytöljyissä on voimakas aromi, joka muuttaa munakkaan makua selvästi ja saahan voitakin käyttää, jos siitä pitää.

Paras pannu paistamiseen on kokemukseni mukaan Fiskarsin All-steel ja sitä voi käyttää myös uunissa esim. pannarin tekoon.
+Lisää kommentti
Aitoa voita (ja hiiliteräspannu).
1 VASTAUS:
9009 on oikeassa, ja mitä vanhempi pannu sitä parempi (jos on osattu hoitaa oikein).
Jos käyttää kirkastettu voita, tulos on kaikkein paras. Oliiviöljyä en suosittele, enkä käytä munakkaan tekoon.
+Lisää kommentti
Ob perustapa ja lksukkeet
https://anna.fi/ruoka/vinkit/nain-syntyy-meheva-munakas-13-ruokaisaa-ja-herkullista-munakasta'jos mahaa kiristää lisää perusmunakkaaseden kuminaa -ah
2 VASTAUSTA:
vkl aamuhin uppomnta tai maustetgt paholaisen
Pelkka munakas, jos kunnon maalaosvapaankanana munia, maustan
Musta suola (kala namak) on punertavaa intialaista mineraalisuolaa, jonka maku on rikkimäinen
uppomuna tai maustettu paholaisen
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Munakkaan paisto

Suunnittelin munakkaan paistoa sunnuntaiaamun aloitukseksi. Munia saa kaupasta, mutta oliiviöljy on lopussa. Pitääkö ostaa myös oliiviöljyä, vai käykö rypsiöljy?

Aina ennen paistoin munakkaan oliiviöljyllä, mutta voiko sen tehdä toisinkin?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta