Suomi haluaa lisää keppiä EUlta

Hjgjgjggjgjjfjf

Päästävähennystavoitteet ei riitä...vaikka EU asetri suomelle EUn korkeimmat päästöleikkaus tavoiteet haluaa kokoomuksen virkkunen lisää...


https://www.verkkouutiset.fi/henna-virkkunen-ilmastonmuutosta-on-torjuttava-nyt/
Tulevaan joulukuun Katowicin COP24-ilmastokokoukseen valmistautuva EU-parlamentti linjasi lokakuussa, että Euroopan unionin on kiristettävä omaa päästövähennystavoitettaan 55 prosenttiin vuonna 2030. Suomessa myös Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ajaa EU-tavoitteen nostamista 50 prosenttiin nykyisen 40 prosentin sijasta.

– Kansainvälisessä ilmastopolitiikassa Euroopan unionilla on ollut johtava rooli. On hienoa että Suomi on puskemassa vahvasti eteenpäin kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. Silti on tärkeä muistaa, että EU-alueen päästöt ovat alle 10 prosenttia maailman päästöistä. Yksin emme pysty suuntaa kääntämään, mutta oleellista on tehdä oma osaansa ja pyrkiä saamaan muut isot päästöjen aiheuttajat, erityisesti Kiina mukaan sitoumuksiin, Virkkunen kertoo.

20

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antidenialisti

      Euroopassa ollaan aivan sekaisin ilmastoasian kanssa, ja Suomessa ollaan kaikista pahiten sekaisin. Miten se on mahdollista, että vihreät onnistui vallankaappauksessa. Vihreäthän sielä sanelee ilmastopokitiikan. Kansa on kuitenkin alkanut kääntää selkänsä vihreille.

      Koska muut puolueet tajuaa, ettei kannata peesata vihreitä. Keskustahan niitä on innoikkaimmin peesannut. ja myöskin keskustan kannatua on alamäessä. Tuo että EU:n päästöt on alle 10% todistaa kuinka tolkutonta touhu täällä on.

      Mitään tahoa ei saa tajuamaan, että ilmastonmuutosoppi perustuu 1800-luvulla keksittyyn harhaoppiin kasvihuonekaasuista. Miten ihmeessä se on voinut lyödä läpi nykyaikana. Eikö nykyihmiset käytä omia aivojaan ollenkaan asioiden pohtimiseen.

      Mennään vaan pää kolmantena jalkana siinä omassa uraputkessa. Viis muusta maailmasta. Muun maailman viestit otetaan vastaan siten aivan sellaisenaan. Ei yhtään epäillä, että viesti voikin olla pahasti pielessä. Minä olen aina havainnut milloin viesti on pahasti pielessä

      Jos vaistoni sanoo, että jotain on pielessä, en omaksu sellaista viestiä totuudeksi. Jos asia on tärkeä tutkin sen itse. Näin minä olen aina toiminut Jos en pysty itse tutkimaan en kumminkaan usko siihen mitä pidän epäilyttävänä.

      Koska olen sellainen tutkijapersoona yleensä työhöni on tullut uusia elementtejä. Olen alkanut parantamaan siitä, miten edeltäjäni on asiat toteuttaneet Edeltäjäni oli ohjelmat tehnyt teityllä tavalla. Kun jäin yksin koneelle, aloin parantamaan niitä ohjelmia.

      Taas tulee sitä ylivertaisuus vinoumaa. Kun hitsaukset ei menneet ultrassa läpi, kun oli edeltäjäni ohjelmia, sen aisian kanssa tapeltiin monta kuukautta, kun kukaan vastuullinen ei tiennyt mikä mättää. Kun minä sain vihdoin tietää. minä ratkaisin sen kymmenessä sekunnissa.

      Sitten muutin ohjelmat, niin että homma toimi. Olisi kannattanut minulle ilmoittaa etykäteen, että tavoitteet oli muuttuneet. Olisi säästynyt paljon turhaa työtä, mutta kun ei voitu tunnustaa sitä minun ylivertaisuutta.

      Nytkin tulee valtakunnassa massiiviset vahingot, kun ei voida hyväksyä minun ylivertaisuutta. Vahingot on aivan varmasti jo miljardiluokkaa, ja jatkuivasti tulee lisää ilmastopropagandan seurauksena. Sitä pelättyä ilmastonmuutoskatastrofia ei nimittäin tule.

      Katastrofi on s,e että yhä useammat ahdistuu ja tehdään tarpeettomia remontteja ja hylätään ja jyrätään matalaksi kelvollisia rakennuksia. Se on todella suuri katastrofi, kun ei sitä minun ylivertaisuutta ole suostuttu tunnustamaan.

      En tietenkään minä ole ainoa ylivertainen. On sitä huuhaoppia yrittäneet muutkin kumota. Netistä niitä löytyy. Nyt tulee todella isot vahingot, kun ei heitä ole uskottu. He on ilmoittaneet kantansa vuosia ennen minua. He on kuitenkin ilmolittaneet vain kaasujen todelliset ominaisuudet.

      • hupiukkodenialistit

        Noin pahaa ylivertaisuusvinoumaa en ole nähnyt aikoihin.Tuosta ei pane paremmaksi edes vanha-Erkkikään..Lisää tälläistä,näin makoisasti en ole nauranut aikoihin..:)


    • cpORPO

      Tää keskustelu miten tää pieni pohjonen peräkylä nousee koko maapallon pelastajaksi on kyllä käsittämätön, miten tyhmiä ihmisiä tässä maassa oikein on? Miten tuollaisia idiootteja kukaan kehtaa äänestää?

    • jäätävääkeliä

      Suomen päättäjät ei ilmeisesti osaa prosenttilaskuja. Suomen päästöt on promilleluokkaa.

      • antidenialisti

        Noinhan se on ja Helsingissä sekoillaan niinkuin pieni Suomi ollisi erittäin merkittävä CO2 päästöjen tuottaja. Mikä Helsinkiläisiä oikein vaivaa, kun aina käytyy ampua kärpästä tykillä.
        Suhteellisuudentaju puuttuu aivan täydellisesti.

        Miten se voi olla mahdollista, että se puuttuu niin täydellisesti. Siitä sitten joutuu koko kansa kärsimään. EU:kin alkoi sekoilla yhä enemmän sen jälkeen, kun Suomi liittyi.

        Tulevaisuus on näin eläkeläiselle todella pelottava. Eläkkeet ei nouse, Mutta yhä enemmän rätkästään "haittaveroja". Koen olevani täysin umpikujassa. Onneksi nyt talous on vielä hallinnassa. mutta monenlaista muuta uhkaa on päällä,


    • Veli-Q

      Suomi tuottaa runsaasti jätettä, joka jo osataan muuttaa biokaasureaktorilla polttoaineeksi. Uutta tekniikkaa on kiinteitten jätteiden ja puutavarateollisuuden valtavien sivuvirtojen happikaasutus sekä kaasun edelleen biologinen muuttaminen polttoaineeksi. Jätteiden sivuvirroilla on negatiivinen raaka-ainehinta. Tällainen polttoaine vähentää jätevuoria, parantaa omavaraisuutta, luo uusia työpaikkoja ja lisää paikallista yrittäjyyttä.

      Jätteet ja sivuvirrat mätänevät eli palavat hyödyttömästi, jollei niistä tehdä polttoainetta.

      • Iggigkkckvvl

        Näin tapahtuu jo nyt jasuomi onkin juuri Edun suurin biojäte energian hyödyntää mutta samalla kuitenkin tänä joka sitä tuottaa eli metsäteollisuus aiheuttaa hiilikaivosten jolla lyödään tavallista suomalaista
        ..


      • LisääHetiYdinvoimaa

        Kalliiksi tulee täällä Perä-Pohjolassa elämä,
        jos kaikki on tuulimyllyjen varassa.
        Eivät pyöri ollenkaan pakkasella.
        Kylmyys ei ole pitkään miellyttävää,
        nytkin pitäisin enemmän Hollannin ilmastosta.
        Ydinvoimaa tarvitaan valtavsti lisää lämmitykseen,
        teollisuuteen ja sähikäisten latauksiin.


    • Kokeilija_Koistinen

      Kielletään kaikki autot jotka eivät täytyä EURO4 normeja. Tammikuu 2005 vanhemmat siis.

      Pakkolunastus, paaliin ja korvaukseksi vuoden lippu paikallisliikenteen bussiin tykkäsit tai et. Oli kohtuullista tai ei.

      2 vuoden siirtymällä neloset paaliin ja EURO5 olisi alin luokka millä pääsisi tien päälle. Vuosimallit 2009 eteenpäin.

      2 vuoden siirtymällä nämäkin paaliin jonka jälkeen liikenteessä vain alkaen 2014 valmistetut EURO6 normin kulkineet. Tykättiin tai ei. Oli kohtuullista tai ei.

      Päästöt pienenee että rytkähtää. Autokanta suorastaan modernia.

      Public domainia. Saa jakaa. Sää käyttää.

      • ruunari

        Sinua, samettihousuista, maihinnousutakkista, elämäntapatyötöntä pyöräilijää se tietenkään ei haittaisi. Mites kaikkien duunareiden töihinmeno harvammin asutuilla alueilla?
        Ei ole julkisia. Ei ole rahhoo sähköleluun. Liikaa matkaa pyörälle. Kävely vie liikaa aikaa.


    • Jguguguguugug

      Suomen hiilinielut laskettu rutkasti alakanttiin...,suomea on kusetwttu EUssa oikein kunnolla...päästöleikkaukset yläkanttiin ja hiilinielut alakanttiin...

      Ja tietojen oikaiseminen mahdotonta...hiilinielut suomennkannalta tietoisesti laitettiin alakanttiin jotta suomi näyttäytyisi ilmastopaholaisena ja antoi tekosyyyn päästöleikkauksille


      Uudet laskelmat antavat huikeita arvioita metsien hiilinieluista. Aiemmat laskelmat ovat perustuneet vanhoille kasvuluvuille ja niiden perusteella hiilinielut on arvioitu alakanttiin.
      Kolme vuotta sitten tehdyt arviot metsien hiilinielusta tehtiin vanhoilla kasvuluvuilla. Ne ovat reilusti alempia kuin nykyiset ja kolmanneksen pienempiä kuin Suomen raportoimat kasvihuonekaasuinventaarioluvut vuosilta 2015–2017.

    • toteaja-

      Sitten jossain vaiheessa kun päästöt on nollassa, vaaditaan vielä lisää vähennyksiä, koska muutkin vähentää.

      • Ttrtyytffhhtr

        Vihreiden Ville Niinistöhän sai neuvoteltua Kööpenhaminan ilmastokokouksessa 2009 suomen metsien hiilen sidonnan ihan murto-osaan mitä se todellisuudessa on ! Nyt tämän porukan mukaan pitää vähentää hakkuita ja lopettaa lasten hankkiminen. Vihreiden mukaan ajetaan siis teollisuus ja sitä kautta hyvinvointi sekä suomen väestön määrä alas.

        Kuitenkin ympäri maailmaa lentelevät vihreät lämmittävät Helsinkiään hiilellä ja vaativat ekosähköllä tuotettua leipää


      • Jjhjgjgjgjg

        Juurikin näin......kun EU asetti kioton neuvotteluisaa kunnianhimoiset esimerkkilliset päästöleikkaustavoitteet suostui suomi ottamaan turpaansa kunnolla jotta puola yms itä euroopan maat saisi edelleet turputtaa hiilivoimaloitaan ja välttää kalliit investoinnit...suomi suostui leikkaamaan päästöjään muidenkin puolesta jotta sopu kiotoon saatiin....hulluinta on että suomessa on jo tehty sellaiset energiatehokkuus toimenpiteen joita muualla vasta vähän suunnitellaan......esimerkkinä olkoon talojen eristäminen ja kaksinkertaiset ikkunat...

        Suomen hinta tässä sopimukseen saamisessa oli että nyt joudutaan jo käytännössä yksityisautoilu polttomoottereilla kieltämään suomessa kun muualla euroopassa saa turputella...siis tälläisiä päätöksi euroopan harvimmin asuttuun maahan jossa on euroopan suurin hiilidioksidinielut mutta niitåhän ei lasketa josta kiitos kuuluu vihreiden ville niinistölle.


    • Jukkisto

      Myös Ministeri Mykkänen oli pettynyt kun olisi halunnut kurmuuttaa suomalaisia vielä kovemmilla päästöleikkauksilla. Kokoomuslaiset ovat vissiin menettäneet vähänkin järkensä!

    • Veli-Q

      Jo pelkkä metaaniin eli maakaasun ja biokaasun siirtyminen leikkaa päästöt neljänneksellä. Auton muuntaminen kaasukäyttöiseksi maksaa 3000 euroa.

      • jäätävääkeliä

        Ihan oikeasti. Suomen bensiinkäyttöisten autojen muuttaminen kaasuautoiksi on lähes samaa luokkaa kuin hyttynen paskoisi Itämereen. Suomen henkilöautoliikenteen päästöt ei ole edes promillea koko ihmiskunnan päästöistä, joten eiköhän niitä olisi suurempiakin kohteita, joissa voisi päästöjä vähentää.


      • Jhgjgjjggjjg

        Suomi on helsinkiä lukuunottamatta harvaan asuttu maa joka on täynnä pusikkoa...pohjoisena maana ja pitkiennetäisyykaien maana meillä pn luonnnpllisesti korkeapi energian tarve kuin afrikan savannilla mutta meillä on myös suuret hiilinielut.....

        Asetelma on aika kummallinenkun kansalaisten päästöt suomessa pitää painaa nollaan kum taas eteläuroopassa ja otä euroopasaa saa turputella vanhoilla hiilivoimaloilla ja ajella trabanteilla......ei näin rajuja rajoituksia ajeta misssään muussa euroopan maassa paitsi suomi


    • Veli-Q

      Suomen puutavarateollisuudelta jää huomattava osa sivuvirroista käyttämättä. Varovaisen arvion mukaan puuaineksen kaasutus ja puukaasun muuntaminen mikrobien avulla metaaniksi korvaisi jo vähintään miljoona tonnia tuontiöljyä. Lisäksi syntyisi runsaasti yritystoimintaa ja työpaikkoja. Mutta eihän se kiinnosta, kun kruunu pitää kansalaisista muutenkin huolen.

    • turhaahössötystä

      Eikös tuo keli muutu jokainenkin päivä, eli ilmastonmuutos on aina jokainen päivä...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      74
      3374
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3190
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2762
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2062
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      313
      1864
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1855
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1795
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      136
      1442
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1261
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1248
    Aihe